Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 18.

18. rész: Cute of Cutemon:

- L-lehetetlen! - mondta Bratt kikerekedett szemekkel. - Te voltál az mindvégig Shawn?
- Igen. - mondta Shawn, majd a szemébe nevetett. - Igen Bratt, végre a fény oldalán állok, s legyőzöm az olyan gonosz személyeket LionSkullmonnal mint te, vagy… a barátod.
- Shawn… - szomorú lett Bratt, közben LionSkullmon a földre rogyott. - Hagyd! - kiáltotta oda HeatDramonnak. - Hiszen az… Shawn digimonja… Hagyd békén! - kiáltotta.
Shawn fel tudta mérni az erőviszonyokat, rá kellett jönnie hogy most a visszavonulás a legokosabb. Ekkor odament LionSkullmonhoz, majd eltűntek a sötétségben.
- Ki volt ez? - kérdezte EmberDramon, majd eszébe jutott. - Csak nem az a Shawn?
- De, ő volt az. Ismered már egy ideje, úgyhogy nem kell bemutatnom. - eléggé maga alatt volt Bratt. - Vigyük vissza a Woodmonokat a falujukba oké? - kérdezte barátját.
- Rendben van Bratt. - látta hogy barátja maga alatt van, aggódott emiatt érte. - Gyerünk!
A Woodmonokat és Mushroomonokat mind bevitték a faluba, de nem tudtak mit tenni. EmberDramon a túlélés érdekében ismerte a gyógyfüveket, ezért csinált nekik gyógyfüvekből gyógyszert. Nem nagyon használtak egy ideig, de aztán el kezdtek éledezni mindannyian.
- Mit kerestek még itt? - kérdezte egyik Woodmon mérgesen. - Miattatok halt meg Togemon. Takarodjatok innen! - kiáltozta, közben körbeállták őket a Mushroomonokkal. - Most!
Mikor támadni készültek Woodmonék, megjelent valaki az ajtóban, majd kiáltott egyet.
- Ááállj! - egy rózsaszín digimon volt az. - Mégis mi folyik ott fiúk? A vendégeinket bántjátok? - nagyon mérges volt Woodmonékra. - Nyugodjatok már le, de gyorsan!
- Óóóh! - ragyogott a szemük. - Faluvezető…. Cutemon. - nagyon boldogak voltak hogy látják. - Ezek tehetnek arról, hogy Togemon meghalt miközben helyetted védte a falut…
- Hogy micsoda? - kérdezte Cutemon, majd szigorúan kezdett nézni rájuk. - Ez igaz? Ti öltétek meg Togemont? Mert ha igen, akkor valóban takarodjatok innen, de gyorsan!
- Nem, nem mi tettük. Hanem megvédett minket egy nagy csapástól. - magyarázkodott EmberDramon, majd Brattre nézett. - Mi lesz már? Magyarázd már el nekik!
- Mindegy, lényegtelen, elmegyünk innen. - mondta Bratt hűvösen, majd elindult kifelé.
- Nee! Várj! - mondta Cutemon, amikor meglátta Bratt arcát. - Maradhattok még nyugodtan. Meggyógyítalak titeket is, ha akarjátok. - mondta Cutemon kedvesen, közben mosolyogott.
- Rendben! - mondta EmberDramon, ráfért egy kis gyógyítás már. - De előbb őket…
- Woodmonok és Mushroomonok, menjetek be a szobába, majd mindjárt megyek és meggyógyítalak benneteket. - aztán Bratt felé fordult. - Te meg ne légy olyan fanyar!
- Hagyd Brattet kérlek. - mondta EmberDramon, majd mérgesen nézett Cutemonra.
- Értettem. - mondta Cutemon szomorúan. - Akkor most megyek és meggyógyítom a barátaimat gyorsan. Aztán elmondjátok hogy mi a probléma. Aztán talán majd tudok valamiben segíteni. - elkezdett mosolyogni, majd bement a Woodmonokhoz.
- Bratt, talán… fel akarod adni a harcot? Már nem akarod megmenteni Davidet?
- Hagyjál békén EmberDramon… te ezt igazán nem értheted! - mondta Bratt, majd kiment a falu elé, hogy elmélkedjen mindazon ami vele történt a napokban. - Ha nem találkoztunk volna, akkor talán, sosem kellett volna átélnem mindezt a borzalmat. - FRANCBA!
- Szóval… bánod hogy találkoztunk? - kérdezte EmberDramon szomorúan. - Ez kedves, valóban. Nagyon kedves. - mérges lett nagyon. - Megmentettelek hányszor… én ezt nem rovom fel neked, de azért hogy azt bánd, hogy megmenthetsz két világot… szánalmas!
- Mit mondtál? - kérdezte őrült tekintettel Bratt. - te ezt nem értheted, már mondtam neked!
- De, nagyon is értem. - mondta EmberDramon, ő is nagyon mérges volt, majd bement és leült. - Ostoba emberek! Tudtam én hogy a digimonoknak maguknak kell harcolniuk!
Cutemon kijött a szobából, majd EmberDramon felé fordult. Leült a székre mellé.
- Tudod… igaz nektek is rossz, de nekem is hidd el. A testvérem a gonoszság szolgálatában áll, és mindennap vele kell harcolnom. Ő is ugyanúgy Cutemon mint én… és ő is…
- Lilithmon adatából született nemde? Azt hallottam, hogy a Cutemon a legritkább digimon. Hiszen Lilithmonból születtek, amikor egy harcos megsebezte. Akkor a testvéreddel is szembe kell néznünk? - kérdezte EmberDramon aggódva. Közben Cutemon elkezdte gyógyítani a Sebgyógyítás nevű „támadásával”. Közben bólintott. És hogy tudod megtenni?
- Nagyon nehezen, de muszáj megtennem. Tudod nagyon régen történt még, amit most el fogok mesélni. Még amikor Lilithmon először jelent meg. - majd elkezdte a meséjét.
„Réges-régen még Lilithmon szolgálatában állt mindkét Cutemon, és gonoszak voltak.
- Cutemon, miért van neked két olyan sötét vonás a szemed alatt? - ez a jó Cutemon volt.
- Nem tudom. - mondta ördögi mosollyal. - Talán mert én erősebb vagyok, és sötétebb célokra vagyok hivatott, mint te… - mondta lenézően, és szánakozva. - Tudod hogy gyűlöllek.
- Igen tudom. - mondta Cutemon, aztán felállt, majd megtalált egy nyitott szobát. - Mi ez?
Mikor leért, meglátta: láncon voltak Mushroomonok és Mushroomonok. Meg egy Palmon…
- Jajj ne, a gonosz Cutemon! - mondta Palmon ijedten. - Sajnáljuk hogy megpihentünk, sajnálom. - nagyon riadt volt az arca, majd felállt, és elkezdte forgatni ami körül állt.
- Micsoda? Mi ez? - kérdezte Cutemon, ekkor megérkezett a testvére. Felé fordult.
- Hm, nem kellett volna ezt megtalálnod soha. - mondta a gonosz Cutemon, aztán felugrott. - Pusztulj testvérem! - majd elkezdett testvére felé közeledni. - Jöjjön szuperszónikus hullám!
- Szegény digimonok… Meg kell őket mentenem! - gondolta Cutemon. Majd kinyitotta a száját. - TÁMADOK! - ekkor egy ultraszónikus hullámot indított meg. Porfelhőtől semmit sem lehetett látni. Közben Cutemon kiszabadította a foglyokat, majd talált egy rejtett kijáratot. - Gyertek erre, de gyorsan! - ekkor elé ugrott a testvére. - Tűnj előlünk! MOST!
- Micsoda? - kérdezte Cutemon, miközben Palmon átalakult Togemonná. - Óh ne! - kiütötte.
- Köszönöm Togemon. - mondta Cutemon, aztán kifutottak a rejtett kijáraton keresztül. - Ég veled úrnőm, és testvérem. - mondta Cutemon, kicsit szomorú volt. - És most, keresünk…”
- Azután megalapítottam ezt a falut a többiekkel. Most pedig körülbelül 1 hónapja elindultam, hogy megtaláljam a testvérem. Azonban Lilithmonra akadtam csak. Majdnem elkapott.
- Értem. - mondta EmberDramon, nem boldogította ez a mese. Hiszen körülbelül itt is az volt a helyzet, mint Brattnél, hogy a barátai ellen kell harcolniuk. - Sajnálom. - ennyit mondott.
- Nem baj, nem a te bajod ez. - mondta Cutemon mosolyogva. - Remélem, egyszer még találkozok a testvéremmel. - mondta, majd komor lett. - Ajj mit csinálok én, nem vagyok így cuki. Pedig a Cutemonok feladata hogy cukik legyenek! - ekkor elkezdett nevetni.
- A testvére ellen kell fordulni, mégis nevet. - gondolta Bratt, miközben hallott mindent.
Lilithmon közben tervezgetett. Grimmont még nem küldi el harcolni, úgy döntött. Hiszen…
- Lilithmon úrnő! - kiáltott fel egy ugyanolyan digimon mint Cutemon. - Ő volt Cutemon gonosz testvére. Lilithmon mérgesen nézett rá. - Ó-óh sajnálom. - majd letérdelt elé.
- Mit akarsz Cutemon? - kérdezte Lilithmon mérgesen. - Csak nem megtaláltad Cuteit?
- De, megtaláltam. - mondta Cutemon nevetve. - És még másokat is azt hiszem!
- Meg van a kölyök? - kérdezte boldogan Lilithmon. - Szerezd meg nekem! De… várjunk. Hol vannak? - kérdezte Cutemont. Nem akarta hogy félrevezessék. - Szóval? Hol van Cutei?
Cutemon nem tudta a hely nevét, megmutatta a térképen. Majd Lilithmon David felé fordult.
- Hé kölyök, igazat mond szerinted Cutemon? - kikérte a véleményét, David válaszolt is:
- Bratt és EmberDramon éppen oda tartottak, szóval igen. - mondta mosolyogva, majd felállt. - Lilithmon úrnő, kérlek, hadd én intézzem el őket. - szinte már könyörgött, de Lilithmon nemet mondott. - Miért úrnőm? Hiszen nekem meg lenne a hatalmam ahhoz hogy elpusztítsam… mind a kettőt! - Lilithmon ekkor lesújtó tekintettel nézett rá. - S-sajnálom…
- Nem mehetsz elpusztítani őket, mert nekem kell az a kölyök. - mondta Lilithmon mérgesen.
- Kivel menjek én, úrnőm? - kérdezte Cutemon, majd megjelentek a digimonok képei egy képernyőn, akik még Lilithmon oldalán álltak. - Nos lássuk. Pickmon és DemiDevimon?
- Igen Cutemon, sajnálom már csak ennyi a választék. - mondta Lilithmon fáradtan. - A Pickmonokat nem adom, a csatarendhez minden Pickmonra szükségem van. Szóval…
- Maradt az óriás bébi. - mondta Cutemon fáradt tekintettel. - Hát rendben úrnőm. Akkor indulok! - mondta Cutemon, majd felkereste DemiDevimont. Óriási volt a DemiDevi…
- Végre harcolunk! - mondta a tipikusan ostoba „ÓriásBébimon”. - Induljunk hát! Gyerünk!
- Rendben van. - mondta Cutemon, aztán felugrott DemIDevimon hátára. - Akkor, indulás! Már nagyon vártam ezt a pillanatot, amikor bosszút állhatok a testvéremen, s végre… Vége a várakozásnak. Már tudom is hogy hogy állok bosszút a húgomon. Háháháhá! - nevetett.
Cutemon érezte hogy valami közeledik a falu felé. Az erőteret megerősítette annak érdekében, hogy ne törhesse át senki. De arra nem számított, hogy pont a testvére fog jönni, és így…
- Ezt a pajzsot csak egy Cutemon tudja áttörni most már. - nyugtatgatta a falu lakóit. - Szóval nincs baj, nyugodjatok meg! - Bár… de az nem lehetséges! Nem lehetséges, hogy ő jöjjön…
Ekkor megérkezett DemiDevimon és Cutemon. DemIDevimon rögtön demi dárdával támadta a pajzsot. Ám ekkor visszapördült az injekciós tű, majd DemiDevimon leesett a földre tőle.
- Ostoba. - mondta gúnyosan Cutemon, majd felugrott. Észrevette hogy ez egy Cutemon pajzs. - Óh, nem is vagy olyan ostoba. Erre nélküled sose jöttem volna rá. - mondta Deminek.
- Látod látod? Hasznos vagyok! - mondta DemiDevimon, majd Cutemon sötéten nézett rá.
- Fogd be te ostoba! - mondta Cutemon mérgesen. - Majd folytatta a manővert. - Ultraszónikus hullám! - kiáltott fel hangosan, és áttörte a pajzsot egyszerűen. - Támadunk!
Cutemon mikor meglátta a testvérét, rögtön hidegség kapta el. Nem akart hinni a szemének.
- Mi történt? - kérdezte Bratt, majd EmberDramon és Cutemon kifutott. Meglátták a másik Cutemont. - Mi a fene? Ez lenne a testvéred? - kérdezte Cutemont döbbenten. - Nem lehet!
- Pedig de, én vagyok az ő testvére! Igaz hugi? - kérdezte ördögien. - Most pedig, elpusztultok mindannyian! - ekkor a Woodmonok és Mushroomonok is kijöttek. - Ahh, a régi a barátaim!
- Te vagy az? - kérdezték ijedten. - Egy fantom a múltunkból. - nagyon féltek tőle.
- Ne féljetek barátaim, én megvédelek benneteket. - mondta Cutemon, közben eléjük állt, mintha védelmezni akarná őket. Ám ekkor a testvére egy szuperszónikus hullámmal ellökte.
- Milyen szánalmas. - mondta nevetve Cutemon, majd DemiDevimonhoz kezdett beszélni. Alkalmazz egy kis gunusz suttogást azokon az ostoba digimonokon, és… - a többit nem lehetett hallani. - Gyerünk DemiDevimon, most rögtön! - majd elkezdett őrülten nevetni.
- Mi volt ez? - kérdezte Cutemon. Ekkor elkezdett a Mushroomonok és a Woodmonok szeme vörösen izzani. - Jajj nem, lehetetlen! - mondta szomorúan Cutemon, ekkor a Woodmonok rátámadtak a fás zúzással! - Nem lehet. - majdnem sírt Cutemon. - Sajnálom barátaim, de védekeznem kell, különben nekem végem! Ultraszónikus hullám! - megpördült.
- DemiDevimon tehet az egészről. - gondolta EmberDramon, majd Bratt felé fordult. - gyerünk alakíts át, gyerünk már mi lesz? - kérdezte, kezdett mérges lenni, mert Bratt nem foglalkozott a helyzettel. - Hé, nem érted hogy alakíts át? Különben vége, mindennek!
- Sajnálom EmberDramon… én már nem harcolok többé. - még mindig nagyon maga alatt volt, és a digi-lelke is eltűnt. - Én… már nem akarok soha többet harcolni. - elfordult.
- Te ostoba. - gondolta EmberDramon mérgesen, majd elkezdett futni. - Gyere csak DemiDevimon, most elintézlek téged! - felugrott, majd egy tűzpofonnal próbálta elintézni.
- Milyen ostoba kis digimon. - mondta Cutemon gúnyosan. - Nem ismerlek EmberDramon, de ostoba vagy ha azt hiszed, hogy most nyerhettek! Gyerünk Demi, intézd el őket!
- Igenis! - mondta DemiDevimon, majd támadott. - Denevér csapdkodás! - leütötte ellenfelét.
Közben Cutemon szorult helyzetbe került, körbevették mindannyian. Majd elindultak felé.
- Gyerünk már Bratt, ébredj fel! - mondta EmberDramon, miközben nagy nehezen odament hozzá. - A barátaidat, barátainkat azzal nem mentheted meg, hogyha magad alatt vagy, és egész nap sajnálkozol? Érted? Nem használ, Davidet és Shawnt is meg kell mentenünk!
Bratt elgondolkodott azon amit mondott, de még mindig maga alatt volt ugyanúgy.
- Ébredj, érted? - kérdezte EmberDramon mérgesen, majd nekiiramodott, és pofonvágta.
- Áááh! - kiáltotta Bratt, miközben majdnem hátraesett. Ekkor megjelent a jobb kezében a digi-lélek. - Talán…  igaza lehet. - gondolta Bratt, még gondolkodott egy ideig.
- Segítsetek! - kiáltotta Cutemon, éppenhogy tudta tartani a pajzsot amivel körbevédte magát.
- Igen, igazad van! - kiáltotta Bratt, majd a digiviceára tette a kezét. - Intézzük el őket! Digi-lélek feltöltés - kiáltotta Bratt. - EmberDramon, alakulj át és intézd el őket, gyerüünk!
- Igen Bratt, így lesz, mi fogunk nyerni! - mondta mosolyogva EmberDramon. - EmberDramon Digiváltozik… HeatDramonná! Pusztulj DemiDevimon! Itt vannak a vörös karmaim! - megpróbálta kivédeni DemiDevimon, de HeatDramon széthasította.
- Sajnálom Cutemon, de nekem végem. - mondta DemiDevimon, majd elkezdett zuhanni.
- Nem lehet! - mondta Cutemon, amikor visszaalakult tojássá. - Grr. Most már mérges vagyok! Testvérem, akkor is megsemmisítelek! - mondta mérgesen, majd megindult.
- Sajnálom barátaim, hogy megtámadtalak benneteket. - mondta Cutemon megbánóan Woodmonéknak.
- Faluvezető, nem a te hibád. - mondták mind mosolyogva. - De most, jön a legnagyobb harcod!
- Igen, a testvérem ellen! - mondta Cutemon, majd megfordult, és ultraszónikus hullámmal támadott.
- Nem intézel el engem olyan könnyen! Szuperszónikus hullám! - összecsapott a két hullám.
HeatDramon közben Brattre nézett, Bratt bólintott.
- Lánglecsapás! - mondta heatDramon, majd megcélozta a gonosz Cutemont.
- Nee! - kiáltotta a jóságos cutemon, megvédte az ultraszónikus hillámmal testvérét, de így az telibe kapta. Ekkor odament hozzá a testvére. - Gyerünk… tedd meg!
- T-te… megmentettél. - mondta döbbenten a gonosz Cutemon.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!