Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

16. Rész

Bakugan: A Kristályok Legendája: 16. rész: Apocalypse Támadása

- M-mi a franc ez a nagy báb-szerű valami? -kérdezte Adam, miközben egy kristálygubó árnyéka vetült rájuk. A városból nem maradt semmi, csak a Chuusuu kastély maradt épen.
- E... ez az akire gondolok? -kérdezte Amber ijedten. Diamondoid lehajtotta a fejét.
- Igen Amber, ez az amire gondolsz! Apocalypse, a pusztítás kristály bakuganja!
- Apocalypse? -kérdezte Glenn. -Emerald Dragon, mit tudsz erről az Apocalypseról?
- Egy gigantikus bakugan, melynek a célja, hogy a világokat a kölykei megszállják.
- És mégis... hogy néz ki ez az Apocalypse? -kérdezte reszketve Craigh.
- Egy gigantikus pók. -válaszolta Rubanoid. -De ne feléj, megvédelek tőle!
- Hé, nem kéne megtámadni? -kérdezte Lynn és Turquoise. -Hiszen míg báb, addig nem szaporodhat, de ha kikel, akkor valóban vége a világunknak!
- Igazatok van! -mondta Faith, és Sapphireoid egyszerre, majd visszaalakultak a bakuganok golyó formába, azután körbeállták a gubót.
- Portállap kéész! -mindannyian dobtak egy-egy portállapot. -Bakugan, feel!
A vestroiai kastélyban éppen DarkLord nevetett magában, hiszen tudta hogy úgysem tudják a gubót legyőzni, és ez még srakoztatóbbá tette a rombolást.
- Mit akarsz Aquamaroid? -kérdezte DarkLord, miközben megjelent Ametisttel.
- Áttörtük egy pillanatra a mechanikus bakuganok akadályát. -mondta Aquamaroid.
- Ééés? -mintha vallatta volna őket, úgy tett. -Mit tettetek azzal az egy pillanattal?
- Nagyuram, sikerült a tervem. -mondta Ametist kissé fáradt tekintettel. -Végre bejuttattuk a vírust, amellyel minden mechanikus bakugant elpusztítok! -ördögire váltott a tekintete.
- Mindig is hű szolgáim voltatok. -mondta DarkLord, majd elmosolyodott. -Cairngorm, Carnelian és Agardite hol maradnak már? Vagy ők... ott sem voltak?
- Nem láttam egyiküket sem. -mondta Aquamaroid, DarkLord mérges lett, de nem mutatta.
- Mi miatt aggódsz mesterem? -kérdezte Aquamaroid. -Talán árulásra gondolsz?
- Reménykedem, hogy nem mernek engem elárulni, mert ha igen, akkor kezeskedem arról, hogy megfizessenek minden bűnükért! -sötéten izzott körülötte a levegő.
Carnelian és Cairngorm éppen egy nagy energia után kutattak, amellyel kiküszöbölhetik a kristályszükségletet, ahhoz a szerkezethez, amellyel fogságban tartják Pearloidot.
- Erre van talán az a magas energiájú anyag amelyet keresünk? -kérdezte Cairngorm, ám ekkor Carnelian eléállt, majd megjelent egy kalitka körülötte. -Mit tervezel Carnelian?
- Most szépen megállunk itt, és meghallgatsz! -mondta Carnelian. -Neked nincsenek céljaid barátom? Sosem volt önálló célod? Mindig csak a "nagyurat" akartad szolgálni? Ne mondd hogy igen, mert úgysem igaz! Tudom hogy senkinek sem az az álma! Öljük meg, együtt!
- Verd ki a fejedből. -mondta Cairngorm, majd simán kilépett a kalitkátból. -És most menjünk tovább, de figyelmeztetlek! Mégegy ilyen törekvő célú beszélgetés, és meghalsz!
- Rendben van, menjünk tovább! -mondta Carnelian. -Cöhh, ostoba vénség, te is elpusztulsz majd a kezem álltal egyszer! -gondolta Carnelian, majd továbbhaladtak.
- Óh, szóval bepróbálkoztál Cairngormnál drágaságom. -gondolta Agardite, miközben figyelte őket a magasből. -Cairngorm, jól tetted hogy azt a választ adtad. -majd elrepült.
Közben Adamék próbálkoztak a nagy gubó elpusztításával, de nem tudták hogy hol kezdjék el. Hiszen még sosem volt ilyen... nagyon nagy ellenfelük.
- Kezdjük most! -mondta Adam, majd előre mutatott egy képességet. -Portállap nyílj ki! Kristály Dipólus! És most, a képesség: Kiválóó Ítéleet! 700G->1000G->1400G
- Iiigen, elintézem ezt a gubót!
- Most mi jövünk Emerald Dragon! Portállap nyílj ki, aktiválódj Sötét Hullám! Most pedig képességlap: Taroló Darkuus! 950G->1250G->1650G
- Rendben van Glenn, megpróbálok megtenni mindent, ami tőlem tellik.
- Turquoise, söpörjük el! Portállap, Aquos Motor aktiválódj! Jöjjön a képesség: Hurrikán Ciklon! 800G->900G->1300G
- Okké Lynn, megteszem a világotok védelmében!
- Rubanoid, indulás! Képességlap aktiválás: Futótűz, és most pedig aktiválom a portállapot! Rubin Világ! Ezzel megduplázódik a képességünk. 900G->1500G->2100G
- Örömel Craigh, hogyha ezzel téged és a Földet védhetem ettől a szörnyetegtől!
- Ne maradjunk utoljára Amber! Portállap: Subterra Motor és képességlap: jöjjön a Vörösfény Aura. 750G->850G->1700G
- Remek kombináció! -mondta Amber, majd megindult.
- Mi maradtunk utáljára Diamondoid! -mondta Harley, nem volt túl boldog. -Portállap nyíílj ki! Haos Transzformátor! Végül képességlap: Bátorság! 900G->1200G->1700G
- Sajnálom barátaim amit tettem, de ígérem jóváteszem! -majd mindannyian nekimentek a gubónak, azonban akörül megjelent egy pajzs.
- M-mi ez? -kérdezte Emerald Dragon, amikor visszapattant róla.
- Ne félj Emerald Dragon! Képességlap aktiválás: Mégsötétebb Stílus: Sötétség Robbanás! -újra csak a lelke maradt, emyl sötéten izzott, és megindult a nagy gubó ellen, áttörte a pajzsot simán. -Nagyszerű! -mondta Glenn boldogan. -Most tiétek a pálya! -ám ekkor Emerald Dragont eltalálta egy sugár, a gubó felől, s leesett Glenn elé. -M-mi volt ez?
- Sapphireoid, vigyááázz! -de ő is úgy járt mint Emerald Dragon, sőt mindannyian.
- Ez lehetetlen... egy gubó elintézett minket. -mondták mind döbbenten, majd felvették a bakuganjaikat. Azonban most vártak, halálcsend volt, ám ekkor megjelentek vadászgépekkel katonák, majd egy hologramm jelent meg:
- Ostoba kölykök, kik kristálybakuganokkal vagytok! Mind ostobák vagytok, hiszen ezeket a szörnyetegeket ajnározzátok. De mi... majd gondoskodunk arról, hogy a kristálybakuganok előbb pusztuljanak el, mint a város! -majd eltűnt.
- Hogy mi? -kérdezte Adam száját tátva, majd elkezdte tüzelni a gubóra a gépek. -Ajjaj, ebből még gondok lesznek. -gondolta magában.
- Francba, ezekkel az ostobákkal! -mondta Glenn mérgesen. -Ezzel csak megkönnyítik Apocalypse megszületését.
- Valóban. -mondta Diamondoid. -Hiszen a lövéseik keltette hullámok erővel öntik el a gubót, így az feltöltődik, s egyre jobban növekszik.
Elkezdett a gubó növekedni, pontosan úgy ahogy Diamondoid jósolta.
- Tűnjünk innen! -mondta Lynn, majd elkezdtek futni, mert a gubó egyre nagyobb lett. -Turquoise, nem sok esélyünk lesz így ellene!
- Valóban, mostmár túl nagy, de bakugan alakban sokkal sebezhetőbb... és erősebb!
- Mindegy, akkor is legyőzzük, nemde? -kérdezte mosolyogva Adam.
- Dehogynem! -mondták a többiek, majd végül abbamaradt a gzbó növekedése.
Azonban ekkor valami történt, mintha dobogott volna mint egy szív, egyre jobban lüktetett, majd elkezdett kocsonyássá válni a kristály, amelyből a gubó volt, s szétfolyt a gubó, benne pedig ott volt egy új élet, golyó formában volt a rondaság. Végül hát átalakult.
- Mi ez a hűvös levegő? -kérdezte Adam, nagyon fázott. -Ez talán a sötétség hidege? -kérdezte magában ijedten, majd elkezdett hátrálni, de megszólította Apocalypse.
- Mitől félsz te kis csótány? -meglepő, női hangja volt! Naagy sötét lila pók volt, hosszú lábakkal és pengék voltak a fejéből kiállva meg a lábain is. -Köszönöm hogy adtatok több energiát. -mondta a Katonáknak, majd legyintett egyet a lábával, s felrobbantak a vadászgépek.
- Te szemét! -kiáltották a bakuganok, majd átalakultak bakugan formába.
- Óh, ti lesztek az ellenfeleim? -kérdezte nevetve Apocalypse, majd mikor lépett egyet, beleremegett a föld. -Azt gondoljátók, hogy legyőzhettek?
- Nem gondoljuk, hanem tudjuk! -mondta Amber. -Mindig győznek a... -elkapta egy hálóval, majd közel húzta a szájához Apocalypse.
- Mit képzelsz magadról Amber drága? Azt hiszed, hogy beleszólhatsz a monológomba? Ez nem dialógus kicsi szivem! -majd a lábával ellökte messzire Ambert.
- Ambeeer! -kiáltották a többiek, közben Faith odafutott. -Jól vagy Amber? -csak bólintott, majd felkelt. -Ezt nem bocsátom meg neked soha! -majd felmutatott egy képességlapot.
- Képesség mi? -kérdezte Apocalypse, majd újra nevetett. -Képesség aktiválás: Apokalipszis Lamdbadelta Csapáás! -felemelkedett a földről, majd leesett újra, s szétszaggatta a Földet ott, majd feltört izzó vulkán. 900G->1500G
- Gyerünk! -mondták a bakuganok, majd felszálltak, Emerald Dragon alig bírta már tartani Turquoiset. -Lynn, aktiválj egy képességet! -elkezdett zuhanni Turquoise. (950G+900G+900G+800G+750G+700G=5000G-6*600G)=>1400G
- Rendben vaaan! -kicsit megijedt, amikor a láva felé tartottak. -Képességlap aktiválás: Eloszlató Eső! Ezzel deaktiváljuk a pók képességét! -visszaálltak az erőszintjeik.
- Ez remek volt Lynn! -mondta Glenn, majd Emerald Dragonnel megindultak. -Képességlap aktiválás: Taroló Darkus! 5000G->5400G
- Ez semmi! -mondta Apocalypse, aztán a lábával hátralökte mindkét bakugant. -Képességlap aktiválás: Pók Égető! 900G->1300G
- Áááh! -kiáltották mind, mert elkezdett a 0G felé csökkenni mindannyiuk ereje.
- Ez túl erős! -mondta Harley döbbenten.
- Jajj ne, meg fog enni az a ronda pók ha nem nyerünk. -mondta Craigh szomorúan.
A bakuganjaik semmit nem voltak képesek tenni, mert Apocalypse képessége túl erősen támadta őket.
- Azt már nem! -mondta Adam, majd felállt. -Képességlap: Kék Tornádó aktivál! 1G->5000G->5400G
- Mii?! -megdöbbent Apocalypse, amikor az ő ereje kezdett csökkenni.
- Elpusztítjuk! -mondta Diamondoi, majd megindult Rubanoiddal együtt.
- Képességlap aktiválás: Szerelem. 5400G->5500G Söpörd el Diamondoid!
- Te jössz Rubanoid, képességlap aktiválás: Robbanó Rubin! 5500G->6000G
Vestroia kastélyában DarkLord mérgelődött, azt hitte hogy itt vége van Apocalypse tudományának, sötéten izzott a levegő körülötte, Ametist és Aquamaroidot is már irritálta ez a nagy mennyiségű sötétség, így inkább leléptek.
- Apocalypse tuti kikap, és még Agarditeék is elakarnak árulni... mindenbizonnyal. Mit tehetnék? Talán.. Crystal Admiral lesz az aki megteszi amit akarok?
Elteleportálta magát a sztázis gömbökhöz, majd mászkált körbe körbe. Milliónyi sztázis gömb volt ott, mindben egy-egy bakugan volt.
- Hát itt vagy Crystal Admiral. -mondta mosolyogva DarkLord, aztán megjelent mögötte Agardite, és nagyon meglepődött amikor meglátta Crystal Admiralt.
- DarkLord nagyúr, mit keresel itt? -kérdezte Agardite.
- Inkább az a kérdés, hogy te mit keresel itt? Hiszen neked semmi jogod ide belépni.
- Ugyanmár DarkLord, ne légy ilyen bizalmatlan velem! -mondta Agardite, majd odalépett DarkLord mellé. -Hiszen... te vagy a sötétség ura. -majd felszívódott.
- Én vagyok a sötétség ura, de mégis... te sokkal rejtélyesebb vagy. -gondolta DarkLord.
Apocalypse éppen rengeteg csapást bekapott, nem akart védekezni. Még tervezett valamit.
- 0G az ereje, mégis mégmindig áll! -mondta Sapphireoid. -Mi lehet ezzel a rohadékkal? Miért ilyen nagy az állóképessége vajon?
- Ne feledd, hogy ő maga a pusztítás. -mondta Rubanoid. -Rombolás művészete az övé, éppen ezért is kell a legjobbat teljesíteni ellene!
- Le kell győznünk! -mondták a bakuganjaikkal együtt Glennék, majd megindultak az elájult sötét pókbakugan ellen, de ekkor, Apocalypseból gejzírszerűen tört fel a sötétség, majd vörösen izzott a szeme.
- M-mi történik?
- Háháhá! -ekkor a potroha kettévált, majd sötéten kezdett izzani a belseje, ahonnan ostorok indultak meg, majd a földbe döfte mindet, egyre mélyebbre.
- Mit tervezhet ez a szörnyeteg? -kérdezte Diamondoid. -Jajj ne! -ráeszmélt hamarjában.
- Valóban, azt tervezem! Megízlelem a Föld legerősebb energiáját. -mondta Apocalypse nevetve. Sötét energiája eloszlott. Egyre mélyebbre fúrta be magát a talajba.
- A Föld legerősebb energiája? -kérdezte Lynn. -Mi lehet az?
- A Föld magja! -mondta Faith. -A legerősebb energia az a Föld magja! Gondoljatok bele, az a nagy hő milyen nagyságú energiája képes! És ha ez a rondaság elszívja minden energiáját...
- ... nem csak a Földnek lesz vége, hanem a világnak is! -mondta Harley.
- Vagyis? -kérdezte Adam.
- Meg kell semmisítenünk, de gyorsan! -mondta Sapphireoid.
- Úgysem állíthattok meg engem! -majd elkezdett nevetni Apocalypse, miközben egyre mélyebbre jutott a Földben.
- Mi ez a Földrengés? -kérdezte Adam, miközben megfájdult a feje.
- Nem, ez nem földrengés! -mondta Amber, majd mindannyian leestek a földre.
- Ez az én kis speciális képességem, a Hangrobbanás! -mondta Apocalypse, de nem beszélt tovább, hiszen eljutott a magig, most elkezdett vörösenn izzani, és Adamék nem tehettek ellene, semmit!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg