Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 64.

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 64. rész: Tiszta Víz:

- Anubisz, hol az isten nyilában voltál, ameddig mi itt nagyban árnyjátékoztunk?  - vonta kérdőre mérgesen Dávid, de Anubisz kimagyarázta magát könnyedén. - Hol lehet mindenki? Nem igaz hogy senki nem vett észre semmit abból ami a mai éjjelen történik. - gondolta, ám közben elkezdett ébredezni Kile és Bálint, miután felébredtek meglepődtek hogy még élnek.
- Legyőztétek azt a férget? - kérdezte Bálint döbbenten. - Hé és hol van Alexis házvezető h…
- Nem tudjuk. - mondta Dávid, majd Kile felé fordult. - Rendben vagytok mindketten? - aztán Bálint felé fordult. Ők bólintottak, de nem tudták hogy miért ilyen komoly, bár inkább komor.
- Mi a baj Dávid? - kérdezte Bálint, majd a tekintete Kile felé fordult. - Mi történhetett itt

- Ezek minket akarnak. A sötétség megfertőzte Chazz professzort, erre ilyen féreggé alakult, ezek minket akarnak. - ekkor megijedt Kile. - Nem téged! - mondta gúnyosan. - Bár most már minden bizonnyal téged is. De azt mondta a sötétség hogy tovább kell mennünk Alexis Rhodes megmentéséért. - mondta elszánt tekintettel Dávid, majd Chazzre nézett. - Ő jól lesz.
- Rendben van, akkor menjünk tovább! - Bálint is elszánt volt, ám mikor indultak volna tovább, Kile csak ott állt mögöttük, mintha nem akart volna menni. - Mi az Kile, beijedtél?
- De hát… ez maga a sötétség, a gonoszság. Hogyan nézhetnénk ezzel szembe? Semmi esélyünk sincs ellene. Akkor meg minek megyünk tovább mi? - kérdezte, szinte már sírt.
- Ostoba! - mondta Dávid, majd elindult. Ezek a szavak felébresztették Kilet, majd elkezdett a szeme csillogni. És belátta Dávidnak igaza van. Bálint elindult Dávid után, aztán ő is. Végül bejutottak az erdő mélyére, de ott nem volt semmi. Hanem ekkor megláttak egy barlangot.
- Mi van, te mégis csak jöttél? - kérdezte Dávid gúnyosan Kilet, aztán megálltak a barlang előtt. Csobogást hallottak bentről. - Mi a fene ez? - kérdezte Dávid, ekkor lehajolt Kile hogy benézhessen a barlangba. - Mi lenne hogyha belökném? - kérdezte magában, de Bálint megtettem helyette, még szinte azelőtt hogy kigondolta. - Micsoda? - meglepődött ettől.
- Áú, áú, áú, áú! - mondta Kile, miközben odaütődött mindenhova. Utána pedig mérges lett. - Hééé, mit csináltatok? Most meg miért kellett engem belökni ide, ti ostobák? Áááh, fenébe! - mondta, miközben egy tóban ácsorgott. Egy mélységi tó volt a földfelszín alatt. - Jöttök?
- Úgy látszik biztonságos. - mondta Dávid nevetve, miközben Bálint is röhögött. Beugrottak a barlangba, majd elkezdtek csúszni addig míg majdnem beleestek a tóba. - Szóval itt vagynk.
- Biztosan hogy erre kell jönnünk? - kérdezte Kile, miközben kimászott a vízből nagy nehezen. Ám ekkor érzett valamit, szinte visszahúzta a víz, visszaesett, nagy nehezen felkelt ám ekkor meglátott egy kezet a karjánál. - Áááh, mi a franc ez? - egy nő volt vízből…
- Mi a fene ez? - kérdezte Bálint döbbenten. - Egy vízből „készült” nő? - döbbent rá hirtelen.
- Óh igen, az én nevem Aquoman! - mondta nevetve, közben nagy nehezen kikászálódott a vízből Kile, majd elhúzta a csíkot a tótól. - Háháhá! - ekkor elkezdett „kijönni” a vízből ővizessége. Majd alakja lett, és befagyott a víz. - Nos melyikőtök akar velem párbajozni?
- Majd Bálint! - mondta Dávid aztán előre lökte. Bálintnak volt némi ellenvetése ám ekkor a jég alól kitört két csáp és az egyik Dávidot a másik Kilet kapta el majd elkezdte szorongatni.
- Mi ez már megint? - kérdezte Kile mérgesen majd elkezdett hisztizni, ám ekkor megjelent előtte egy fúró. Rögtön befogta a száját amikor elkezdett felé közelíteni a fúró. - Oké, oké!
- Ez az én drága kis Octofuróm! - mondta nevetve egy lapot mutogatva Aquoman. Aztán megjelent egy jéh párbaj korong a kezén. - Gyerünk kisfiú kezdjük máris, a párbajt, most!
- Hát rendben! - mondta Bálint. - Párbaj! - mondták mindketten. - Én kezdek akkor! Húzok! - nála volt Avian, Pajzsos Sárkány Lv3, Szikra Sárkány, Csoda Fúzió, Burstinatrix és Tükör Pajzs. - Aktiválom a Csoda Fúziót! Egyesítem Aviant és Burstinatrixet és jön most Elemi-Hős Lángszárnyú támadó állásba (ATK: 2100)! Most pedig megidézem a Pajzsos Sárkány Lv3-at.
- Szóval most én jövök mi? - kérdezte nevetve Aquoman, aztán húzott egy lapot. - Lefordítok 5 lapot és ezennel az én körömnek vége is van! - mondta Aquoman, közben mosolygott.
- Micsoda? Öt lefordított lap? - kérdezte döbbenten Bálint. - Nem, ez nem fog megtántorítani.
- Vajon mit tud ez a polip? - kérdezte magában Dávid, már ideges volt hogy ennyi ideje fent van. - Gyerünk Bálint, pusztítsd már el azt a víztömeget aztán mehessünk tovább! - mondta.
- Igen! - mondta Bálint miközben mosolygott. - Húzok! Háháhá! Remek… remek. - mondta mosolyogva. - Aktiválom a Pajzsos képességét, és jöjjön a Pajzsos Sárkány Lv5 támadó állásba (ATK: 2400)! És most megidézem a Villám Szinkront, és most, szinkron idézés! Milyen régen is tettem ezt, jöjj hát (Szint: 3+6) Villám-Szárny Sárkány támadó állásba!
- Villám? - kérdezte Aquoman döbbenten. - Cöhh nem félek a kis villámaidtól! Háháhá!
- Vááá ez valóságban szebb mint videón. - mondta Kile amikor meglátta a Villám-Szárnyt.
- Bálint egyik legerősebb lapja, kiváló. - gondolta Dávid. - Ennek hamar vége lesz. Gyerünk!
- Igen! Villám-Szárny Sárkány először te támadj, ragyogó villámcsapás! - azonban nem talált be végül, mert ekkor őrülten kezdett nevetni Aquoman majd aktiválódott három csapdája.
- Jam Védő! - ez volt mindhárom csapdája. Ekkor megjelent három szörny lefordított védelmbe. - Na mi van? Meglepő nemde? Most pedig aktiválom mégegy csapdámat a Varázs Cilindereket! Gyerünk Varázs Cilinderek bújtassatok, elrejtem az egyik alá a Lavina csapdát!
- Fenébe, ez így nem jó! 25% az esélye hogy eltalálom a „Lavinát”. Gyerünk támadás Villám-Szárny Sárkány a bal legszélsőre! - ekkor eltalálta, s egy Újjászülető Jam volt az. - Mi ez?
- Ugyan, ez csak a Jam Védővel megidézett szörnyem volt, háhá! - nevetett gonoszan Aquoman. - No de már 33,33% esély hogy eltalálod a „Lavinát” és akkor megszívod! Háhá!
- Gyerünk akkor támadj Pajzsosom a középsőre! - azonban amikor eltalálta azt, elpusztult a Pajzsos. - Micsoda? - kérdezte Bálint, ám ekkor a Villám-Szárny is elpusztult. - Fenébe!
- Vége a körödnek a Lavinámmal! Most pedig én következem, hehehe! Húzok! - mondta miközben megjelent egy gömb a kezében és abból egy lap. - Na nézd, itt van az én drága Aquoman lapom! Feláldozom a 2 Jamemet és megidézem lényegében magamat! - mondta csillogó szemekkel. - Most aktiválom a képességem, és a kezembe hozhatok egy térvarázst, amely a Jég mauzóleum, most aktiválom, ez ad minden víz szörnynek 300 ATKot. Támadás!
- Micsoda? Védtelen vagyok, 2600 ATK ellen! - mondta ijedten Bálint, s bekapta a támadást. - Ááááh! - ekkor elkezdett befagyni. (Bálint: 4000->1400) - Ez lehetetlen, a fenébe! - mondta.
- Háháhá! Ennyi volt a köröm, vége. Most te jössz, bár nincs sok esélyed kis cukifiú. Háháhá!
- Fujj, ez gusztustalan! - mondta Bálint mérgesen, majd húzott. - Kapzsi Üst! Húzok akkor még két darab lapot! - kihúzta a Szörny Ébresztőt és a Leszintezőt. - Aktiválom a Szörny Ébresztőt, és ezzel visszahívom a Villám-Szárny Sárkányt támadó állásba! (ATK: 2800)
- Jajj ne, egy villám szörny újra! - mondta sopánkodva Aquoman. - Ez így nem jó, nem!
- És most pedig Villám-Szárny Sárkány támadás! Ragyogó villámcsapást nekik! - kiáltotta.
- Áááh! - ordított Aquoman mérgesen, majd megrázta a villám. (Aquoman: 4000->3800) - Háháhá! - kezdett nevetni mikor felkelt. - Hálistennek, most aktiváltad a képességemet. Most megidézhetek 5 szörnyet a paklimból, amelynek ereje 900 alatt van, akkor hát, jöjjön az Octofúró darabjai! (ATK: 900+900+900+900+900) Azaz 4500 ATK-al elsöpör titeket!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - A-az… lehetetlen! - mondta döbbenten.
- Ne félj, még nem tudok támadni, még össze kell szinkronizálódniuk, amely három teljes körig tart, azonban úgyse tehetsz ellenük semmit, szóval lényegtelen, háháhá! Te jössz!
- Akkor húzok! - áhh nem jó, nem tudom még semmire sem használni egyenlőre. Akkor hát passzolnom kell a kört, és már csak 2 köröm marad hogy nyerhessek. Ez nem jó. - Te jössz!
- Húzok akkor! - mondta nevetve Aquoman, majd passzolta egyből a kört, hiszen a támadásra várt. - Nem akarod máris feladni? Hiszen semmi esélyed, mindketten tudjuk, háháháhá! - nevetett őrülten Aquoman, aztán elkezdte a karmait harapdálni, persze vízből voltak, így…
- Most akkor, húzok! - mondta Bálint, egyre elszántabb lett, majd meglátta a lapot. Próbálta leplezni, azonban felcsillant a szeme gyorsan. Lefordítok egy lapot, szóval most te jössz!
- Lényegtelen, már nyertem, nincs szükségem lapra, de azért húzok! - meglátta ekkor hogy milyen lap az amit húzott. - Öööh… Ez a lap… - ekkor eszébe jutott egy régi esemény, amikor még a Fény Társadalma uralta az Aakdémiát. - Vége a körömnek! - Mi volt ez??
- Akkor jön most az én köröm! - mondta Bálint és húzott egy kártyát gyorsan. - Megidézem az Elemi-Hős Szikra Embert védelmi állásba! És vége van a körömnek! - aggódott is kicsit.
- Mit csinálsz már? - kérdezte Kile mérgesen. - Egy 1400-as erejű szörny? - Dávid nem szólt.
- Akkor hát, eljött a végzetet! - mondta kacagva Aquoman. - Húzok, és máris vége a csatánknak! Támadás Octofúró, pusztítsd el a Villám-Szárny Sárkányát és őt is el! Most!
- Háh, erre vártam! - mondta Bálint, majd elkezdte csóválni a fejét. - Hogy te mennyire buta lányka vagy! Egyből belesétáltál a csapdámba! Aktiválom a Villám Újratöltést! A Villám-Szárny Sárkány ereje ettől megemelkedik! (ATK: 2800->4801) Így vége van az Octofúródnak!
- Micsoda? - kérdezte Aquoman. - De hogyha ő elpusztul annyi életet veszítek amennyi az ő ereje volt, vagyis… lenullázódom! (Aquoman: 3800->3799->0) Ááááh! A sötétségem pusztítson el benneteket! Pusztuljatok el! - ordította, ám ekkor megjelent előtte a Villám-Szárny Sárkány s elpusztította a sötét Octofúró lapját, és magát a sötétséget is, azonban közben a barlang bejárata beomlott. Dávidék könnyedén kiszabadultak most már így.
- Ki hitte volna hogy az a gonosz víznő pont Alexis Rhodes legyen? - kérdezte Kile, majd miután biztonságba helyezték, továbbindultak. Egy ideig futottak, majd egy magmás helyhez értek. - Most meg hol a csudában vagyunk? - ekkor megláttak egy férfit a magasban.
- Hát végre ideértetek! - mondta gonoszan. - Én vagyok Nightshroud! És elpusztítalak mindannyiótokat, most és mindörökre, háháhá!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!