Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Barodius


Név: Barodius
Kor: Ismeretlen(átalakult Mag Mellé)
Védő bakugan: Darkus Dharak
(átalakult Razenoiddá)
Battle gearje: AirKor
Első szereplése: 1. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Ken Narita(japán); Shawn Meunier(amcsi)
Elem: Darkus

Jellemzés:
Már az 1. részben szerepelt Dan víziójában, aztán a 2. részben. Elég kemény parancsnok. Tud uralkodni is úgy látszik. Nagyjából mindegyik Gundalian tiszteli, kivétel talán Sidet, aki nem állította meg Rubanoidot. Később szerepel a 14. részben, ahol is használja a Dharak Colossust, nagyon kemény egy fegyver.
A 19. részben megbüntette Kazarinát a sikertelensége miatt. A 21. részben rájön hogy Nurzak elárulni készül, és megjelenik, hogy megakadályozza, Aztán kiáll ellene, és végül megsemmisíti. Feladatot ad Kazarinának, hogy Exokort fejlessze. A 24. részben megjelenik Danék előtt, majd leveri Dragot, ám Ren ellene lesz ezután. 25. részben megpróbálja visszaszerezni Ren hűségét, azonban nem sikerül, aztán majdnem legyőzi, de Linehalt tiltott ereje, és a Dragonoid Colossus közbeszól. Linehalt tiltott ereje végül összeroncsolta a gundalian hajókat, úgyhogy visszavonulót fújtak. A 30. részben csapdát állítottak a bunyósoknak, Gill és Airzel elintézék Maruchot és Shunt, Fabiaékra Jaket küldte rá, míg ő elintézheti "Kusot"! A 31. részben harcolt Dan ellen, és végül vesztett. Aztán Jakere bízta. A 33. részben Kazarinát számonkéri hogy talált-e már valamit. A 34. részben Kazarinával átalakítják Dharakot, és tetszik neki az eredmény. Aztán Gillel elindulna Neathiára, azonban Renék behatolása megzavarja a tervet. Gill ott marad Gundalian, Barodius meg úgy tűnik Jesseéket viszi magával. A 35. részben elindítja a támadást. A 36. részben folytatódik a támadása Neathia ellen, ám végül megérkeznek a bunyósok. A 37. részben nem tetszik neki hogy Gillék nem mentek Neathiára, és amikor megtudja hogy Gill megölte Kazarinát, mérges lesz. A 38. részben Barodius tovább folytatja a hadjáratát. Először is bosszút áll Gillért Kazarináért, majd aztán legyőzi a bunyósokat egytől-egyig. És a végén bejut a kastélyba, meg akarja ölni Serenát, de Dan megállítja, majd eljutnak a Code Evehez. A 39. részben összecsap Dannel még egyszer utoljára, s végül veszít. De nem tudja elfogadni a vereséget, megpróbálják Phantom Dharakkal megszerezni a Sacred Orbot, de végül meghalnak, vagy eltűnnek a Sacred Orbban, pontosan nem tudni.

Mechtanium Surge:

A 12. részben egy visszaemlékezésben szerepelt. A 23. részben szerepelt egy újabb visszamelékezésben, majd végül kiderült, hogy Mag Mel Barodius, mutálódott formában. A 24. részben még lehetett látni a legelején, az előző részből egy bejátszásban. A 26. részben Mag Mel történetében lehetett látni, amikor arról beszélt, hogyan mutálódott, illetve a harc végefele, amikor Mag Mel felett lehetett látni Barodius "szellemét".

Bakuganjai:
- Darkus Dharak(Védő)
- Dharak Colossus

- AirKor(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Kuso
Nem Volt Kimenetele
Nurzak
Győzelem
Dan Kuso
Nem Volt Kimenetele
Ren Krawler
Nem Volt Kimenetele
Dan Kuso
Vereség
Neathia Győzelem
Dan Kuso
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 3 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!