Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Gundalia

Gundalia a Gundalianok otthona. A város földalatti, s már évszázadok óta Barodius császár családja tölti be az uralkodói posztot. Itt is lakik rengeteg féle bakugan, amelyeket a Vestroiai őseik hagytak itt.

A Gundalianok jelenleg háborúban vannak Neathiával. A Gundalianok humanoid, gyík-szerű idegenek. Van lehetőségük hogy álcázzák magukat embernek, de a karmaik, fülük és szemük megmarad. Képesek látni, amit más ember látott. És miután vége lett a Twelve Ordersnek, visszatért Nurzak a többi Gundaliannal, s megalapítják az új vezetését.

Jelenleg, a Mechtanium Surgeben a miniszter Nurzak lett, a hadsereg vezetője Ren, és köztársaság az államformája. A béke Neathiával megkönnyítette, hogy összhangba kerüljenek, így segítenek egymásnak bármikor.

[Twelve Orders: Emperor Barodius, Gill, Kazarina, Airzel, Stoica, Nurzak(elárulta a Twelve Orderst), Ren(elárulta a Twelve Orderst), Sid(halott), Lena(hipnotizálva), Zenet(hipnotizálva), Jesse(hipnotizálva), Mason(elárulta a Twelve Orderst)->Feloszlott, azután hogy Barodiusék meghaltak.

Twelve Orders bakuganok: Dharak, AirKor, Dharak Colossus Krakix, Vicer, Lythirus, Razoid, Strikeflier, Battle Turbine, Sabator, Chompixx, Lumagrowl, Barias Gear, Linehalt(elárulta a Twelve Orderst), Boomixx(ugyanaz mint Linehaltnál), Rubanoid(Linusnál), Destrakon Gear(Linusnál), Phosphos(hipnotizálva), Terrorcrest, Plitheon(hipnotizálva), Villantor Gear(, Avior(elárulta a Twelve Orderst), Lashor(csak mint Avior), Contestir(hipnotizálva), Spartablaster]->Feloszlott, azzal hogy Barodiusék eltűntek.

Amiket a Gundalianok használnak: Longfly, Breezak, Splight, Raptorix, Farakspin, Merlix, Snapzoid, Lumitroid, Clawsaurus, Damakor, Glotronoid, Luxtor, Spidaro, Venoclaw, Buz Hornix, Ramdol, Volt Elezoid, Ziperator, Impalaton, Megarus

A Mechtanium Surge 16. részében kiderült hogy Mag Mel kastélya Gundalia földjében volt, majd aztán a 17. részben, hogy Gundalia köztársaság lett, a minisztere pedig Nurzak, a sereg vezetője pedig Ren. A 18. részben tovább folytatódott a háború. A 44. részben lehetett látni egy képen, hogy elpusztult Gundalia is is, de a Bunyósok ezt megváltoztatták.

Technika:

Úgy tűnik, hogy Gundalian fejletlenebb a technika, mint Neathián, mégis jóval erősebbek. A fegyverek fejlettek itt, ami a Mobile Assaultokat illeti, azok leginkább élőlények, így nem tartoznak a technikához. Viszont, a hajók illetve a Mechtanium Surgeben megjelent Mechtogan Aktiválók hozzájuk kötődnek legfőbbképp.

 

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok