Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gill


Név: Gill
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg Halott)
Védő bakugan: Pyrus Krakix

Battle gearje: Vicer
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Hidori Midorikawa(japán); Rob Greenway(amcsi)
Elem: Pyrus

Jellemzés:
A 2. részben jelenik meg először Barodius mellett. Azután még szerepel persze ugyanott, s ő állíttatja meg Krakixszal Rubanoidot. Ott van Neathia pajzsának lebontásánál, majd a 14. részben újra Neathia ellen mennek.
Majd harcolt egy Neathiai ellen, aki Haos Raptorixet használt, nyert volna, de a szent gömb közbeszólt. Kiderült, hogy nem nagyon kedveli Kazarinát, sőt. A 20. részben pedig Zenet oldalán elindul a Second Shieldről adatokat gyűjteni. Azonban elszúrja Zenet a dolgot, s végül becsapja, megöli Zenetet(azaz kiderül később, hogy nem...), de legalább rájön Kazarina és Nurzak összeesküvésére. Majd a 22. részben megjelenik a hajójával, a 24. részben pedig elkezdett harcolni. A 25. részben végül legyőzte Jakeet, de aztán visszavonult ő is a többi gundaliannel. A 27. részben megpróbálja a 2. pajzsot elpuszítani Krakixszel, azonban rájön végül, hogy DNS akadály a pajzs. A 30. részben csapdába csalják Shunt és Maruchot, majd elkezdenek harcolni. Elsöpri őket Gill, azonban azok elmenekülnek. A 34. részben nem tetszik neki, hogy Kazarina átalakítja Dharakot, aztán amikor mennének Barodiusszal Neathiára, megjelennek Renék a kastélyba, így inkább odamegy elintézni őket. A 35. részben harcolna még Ren ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcol a bunyósok ellen a többi Gundalian maradttal, de végül vesztenek. Gill valamit tervez, hiszen ő ott maradt Gundalian. A 37. részben végez Kazarinával. A 38. részben megpróbálja megakadályozni hogy Fabiaék eljussanak Neathiára, de nem jön össze. Majd aztán hazudik Barodiusnak arról, hogy ki ölte meg Kazarinát, és végül meghal valószínűleg, mert felrobbantotta a hajóját Dharak.

Bakuganjai:
- Pyrus Krakix(Védő Bakugan)
- Vicer(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Fabia Sheen és lright Kapitány(Kazarinával)
Nem Volt Kimenetele
Shun és Dan(Zenettel)
Vereség
Marucho és Jake(Stoicával)
Győzelem
Marucho, Shun(Airzellel) Győzelem
Ren Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(Twelve Ordersszel)
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg