Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 21.

21. rész: Infiltration:

- David, Daaavid! Jól vagy? - kérdezte aggódva Bratt, majd felütette barátját. - Huhh, még lélegzik. - mondta boldogan. - Mindenbizonnyal megviselte a sötétséggel való érintkezés.
- Igen Wingmon sincs valami jól. - mondta EmberDramon, miközben odavitte David mellé a fához, majd leültették. - Mi nekünk pedig feladatunk van. - mondta szigorúan EmberDramon.
- Igen. - mondta Bratt, elszánt volt a tekintete, annyira mint még soha. - Engem akart Lilithmon már mióta, hát akkor most meg fog kapni! Csak te is jössz, és le fogjuk győzni!
- Óóóh iiigen! - mondta EmberDramon, nagyon fel volt tüzelve, ám ekkor megjelent a két Cutemon, nagyon szigorú tekintetettel. - Mit kerestek ti itt? - kérdezte döbbenten.
- Azt hittem már rég elintéztétek egymást. - mondta Cutemon, aggódott Brattért. Ekkor meglátta Davidet. - Ő most akkor gonosz, vagy a barátod? - kérdezte kíváncsian.
- Ő a barátom, csak tudod Cherrymon babrált az agyával, és így átállt Lilithmonhoz egy időre, és világuralomra tört, de végül legyőztük. - mondta Bratt mosolyogva. - Azaz megmentettük.
- Értem. - mondta Cutemon, majd odafutott hozzájuk. Meggyógyította mindannyiuk, aztán Brattre nézett. - A testvérem elkísér, hogyha elindulsz Lilithmon ellen, én meg vigyázok rá.
- Rendben van! - befejeződött a gyógyítás, így hát elindulhattak. - Indulhatunk? - kérdezte Bratt. Cutemon bólintott, aztán felmásztak nagy nehezen a szirten. - Lilithmon… jövünk!
- Bratt, vigyáznunk kell, nem sokára már beérünk Lilithmon területére, ott pedig ellenünk küldi a Pickmon seregét. . - mondta Cutemon komolyan. - Szóval csak odafigyelni! Oké?
- Persze, tudjuk! Hiszen ő egy démon lo… aah mit csinálsz Bratt? - kérdezte EmberDramon mérgesen, amikor Bratt leakarta rúgni az egyik Lilithmon szobrot. Felháborodott EmberDramon. - Igaz, azok a szobrok megfigyelő szobrok, de pont hogy a vandálok ellen.
- Tényleg? - kérdezte Bratt döbbenten, pont Lilithmon feje mellett állt meg a lába. - Khm, akkor nem bántom a szobor fejét. - mondta zavartan, majd továbbmentek. - Gyerünk!
El kezdtek futni. Siettek, hogy minél hamarabb érjenek oda Lilithmonhoz, mielőtt még valaki leleplezi őket, vagy esetleg még Lilithmon maga. Ám ekkor Bratt nem vett észre egy Pickmont, majd véletlenül keresztülgázolt rajta. Ekkor megjelent körülöttük vagy 10 darab.
- Mit csináltál megint? - kérdezte lekezelően Cutemon Brattől. - Remek! Akkor most szépen lebuktunk! - mondta Cutemon fáradtan. - Szuperszónikus hullám! - legyőzte mindet.
- Azért nem kell velem ilyen lekezelően beszélned, attól függetlenül hogy elszúrtam a dolgot. - mondta Bratt durcásan. - Meg amúgy is, még sosem láttam Pickmont, honnan tudtam volna, hogy az a kis izéke, egy Pickmon volt? Hm? Hmmm? Héé, várjatok már, én itt elmélkedtem!
Eközben Lilithmon mérgelődött, hogy David is elbukott. Gondolta, hogy ezért majd fog kapni a többiektől. És most valamiért nem találta a rendszere Brattet. Nem értette hova tűnhetett.
- Talán meghalt? - kérdezte nevetve Lilithmon. - Nem, az esélytelen. - mondta unottan.
- Lilithmon, épp az előbb halt meg 10 darab Pickmon, a kastély peremvidékén. - Grimmon mondta ezeket. Lilithmon nagyon mérges lett. - Mindenbizonnyal beszivárogtak. Nem lehet?
- Szóval ezért nem találom. - gondolta Lilithmon mérgesen. Ekkor megjött egy Pickmon, majd odament Lilithmonhoz, s jelentett neki. - A kölyök? Idejön hozzám? Remek. Háhhá.
- Miért örülsz ennek annyira? A digimonja is jön nem? - kérdezte Midnight Loveless. - Szóval fel kell készülnünk arra, hogy talán a sötét magot fel kell oldozni, és úgy kell legyőzni őket!
- Nem hinném, olyan erősek nem lehetnek. A legyőzésem kulcsát pedig csakis én, és én tudhatom! Meg persze a Hét Bűnös Vezér többi digimonja. Nem hiszem hogy rájönnének.
- Talán igazad lehet. - mondta Midnight. - Azonban mostmár készülni kell arra, hogy ide fognak érni, és elakarnak minket intézni! Lilithmon, készülj a harcra! Grimmon, csatarendbe!
- Rendben van Midnight, de én tudok egy sokkal érdekesebb tervet. - mondta Grimmon nevetve. - Míg ti lefoglaljátok ezt a kölyköt, én addig a másikhoz megyek, és harcolok ellene, és elmondhatjátok ennek, és aztán ez össze fog törni, aggódni fog, és végül veszít. Nos úrnő?
- Igen, ebben van valami. - mondta Lilithmon nevetve. - Ebben van valami! Akkor indulj el!
- Igenis úrnőm. - mondta Grimmon kaján vigyorral. - Láttam abban a kölyökben valamit, ami erősebbé tehet engem. - gondolta gonoszan, majd aztán kiviharzott a kastélyból. Elszállt Bratték felett, mikor látta őket, csak hangosan nevetett. Bratték azonban ügyet se vetettek rá.
- Még messze van nagyon az a kastély? - kérdezte Bratt. Ám ekkor megpillantotta a kastély tetejét. Elcsodálkozott hogy mekkora is az a kastély. Mintha egy hercegnő kastélyt látna, csak éppen fekete volt, a megszokott rózsaszín helyett. - Szóval ez Lilithmon főhadiszállása!
Lilithmon éppen sminkelte magát, meg fésülködött, miközben Midnight összeszedte a hadsereget. Végül Midnight kiment az erkélyre, majd leugrott kicsit távolabb Bratték elé.
- Te meg ki vagy? - kérdezte Bratt kíváncsian. Ekkor a lány elmosolyodott. - Hallod? Kérdeztem valamit! - mondta mérgesen. - Vagy talán süket vagy? Vagy mi a fene van veled?
- Én Midnight Loveless vagyok, és egy lánnyal ne beszélj ilyen tiszteletlenül, vagy még nem volt talán barátnőd? Mondjuk meg is érteném hogy miért nem. Bunkó. - mondta lenézően.
- Áááh, te csak fogd be! Kihányt Leves! - mondta Bratt, nem tudta sosem jól megjegyezni a bonyolult neveket. - Ez meg micsoda? - ekkor kinyílt az ajtó, s a Pickmonok kijöttek onnan.
- Ez a Pickmon hadsereg! - mondta EmberDramon és Cutemon döbbenten, nem gondolták hogy ennyien lesznek ellenük. Még ha Pickmonok is… akkor is. - Mindet le kell győznünk?
- Le! - egy női hang hallatszott, ekkor megjelent az égből Lilithmon is. - Nos kedves Bratt, mennyire vártam ezt a pillanatot, hogy végre az enyém lehess. - mondta mosolyogva.
- Te vagy az? - majd leesett az álla Brattnek. - Aki megállította David apjának a tervét, hogy elpusztítsa az össze digimont! Szóval az te voltál mi? - kérdőre vonta Lilithmont gyorsan.
- Milyen tüzes. - mondta Lilithmon mosolyogva. - Egyre jobban kellessz nekem. - mondta őrült tekintettel. - És igen, én voltam az, én robbantottam fel azt a gépet, megvédtem a digivilágot, hiszen majdnem elpusztította az az ostoba, de ti hogy kerültzetek ide?
- Nem tudjuk, a robbanás az utolsó emlékünk mielőtt ide jutottunk volna! - mondta Bratt. Ám ekkor Lilithmon intett, s a Pickmonok megindultak ellenük. - Hogy mi? Ezek a kis valamik lesznek az ellenfeleink? - nevetett Bratt. Kellett neki mondania, ekkor azok egyesültek.
- Ez meg micsoda? - kérdezte EmberDramon. Egy nagy Pickmon lett a Pickmonokból.
- Ez itt GigantPickmon. - mondta nevetve Lilithmon. - Szóval, még mindig kimertek állni ellene? - őrülten nézett Brattékre. De nem ijesztette meg őket semennyire sem. - Micsoda?
- Legyőzzük akár kicsi akár nagy! - mondta Bratt. - Indulj EmberDramon, gyerünk! Üsd ki!
- GigantPickmon, használj Pickmon Kardot! - ekkor még pár külön maradt Pickmonból összeállt egy nagy kard, s lesújtott vele EmberDramonra. - Na mi van, mégsem olyan béna?
- Ha bajnok alakban győzöd le, akkor meg kifáradsz. - mondta Bratt mérgesen. - Most akkor mit tegyünk? - kérdezte. - Cutemon? Mit csinálsz? - kérdezte döbbenten Bratt. - Hé, ne!
- Megvívom helyettetek ezt a csatát. - mondta Cutemon, majd kacsintott egyet és megindult.
- Óh, Cutemon. - mondta Lilithmon mély dühvel. - Elpusztítani azt a kis rózsaszín vattacsomót! - ekkor a Pickmon óriás megindult Cutemon felé. - Minden ellenfelem elpusztítom! Köztük a barátodat is Bratt. Aki minap még a szolgám volt! Grimmon elintézi majd. Háháhá! - nevetett Lilithmon, ekkor Bratt megijedt. Átgondolta, hogy igaz lehet-e.
- Te szemét, most védtelen. Nincs az eszméleténél! - mondta mérgesen Bratt, majd EmberDramonra nézett. - El kell intéznünk ezeket minél hamarabb, hogy segíthessünk!
- Szerintem nincs rá szükség. - mondta EmberDramon. - Ott van Cutemon, és amúgy is, ha felébrednek akkor agyonverik mindenbizonnyal. - mondta bíztatóan. Brattre hatott is.
- Rendben van EmberDramon, akkor bízzunk bennük. - mondta mosolyogva, majd figyelték, amint Cutemon harcolt a GigantPicmon ellen. Lilithmon nagyon mérges lett közben.
- Nem jött össze az a terv hogy összezavarjuk őket azzal hogy a barátaik életveszélben vannak, a francba! - gondolta Lilithmon mérgesen. - Mit hallottam. Grimmon azt jelentette hogy megtalálta őket. - mondta mosolyogva Lilithmon. - Szóval nemsokára végük van!
- Nem hiszem én azt. - mondta Bratt elszánt arccal. - Amint átjutunk a Pickmonjaidon, elintézünk téged, aztán jön a következő Démon Lord, ameddig egy sem marad! És végül…
- És végül? - kérdezte Lilithmon, szinte kinevette Brattet. - Azt sem tudod mi lesz utána! Nem juthattok innen vissza soha! Legalábbis a Démon Lordok segítsége nélkül soha! Háháháhá!
- Ez igaz? - kérdezte EmberDramont döbbenten. EmberDramon nem tudta a választ. - Nem hiszek neked Lilithmon, mindenkit csak be akarsz csapni! Mint mindenkit! Te rondaság!
- Mit mondtál? - kérdezte Lilithmon, olyan mérges volt, mintha egy pokol égne körülötte.
Eközben Grimmon tényleg odaért Davidékhez. Mikor meglátta nagyon megörült hogy nincsenek eszméletüknél. Ám ekkor eléjük ugrott Cutemon. Grimmont nem izgatta ő.
- Grimmon, hallottam rólad a testvéremtől, te Chronomon hagyatékából születtél, nemde?
- Igen, én vagyok az. Cutemon… a testvéred nem sokára meghal úgyis. Ne akard hogy kihaljanak a Cutemonok. - mondta nevetve Grimmon. Majd megpróbálta lecsapni a farkával.
- Azt már nem! Ultraszónikus hullám! - kiáltotta Cutemon, majd kivédte a támadást. - Éppen hogy sikerült kivédenem a csapását. Még az ultraszónikus is kevés ezellen egy idő után.
- Kód: xx0xx. Fekete robbanás! - telibe találta Cutemont, az fájdalmában a földre esett. - Már mondtam, hogy ne akarj meghalni! - mondta Grimmon megvetéssel. - Értetted? Vagy még…
- Sebgyógyítás! - ordította Cutemon, miközben felkelt nagy nehezen. - Te nem pusztíthatod el őket! Ilyen egyszerűen nem! - mondta Cutemon, miközben közeledett Grimmon felé. - Ááh!
- Na mi van feladod te kis plüssnyuszi? - kérdezte nevetve Grimmon. Majd megindult Davidék felé. - Keljetek fel! - mondta mérgesen, majd leakart rájuk csapni. Ám ekkor…
- Ultraszónikus hullám! - ordította Cutemon, épp hogy megmentette Davidéket, ám ekkor szembe kellett néznie Grimmon újabb támadásával, körbe vette magát a Cutemon pajzzsal.
- Ez semmit nem én chrono pusztításom ellen! - ekkor megindította a hatalmas csapást.
- Végem, de legalább harcban estem el. - gondolta Cutemon, ám ekkor valaki elkapta, s megmenekült. Mikor felnézett David volt az. Sértetlenül állt az egyik kövön. - Köszönöm.
- Nem, én és Wingmon köszönjük, hogy meggyógyítottál minket. - mondta mosolyogva.
- Végre hogy felébredtél, nagyon ideje volt, nem gondolod? - kérdezte nevetve Grimmon.
- Hehe. Innentől vége van a zsarnokosságodnak! - mondta David, majd megnézte a digiviceában hogy milyen digimon ez. - Micsoda? Jó kevés adat van róla. Nincs még családja sem. Érdekes, nagyon érdekes. - mondta David. - Gyerünk Wingmon intézd el! - mosolygott.
- Rendben van. - mondta Wingmon örömmel. - Ezer örömmel ellátom ennek a baját! - ezután nekiment Grimmonnak. - Villámszarv generátor! - kiáltott fel, s megbénította Grimmont.
- Mi a franc ez? - kérdezte Grimmon mérgesen. - Engedj már el a fenébe is, engedj eel!
- Majd a robbanó villámaim után! - mondta Wingmon, s majdnem felrobbantotta Grimmont.
- Grrr, ezt megkeserülöd! - ekkor kiszállt a füstből Grimmon. Nagyon mérges volt. - Elpusztulsz ezért! Megszégyenítettél, engem, Chronomon örökösét. Ezért halál jár!
- Ne a szád járjon, hanem mutass is valamit! - provokálta David direkt. - Nos, mutass valamit!
- Grr, fogd be a szád ostoba ember! Madár hívás! Kód: x0x0x! Pusztuljatok mindketten! - dühében még erősebb volt, David és Wingmont azonban nem tudta eltalálni. Rosszul célzott.
- Azt mondta hogy Chronomon? - kérdezte Cutemon. - De hát Chronomon egy jóságos digimon volt. Nem tudtad Grimmon? - kérdezte Cutemon nevetve. - Pedig ez így igaz…
- Hogy mi? - kérdezte Grimmon, elkezdett fájni a feje. - Lilithmon… Lilithmon miatt lettem gonosz, igen. Mert a gonoszság erősít! - ordította Grimmon, majd feltöltötte a Chrono pusztítását. - Sajnálom, de én erősebb akarok lenni ennél. Úgyhogy el kell pusztulnotok!
- Wingmon, mehet? - kérdezte David, miközben a digi-lelke megjelent. Wingmon bólintott. - Remek, akkor hát digi-lélek feltöltés! - El kell talán érnünk a végső szintet, ha ő túl… erős.
- Igen David, talán el kell, és el is fogjuk! - majd bólintott újra. - … digiváltozik Stalkermonná! - felkapta Davidet és Cutemont, majd felrepült velük. Kikerülte a támadást.
- Hogyan? Mostmár te is bajnok szinten vagy? - kérdezte Grimmon döbbenten. Közben letette Stalkermon Davidéket a szirtre. - Óh ott vagytok! Akkor hát erő vágó! - kiáltotta hangosan.
- Cöhh… Mit ér ez ellenem? - kérdezte Stalkermon, majd felrúgta az ellenfél karját tőle. - Most pedig Grimmon készülj, mert megtudod milyen egy igazi hasítás! Keresztcsapás!
- Micsoda? - kérdezte Grimmon, ekkor keresztül vágta magát Stalkermon rajta. - Ez lehetetlen. - mondta fájdalomtelien. Végül a földre zuhant. - Nem, nem halhatok meg, neem!
Lilithmon is érzékelte hogy Grimmon veszélyben van. És nagyon mérges lett.
- Ez lehetetlen. - gondolta Lilithmon. - Hogy lehet ilyen erős az a kölyök? Hiszen még én is alig bírtam el Grimmonnal. Akkor ez a kölyök milyen erős lesz a digimonjával. - remegett.
- Cutemon, jól vagy? - kérdezte Bratt, amikor a Pickmon lelökte a földre Cutemont.
- Persze hogy jól vagyok! - mondta, majd ekkor újra támadott a GigantPickmon. - Háh, a csapdámba sétált. - gondolta, amikor lecsapott a kardjával. - Szuperszónikus hullám!
Kiesett Pickmon kezéből a Pickmon kard, majd kitörlődött, visszaalakultak tojássá.
- Már csak GigantPickmon maradt, ezaz! - mondta Bratt boldogan. Ám ekkor a GigantPickmonból kijött pár Pickmon, majd újra lett egy nagy kardja. - Vagy mégsem.
- Háháhá! Milyen szánalmas még a Pickmon hadseregemmel sem tudtok elbánni. Háháhá!
- Dehogynem, le fogom őket győzni Lilithmon! - mondta Cutemon elszánt tekintettel.
Eközben Grimmon körül adatok jelentek meg, majd egyesültek vele, és ekkor Grimmon elkezdett digiváltozni. Egy magasabb szintre lépett, végsőre. Ő volt…
- ChaosGrimmon! - mondta nevetve. - Elpusztítalak mindannyiótokat! Most, hogy végső szinten vagyok, nem győzhettek le, soha! Háháhá!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!