Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 9.

9. rész: Boogeymon’s Pitchfork

Porcupamon legyőzése után Devimon átgondolta hogy is menjen úrnője színe elé. De végül elhatározta neki, hogy elmondja mi történt.
- Mit akarsz Devimon? - kérdezte a Digimon. Ugye nem arra akarsz célozgatni hogy vesztett Porcupamon is? Mert ha igen, akkor máris elpusztulsz!
- Sajnálom úrnőm, de Porcupamon túl gyengének bizonyult.
- Micsoda? - tombolt az úrnője. - Devimon, ez volt az utolsó hibád!
- Ne! Kegyelmezz, úrnőm kérlek. Hiszen nézd csak mit találtam! - megmutatta, nagyon meglepődött az úrnője. - Ez itt, a Chrono Adat!
- Milyen meglepő. Szóval ez az eredeti Chrono Adat? - ekkor az átalakult egy tojásszerű lénnyé. - Milyen remek! Hát legyen. Devimon értékes szolga vagy, életben hagylak. De ha túl sokat hibázol, akkor végzek veled, a saját kezeimmel!
- Tudom úrnőm. És nem fog bennem csalódni. - mondta Devimon, közben a következő tervén gondolkodott. - Ha nem haragszik, akkor lemennék az alvilágba. Boogeymon a következő.
- Rendben van. - jelent meg Midnight Loveless. - De Boogeymon győzze le a vasvillájával ellenfeleink, különben nem kegyelmezünk neked!
- Igenis Midnight Loveless úrnő. - aztán felszívódott, és lement az alvilágba.
David és Bratt éppen hazafelé tartottak a digimonjaikkal.
- Wingmon, nagyon jól szerepeltél most. Azt hiszem hogy tévedtem amikor azt mondtam hogy gyengék vagyunk.
- Igazad van, tévedtél amikor azt mondtad. Bár, így hogy csapatban dolgozunk valakivel, még erősebbek vagyunk.
- Azonban valami foglalkoztat. Az én viceom ugyebár zöldes-kék, míg a Bratté vörös, vajon akkor van másféle vice is?
- Minden bizonnyal nem csak ti ketten vagytok digimonnal partnerek.
- Értem hogy miről beszélsz. - mondta David, közben hazaértek. - Repülj fel az ablakhoz. Még hajnal van, szóval szerintem senki sincs fenn.
Szerencséjére az apja is már aludt a kanapén, így sikerült beosonnia észrevétlenül. Bratt is hazaért. Őt azonban az foglalkoztatta hogy Porcupamon gonosz volt-e egyáltalán.
- Virus típusú volt. Szóval lehetséges hogy valóban gonosz volt. És Devimon csak felerősítette, hogy elérhesse a céljait.
- Siessünk mielőtt anyuék még felébrednének. - mondta Bratt. Ő is sikeresen belopózott.
- Szerencsénk volt hogy aludnak a szüleid. - felelte EmberDramon. - Vajon nappal fognak támadni a digimonok? - aggódott.
- Az a baj, hogy egyre erősebbek jönnek! De hogyha úgy fogunk összedolgozni, mint tegnap, akkor elég nehezen veszthetünk. - boldog volt.
- Igazad lehet. - mondta EmberDramon elégedetten. - De aludjunk, mert holnap nem lesz semmi erőnk, és akkor ha támadnak, nekünk annyi!
Elaludtak. Csakúgy mint Davidék. Másnap reggel amikor felébredtek. Rá kellett jönniük hogy holnap szenteste, úgyhogy ajándékot kellett venniük.
- Hol a fejem, holnap szenteste. Még ha apa nem is, de anya megérdemel egy jó nagy ajándékot. - mondta David, miközben éppen a dugipénzét kereste.
- Ajándékvásárlás? Milyen ostoba emberi szokás ez? - kérdezte kíváncsian Wingmon.
- Ilyenkor igazából a szeretet a lényeg, nem az ajándék. Csak illik ajándékot venni.
- Értelek. - mondta Wingmon mosolyogva. - Édesapád reggel korán elment. Még mindig a digimon pusztító tervein gondolkodik?
- Természetesen. - mondta David unottan. - Remélem nem fog tudni sehonnan sem adatokat a digimonok felépítéséről, különben sikerül a terve.
- Én nem hagynám magam befogni az is biztos! - mondta Wingmon, közben repdesett.
- Jó, jó! - mondta David, közben próbálta csitítani. - Pihenj már le! Te túl hiperaktív vagy.
- Hát most na… - mondta Wingmon röstelkedve. - Akkor mész vásárolni?
- Igen, de te is gyere velem. Devimon mostanság elég aktív. És azt hiszem, hogy ma is támadni fog valami szörnyű digimon.
- Értem, akkor készüljek fel a legrosszabbra mi? - kérdezte Wingmon, David csak bólintott.
Bratt is készülődött bevásárolni. Úgy döntött viszi magával EmberDramont, egy dobozban.
- Remélem, hogy bele fogsz férni a dobozba. - mondta Bratt, miközben beletuszkolta egy TV-s dobozba a partnerét.
- Muszáj egy ilyen ronda dobozba bújnom? - kérdezte EmberDramon. Már a hiszti szintjére jutott. Annyira tuszkolta Bratt.
- Ne mocorogj! - mondta Bratt mérgesen, miközben erőlködött. Végül sikerült. - Huhh, végre sikerült betuszkolnom téged ide.
- És majd hogy fogok kijönni? - kérdezte EmberDramon. Már azzal fenyegetőzött hogy kiégeti a dobozt a menten pillanatban.
- EmberDramon, viselkedj már! - szólt rá mérgesen Bratt, aztán felvette a dobozt.
- Kicsim, hova készülsz? - kérdezte az édesanyja, amikor meglátta a dobozt.
- Anya, semmi közöd ehhez igazán! - aztán kirohant, még mielőtt kérdezhetett volna. - Apa most nem fog hazaérni karácsonyra, sőt még lehet szilveszterre sem, úgyhogy később veszem meg az ajándékát, de anyunak kéne venni valami jót!
A plázába ment, úgy döntött hogy ott tudja megvenni a legjobb ajándékot. És mit ad isten? Kivel találkozik az ajtóban? Hát persze hogy Daviddel.
- Ti? - kérdezték egymástól. Bár David elkezdett nevetni amikor meglátta a dobozt Bratt kezében. - Csak nem abban hoztad EmberDramont.
- Most miért? Wingmont otthon hagytad vagy mi? - ekkor megjelent előttük Wingmon, de rögtön vissza is ugrott a fára.
- Ezért jó ha egy madár digimonod van. Ügyes rejtőzködők. - mondta David büszkén.
- Cöh, attól még EmberDramon nagyon is erős. - mondta Bratt mogorván. Ezután együtt mentek vásárolni.
- Apa azt tervezi hogy elpusztítja az összes digimont. - mondta David, közben lehajtotta a fejét. - Nem vagyok rá büszke. Szánalmas szerintem.
- Elpusztítani? Mármint tojássá alakítani…. Vagy eltörölni a létezésüket? - kérdezte Bratt meghökkenve. EmberDramonnak sem tetszett ez az ötlet.
Eközben Devimon az alvilágban volt, és járkált össze-vissza benne.
- Hol lehet az az ostoba Boogeymon? - kérdezte mérgesen. Rengeteg Impmon volt itt, de Boogeymont sehol nem találta. Ekkor talált egy kaput, amin egy vasvilla volt. - Óh, ez lesz az. - mondta elégedetten, aztán szétzúzta a kaput egy halál kezével.
- Ki vagy te? - kérdezte egy digimon, vörös volt és egy vasvilla a kezében. - Te vagy az Devimon? - elkezdett nevetni. - Pusztulj! - elkezdett ragyogni a szeme, és megjelent még vagy 10 ugyanolyan digimon. - Félsz Devimon? Még meg fizetek neked!
- Milyen szánalmas is ez a rubin szem képességed Boogeymon. - mondta Devimon nevetve, aztán felrepült. - A gonosz érintése! - ekkor eltörölte ez össze Boogeymon másolatot.
- Lehetetlen! - kiáltotta Boogeymon. - A Midnight Loveless része vagyok, de neked akkor sem fogok engedelmeskedni! Csak az úrnőnek.
- Az úrnő megengedte hogy lejöjjek és megkérjelek hogy harcolj a Földön! - ekkor felvitte a digivilág azon részébe ahol a Midnight Loveless kastélya volt. És megmutatta neki a célokat. És elmondta hogy mi is a feladata tulajdonképpen.
- Ha az úrnő akarja, akkor megteszem neki. De ne érj hozzám! Gyűlölöm a gonosz érintése képességed. Észre sem veszem, és máris a szolgád vagyok.
- Ó, ennyire nem bízol meg bennem? - siránkozott Devimon. - A gonosz érintése! - ám Boogeymon gyorsabb volt, és átdöfte a kezén a vasvilláját.
- Vajon miért nem bízok meg benned? - kérdezte Boogeymon, aztán átment a kapun a Földre. Hogy megszerezze úrnőjének amit akar.
Bratt éppen kiment a Plázából, ahogy David is. Ám ekkor egy fickó megragadta a TV-s dobozt, és elszaladt vele.
- Hé! Tolvaj! - kiáltozta Bratt mérgesen, utána iramodtak. A tolvaj nagyon meglepődött amikor meglátta a dobozban EmberDramont.
- E-ez meg mi? - kérdezte döbbenten. Nem EmberDramontól ijedt meg, hanem Boogeymontól, amikor az megjelent előttük.
- Halál zúzás! - nevetett közben Boogeymon, és tűzlabdákat dobált EmberDramon felé a vasvillájából. EmberDramon ekkor kiugrott. A tolvaj meg elfutott.
- Ki a franc vagy te? - kérdezte EmberDramon. - Az alvilágból jöttél ugye?
Odaértek Davidék is e pillanatban, és Wingmon EmberDramon mellé ugrott.
- Háhá! Mindketten megvagytok! - mondta Boogeymon boldogan, aztán magasabbra repült.
- Bratt, nézd meg mi ez a rusnya valami! - mondta neki David, ő közben mást nézett a viceán.
- Rendben, nézem rögtön! - mondta Bratt, atán előkereste a viceát. - Lássuk! Boogeymon, a varázsló digimon, virus típus, bajnok szint, a rémálom katonák közé tartozik.
- Ez menni fog fiúk! - mondta David, miközben a fegyvereket nézte. - Gyerünk Wingmon, intézzétek el együtt!
- Még hogy elintézni engem? - elkezdett nevetni Boogeymon. - Ugye nem akartok halálra nevettetni, mert akkor vigyázok!
- Ne gúnyolódj! - mondta Wingmon, miközben felrepült hozzá. - Villámszarv generátor!
- Háháhá! - nevetett Boogeymon, de már felette volt. Amit pedig eltalált az eltűnt. - Az csak egy illúzió volt, hála a rubin szememnek!
- Ezt kapd ki! - kiáltotta EmberDramon. Használta a parázsfelhőt.
- Robbanó villám! - ez volt a legerősebb kombinációjuk, egy nagyot robbant Boogeymon.
- Ti kis szemetek! - nagyon mérges lett Boogeymon. - Én az alvilág uraként, legyőzlek titeket! - a vasvillájának egyik fokából tűz, a másikból víz a harmadikból villám jött ki. - Jöjjön egy erőteljes kombináció! Halál zúzó! - eltalálta Wingmonékat, és akkor azok a földre estek. - És most, végetek! - odament hozzájuk, le akarta szúrni őket.
- Ezt most szívtad haver! - mondták Wingmonék, aztán újra kombinálták az erejüket, és telibe kapták Boogeymon fejét. Az hátrálni kezdett, és ekkor adatfolyam jelent meg körülötte.
- Mi ez? - kérdezte döbbenten Devimon. - Átalakul ez az ostoba? Már előre sajnálom a kölyköket. - gondolta Devimon, majd elkezdett nevetni öntelten.
- Boogeymon, digiváltozik Phelesmonná, a bukott angyal digimonná! Végső szintre kerültem, köszönöm, még mindig a rémálom katonák közé tartozom.
- Ő túl erős lesz nekünk! - mondta Wingmon ijedten.
- Nem, fog sikerülni legyőzni! - mondta EmberDramon bizakodva.
Phelesmon úgy döntött kicsit otthagyja őket, és elkezd pusztítani a városban.
- Rettegjetek emberek! Itt van az új uratok! Phelesmon! - kiáltozta, közben a démon kiáltása támadásával dobálta őket. Mindenhol nagy lángcsóva volt. Az emberek rettegése erővel töltötte el. És ezután megfordult. Hogy újra szembe nézzen az ellenfeleivel.
- Mi a fenét csinál ez az ostoba Phelesmon? - kérdezte idegesen Devimon. - Hogyha a kezeim közé kerül, akkor meg fogom semmisíteni!
- Gyerünk David, át kell alakulnom, kérlek segíts! - mondta Wingmon, miközben Phelesmon lángjai egyre jobban pusztítottak.
- Igen Bratt, igaza lehet! Át kell alakítanod engem! Csak bajnokként van esélyünk!
- Rendben van! - mondták mindketten, a difilelkük előjött, aztán használták a vicet. - Digilélek, feltöltés! Gyerüüüünk!
- Érzem az erőd! - kiáltott fel Wingmon, majd elkezdett átalakulni. - Wingmon digiváltozik, Stalkermonná! Itt van Stalkermon, a halálod Phelesmon!
- Remek Bratt, most átalakulok! Itt van HeatDramon! - ordított fel, közrefogták Phelesmont.
- Mit akartok most csinálni? Ti szánalmasok? - kérdezte gúnyosan Phelesmon.
- Valóban, mit akarnak tenni? - kérdezte magában Devimon, közben gonoszan mosolygott.
- Stalkermon gyerünk, ne kíméld! Látod… ő nem jó digimon. És a szeme sem fekete, tehát nem Devimon irányítja, ő valóban az alvilág digimonja!
- Tudom David, de túl erős… Azt hiszem. - mondta remegve Stalkermon.
- Ne félj HeatDramon, együtt elintézitek! Gyerünk, pusztítsátok el! - Nehéz volt kimondani…
- Milyen ostobák is az emberek. - mondta Phelesmon, miközben a fejét fogta. Ezután megjelent Stalkermon mögött, és megfogta a szárnyát. - Ezt kapjátok ki! - nekivágta Stalkermont HeatDramonnak, aztán egy démon kiáltását lőtt feléjük.
- Ez tényleg pokoli tűz! - ordították, aztán a földre estek. Amikor éppen felkeltek volna, leszállt eléjük Phelesmon, majd elkezdett nevetni. Felálltak, ám ekkor Phelesmon aktiválta az egyik legördögibb támadását. Visszaalakultak Stalkermonék még előtte.
- Fekete Szobor! - ekkor szoborrá vált EmberDramon és Wingmon.
- Mi a fene? Mit tettél? - kérdezte Bratt idegesen. David pedig csak bámult maga elé döbbenten.
Devimon őrülten kezdett el nevetni amikor meglátta hogy Phelesmon mit is tett tulajdonképpen.
- Phelesmon, te vén róka. Mindvégig ezt tervezted? Hogy szoborrá alakítod a kis pártfogoltjaikat, aztán ők összetörtnek és vége... nagyon okos vagy Phelesmon, túúl okos! - kezdett irigykedni Devimon.
David és Bratt csak néztek maguk elé, nem tudtak megmozdulni. Nem értettek igazából semmit sem ebből.
- Miért tetted ezt? - kérdezte David keserves hangulattal. - Miért?! - üvöltötte Phelesmonnak.
Midnight Loveless nagyon elégedett volt Phelesmon munkájával.
- Midnight Loveless, neked tényleg tetszik ahogy Phelesmon végzi a dolgát? Hiszen ormótlan krómszobrokat csinált szerencsétlen digimonokból.
- Az a lényeg hogy elpusztítsa őket, és emgszerezze neked a kölyköt nem? Addig meg mindegy milyen eszközzel!
Nevettek mind. Phelesmon, Midnight Loveless, Devimon, mind csak nevettek. Míg Davidék összetörten álltak.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!