Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Bakuganok

Főszereplők:
Név: (Clear->)Ventus Sapphireoid
Típus: (Clear->)Ventus/Társ bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: (400G->)700G

Jellemzés:
Sapphireoid természete elég furcsa. Először Clear bakugan volt, de amint Adam társa lett, ventus eleme lett.

1. részben jelenik meg először, mégpedig DarkLord kastélyában, ekkor majdnem elintzik, devégül elkerül a Földre, ahol a rész végén akadályozza Rubanoidot. Aztána 2. részben találkozik Adammel, de akkor még nem bírják egymást. Majd a rész végén, amikro harcol Rubanoid ellen, társsá válnak, slegyőzik Rubanoidot. A 3. részben harcol Emerald Dragon ellen, aztán pedig Rubanoid és Destrakon Gear ellen a 4. részig, végül nyernek. Az 5. részben összevész Adammel, de aztán belátja, hogy mindketten tévedtek, és megmenti Emerald Dragontől. Elkezdik a csatát, de még nem fejeződik be akkor. A 6. részben végül győzedelmeskedik, de aztán jön Onyx, s majdnem legyőzi, azonban megmenti Diamondoid őt és Rubanoidot. A 7. részben kiderül, hogy nyertek, és szeret TVzni, de nem tetszik neki a játék bakuganozás. A 9. részben segített Ambernek legyőzni Turquoiset és Emerald Dragont. A 12. részbe osztogatott tanácsokat a többieknek gyakorlás közben, és Diamondoid ellen gyakorolt. A 15. részben harcolt a sötét Diamondoid ellen, és végül nyert a BakuCrystal segítségével. A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt tovább Apocalypse ellen, de végül az kiütötte. A 18. részben Leonix ellen harcolt, de végül elvesztette az 1. kört, a második körre pedig nem került sor. Ő mentette meg Adaméket a hipnotizált emberektől. A 20. részben harcolt Emerald Dragonék ellen, gyakorlásként, aztán pedig Crystal Admiral ellen ment. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben összeveszett Adammel, aztán otthagyta a sötét ködben. A 23. részben ment segíteni Craighnek, aztán a 24.-ben harcolt kicsit Cairngorm serege ellen, végül a 25. részben szembe kellett néznie Pyrus Legend Dragonoiddal. A 26. részben végül győzeldelmeskedett, de aztán elmentek Adammel a csapattól. A 27. részben harcolt Helios ellen, és a 28. részben végül vesztett, majd a 29. részben elidnultak a kastély felé, és végül elpusztult a battle gearje. A 30. részben megkapta a speciális fegyverét, és harcolt Diamondoiddal együtt DarkLord ellen, de végül kikaptak, aztán 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját. A 35-36. részben pedig Heliosszal harcolt, és végül nyert, a 37. részben Medusával harcolt végül nyert, a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Kék Tornádó: az ellenfél ellen használja annak képességét
-Zafír Farok: +300G Sapphireoidnak
-Lecsapó Tornádó: +200G Sapphireoidnak
-Ítélet Ökle: az ellenfél képességének rávonatkozó hatását deaktiválja, nem hat rá ilyenkor egy portállap hatás sem
-Zafír Szélroham: +300G Sapphireoidnak, -300G az ellenféltől
-Negatív Ítélet: az ellenfél portállapján az ellenfél ellen fordítja
-Ciklon Lehellet: -300G az ellenféltől
-Zafír Oszlop Zuhanás: -500G az ellenféltől
-Kiváló Ítélet: -400G az ellenféltől, +400G Sapphireoidnak
-Zafír Karom: +300G Sapphireoidnak
-Zafír Tomdolás: +500G Sapphireoidnak
-Zafír Reflektor: visszaveri az ellenfélre a képességét
-Szivárvány Zafírsugár: +500G Sapphireoidnak, -100G az ellenféltől
-Hiper Sebesség: +1000G Sapphireoidnak
Fúziós képességlapjai:
-Karom Szablya: +200G Sapphireoidnak, -50G az ellenféltől(Zafír Karom után)
-Ítélet Végtelen: deaktitválja az ellenfél képességét
-Auróra Rombolás: ???
Végső képességlapjai:
-Zafír Herkules Mozdulat: -1600G az ellenféltől, +3200G Sapphireoidnak
Speciális fegyver képességlapjai: 
-Zafír Dupla Vágó Kitörés: ???

Battle Gear képességlapjai:
-Sapphire Cannon Halálágyú: lenullázza az ellenfél képességét, -600G az ellenféltől

Kristály képességlapjai:
-Tisztítótűz: -1100G az ellenféltől, +1100G Sapphireoidnak


Név: Pyrus Rubanoid
Típus: Pyrus/Társ bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
Rubanoid gonosznak tűnik az elején, de aztán kiderül, hogy van szíve, és elárulja a volt mestereit.

Az 1. részben jelenik meg először, amint DarkLord egy küldetést ad neki. Összebarátkozik ekkor egy kölyökkel, Craighel, de Sapphireoid beleszól a dolgokba. Aztán a 2. részben harcol Sapphireoid ellen, és Adamnek hála veszít, de vele megy Craigh DarkLordhoz. A 3. részben harcol újra Sapphireoidék ellen, Destrakon Gear segítségével, de végül a 4. részben vesztenek, és Craighel marad. A 4. rész végén legyőzi DarkLord, de megkíméli az életét, csak Destrakon Geart viszi el. A 6. részben segít Sapphireoidnak Onyx ellen, azonban Onyx túl erős, s veszít. Mikor elpusztítaná őket Onyx, akkor megjelenik Diamondoid. A 7. részben kiderült, hogy nyertek. A 10. részben Spinel ellen harcolt Amber ellen, azonban avégén bezavart Cairngorm, így nem lett igazi vége a csatának. A 11. részben kdirült hogy túléltéka  robbanást, hála a csoda pályánák. A 12. részben gyakorolt Emerald Dragon ellen. A 13. részben harcolt Apatite ellen, miután az rájuk támadt. Az 1. kört elvesztette, a 2. körtmegnyerték Diamondoiddal, a 3.-ban pedig majdnem nyert, de Apatite pályája tönkrement. A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt Apocalypse ellen tovább, de végül kiütötte az. A 18. részben Leonix ellen harcolt, de végül elvesztette az 1. kört, a második körre pedig nem került sor. Ő is védelmezte Adaméket a hipnotizált emberektől a levegőben. A 20. részben harcolt Emerald Dragonék ellen, gyakorlásként, aztán pedig Crystal Admiral ellen ment. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben szembekerült Adam új bakuganjával, akit régebbről ismerhet, hiszen azt régen legyőzte. De nem áll a rész végén valami jól a szénája. A 23. részben végül sikerült nyernie a Destrakon Gearrel, de ekkor jött Cairngorm a seregével, a 24. részben kicsit harcolt, a 25. részben pedig társával együtt beteg lett. A 26. részben harcolt Carnelian serege ellen, de aztán a többiekkel együtt elkapta Carnelian. A 29. részben a kastélynál harcolt DarkLordék ellen ő is, majd végül elpusztult a Geare. A 30. részben 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Skarlát Tábla: +300G Rubanoidnak, -300G az ellenféltől
-Korund Agyar: +300G Rubanoidnak
-Mélyebb Vörös: -400G az ellenféltől
-Rubin Penge: +200G Rubanoidnak, -200G az ellenféltől
-Skarlát Védelem(Karmazsin Védelem): lenullázza az ellenfél képességét
-Halálos Rubin Sugarak: +250G Rubanoidnak, az ellenfél erejét alapszintre viszi
-Csoda Pálya: az ellenfél minden képességét deaktiválja, a következő képességét megakadályozza
-Mélyebb Drágakő: +400G Rubanoidnak
-Robbanó Rubin: +500G Rubanoidnak
-Futótűz: +600G Rubanoidnak
-Bíbor Villám: deaktiválja az ellenfél portállapját
-Indigó Tűz: +100G Rubanoidnak
Fúziós Képességlapjai:
-Lángos Dárda: +200G Rubanoidnak
-Pusztító Korund: ???
Végső képesésglapjai:
-Hat Elem Együttállás: ???

Battle gear képességlapjai:
-Destrakon Gear Hullám Forma: +400G Destrakon Gearnek
-Destrakon Gear Vickers: -400G az ellenféltől, +400G Destrakon Gearnek
-Destrakon Gear Orochi: +600G Destrakon Gearnek, -600G az ellenféltől
-Destrakon Gear Kardroham: ???

Kristály képességlapjai:
-Rubin Függöny: deaktiválja az ellenfél minden képességét, és annak alaperejét megfelezi


Név: Darkus Emerald Dragon
Típus: Darkus/Társ bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 950G

Jellemzés:
Emerald Dragon Glenn társa, nem tudni pontosan milyen, de elég gonosznak tűnt így elsőre.

A 3. részben szerepel először, amikor harcol Sapphireoid ellen, végül nem sikerül a harcot befejezni, mert Craigh és Rubanoid beleavazkozik. Az 5. részben elkezdi a harcát Sapphireoiddal, de csak a 6. részben lesz vége, az ő vereségével. A 7. részben találkozik Amberrel, s úgy tűnik hogy ismerik egymást. Majd aztán megmenti Amberéket. A 8. részben elmeséli a Nyugati régió történetét, aztán pedig legyőzik Amberrel Rose Quartzot. A 9. részben segített Turquoisenek, hogy győzzön Amber és Sapphireoid ellen, de nem sikerült. A 11. részben segített Turquoisenek, nagyon rettegett amikor Agardite átalakult, végül megmentett mindenkit a nagy robbanástól. A 12. részben Japánba mentek, majd harcolt gyakorlásból Rubanoid ellen. A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt tovább Apocalypse ellen, és végül ő ütötte ki. A 18. részben harcolt Tyrannix ellen, amikor legyőzte volna őket az, akkor megjött Helios és Destroya, és megtette ő. A 20. részben harcolt Sapphireoidék ellen, gyakorlásként, aztán pedig Crystal Admiral ellen ment. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben harcolt az árnyék bakuganok ellen, amelyeket Agardite használta. A 23. részben harcolt még Agardite serege ellen, aztán a 24.-ben Cairngormé ellen, a 25.-ben beteg lett ő is. A 26. részben harcolt Carnelian serege ellen, de aztán a többiekkel együtt elkapta Carnelian. A 28. részben harcolt Black Knight ellen, s végül megszerezte a Battle Gearjét, ám a 29. részben győzött, de DarkLordék megsemmisítették a geart. A 30. részben 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját, a 35-36. részben pedig harcolt a Kristály Pusztítók ellen, a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Smaragd Lándzsa: deaktiválja az ellenfél képességét
-Smaragd Légkör Sugár: +300G Emerald Dragonnak
-Smaragd Penge: -200G az ellenféltől
-Bumeráng Penge: -100G az ellenféltől
-Legsötétebb Stílus: Sötét Főnix Formáció: -500G az ellenféltől, +500G Emerald Dragonnek
-Gyilkos Érintés: +400G Emerald Dragonnek
-Szuper Gyors Smaragd: felgyorsítja Emerald Dragont
-Smaragd Sötétség: +300G Emerald Dragonnak
-Taroló Darkus: +400G Emerald Dragonnak
-Mégsötétebb Stílus: Sötétség Robbanás: -1000G az ellenféltől, +1000G Emerald Dragonnek
-Sötét Smaragd Lobogás: +600G Emerald Dragonnek
-Smaragd Bunker: lenullázza az ellenfél portállapját
-Smaragd Csapás: +500G Emerald Dragonnek
Fúziós képeséglapjai:
-Elsöprő Sötét Hullám: +250G Emerald Dragonnak(Smaragd Légkör Sugár után)

Battle gear képességlapjai:
-Particle Buster Részecske Bomba: -300G az ellenféltől, +300G Emerald Dragonnek

Kristály képességlapjai:
-Indigó Sötét Kristálygömb: visszaállítja mindkét fél erejét az alapszintre, -1000G az ellenféltől, +1000G Emerald Dragonnek


Név: Haos Diamondoid
Típus: Haos/Társ bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
Nem tudni róla igazán konkrétat, a 6. részben tűnik fel, és DarkLord Diamondoid testvére, aztán kiderült, hogy nyertek.
A 10. részben elmondta hogy mi az igazi célja annak hogy a Földre kerültek. Fél valamilyen szinten a testvérétől, túl erősnek tartja, ez a 11. részben derült ki. A 12. részben harcolt gyakorás céljából Sapphireoid ellen. A 13. részben Rubanoid oldalán harcolt először, de aztán megfertőzte sötétséggel Apatite, így átállt a testvéréhez. A 15. részben megtámadta a Földet. Rárakott valami pecsétszerűséget a testvére, majd amikor vesztett, ez elindult a város szélei felé, majd a föld megmozdult és... A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt tovább Apocalypse ellen, de végül vesztett. A 18. részben Leonix ellen harcolt, de végül elvesztette az 1. kört, a második körre pedig nem került sor. Ő is védelmezte Adaméket a hipnotizált emberektől a levegőben. A 20. részben harcolt Crystal Admiral ellen. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben harcolt az árnyék bakuganok ellen, amelyeket Agardite használta. A 23. részben megszerezte a battle gearjét, így majdnem legyőzte Agarditeot is, bár ahhoz még kellett volna elég sok erő, a 24. részben Cairngorm seregével harcolt a 25. részben meg ő is beteg lett.A 26. részben harcolt Carnelian serege ellen, de aztán a többiekkel együtt elkapta Carnelian. A 29. részben a kastélyban harclt DarkLordék ellen, majd végül elpusztult a battle geare. A 30. részben megkapta a speciális fegyverét, ám végül vesztett testvére ellen, aztán 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Hit: +300G Diamondoidnak
-Erő: +400G Diamondoidnak
-Bátorság: +500G Diamondoinak
-Halál: az ellenfél minden képességét deaktiválja
-Fény: +200G minden baráti bakugannak
-Nyíl: -300G az ellenféltől, +300G Diamondoidnak
-Barátság: +400G Diamondoidnak
-Szerelem: +100G Diamondoidnak
-Pajzs: deaktiválja az ellenfél képességét, +500G Diamondoidnak, -500G az ellenféltől
-Végzet: ???
-Primer: lenullázza az ellenfél képességét
Fúziós képességlapjai:
-Szekunder: +400G Diamondoidnak
Speciális fegyver képesésglapjai:
-Gyémánt Fény Élet Penge: ???

Battle Gear képességlapjai:
-Diamond Gear Pusztító Nyílroham: +500G Diamondoidnak
-Diamond Gear Gyémántszórás: az ellenféle rejét alapszintre csökkenti, -500G az ellenféltől
-Diamond Gear Végtelen: ???

Sötét alak képességlapjai:
-???: -700G az ellenféltől, +700G Diamondoidnak
-???: -500G az ellenféltől, +500G Diamondoidnak
-???: -800G az ellenféltől, +800G Diamondoidnak
-???: +700G Diamondoidnak
-???: +300G Diamondoidnak, deaktiválja az ellenfél képesség-, portállapját, -200G az ellenféltől
Sötét alak fúziós képességlapjai:
-???: +100G Diamondoidnak
Sötét alak tiltott képsséglapjai:
-???: megtriplázza Diamondoid erejét


Név: Subterra Amber
Típus: Subterra/Társ Bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 750G

Jellemzése:
Vestroia Nyugati-régiójából származik, Rose Quartz és Emerald Dragon jó ismerőse.

A 7. részben jelenik meg, először találkozik Emerald Dragonnal. Közben figyelte Faithet, és amikor az veszélyben volt, segített neki, de majdnem vesztett. Viszont megmentette Emerald Dragon. Aztán a 8. részben nyertek együtt Emerald Dragonnal. Majd a 9. részben kiderült hogy képes repülni, és láthatatlanná válni. Előbb Turquoise ellen, aztán Emerald Dragon ellen is harcol, Sapphireoid oldalán. végül nyernek. A 10. részben harcolt Rubanoid oldalán Spinel ellen. A 11. részben kiderült hogy túlélték a robbanást. A 12. részben gyakorlás céljából harcol Turquoise ellen. A 14. részben harcol Haos Black Knight ellen, és veszít. Majdnem elpusztítja, de végül Faith megmenti. A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt tovább Apocalypse ellen, de vesztett. A 18. részben harcolt Tyrannix ellen, amikor legyőzte volna őket az, akkor megjött Helios és Destroya, és megtette ő. A 20. részben harcolt Sapphireoidék ellen, gyakorlásként, aztán pedig Crystal Admiral ellen ment. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben harcolt az árnyék bakuganok ellen, amelyeket Agardite használta. A 23. részben még harcolt Agardite serege ellen, a 24.-ben Cairngormé ellen végül a 25. részben meg beteg lett. A 26. részben harcolt Carnelian serege ellen, majd a felbukkanó Obsidian ellen, végül pedig Carnelian rátámadott. A 29. részben a kastélynál harcolt DarkLordék ellen ő is, majd végül elpusztult a Geare. A 30. részben 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Ragadós Borostyán: +250G Ambernek
-Borostyán Klón: Amberből 2 lesz, megduplázódik így a G-ereje, azonban az ellenfél képességei, míg külön vannak 2*-esen hatnak
-Borostyán Szorítás: +300G Ambernek
-Borostyán Föld: +250G Ambernek
-Földi Erő: +400G Ambernek, -400G az ellenféltől
-Bomba Porszemek: +400G Ambernek
-Minusz Végtelen: eltörli az összes eddig használt képességet, és akár aktiválva van az ellenfél portállapja az deaktiválódik
-Végtelen Homokvihar: +400G Ambernek
-Földtál Pajzs: lenullázza az ellenfél képességét
-Vörösfény Aura: megduplázza Amber erejét, deaktiválja az ellenfél képességét
-Vörösfény Lobogás: lenullázza az ellenfél képességeit
-Vörösfény Ragyogás: ???
Fúziós képességlapjai:
-Ragadós Pajzs: az ellenfél erejére viszi Amber erejét(Ragadós Borostyán után)
-Borostyán Indák: +500G Ambernek(Borostyán Föld után)

Battle gear képességlapjai:
-Wing Scythe Gyilkos Szél: deaktiválja az ellenfél képességeit

Kristály képesésglapjai:
-Brilliáns Ragyogás: ???


Név: Aquos Turquoise
Típus: Aquos/Társ Bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 800G

Jellemzése:
A 8. részben tűnik fel először, ő Lynn társa.

A 9. részben harcol Amber és Sapphireoid ellen, Emerald Dragon oldalán, de veszítenek, közben persez kiderül az is, hogy ő egy teknős-szerű bakugan, amely erőteljes. A 11. részben használta Lynn, innentől már igazi partnerek, azonban nem sikerült győzni, még Emerald Dragon segítségével sem. A 12. részben Amber ellen harcolt gyakorlás céljából. A 16. részben harcol a többiekkel Apocalypse ellen. A 17. részben harcolt aApocalypse ellen, de végül vesztett. A 18. részben harcolt Tyrannix ellen, amikor legyőzte volna őket az, akkor megjött Helios és Destroya, és megtette ő. A 20. részben harcolt Crystal Admiral ellen. A 21. részben nagy harcok árán sikerült legyőzni Crystal Admiralt, majd a végén Vestroiába jutottak DarkLordék által, de véletlenül. A 22. részben harcolt az árnyék bakuganok ellen, amelyeket Agardite használta. A 23. részben harcolt Agardite serege ellen, a 24.-ben megszerezte a battle gearét, majdnem legyőzte Cairngormot, aztán pedig a 25. részben beteg lett Lynnel. A 26. részben harcolt Carnelian serege ellen, de aztán a többiekkel együtt elkapta Carnelian. A 29. részben a kastélynál harcolt DarkLordék ellen ő is, majd végül elpusztult a Geare. A 30. részben 'Mechtania'ra kerültek el, ott pedig harcoltak az őrökkel, majd a 30. részben a királlyal, a 31. részben pedig szövetkeztek Mechtaniaval, hogy megsemmisítsék DarkLordékat. A 32. részben végül Ametisttel harcol a társaival, a 33. részben legyőzik Mechtrixéket, és a 34. részben Adam apját a 38. részben pedig Wiseoiddal találkozott.

Képességlapjai:
-Türkiz Eső: -400G az ellenféltől
-Hurrikán Ciklon: +400G Turquoisenek
-Teknősroham: -300G minden ellenféltől
-Türkiz Ágyú: +200G Turquoisenek
-Teknős Páncél: +100G Turquoisenek
-Teknős Ágyú: -400G minden ellenféltől
-Legfelsőbb Hatalom: +600G Turquoisenek, -600G minden ellenféltől, Turquoise megbénul
-Eloszlató Eső: deaktiválja az ellenfél képességeit
-Fedezék Ágyú: ???
-Auróra Sugárzás: +600G Turquoisenak
-Teknős Űr: ???
Fúziós képességlapjai:

-Türkiz Bomba: -400G minden ellenféltől(Türkiz Eső után)

Battle Gear képességlapjai:
-Mist Gear Tripla Ágyú: ???
-Mist Gear Fejlesztett Csatalövés: ???

Kristály képességlapjai:
-Türkiz Alpha Ágyú: ???Kristály Szövetségének Szervezete:
Név: Darkus DarkLord Diamondoid
Típus: Darkus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1100G

Jellemzés:
DarkLord Diamondoid a Kristály Szövetségének Szervezetének a vezetője, az eredeti céljaik ismeretlenek.

Az 1. részben hírt kap arról, hogy a kristály-tartalék márvéges, majd Rubanoidot elküldi a Földre. A 2. részben nincs jelentősebb szerepe, a 3. részben odaadja Destrakon Geart Craighnek, aztán a 4.részben visszaveszi, de nem öli meg Rubanoidot, mert még akar szórakozni. A 6. részben Onyxot küldi el a Földre, és kiderül, hogy Diamondoid a testvére. A 7. részben mérges, mert Onyx vesztett, aztán pedig Agarditera bízta, hogy kit küldjön. A 8. részben gúnyolódott Agarditeon. A 10. részben Cairngormra, Ametistre és Aquamaroidra hárítja a felelősséget. A 11. részben ülésezett a társaival, és csak ő támogatta Agardite tervét. A 12. részben Amtist szolgáját kérette, majd átalakította, hogy felhasználja saját céljára. A 13. részben egy sztázis gömbbe küldi Apatiteot, és tervez valamit a testvérével. A 16. részben nagyon gyanakodott azokra akik nem jelentették hogy merre vannak a csapatából, és felkereste Crystal Admiralt. A 20. részben elindította Crystal Admiralt, és kiakarta szedni Ametistből ami történt. A 21. részben volt egy kis összetűzése Agarditeal, aztán megjelent a társaival együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 22. részben elküldte az egyik árnyék bakuganját hogy tegye gonosszá Adamet, eközben Agarditeot is elküldte, hogy segítsen nekik. Kiderült hogy ő teremtette az árnyék bakuganokat, a rész végén rájön, a csata helyszíne az, ahol elásták Destrakon Geart. A 25. részben megbízta Ametistet, hogy készítsen neki egy mechanikus bakugant, mégpedig Pyrus Titanium Dragonoid szerűt. A 26. részben ideges lett, amikor legyőzték a mechanikus bakuganját, így elküldte a csatamezőre Carneliant. A 27. részben ideges lett, amikor majdnem vesztett Carnelian, majd megbízta Ametistet egy vírus készítésével. A 29. részben elindultak DarkLord kastélyába, és ott csapdába csalták Adaméket. A 30. részben végül legyőzte Adaméket, és megszerezte DarkLord erejét, a 32. részben pedig elküldte Ametistet a mechanikusok ellen. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal, aztán kihívta Adaméket.

Képességlapjai:
-Fekete Lyuk Ágyú: +1000G DarkLordnak
-Sötét Mező: ???
-Haos Akna: +600G DarkLordnak
-Darkus Düh: ???
-DarkLord Hatalom: ???
-Végtelen Szurok: -700G az ellenféltől
-Gyilkos Sarok: +900G DarkLordnak
-Karom Romboló: ???
-Sötét Királyi Pajzs: az ellenfél erejére emeli DarkLord erejét
Speciális fegyver képesésglapjai:
-DarkLord Sötét Éjszaka Kard Gejzírcsapás: -2000G az ellenféltől, +2000G DarkLordnak


Név: Aquos Aquamaroid
Típus: Aquos
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:

Aquamaroid az 1. részben szerepelt először, s jelentette DarkLordnak a kristály-hiányt. A 8. részben gúnyolódott Agarditeon. A 10. részben úgy döntött, hogy Cairngorm küldjön csicskát a Földre. A 11. részben ülésezett társaival, és ő nem akarta hogy Agardite a Földre menjen, de DarkLord nem engedett ebbe beleszólást. A 16. részben kiderült, hogy vírust küldött Ametisttel együtt a mechanikus bakuganokra. A 21. részben megjelent DarkLordékkal együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 27. részben rátámadt Adamre, ám akkor majdnem elpusztították Carneliant, aztán őt mentette meg. A 29. részben harcolt Adamék ellen. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal

Képességlapjai:
-Kék Mező: ???
-Aquamarin Hullám: ???
-Védtelen Hullám: ???
-Akvamarin Védelem: mindkét fél erejét alapszintre visszaállítja
-Akvamarin Folyam: lenullázza az ellenfél battle gear képesésgeit, +500G Aquamaroidnak


Név: Subterra Ametist
Típus: Subterra
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
Az 1. részben szerepelt először, ő inkább a gépekhez ért. A 6. részben ő keresi ki Onyx adatait. A 10. részben ugyanúgy tesz mint Aquamaroid.
A 11. részben ülésezett társaival, és ő nem akarta hogy Agardite a Földre menjen, de DarkLord nem engedett ebbe beleszólást. A 12. részben csatában volt, és elküdte Apatiteot DarkLordhoz. A 16. részben kiderült, hogy vírust küldött Aquamaroiddal együtt a mechanikus bakuganokra. A 17. részben adott Cairngormnak egy feltörőgépet. A 19. részben megjelent, és leaállította a csatát. A 21. részben megjelent DarkLordékkal együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 22. részben ő jött rá igazából hogy oda van elásva a Destrakon Gear. A 25. részben egy mechanikus bakugant készített DarkLordnak. A 27. részben megbízta DarkLord, hogy készítsen egy vírust, a 29. részben harcolt Adamék ellen. A 32. részben ment 'Mechtania' ellen, árnyék bakuganokkal, majd aztán Mechtrix és Elisa felett átvette az irányítást. A 33. részben végül kikaptak Mechtrixék, és otthagyta Adaméket. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal

Képességlapjai:
-Eltörlés: minden ellenfél képességet eltöröl
-Lila Mező: ???
-Kiber Pajzs: lenullázza az ellenfél képességeit
-Ametiszt Páncélzat: megakadályozza az ellenfél képességeit
-Földdé Válás: deaktiválja az ellenfél képességeit, következő képességeiket nem engedi aktiválni
-Vaslábak: megduplázza Ametist erejét
-Földsugár, Gyilkos Szélroham: +500G Ametistnek
-Dühöngő Magma: ???
-Szilánk Föld: ???
-Földcsuszamlás, Robbanó Indák: ???
-Lávatest: ???
-Meteorzápor: ???


Név: Ventus Agardite
Típus: Ventus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G(Eredeti formában: 900G)

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, úgy tűnik hogy kissé dilis. A 7. részben kiderül, hogy nagyon tisztelettel DarkLorddal szemben, és végül rábízzák a következő szolga küldését. A 8. részben átalakult kristályemberré, majd beszállt a csatába. Egy új fegyvert használt, a Crystal Geart, azonban még így sem nyerhettek Rose Quartzal. Kiderült Emerald Dragon visszaemlékezésében, hogy nagyon erőteljes bakugan. A 10. részben kiderül, hogy nem sokat tud a társairól. A 11. részben ő is ülésezik a társaival, majd úgy dönt hogy a Földre megy. Előbb emberként... ebédel egyet, majd keresni kezdi Lynnt. Harc közben kiderül, hogy egyáltalán nem olyan, mint amilyennek eddig hittük, hanem elszánt. Viszont kiderült más is, hogy a görnyedt forma csak egy álca, az igazi valója "Vestroia Démona". A 12. részben megkérdezte DarkLord, aztán hazudott neki, majd eltűnt. A 13. részben beszélgetett kicsit DarkLorddal, majd eltűnt, de gyanút kezd ébreszteni a nagyúrában. A 16. részben figyelte Cairngormot és Carneliant, majd beszélgetett DarkLorddal. A 19. részben kiderül hogy elég lojális, és Carneliant utálja. Harcolni is kezdenek. De végülis Ametist leállítja őket.
A 21. részben volt egy kis összetűzése DarkLorddal, majd megjelent DarkLordékkal együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 22. részben elküldte DarkLord, hogy segítsen Shadow Ziperatornek, majd azután rátámadott Harleyékra is árnyék bakuganokkal. A 25. részben nem tetszett neki DarkLord viselkedése. A 29. részben harcolt Adamék ellen. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal.

Képességlapjai:
-Pusztító Agardit: -400G az ellenféltől, +400G Agarditenak
-Penge Kard: +400G Agarditenak
-Akna Bomba: megnöveli Agardite erejét az alapszintre, +850G Agarditenak, -850G minden elenféltől
-Kristály Apokalipszis: ???
-Aktív Pajzs: az ellenfél erejére viszi Agardite erejét
-Zöld Mező: ???
-Egy Másik Dimenzió: deaktiválja az ellenfél képességeit
-Démoni Ütközet: +500G Agarditenak
Fúziós képességlapjai:
-Pestifer Lancea: deaktiválja az ellenfél portállapját(Pusztító Agardit után)

-Letum Procella: +600G Agarditenak, -300G az ellenféltől(Pusztító Agardit után)
-Umbra Ensis: +400G Agarditenak(Penge Kard után)


Név: Haos Cairngorm
Típus: Haos
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
A 2. részben jelent meg először, épp egy győztes csatából érkezett, szóval erős lehet, de elég lusta is. A 6. részben végül hazatér, de nem derül ki róla semmi konkrét. A 7. részben kiderül, hogy ő a legidősebb, s neki nagy tekintélye van. Rábízza Agarditera a választás lehetőségét. A 10. részből kiderül, hogy nagyon kegyetlen bakugan, még a saját csicskáját is képes elpusztítani. A 11. részben ülésezett a társaival, és neki sem tetszett hogy Agardite megy harcolni a Földre. A 16. részben Carnelian megakarta zsarolni, de végfl nem ment, és még meg is fenyegette. A 17. részben folytatták az energiaforrás keresését, végül megtalálták, ám ekkor ellenállt nekik, és így nem sikerült nekik megszerezni azt. A 19. részben megjelenik, és úgy tűnik ő a leglojálisabb DarkLord irtánt. Mindig az oldalára áll akit megtámadnak.
A 21. részben megjelent DarkLordékkal együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 23. részben megjelent, majd árnyék bakuganokat küldött Adamékre, végül a 24. részben harcolt Lynnékkel, aztán a 25. részben elmenekült. A 29. részben harcolt Adamék ellen. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal.

Képességlapjai:
-Zúzó Pengék: ???
-Kvarc Védő: ???
-Földi Nyomás: ???
-Barna Mező: ???
-Metál Szablya: +500G Cairngormnak
-Lovageszköz: megkétszerezi Cairngorm erejét, -500G az ellenféltől
-Füstkvarc Romboló: minden, a harcban részt vevő bakuganok ereje visszaáll az eredeti erőszintre
-Füstkvarc Fal: ???
Fúziós képességlapjai:
-Daedalus Lándzsája: +200G Cairngormnak


Név: Pyrus Carnelian
Típus: Pyrus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
Eddig még nem szerepelt, de a 2. részben említést tesznek róla. Erős lehet, de soka nasizik, és kedvenc nasija a kristály. Azután visszatér, de nagyon minimális a szerepe. A 11. részben ülésezett a társaival, és ő sem akarta hogy Agardite menjen harcolni. Meglepte hogy ilyen erős Agardite, majd azt akarta, hogy letaszítsák DarkLordot a trónról, de Agardite nem gondolta így, sőt még felakarja használni carnelian ellen ezt a kérését.
A 16. részben megkérte Cairngormot hogy az álljon az oldalára. A 17. részben folytatták az energiaforrás keresését, végül megtalálták, ám ekkor ellenállt nekik, és így nem sikerült nekik megszerezni azt. A 19. részben összetűzésbe keveredik Agarditeal és Cairngormmal, de azt leállítja Ametist. A 21. részben megjelent DarkLordékkal együtt a Földön, és elpusztították Crystal Admiralt, közben pedig véletlenül átküldték Adaméket. A 22. részben jelentett DarkLordnak. A 26. részben őt küldte DarkLord, hogy megsemmisítse a 6 Kristály Csapatot. A 27. részben majdnem kikapott Amberék ellen, majd a 29. részben harcolt Adamék ellen. A 38. részben szembenézett a Kristály Pusztítókkal.

Képességlapjai:
-Kristály Menyegző: +400G Carneliannek
-Karmazsin Láng, Támadó Típus B: ???
-Infinitív Sugár: +900G Carneliannek
-Végtelen Tűzgolyó Halál: ???
-Karneol Infernó: ???

Egyéb Kristály Szövetségének Szerevezetés:

Név: Subterra/Darkus Onyx
Típus: Subterra/Darkus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
Kemény bakugan, szószerint. Azért küldték a 6. részben DarkLordék, hogy semmisítse meg Adaméket. Aztán összecsap velük, s legyőzi őket úgy hogy Darkus módba kapcsol, mikor elpusztítaná őket megjelenik Diamondoid. A 7. részben kiderül hogy vesztett.

Képességlapjai:
-Onix Szilánkzápor: +400G Onyxnak, -400G minden ellenféltől
-Szárnyszegő: -300G az ellenféltől, +300G Onyxnak
-Földrengető: ???
-Onyx Elsöprő: átalakul, s kap darkus elemet, az ereje felmegy 900G-re, csak akkor aktiválható, ha 900G ala
tt van az ereje


Név: Pyrus Rose Quartz
Típus: Pyrus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés:
Agardite csicskája, ahhogy kiderült a 7. részben. Lány bakugan, és elég erőteljes. Régen barátok voltak Emerald Dragonnel és Amberrel is, azonban mostanra rossz útra tért. A 8. részben pedig veszít, így egy sztázis fagyasztóba kerül.

Képességlapjai:
-Földrengető Láng: deaktiválja a portállapot, +100G Rose Quartznak
-Tövis Ágyú: +400G Rose Quartznak
-Tirannó Penge: +300G Rose Quartznak, deaktiválja az ellenfél legutóbbi képességét
-Mega Rózsakvarc Ágyú: +500G Rose Quartznak
-Rózsa Gyökér: +400G Rose Quartznak
Fúziós képességlapjai:
-Rózsatövis Bomba: -400G az ellenféltől(Tövis Ágyú után)

Crystal gear képességlapjai:
-Rose Crystal Gear, Huzalok: -400G minden ellenféltől


Név: Subterra Spinel
Típus: Subterra
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
A 10. részben jelenik meg, és már rögtön kiderül, hogy Cairngorm csicskása. Majd aztán csapdába csalja Ambert és Rubanoidot. Az első kört megnyeri, a másodikat azonban elvesztette volna, ha nem jelenik meg mestere. De nem azt kapja amire számított.

Képességlapjai:
-Spirál Romboló: -400G minden ellenféltől, +400G Spinelnek
-Medúza Csáp Szorítás: +400G Spinelnek
-Lecsapó Tüskekar: -400G az ellenféltől, +400G Spinelnek
-Galaktik Fúró: +500G Spinelnek
-Gömbforma Pajzs: minden bakugan G-ereje a pályán visszaáll az alapra
-Elektromos Vízpumpa: az ellenfél erejét 0G-re csökkenti

Crystal gear képességlapjai:
-Jellyfish Crystal Gear, Önpusztító: megsemmisít minden életformát a pályán


Név: Aquos Apatite
Típus: Aquos/Darkus(DarkLord-féle formájában)
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
A 12. részben kiderült, hogy ő Ametist szolgája. Ebben a részben kérette DarkLord, majd átalakította, s azt a feladatot adta neki, hogy pusztítsa el Adaméket. A 13. részben harcol Craigh és Harley ellen, és Harleyt gonosszá teszi, de végül csak annyi lett a jutalma, hogy egy sztázis gömbbe került.

Képességlapjai:
-Rákolló Kín: deaktiválja az ellenfél képességeit
-Kinyíró Olló: -400G minden ellenféltől, +500G Apatitenak
-Savbuborék: ???
-Robbanó Víz: +500G Apatitenak
-Gilotin Olló: megdupláza Apatite erejét
-Ollóvágó: +400G Apatitenak
-Halálos Düh: +500G Apatitenak
-Fűrész Karom: ???(Sötét forma)
-A Szív Sötétsége: az ellenfélt a saját oldalnkra állítja, mindenki erőszintje az alapra áll vissza


Név: Apocalypse
Típus: ???
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
A 16. részben az egész Tokyot felszántó gubóból kelt ki ő, amikor majdnem legyőzték, felébredt, majd elkezdett "fúrni" a Föld magjáig, hogy elszívja annak az energiáját. A 17. részben harcolt a 6 kristálybakugan, majd aztán végül vesztett, pedig a mag energiájának nagy részét elszívta. A legvégén Leonixet és Tyrannixet elengedte még halála előtt.

Képességlapjai:
-Apokalipszis Lambdadelta Csapás: +600G Apocalypsenak, -600G minden ellenféltől
-Pók Égető: +400G Apocalypsenek, leviszi az ellenfél erejét 0G erőre
-Hangrobbanás: deaktiválja az ellenfél képességeit
-Magma Penge: ???
-Desztrukciós Konstrukció: ???
-Scorupi Árnyékpengék: -800G minden ellenféltől, +800G Apocalypsenek
-Terror Tarantula Robbantó: +400G Apocalypsenek
-Halálos Sugárzás: +400G Apocalypsenek
Fúziós képességlapjai:
-Tarantula Pengeroham: deaktiválja az ellenfél képeségeit


Név: Darkus Leonix
Típus: Darkus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
A 18. részben harcolt Sapphireoid, Rubanoid és Diamondoid ellen. Először is Róma lakosságát hipnotizálta, majd egy lovagpáncélban álcázta magát, de azt Rubanoid suétütötte. Végül amikor kiütötte ellenfeleit, megjelent Black Knight és Harrison, és elpusztították kíméletlenül. Ő egy gladiátor oroszlán.

Képességlapjai:
-Király Agyara: +400G Leonixnek
-Oroszlán Karom: +500G Leonixnek
-Elsöprő Királyordítás: +400G Leonixnek, -400G az ellenféltől
-Gladiátor Kard: +400G Leonixnek
-Mátrix Káosz: minden ellenfél után +200G Leonixnek
Fúziós képességlapjai:
-Visszatérő Gladies: -100G minden ellenféltől
Tiltott képességlapjai:
-
Apocalypse L'obscurité: +1100G Leonixnek, -1100G az ellenféltől


Név: Darkus Tyrannix
Típus: Darkus
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
A 18. részben harcolt Lynn, Glenn és faith ellen, piszkos trükkökkel próbálkozott, és végül amikor legyőzte volna őket, megjeéent Helios és Destroya, megtették helyette, és elpusztították őt.

Képességlapjai:
-Tirannó Elsöprő: deaktiválja az ellenfél képességét, +500G Tyrannixnek, -500G minden ellenféltől
-Szilícium Bombázás: megkétszerezi Tyrannix erejét
Tiltott képeséglapjai:
-Tyrannos Tyrannix: -400G minden ellenféltől, +400G Tyrranixnek


Név: Haos Crystal Admiral
Típus: Haos
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 1000G

Jellemzés:
A 20. részben jelent meg a Földön, majd elkezdtek vele harcolni, de nagyon erős volt, a 21. részben folytatódott a csata, nagy nehezen sikerült legyőzni, ám aztán jó lett, vágül megjelentek DarkLordék, és megsemmisítették.

Képességlapjai:
-???: -600G minden ellenféltől, +600G Crystal Admiralnak
-Kristály Reflektorfény: deaktiválja az ellenfél képességét
-Kristály Falanx: +400G Crystal Admiralnak
-Kristály Szatelit: az ellenfél erejére emeli a saját erejét, az ellenfélét pedig lecsökkenti utána eredeti erőszintre
-Kristály Admirális Szilánkzápor: +600G Crystal Admiralnak
-Kristály Hullám: minden ellenféltől -400G, +400G Crystal Admiralnak
-Kristály Zúzódás: az ellenfél minden képességét deaktiválja, -500G minden ellenféltől, +200G Crystal Admiralnak
-Végtelen Kaszaboló: -800G minden ellenféltől
-Admirális Novacsóva: ???
-Fény Képesség: minden darkus erőt kivéd


Név: Darkus Obsidian
Típus: Elem Váltó Bakugan
Faj: Kristály Bakugan
G erő: 900G

Jellemzés:
A 26. részben bukkant fel először, amikor a lávából kiemelkedett. Aztán harcolt Amber ellen, ám végül vesztett.

Képességlapjai:
-Obszidián Kard: +500G Obsidiannek
-Obsidian Ágyú: +300G Obisidannek
-Hamvasztó Infernó: -600G az ellenféltől
-Obsidian Tűzroham: +300G Obsidiannek
-Obszidián Harci Lándzsa: -500G az ellenféltől, +500G Obsidiannek
-Elfújó Robbanás: -1000G az ellenféltől, +1000G Obsidiannek

Árnyék Bakuganok: Ezeket a bakuganokat másik bakuganokból teremtették a sztázis gömbökkel.

Név: Darkus Shadow Ziperator
Típus: Darkus
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 22. részben tűnt fel először, ő lett Adamnek az "új társa" miután összevesztek Sapphireoiddal. Aztán harcolt Rubanoiddal, és ő állt jobban a rész végén. A Shadow Gearje a Harpoon Gear. Kikapott a 23. részben Zipzam, majd elpusztította Cairgorm. A 24. részben használta Cairngorm, Harpoon Gearrel együtt. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Árnyék Béklyó: deaktiválja az ellenfél képességeit
-Zéró Sötétség: -500G az ellenféltől, +500G Ziperatornak
-Rejtett Méreg: mérget küld a pályára, és ha az ellenfél belelép, lecsökkenti annak erejét 100G-re
-Z Formáció: Első csapás: +200G Ziperatornak
-Nova Sötétség: ???
-Normális Zéró: az ellenfél erejét az alapszintre csökkenti, aztán Ziperatorét egyenlővé teszi az ellenfélével
-Romboló Üvöltés: +400G minden ellenfél után Ziperatornak
-Káosz Zúzó: -500G az ellenféltől
-Káosz Jégeső: ???
Tiltott képességlapjai:
-Sötét Zipzam Őrület: ???

Shadow Gear képességlapjai:
-Harpoon Gear Szívás: elszívja az ellenfél minden erejét


Név: Haos Shadow Scaboid
Típus: Haos
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 22. részben használta Agardite. A 23. részben használta még Agardite, a Shadow Gearjével, Twin Destructorral, és így tett a 24. részben Cairngorm is. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Sötéten Ragyogás: +100G Scaboidnak
-Árnyék Metáltűz: +300G Scaboidnak
-Scaboid Ágyú: ???
-Sokkoló Robbanás: ???

Shadow Gear képességlapjai:
-Twin Destructor Első Szint: ???
-Twin Destructor Második Szint: ???


Név: Pyrus Shadow Spidaro
Típus: Pyrus
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 22. részben használta Agardite. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Agy Becsapódás: +500G Spidaronak
-Végzetes Fényrobbanás: ???

Shadow Gear képességlapjai:
- Lansor Romboló: ???


Név: Ventus Shadow Longfly
Typus: Ventus
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 25. részben használta őket Carnelian. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Végtelen Szónikus Roham: ???
-Végtelen Szárnyaló Levegő: ???
-Hosszú Szárny Támadás: ???

Shadow gear képességlapjai:
-Terrix Gear Szélroham


Név: Subterra Shadow Nastix
Typus: Subterra
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 25. részben használta őket Carnelian. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Nastix Nyál: ???
-Mérges Buborékok: ???


Név: Aquos Shadow Megarus
Typus: Aquos
Faj: Árnyék Bakugan
G erő: 800G

Jellemzés: A 25. részben használta őket Carnelian, de mivel használhtatatlanok voltak elpusztította őket. A 27. részben használta őket Aquamaroid. A 32. részben használta Ametist.

Képességlapjai:
-Halikra Robbanás: ???
-Megarus Kötő Víz: ???
-Tó Felemelkedés: ???

DarkLord Mechanikus Bakuganja:

Név: Pyrus Legend Dragonoid
Típus: Pyrus
Faj: Mechanikus Bakugan
G erő: 1200G

Jellemzés: A 25. részben készítette Titanium Dragonoid képére tervezte, Darklordnak Ametist. Majd aztán harcolt Sapphireoid ellen, és első két körben győzött. A 26. részben végül vesztett, és elpusztult.

Képességlapjai:
-Sárkány Erő: +300G Legend Dragonoidnak
-Titán Dörgés: -200G az ellenféltől, +200G Legend Dragonoidnak
-Titán Hummer: deaktiválja az ellenfél képességeit
-
Kemény Sárkány Csapás: +500G Legend Dragonoidnak
-Erő Sárkány Csapás: -300G az ellenféltől, +300G Legend Dragonoidnak
-Magrobbantó: +400G Legend Dragonoidnak
-Forradalmi-O: -500G az ellenféltől, +500G Legend Dragonoidnak

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!