Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gill


Név: Gill
Kor: Ismeretlen(Valószínűleg Halott)
Védő bakugan: Pyrus Krakix

Battle gearje: Vicer
Első szereplése: 2. epizód (Gundalian Invaders)
Külföldi szinkronhangjai: Hidori Midorikawa(japán); Rob Greenway(amcsi)
Elem: Pyrus

Jellemzés:
A 2. részben jelenik meg először Barodius mellett. Azután még szerepel persze ugyanott, s ő állíttatja meg Krakixszal Rubanoidot. Ott van Neathia pajzsának lebontásánál, majd a 14. részben újra Neathia ellen mennek.
Majd harcolt egy Neathiai ellen, aki Haos Raptorixet használt, nyert volna, de a szent gömb közbeszólt. Kiderült, hogy nem nagyon kedveli Kazarinát, sőt. A 20. részben pedig Zenet oldalán elindul a Second Shieldről adatokat gyűjteni. Azonban elszúrja Zenet a dolgot, s végül becsapja, megöli Zenetet(azaz kiderül később, hogy nem...), de legalább rájön Kazarina és Nurzak összeesküvésére. Majd a 22. részben megjelenik a hajójával, a 24. részben pedig elkezdett harcolni. A 25. részben végül legyőzte Jakeet, de aztán visszavonult ő is a többi gundaliannel. A 27. részben megpróbálja a 2. pajzsot elpuszítani Krakixszel, azonban rájön végül, hogy DNS akadály a pajzs. A 30. részben csapdába csalják Shunt és Maruchot, majd elkezdenek harcolni. Elsöpri őket Gill, azonban azok elmenekülnek. A 34. részben nem tetszik neki, hogy Kazarina átalakítja Dharakot, aztán amikor mennének Barodiusszal Neathiára, megjelennek Renék a kastélyba, így inkább odamegy elintézni őket. A 35. részben harcolna még Ren ellen, de az elmenekül. Aztán a többi Twelve ordersessel körbeveszik a bunyósokat. A 36. részben harcol a bunyósok ellen a többi Gundalian maradttal, de végül vesztenek. Gill valamit tervez, hiszen ő ott maradt Gundalian. A 37. részben végez Kazarinával. A 38. részben megpróbálja megakadályozni hogy Fabiaék eljussanak Neathiára, de nem jön össze. Majd aztán hazudik Barodiusnak arról, hogy ki ölte meg Kazarinát, és végül meghal valószínűleg, mert felrobbantotta a hajóját Dharak.

Bakuganjai:
- Pyrus Krakix(Védő Bakugan)
- Vicer(Battle Gear)

Ellenfél: Kimenetel:
Fabia Sheen és lright Kapitány(Kazarinával)
Nem Volt Kimenetele
Shun és Dan(Zenettel)
Vereség
Marucho és Jake(Stoicával)
Győzelem
Marucho, Shun(Airzellel) Győzelem
Ren Nem Volt Kimenetele
Bunyósok(Twelve Ordersszel)
Vereség

| Győzelem: 2 | Döntetlen: 2 | Vereség: 2 |

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!