Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 22.

22. rész: Clash!

- Hm, ó igen átalakultam végre valahára! - mondta boldogan ChaosGrimmon. - Mostmár letudok győzni akárkit! És erre a legjobb próba ti lesztek, háháhá! - őrült lett szinte.
Eközben dúlt a harc Cutemon és a GigantPickmon között. Egyik sem tudta a másikat feladásra kényszeríteni. De Cutemon aki rosszabbul állt hiszen ellenfelei sokan vannak.
- Fenébe is már, mikor lesz vége ennek a csatának? - kérdezte mérgesen Bratt. Nem akarta hogy Cutemon megsérüljön súlyosan. - Cutemon, biztosan megtudod csinálni? Vagy…
- Nem, megtudom csinálni! - mondta Cutemon, majd felugrott, ám ekkor lecsapták a Pickmonok. Lilithmon ekkor odament egy gombhoz, majd megnyomta. Ekkor…
- Mi ez a földrengés? - kérdezte Bratt, majd ekkor digimonok jelentek meg. Rengeteg kicsinyke DemiMeramon. Majd rátámadtak Cutemonra, azaz próbáltak rájuk támadni.
- Cute-pajzs! - kiáltotta Cutemon, pont hogy megtudta védeni őket, de Bratt mérges volt.
- Nem úgy volt hogy már nincsenek emberei Lilithmonnak? - hiszen Cutemon mondta még korábban hogy nincs már több embere Lilithmonnak rajta és a Pickmonokon kívül.
- Akkor hazudott nekem. - mondta mérgesen Cutemon, majd felugrott hirtelen. - Áááh! Ultraszónikus hullám! - sikerült neki most először, és ezzel egy nagy lyukat lőtt a GigantPickmonba. Majd megindult a lyuk felé hogy nehogy „begyógyuljon”. - Jajj ne!
- Vigyázz! - kiáltotta EmberDramon, majd kitört a pajzsból és odaugrott Cutemon elé.
- EmberDramon? - kérdezte Cutemon mérgesen. - Miért pazarolod az erődet rám? - majdnem sírt, de EmberDramon megrázta a fejét. - Szóval, akkor én őket, te meg ezeket?
- Ühüm! - mondta EmberDramon, majd kacsintott egyet. - Gyerünk Cutemon intézzük el mindet! - majd szétugrottak. Cutemon közeledett a GigantPickmonhoz egyre jobban. - Most! Elintézed! - mondta bíztatóan, miközben Bratt odament hozzá. - Mi az Bratt?
- A DemiMeramonokat nekünk kell elintézned, de ha ebben az alakban próbálod akkor meg nagyon lefáradsz, viszont hogyha meg sokáig vagy bajnoki alakban, akkor meg…
- Akkor is lefáradok. Ez az ördögi kör… - mondta mérgesen EmberDramon, de gondolkodtak kicsit, majd rögtön rájöttek. - Tudom már, ugye te is rájöttél? Hm?
- Rá kell támadnod rögtön Lilithmonra ahogy legyőzted a DemiMeramonokat. - bólintott EmberDramon, majd aztán előhúzta a DigiViceát de Lilithmon észrevette hamarjában.
- DemiMeramonok, állítsátok meg őket! Semmisítsétek meg! - ordította nagy hévvel.
- Igenis úrnő! - mondták a DemiMeramonok, majd támadtak a tűzlabdáikkal. Brattnek és EmberDramonnak nem volt ideje csak a menekülésre. Majdnem eltalálták őket.
- Nem lehet! - mondta Cutemon mikor visszafordult, ám ekkor leütötte a GigantPickmon.
- Fenébe pedig az előbb olyan jónak tűnt minden. - gondolta Bratt magában mérgesen.
- Nyugi, most még ha nem is tűnik úgy, tuti minden jól fog végződni! - nevetett EmberDramon. - Bízz bennem haver! - mosolygott közben, ám ekkor megjelent egy képernyő a kastélynál amin az volt épen hogy ChaosGrimmon megsemmisíti Davidet.
- Micsoda? - kérdezte Bratt mérgesen, közben Cutemont is elpusztította. - Nem lehet! - mondta döbbenten. - Lehetetlen! - üvöltötte mérgesen, majd visszafordult és megállt.
- Mit csinálsz Bratt? - kérdezte EmberDramon aggódva, ekkor pár tűzlabda elhaladt mellettük. - Most átalakulsz, és elpusztítjuk azt a szörnyeteget! - mondta mérgesen, majd megjelent a digi-lelke, és feltöltötte a digiviceát. - DigiLélek feltöltééés! - ordította.
- Igen, itt van HeatDramon! - ordította miután átalakult, majd nekiment a Demi-Meramonoknak, közben Bratt megindult a képernyő felé. Lilithmon mellett is elfutott.
- Micsoda? Mit tervez ez a kölyök? - kérdezte magában Lilithmon, de az agyműködése Bratthez képest lassú volt. - Nem lehet! - ordította. - Midnight vigyázz! El ne találjon!
- Micsoda? - kérdezte Midnight Loveless, ám ekkor Bratt áttörte a képernyőt és az szilánkokban hullott a földre. - Ez meg mi a franc? - kérdezte mérgesen, de ekkor meglátta, hogy Bratt volt az. Előhúzta a legyezőjét, majd várta hogy Bratt támadjon.
- Ki vagy te? - kérdezte a lánytól Bratt, Midnight Loveless csak legyezte magát, ettől Bratt még idegesebb lett mint eddig volt. - Mondd már meg hogy ki vagy legyezkedés helyett!
- Nem ismersz úgysem, akkor meg minek mondjam meg? Kicsi Bratt… - mondta gúnyosan. - Különben is, inkább összpontosíts arra hogy Shawnt megmentsd. Háháhá!
- Grr… mit mondtál? - kérdezte mérgesen Bratt, majd a digi-lelke megjelent körülötte. - Most véged van, Kihányt Leves! - majd megindult felé, de nem tudta eltalálni.
- Már mondtam hogy Midnight Loveless vagyok! - mondta mérgesen a lány, miközben kikerülte mindegyik támadást. - Különben is, bunkó vagy? Egy lányt nem szabad bántani.
- És egy gonosz nőszemélyt? - kérdezte Bratt, miközben próbálta eltalálni. Lilithmon ekkor felnézett, majd észrevette hogy Midnight egyre idegesebb lesz. - Ezt kapd ki!
- Midnight… ne bántsd… nagyon! - mondta Lilithmon, majd beleegyezett hogy elintézze Brattet. - Nekem másra kell odafigyelnem, hiszen ezzel fogok csatázni. Bár nem egy ész.
- Pusztuljatok már ostoba kis DemiMeramonok! - kiáltozta HeatDramon, de nem volt képes eltalálni egyiket sem. Közben repült is, de még így sem jött össze neki. - Hogy lehet? - kérdezte magában mérgesen. Rájött hogy túl nagy a teste így eltudnak előle iszkolni. - Pedig hogy eljussunk Lilithmon őnagyságához el kell őket intéznem most!
- Mi ez? - kérdezte Lilithmon mérgesen, amikor HeatDramon körül megjelentek a DemiMeramonok. - A tüze miatt mentek oda? Ostoba DemiMeramonok! - mérges volt.
- És most végetek! - mondta HeatDramon. - Hőörvény! - kiáltotta, azonban a DemiMeramonok csak nagyobbra nőttek ettől. - Micsoda? - kérdezte HeatDramon.
- Minket nem pusztíthatsz el tűzzel! - nevették a DemiMeramonok a próbálkozást. - És most elintézünk titeket csakis Lilithmon úrnőért, háháhá! - kissé ijesztők voltak így gonosznak. - Hallottad HeatDramon? - de HeatDramon becsukta a szemét. Ők meg támadtak. - Na mi van feladtad? - kérdezték, közben nevettek mind ám ekkor…
- Megvagytok! - mondta HeatDramon, ekkor egy nagyot csapott a kezével rájuk, és leütötte őket a földre. - Végetek van innentől! Hiszen mostmár tudom hogy győzzelek le titeket! És Lilithmon, készülj! Veled is ez lesz! Majd behódolsz a nagy HeatDramon előtt!
- Ezt most ugye viccnek szántad? - kérdezte Lilithmon unottan. - Mert akkor haha, jót nevettem. - gúnyolódott tovább, közben azt figyelte mi történik a kastély erkélyén.
- Nos, akkor kezdhetjük? - kérdezte nevetve Midnight, majd elkezdett a legyezőjével védekezni Bratt támadásai elől. - Befejeznéd a gyerekjátékot? - gúnyolódott mostmár.
- Ez nem gyerekjáték! - mondta Bratt, majd egy nagy erejű ütést akart bevinni, ám ekkor felugrott Midnight, majd a háta mögött esett le. Cirkuszi ügyességgel tette. - Mi vagy te?
- Ha arra célzol hogy talán egy cirkuszban dolgoztam, akkor teljességgel igazad van.
- Mindegy, nem járok cirkuszokba. - Midnight eközben lenézett, és így Brattnek volt ideje. - Figyelj az ellenfélre mindig! - mondta nevetve Bratt, majd egy nagyot ütött a padlóba. Megindult egy nagy digi-lélek hullám Midnight felé, Bratt nevetett.
 - Hogyan? - épp hogy volt elég ideje elugrani, egy oszlopra ugrott, ám ekkor jött az újabb csapás, és Bratt elé ugrott. - Te kis… - ekkor a legyezőjével pofonvágta. - Le ne rombold a kastélyunkat hallod-e? - kérdezte mérgesen. - Tűnj a kastélytól de gyorsan! Most!
- Miért? - kérdezte Bratt nevetve. - Hiszen már semmi szükségetek rá! - majd egy újabbat támadott, és ekkor leomlott a kastély erkélye. - És most jön a kastélyfőbb része!
- Tee! - megjelent előtte, majd lelökte a kastélyról pont hogy sikerült talpra esnie.
- Francba! Nem jött össze a tervem. - mondta magában Bratt szerényen. - Azonban… a lány is itt van a harctéren végre. - gondolta Bratt. Majd HeatDramon megjelent előtte.
- Kezdődik a végső harc közöttünk, Midnight Loveless. - mondta HeatDramon szigorúan.
- Háháhá! Koránt sem lesz nekem végem, maximum neked! - mondta Lilithmon ördögien. - Midnight állj hátrébb, nem akarom hogy megsérüljön a sötét mag! - közben hátranézett.
- Mi van? - kérdezte Midnight. - Értem nem is aggódsz, csak a sötét magodért? - kérdezte mérgesen Midnight, közben bement  kastélyba. Egy ablakhoz állt. Brattet nem érdekelte.
A harc azonban még dúlt GigantPickmon és Cutemon között. Cutemon nem bírt ezzel a magas létszámmal. Ám ekkor meglátott egy vörös Pickmont, s rájött hogyan intézhetné el őket. Megtámadta ultraszónikus hullámmal a vöröst, majd széthullott a GigantPickmon.
- És most Pickmonok, végetek van! - mondta Cutemon és egy ultraszónikus hullámmal elintézte mindet, csak úgy ezrével alakultak át tojássá aztán felszívódtak innen. - Enn…
- Kis csótány. - mondta Lilithmon lesújtó tekintettel, majd felrúgta Cutemont. - Takarodj innen te csótány. - ördögi volt a tekintete, nagyon ideges volt, hiszen a seregének annyi.
- Mostmár nincs ki mögé bújnod. - mondta HeatDramon mosolyogva. - Véged Lilithmon!
Davidék azonban igazából nem haltak meg, csak egy nagy porfelhő eltakarta őket, amit Chaos Grimmon okozott az egyik erőteljes támadásával. Ám ekkor megjelentek előtte is.
- Hogy micsoda? Még éltek? - kérdezte ChaosGrimmon döbbenten. - Miért nem tudtam őket elpusztítani? Miért vagyok rá képtelen, hogy megsemmisítsem ezeket a lényeket?
- Miért akarsz elpusztítani minket? - kérdezte Stalkermon és David egyszerre. - Hiszen te egy jóságos digimon „utódja” vagy nem? Chronomon Holy Modeé. - mondta David.
- Chronomon Holy Mode? És honnan tudjam hogy a „Holy” és nem a „Destroyer” „utódja” vagyok mi? - kérdezte ChaosGrimmon, teljesen össze volt zavarodva. - Nem értek már semmit… hiszen… miért születtem meg ha semmire sem emlékszem a múltból?
- Én sem emlékszem semmire sem a múltamból. - mondta Stalkermon. - Én csak annyira emlékszem, hogy már a Földön vagyok, és épp akkor keltem ki a tojásból… ennyi.
- Hogy micsoda? Te sem emlékszel a múltadra? - kérdezte ChaosGrimmon, majd elkezdett gondolkodni, de valamiért sötét gondolatai voltak. - Miért mindig ilyen…
- Mi az ChaosGrimmon? Jól vagy? - kérdezte Stalkermon, majd odament hozzá. - Hogy vagy? - megfogta a vállát, ám ekkor ChaosGrimmon elhúzta magát tőle. - Mi az Gri…
- Te ne hasonlítsd magad hozzám! - ordította Grimmon. - Semmit nem értek… főleg azt nem hogy mit miért teszek. - gondolta ChaosGrimmon. - Méltatlan vagy, hogy hozzám hasonlítsd magad kis szánalmas csirke! - majd a jobb kezébe feltöltötte a támadását. - Pusztuljatok, moost! - ordította. - Itt jön a gépek hívása! - Davidéket célozta.
- Neem! - kiáltotta Cutemon, majd rátámadt Grimmonra. - Ultraszónikus hullám!
- Te kis… nyomorult! - mondta ChaosGrimmon őrülten, majd a pengés karjával támadott rá. - Leyner hivása! - ledöfte Cutemon szinte. Cutemon épphogy megmenekült a tojássá alakulástól. - Hogy merészeltél rám támadni? Te kis… most elsöpörlek! Pusztulj!
- Neem! - kiáltotta Stalkermon, éppen időben húzta el onnan Cutemont. - Mit tettél Cutemon? - kérdezte Stalkermon mérgesen. - Tudom hogy felénk akart támadni, de nem védhetsz meg minket mindig, értetted? - kérdezte mérgesen, ám elájult kis barátjuk ekkor.
- Mit tettél ChaosGrimmon? - kérdezte David felháborodva. - Én eddig azt hittem, te benned talán lehet jóság, azonban tévedtem - azt hiszem… - ezért el kell pusztítanunk téged! ChaosGrimmon, gonosz lettél és romlott, talán Lilithmon miatt, de most l… áááh!
- Észre sem vettem hogy eltűnt. - mondta Stalkermon, miközben a testével védte Davidet. - Ez a fickó nagyon gyors! - mondta döbbenten, ekkor újabb csapás eltalálta. Majd felállt.
- Gyerünk, intézd el Stalkermon, megtudod tenni! - mondta David, miközben ott maradt a földön Cutemonnal. ChaosGrimmon és Stalkermon felmentek a levegőbe harcolni.
- Pusztulj! - mondta nevetve ChaosGrimmon, őrült volt szinte. - Gépek hívása! - majdnem telibe kapta Stalkermont, de az pont ki tudta védeni a bajnoki villámszarvval. - Újra!
- Ez így nem jó, hogyha csak védekeznem kell. - gondolta Stalkermon. - Akkor eljött a támadás ideje! Keresztcsapás! - összecsapott a két támadás, de ChaosGrimmoné volt az erőteljesebb. - Áááh! - a földre zuhant majdnem. De épp hogy megtudott maradni végül.
- Na mi van, fel akarod adni? - kérdezte ChaosGrimmon, majd feltöltötte a Leyner Hívását. - Mert akkor, add nekem az életed! Hogy megtudjam az igazságot! Pusztulj!
Ám ekkor megjelentek előtte az emlékeinek foszlányai, megállt a támadásban, s majdnem összeesett. Hiszen ő volt az… Chronomon Destroyer Mode, aki majdnem… majdnem…
- … megsemmisítettem a digi-világot. - gondolta döbbenten ChaosGrimmon, majd felállt s elkezdett nevetni. - Háháháhá! Milyen erős voltam régen, és tökéletes. Remek érzés…
- Gyerünk Stalkermon, a digi-fegyverrel intézd el! Digi-fegyver idézés! Itt van Devimon hasítása! - mondta David, majd megjelent Stalkermon kezében a sötét kard, és felkészült.
- Gyerünk ChaosGrimmon, ezt kapd ki! Itt jön a Devimon hasítás szikrákkal! - mondta Stalkermon, majd feltöltötte a Devimon Hasítást és sötét villámokkal támadott ellenfelére.
- Micsoda? - kérdezte ChaosGrimmon, ám ekkor telibe kapták a villámok. - Milyen gyenge vagy! - mondta nevetve. - Megmutatom hogy milyen egy igazi támadás! Háháhá! Lásd! - egy óriási gömböt töltött fel a jobb kezében és a balban is. - Pusztító hívás!
- Áááh! - épphoghy kitudta védeni ez első csapást a Devimon Hasítással, ám ekkor az megsemmisült, és a második támadás őt kapta el. - Sajnálom David, de ez… túl erős.
- Nem… nem veszíthetünk, nem halhatunk meg… 50 évig legalábbis… hiszen a szüleim otthon várnak, és még Brattnek is meg kell köszönnöm hogy megmentett. Igen, igaza volt a sötét énemnek, gonosz voltam régen, mert egyedül voltam, de most… mostmár vannak barátaim, így, mi fogunk győzni, te nem győzhetsz! Neked nincs semmid! - majd a digiviceát előkapta. - Gyerünk Stalkermon! - szinte tudta mit kell mondania. - Digi-lélek teljes feltöltés!
- Micsoda? Ez lehetetlenség! - mondta Stalkermon és ChaosGrimmon is.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!