Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 13.

13. rész: Blast of Plan

- Itt vagyok én, SkullSatamon! - kiáltotta Devimon és Ogremon egyesülése. Elintézte HeatDramont könnyedén. Ám ekkor felragyogtak GreatFeathermonék. - Mi ez?
- Gyerünk Wingmon, intézd el! - kiáltotta David, majd előre tartotta a digivicet. - Jöjjön a digilélek feltöltéés! Alakulj át és intézzétek el!
- Igen! Érzem az erőt! - kiáltotta Wingmon, majd átalakult. - Stalkermonnal nézel szembe!
- Háháhá! - nevetett SkullSatamon.. - Kicsit sem félek te kis ostoba! - megindult Stalkermon felé, ám az sokkal gyorsabb volt. - Mi ez?
- EmberDramon, készen állsz? - kérdezte Bratt, majd bólintott partnere. - rendben! Digilélek feltöltés, na most elintézitek, biztos vagyok benne!
- Igen Bratt, érzem hogy lesz elég erőm hozzá! Digiváltozom, HeatDramonná!
- Gyerünk Stalkermon! - ekkor megkereste Thundermon Kunait. - Digifegyver idézés!
- Milyen ostobaságokat csináltok ti? - kérdezte SkullSatamon nevetve. - Pusztuljatok!
- Gyerünk szállj, Thundermon Kunai! - ekkor feltöltötte villámerővel, majd eldobta. Pontosan SkullSatamon botjának a kristályába fúródott.
- Te kis szánalomgép! - nagyon mérges lett SkullSatamon, és leütötte Stalkermont.
- Meghaaalsz! - kiáltotta mrégesen heatDramon, majd a vörös karommal átdöfte SkullSatamont. - Na mit szólsz ehhez?
- Azt hogy… Koponya kalapács! - lelökte a földre, ám megjelent mögötte Stalkermon, aztán előtte HeatDramon. Közrefogták. Nincs menekülés!
- Véged van te nagy végső digimon! - mondta nevetve Stalkermon. Ekkor HeatDramonnak kacsintott. Megbénította úgy hogy észre sem vette.
- Mi a fene ez? - kérdezte mérgesen SkullSatamon. - Engedjetek el, gyorsan!
- Miért, ha nem engedünk el mi lesz? - kérdezte HeatDramon gúnyolódva.
- Háháhá! - nevetett SkullSatamon, majd ekkor felemelte a botját nagy nehezen. Abból meg sugarakkal elintézte őket könynedén.
- Azt már nem! - kiáltotta Stalkermon, majd felszállt. - Keresztcsapás! - telibe kapta.
- Igen, segítek! - kiáltott fel HeatDramon, Stalkermon gyorsan eltűnt onnan. SkullSatamon már most súlyosan megsérült. - Hőörvény!
SkullSatamon elkezdett széthullani. A botja maradt csak meg, meg egy adatfolyam. Ami ekkor elkezdett megtestesülni.
- Mi van? Nincsen még vége? - kérdezték ijedten. Lilithmon nagyon nevetett.
- Mi ez? - kérdezte Midnight Loveless. - Lilithmon, mit ez? A terved része?
- Egy kis adathiba. Egy vírus lényegében… Úgy hívják hogy IceDevimon, azt a hibát.
- IceDevimon? - kérdezte döbbenten Midnigth Loveless. - Nagyon ötletes… hiszen SkullSatamon képes visszaalakulni IceDevimonná.
- Nahát, még élek! - mondta döbbenten IceDevimon, amikor megtestesült.
- Mi a franc ez? - kérdezte Bratt. - Nézd meg kérlek! - Davidnek mondta ezt.
- Hát persze. - mondta David, majd előre tartotta a digivicet. - Lássuk csak. IceDevimon, bajnok szint, vírus típus, rémálom katonák családja és bukott angyal digimon.
- Francba, mégegy démon. - mondta mérgesen David, majd közelebb lépett. - Stalkermon, nekünk nem sok esélyünk van, hiszen ő jég.
Ekkor megjelent Stalkermon mögött IceDevimon, majd megfagyasztotta egy egyszerű zéró fagyasztóval. Ám ekkro megjelent mögötte HeatDramon.
- Áh, te is itt vagy? - kérdezte IceDevimon nevetve. - Pusztulj te is!
- Hőörvény! - kiáltotta HeatDramon, ezzel körbefogta IceDevimont, és az megbénult, közben elkezdett Stalkermon kiolvadni.
- Nem lehet, hogy így legyen végem! - kiáltotta IceDevimon mérgesen, és végül megfagyasztotta a tüzet.
- Gyerünk gyorsan, pusztítsd el! - kiáltotta David, ekkor előhívta a Devimon Hasítás nevezetű fegyvert, Stalkermon már kiolvadt. - Szúrd le!
Stalkermon ráébredt, hogy mostmár oké, megindult nyílsebesen ellenfele felé. S hátulról ledöfte. Szépen a szárnyai közé döfött. Széttört darabokra IceDevimon, vége…
- Ideje volt már, nem? - kérdezte Stalkermon, miközben visszaalakult Wingmonná.
- Igen, már nagyon is ideje volt. - mondta HeatDramon, majd aztán visszaalakult ő is.
- Bratt… ez egy nehéz nap volt. Először Ogremon, aztán az apám, még Devimon is… aztán egyesültek és végül IceDevimon. Áárgh! Ez túl sok egy nap. Mind kifáradtunk. Menjetek aludni. Hogyha esetleg egy újabb támadás történik, akkor majd mi élintézzük.
- Biztosak vagytok benne? - kérdezte EmberDramon és Bratt, aggódtak.
- Igen. - mondta Wingmon közben nevetett. - Úgy érzem mintha erősebb lettem volna.
Bratték és Davidék is hazamentek. Azonban valaki üjyködött. Mr. Griff megtalálta SkullSatamon botját, majd az átalakult egy gömbbé amikor megpróbálta megfogni.
- Ez egy digimon része. Az adatai benne vannak, így képes leszek kiírtani ezt a mocskos életformát, mindörökre! - nevetett őrülten.
Lilithmon látta mindezt, és Yggdrasil is. Yggdrasil mérges volt. Lilithmon meg aggódott.
- Még egy ilyen alávaló lényt mint az ember. - mondta Lilithmon, ekkor Midnight Loveless elég mérges lett. - Jajj bocsika, nem rád értettem.
- Én is ember vagyok Lilithmon. - mondta Midnight Loveless. - ilyenkor szívesen képen törölnélek. Csak nem piszkolom be a kezemet a ronda szemfestékeddel.
- Hé! Eddig azt vallottad hogy szép a szemfestékem. Szóval hazudtál? Mondtam én hogy az emberek mind alávalók, és te is igazoltad! - ezután egy ideig nem beszéltek.
- Yggdrasil úrnő, Omnimon már 1 napja harcol Tactimon ellen, de még mindig semmi… hogyan lehetséges, hogy Tactimon ilyen erős?
- Tactimon mi? - kérdezett vissza Yggdrasil. - Túl sokat kérdezel Alphamon.
- Hát jó, megértettem! - eközben Omnimon és Tactimon harca egyre jobban úgy állt hogy Tactimon fog nyerni. Omnimon már alig bírta kivédeni a támadásokat.
- Pusztulj előlem Omnimon! Tenshukaku! - kiáltotta Tactimon, majd a Jatetsufūjin-maru-val a földbecsapott, és Omnimont ellökte. A fához esett le.
- Omnimon! - kiáltotta Alphamon, ám ekkor megérkezett Tactimon is, és ekkor Yggdrasil elé állt. - Nem támadhatod meg az úrnőt!
- A királynő kutyája. - mondta nevetve Tactimon. - Takarodj a színem elől! - kiáltotta Tactimon. - Ichi-no-tachi! - Alphamon kivédte az Alphajzzsal.
- Most pedig megfizetsz, amiért kutyának neveztél! - kiáltotta Alphamon, majd ekkor elkezdett a levegőbe írni valamit. - Jöjjön a Kyuukyousenjin Oryuuken! - átalakult.
- Mi a franc ez? - kérdezte Tactimon, majd elkezdett nevetni. - Változtatsz a kinézeteden és máris menősködsz… Ahhoz képest hogy a Királyi Lovagok vezére vagy, nagyon szánalmas is egyben! Sajnálom rád pazarolni a Jatetsufūjin-maru-m erejét.
- Hát akkor szívtad! - mondta Alphamon, nagyon gyors lett. Majdnem eltalálta Tactimont.
- Te megbolondultál? Meg is ölhettél volna. - mondta Tactimon fapofával. - San-no-Tachi!
- Neee! - ordított fel Yggdrasil hangosan, majd a csapás elé ugrott.
- Úrnőő! - kiáltották Omnimon és Alphamon. Alphamon ekkor nekiment Tactimonnak.
- Mi van, sosem adjátok fel? - kérdezte Tactimon nevetve, majd felugrott. - Ichi-no-Tachi! - közvetlenül Alphamon testén robbant.
- Áááh! - Alphamon hátraesett, ám ekkor felkelt, majd a Kyuukyousenjin Oryuukennel újra támadott. - Tactimon, ezt az úrnőért teszem! - belehasított egyet Tactimon páncéljába.
- T-te… megsértetted a páncélom. - mondta Tactimon döbbenten, aztán vörösen elkezdett izzani a szeme. - Most ezért megfizetsz, kis lovag!
Miközben Tactimon leakarta döfni Alphamont, Omnimon éppen átlátta a helyzetet: Yggdrasil úrnője meg fog halni. A kezében tartotta.
- Sajnálom Omnimon, de már nem fogjuk együtt meglátni a jövőt. - ekkor 1-2 könnycsepp lefojt Yggdrasil arcán. Majd elkezdett széttörni.
- Ne, Yggdrasil urnő! Neee, úrnőőő! - kiáltott fel Omnimon, amikor széttört teljesen. - Neeeeeem! - szomorú volt, és egyben dühös. Ekkor megjelent a mellkasán egy kristály, majd elkezdett átalakulni. Egy fejlettebb Omnimon lett. - Menj onnan Alphamon, most elintézem!
- Lehetetlen! - mondta Tactimon, közben elment onnan Alphamon. - Ez…
- Omnimon X vagyok, és most elpusztítalak Tactimon! Minden törlés! - a grey-kard felizzott, majdnem eltalálta Tactimont, de csak a kardját sikerült.
- Nem! Nem lehet! - kiáltott fel Tactimon mérgesen. - Jatetsufūjin-maru… a kardom megsemmisült… lehetetlen! - mondta döbbenten.
Ekkor Omnimon elkezdte támadgatni, de nem találta el egyszer sem. Ám ekkor beszállt Alphamon is, éppen hogy megúszta.
- Egy X-lovag. - gondolta döbbenten Tactimon. - A minden törlés miatt nem fogom tudni legyőzni és… még a Jatetsufūjin-maru sincs meg.
Omnimon X és Alphamonék felébresztették a többieket, majd megosztották a többiekkel a szomorú hírt: Yggdrasilnak vége. De a kezdet fája még él. És most, Omnimon az őrzője Yggdrasil helyett. De Alphamon tudta, hogy nem Omnimon az igazi örökös.
- Szóval az úrnőnek vége. - mondta Omnimon X. - Indulhat a támadás, Tactimonék ellen elsősorba, aztán a többi ellen!
Eközben David apja ügyködött a nagy digimon pusztító tervén. Egy gépbe belerakta az adatokat. Ugyanabba amibe Botamont is beletette.
- Na mostmár végetek szörnyek! David aludj csak, holnapra feldolgozza az adatokat, és elpusztítja az ostoba kis barátaitok. Mwháháháhá!
A gép valóban megtette a hatását. Eljött szent este, és Mr. Griff sehol.
- Hol van apa? - kérdezte reggel David az édesanyjától. - Nem jött haza egész éjjel?
- Igen fiam, nem jött haza egész éjjel… - közben adott enni Wingmonnak is. - Tessék.
- Köszönöm asszonyom. - mondta tisztelettudóan Wingmon, majd megette az ételt.
- Szívesen. - mondta mosolyogva Mrs. Griff. - Nos David, megvetted már az ajándékot?
- Mi közöd ahhoz? - kérdezte mosolyogva. Közben bekapcsolta a TV-t Wingmon.
Wingmon miközben nézte, mutatták a hírekben a csatájukat. És ekkor meglátott valamit Wingmon. Nagyon megijedt, majd szólt Davidnek.
- David, azt hiszem hogy bajban leszünk. - mondta Wingmon. - SkulLSatamon botja ott maradt, de már nincs ott. Az apád mindenbizonnyal elvitte.
- Micsoda? - kérdezte David, rögtön ő is elkezdett aggódni. Majd értesítette Brattet.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Bratt. Rögtön ezt kérdezte. - Akkor veszélyben vannak a digimonok. Most mit tegyünk? - aggódott nagyon EmberDramonért.
- Megyünk és megállítjuk apám tervét. - mondta David, nagyon komoly volt a hangja. Anyukája aggódott érte. - Menjünk! - elindultak mind a ketten. Davidet vissza akarta tartani az édesanyja, de nem engedte magát meggyőzni David.
- EmberDramon, át tudsz alakulni? - kérdezte Bratt, EmberDramonnak volt elég ereje. - Ekkor hát jöjjön digilélek feltöltés!
- EmberDramon átalakul HeatDramonná! - felült a vállára Bratt, majd felrepült.
- Gyerünk Wingmon, alakulj át gyorsan! Digilélek feltöltés!
- Rendben van David! Wingmon digiváltozik Stalkermonná! - a levegőben találkoztak. Majd megindultak a Griff corp teteje felé. Ekkor megjelent egy antenna a tetején.
- Merre van a laboratórium? Hányszázadik emeleten? - kérdezte Bratt gúnyosan.
- Kövess! - mondta David, aztán a falba robbantottak egy nagy lyukat, ahol bementek.
- Merre kell menni? - kérdezték a digimonok. David szerint felfelé. Ekkor megjelentek robotok. Amik szikrákat lőttek feléjük.
- Ez semmi neked Stalkermon, intézd el őket! - kiáltotta David, majd továbbjutottak.
- Eljutottatok ide, a laboratóriumba digimonokkal. De már egyedül fogtok innen kijutni! - mondta nevetve Mr. Griff. Majd a remekművét megmutatta.
- Gyengülök David, ez a valami elszívja az energiámat. - mondta Stalkermon, majd letérdelt.
- Apa, állj meg! - kiáltotta David mérgesen. - Most, még mikor nem vagyunk kemények!
- Nagyon megijedtem! - mondta az apja, majd elkezdett nevetni. A gép elkezdett szikrázni. Ekkor HeatDramonék bementek a reaktorba.
- Semmi esélyetek, hiszen egy pajzs védi. Nagyon jól kidolgoztam! - mondta Mr. Griff, majd nevetett. Mintha megőrült volna. Beleőrült a digimonok elpusztításába.
- Szánalmas vagy apa! - mondta David mérgesen, majd megszorongatta az apja ingjét a nyakánál. Ekkor a digimonok elkezdtek villódzni.
- Mi történik? - kérdezte Bratt, mégjobban elkezdett aggódni társáért. Igaza volt Mr. Griffnek, esélye sem volt áttörni a digimonoknak.
- Menjünk Bratt, ugorjunk le oda gyorsan! - lementek a reaktorhoz ők is. Ekkor a földre estek Stalkermonék. És mégjobban villództak.
- Már csak isten segíthet a digimonokon. - gondolta Bratt, majd letérdelt. Ám ekkor felbukkant Lilithmon, hogy elpusztítsa a reaktort, mert a digivilágban is kezdtek villódni a digik. Tönkrement volna a digivilág is, ha így halad a terv.
- Te meg ki vagy? - kérdezték a fiúk.
- Fantom szenvedés! - kiáltotta, majd szétlőtte a pajzsot. Az összetört, majd elkezdett a gép mégjobban szikrázni. Majd megsebesítette Lilithmont. - Micsoda? Ez megsebesített? Nem lehet, nem leheeet! - ekkor sötét energia jelent meg a keze között, ami felrobbantotta a gépet.
- Neee! - ordították mind, egy nagy robbanás keletkezett. Az egész griff Corp teteje szétrobbant.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!