Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Barodius


Név: Barodius
Kor: Ismeretlen(átalakult Mag Mellé)
Védő bakugan: Darkus Dharak
(átalakult Razenoiddá)
Battle gearje: AirKor
Első szereplése: 1. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Ken Narita(japán); Shawn Meunier(amcsi)
Elem: Darkus

Jellemzés:
Már az 1. részben szerepelt Dan víziójában, aztán a 2. részben. Elég kemény parancsnok. Tud uralkodni is úgy látszik. Nagyjából mindegyik Gundalian tiszteli, kivétel talán Sidet, aki nem állította meg Rubanoidot. Később szerepel a 14. részben, ahol is használja a Dharak Colossust, nagyon kemény egy fegyver.
A 19. részben megbüntette Kazarinát a sikertelensége miatt. A 21. részben rájön hogy Nurzak elárulni készül, és megjelenik, hogy megakadályozza, Aztán kiáll ellene, és végül megsemmisíti. Feladatot ad Kazarinának, hogy Exokort fejlessze. A 24. részben megjelenik Danék előtt, majd leveri Dragot, ám Ren ellene lesz ezután. 25. részben megpróbálja visszaszerezni Ren hűségét, azonban nem sikerül, aztán majdnem legyőzi, de Linehalt tiltott ereje, és a Dragonoid Colossus közbeszól. Linehalt tiltott ereje végül összeroncsolta a gundalian hajókat, úgyhogy visszavonulót fújtak. A 30. részben csapdát állítottak a bunyósoknak, Gill és Airzel elintézék Maruchot és Shunt, Fabiaékra Jaket küldte rá, míg ő elintézheti "Kusot"! A 31. részben harcolt Dan ellen, és végül vesztett. Aztán Jakere bízta. A 33. részben Kazarinát számonkéri hogy talált-e már valamit. A 34. részben Kazarinával átalakítják Dharakot, és tetszik neki az eredmény. Aztán Gillel elindulna Neathiára, azonban Renék behatolása megzavarja a tervet. Gill ott marad Gundalian, Barodius meg úgy tűnik Jesseéket viszi magával. A 35. részben elindítja a támadást. A 36. részben folytatódik a támadása Neathia ellen, ám végül megérkeznek a bunyósok. A 37. részben nem tetszik neki hogy Gillék nem mentek Neathiára, és amikor megtudja hogy Gill megölte Kazarinát, mérges lesz. A 38. részben Barodius tovább folytatja a hadjáratát. Először is bosszút áll Gillért Kazarináért, majd aztán legyőzi a bunyósokat egytől-egyig. És a végén bejut a kastélyba, meg akarja ölni Serenát, de Dan megállítja, majd eljutnak a Code Evehez. A 39. részben összecsap Dannel még egyszer utoljára, s végül veszít. De nem tudja elfogadni a vereséget, megpróbálják Phantom Dharakkal megszerezni a Sacred Orbot, de végül meghalnak, vagy eltűnnek a Sacred Orbban, pontosan nem tudni.

Mechtanium Surge:

A 12. részben egy visszaemlékezésben szerepelt. A 23. részben szerepelt egy újabb visszamelékezésben, majd végül kiderült, hogy Mag Mel Barodius, mutálódott formában. A 24. részben még lehetett látni a legelején, az előző részből egy bejátszásban. A 26. részben Mag Mel történetében lehetett látni, amikor arról beszélt, hogyan mutálódott, illetve a harc végefele, amikor Mag Mel felett lehetett látni Barodius "szellemét".

Bakuganjai:
- Darkus Dharak(Védő)
- Dharak Colossus

- AirKor(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Dan Kuso
Nem Volt Kimenetele
Nurzak
Győzelem
Dan Kuso
Nem Volt Kimenetele
Ren Krawler
Nem Volt Kimenetele
Dan Kuso
Vereség
Neathia Győzelem
Dan Kuso
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 3 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg