Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 65.

65. rész: A Sárkány Üvöltése:

- Üdv néktek! Én Nightshroud vagyok, a rémálmotok! Elpusztítalak mindannyiótokat, az én gyönyörű paklimmal, háháhá! - nevetett őrülten Nightshroud. - És most melyikőtök áll ki velem? - eközben körülöttük ott forrongott a láva. És szentjánosbogárféleségek repkedtek.
- Mik ezek a kis fények? - kérdezte döbbenten Dávid, majd Nightshroud felé nézett. - Csak nem? - ekkor nagyon megijedt. - Szóval akkor hát ezért nem láttunk senkit az erdőben…
- Micsoda? Miért? - kérdezte Kile, ám ekkor rájött a dolgokra, hiszen ezek a szentjánosbogár-szerű izék azok az emberek lelkei akik a szigeten élnek. - Az lehetetlen, szóval egy éjszaka alatt legyőzött ez a fickó mindenkit, a társaival és… az nem lehet hogy ilyen jó legyen…
- Micsoda? Ez a fickó legyőzött mindenkit? De várjunk… - kezdett gondolkodni Bálint. - Mi a fenének egyáltalán ennek a fickónak ezek a lelkek? Semmi értelmét nem látom annak hogy ezt tegye, ha? Miért teszed mindezt, „Nightshroud”? - kérdezte Bálint kérdőre vonva

- Hm, azt a parancsot kaptam, hogy pusztítsalak el titeket, bármilyen áron! Bálint Fudo, Dávid Syler és Ratchel Crone a célpont. - ekkor elgondolkodott amikor jobban megnézte Kilet, rájött hogy hibát követett el. - Micsoda? Te nem is vagy Ratchel Crone! - mutogatott Kile felé.
- Mi van? Te engem lánynak néztél? Engem a legjobb játékost? - kérdezte Kile mérgesen. - Amúgy sem tudom ki az a Ratchel Crone, de biztosan hogy nem én, megértetted? Meeg?
- Nem lehet… nem lehet… - mondogatta, oda sem figyelt hogy mit mond Kile. - Hol a fenében van Ratchel Crone? És ki a fene ez a kölyök mi? - kérdezte Dávidékat dühösen.
- Valóban! - mondta döbbenten Bálint. - Dávid, hol is van Ratchel? Már rég nem láttam!
- Igen, ennek meg van a maga oka. - mondta Dávid. - Hiszen Ratchel most nem tartózkodik a szigeten. Elment apához kicsit beszélgetni. Hiszen apám megváltozott… - mondta boldogan.
- Micsoda? Nincs a szigeten? - kérdezte mérgesen Nightshroud. - Hát jól van akkor, kezdjük el mi a kis párbajunkat! Igazán meg tudom várni azt a kis fruskát ha visszajön erre a szigetre!
- Szóval ellenünk akarsz párbajozni mi? - kérdezték a fiúk, majd előre álltak mindhárman.
- Nem ellenetek, csak az egyikőtök ellen! - ekkor megjelent felettük egy óriási sötét sárkány, a szemei vörösen izzottak, ekkor a két kezében megjelent egy-egy kalitka, majd elkapta vele Dávidot és Bálintot. - Csak a legjobb harcossal fogok párbajozni! Hiszen ő olyan kemény!
- Ez nem jó! - kiáltotta Dávid. - Kile még nincs felkészülve egy ilyen kaliberű ellenfélre!
- Ez… nem igaz Dávid! Fel vagyok készülve hogy legyőzzem őt! Le fogom győzni ígérem!
- Biztos vagy benne? - kérdezte Bálint, Kile bólintott de Dávid aggódott. - Dávid… bízzunk!
- Akkor hát, mi nekünk kezdődjön a harcunk, háháhá! - ekkor a láva feljött a harctérig majdnem, és Kile körül meg Nightshroud körül eltűnt a föld, megjelent egy lávapálya. -Nos?
- Kezdjük akkor! - Párbaj! - kiáltották mindketten. - Én kezdenék ha nem baj! Húzok! - semmi igazán használható nem volt nála. - gyerünk Szépség Harcosa Lv3 jöjj (ATK: 1200)! És most aktiválom a Szint Bénítót! Így nem tudsz támadni Lv4 vagy afeletti szörnnyel!
- Azt hiszed hogy ostoba varázslapokkal érhetsz ellenem akármit is? - kérdezte Nightshroud gúnyosan. - Te egy ostoba vagy. Most én jövök nemde? Húzok egy lapot és jön máris a Vörös-Szemű Bébi Sárkányom! Feláldozom és megidézem ezennel a Vörös-Szemű Éj Sárkányt! Azonban a kezemben van a Vörös_Szemű Sötétség Sárkány, jöjj! Támadó állásba. (ATK: 2400+300+300) Lefordítok egy lapot, és aktiválom a Varázstalanítómat, ami elpusztít az ellenfél oldalán egyetlen varázst, de ez pontosan elég lesz a győzelmemhez! Gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Kile. - Ez lehetetlen, akkor a Szépség Harcosa Lv3 teljesen védtelen, és hogyha 3000-es támadó erővel megtámadsz, akkor… jajj, ne… Dávidék meg…
- Ne miattunk aggódj hanem magad miatt! - mondta Dávid komoran. - Gyerünk már, mi lesz?
- Hé, ne mondj ilyet neki, nem akarom egy sárkány vacsijaként vagy a láva martalékaként végezni megértetted? - kérdezte mérgesen Dávidtól, aztán Kile felé fordult. - Kem lehet kö…
- Igen, valóban, nagyon nehéz! - gondolta Kile, ám ekkor eszébe jutott valami. - Mielőtt azonban támadsz, aktiválom a Szépség Harcosa Lv3 képességét! Most, csökkenjen az erőd!
- Micsoda? - kérdezte Nightshroud mérgesen. - Áááh! A sárkányom ereje lecsökkent! (ATK: 3000->2500) De lényegtelen, így is elsöpröm az ellenfelemet! Gyerünk, támadás Vörös-Szemű Sötétség Sárkányom, végzetes meteorbombát neki! - ekkor támadott a vörös-szemű.
- Ááh a Szépség Harcosom!  - kiáltotta Kile fájdalmasan. (Kile: 4000->2700) - Sajnálom fiúk!
- Mi ez? - kérdezte Dávid döbbenten, amikor elkezdtek lejjebb menni. A sárkány kezdte őket vinni a magma felé. - Micsoda? A magmában végezzük valóban hogyha veszít Kile? Nem jó!
- Kile gyerünk. - mondogatta magában Kile, majd húzott egy lapot. - Igen! - felcsillant a szeme. - Itt jön a Szépség Harcosa Lv4, ezzel megidézhetem a többi szépség harcosa! És most szinkron idézek! Szépség Harcosa Lv1, Lv2, Lv3, Lv4 jöjjék a szinkron idézés! Jön Adonisz a Férfiszépség Istene! Aktiválom a képességeit, először is az életpontodba támad 900-at, hiszen a Sötétség Sárkány 9-es szintű! Utána pedig lecsökkentem a sötétség sárkány erejét újra!
- Micsoda? - kérdezte Nightshroud döbbenten. - Az lehetetlen! (Nightshroud: 4000->3100)
- Gyerünk Adonisz, semmisítsd meg azt a rusnya sárkányt, a szépséges ütések sorozata most!
- Ne, a sárkányom! (ATK: 2500->2000) Neee! Áááh! (Nightshroud: 3100->2100) Megfizetsz! Ezért nagyon megfizetsz! - mondta Nightshroud dühösen aztán húzott. - Kapzsi Kancsó aktiválva! Most húzhatok akkor 2 lapot. Aktiválom a Szörny Élesztőt! Ezzel visszahívom a Sötétség Sárkányomat! Aminek így 3000 a támadó ereje, de most megfizetsz! Aktiválom a csapdámat, amely a Mágikus Reflektor Páncél - Metél Plusz! Felszerelem vele a Sötétség Sárkit, és most speciálisan megidézem, a rémálmod, a halálod! Itt van a Metál Sötétség Sárki!
- N-nem lehet! - mondta Dávid, Bálint és Kile egyszerre. - Lehetetlen! - ekkor felemelkedett.
- Háháhá! Ez az egyik legerősebb lapom. (ATK: 2800->3200->3600->4000) Elsöpörlek kölyök! Háháhá! - nevetett Nightshroud őrülten, majd támadásra intette a sárkányát. - Gyerünk Vörös-Szemű Metál Sötétség Sárkány! Semmisítsd meg, metál bomba támadáás!
- Áááh! Neee, Adonisz ne engedd! Áááh! (Kile: 2700->1700) Annyira sajnálom barátaim. - mondta szomorúan Kile, majd térdre rogyott. - Ez így nem mehet tovább! - gondolta szomorúan. Közben Dávidék egyre mélyebbre mentek a magma felé. - Nem… adhatom fel!
- Gyerünk már Kile, húzd ki AZT a lapot! - kiáltotta Dávid, miközben egyre mélyebbre mentek a láva felé. - Gyerünk Kile, neked kell nyerned különben annyi nekem és Bálintnak!
- Milyen lapról beszélsz? - kérdezte magában Bálint, majd eszébe jutott valami. - Értem…
- Húzok! - kiáltotta, majd meglátta a lapot. - Igen! Ezt a lapot Dávidtól kaptam idejövet.
„- Várj Kile, félek hogy te fogsz harcolni! És akkor szükséged lesz egy lapra, tőlem! - mondta Dávid, majd elkezdte a paklijában keresni a különleges lapot. - Ez itt az! Ez a lap kell neked!
- Ó hogy ez a lap…? Ezt a lapot imádom, amikor használod mester! De… biztos nekem…
- Igen, neked szükséged lesz erre a sötétség ellen. Hiszen tudom hogy van egy szörnyed amit… még sosem idéztél meg előttünk. Láttam a paklid, és nem egy Fúzió volt benne…”
- Itt ez a lap látod? Te Nightshroud vagy ki! Ez a Végső Fúzió, amivel elsöpörlek majd téged! Dávid-mestertől kaptam, - közben Dávid ordította hogy „Nem vagyok a mestered!” - és így most én győzök! Aktiválom, és megidézem a Szürkület Hercegét Brachielt, aki Brachion és Charle fúziója! (ATK: 3000) Látod milyen csodálatos szörny? - kérdezte mosolyogva.
- Ugyanmár, ez semmiség! - mondta nevetve Nightshroud. - Hiszen csak 3000 az ereje, mint az előző szörnyednek, emlékszel? Őt is simán leverte a Metál Sötétség Sárkányom, mihez… mi? Min nevetsz te kölyök? Mi olyan boldogító hogy ennyire mosolyogsz? - mérges lett.
- Az effektje a szörnyemnek az, hogy minden a temetőben lévő „harcos” típusú szörnyért kap 200-200 ATK-ot. Ott vannak a Szépség Harcosaim, Brachion, Charle és még Adonisz is, azaz még 1400 ATK! Így már rég túl vagyunk azon a támadó erőn ami a te szörnyednek van, szóval most kiegyenlítek! Előtte lefordítok egy lapot, és most pedig támadás Bachiel!
- Áááh! - kiáltott fel Nightshroud. - Neee, a legfőbb sárkányom! (Nightshroud: 2100->1700) Ez igazán fájt, a drága kis vörös-szeműmnek kiadtad az útját, te gonosz teremtés, de most meghalsz! - majd húzott egy kártyát. - Micsoda húzás! Aktiválom a királyi család lapomat. Ezzel megidézhetem a paklimból rögtön, a Vörös-Szemű Király Sárkányt, háhháháháháhá!
- Micsoda? Vörös-Szemű Király Sárkány? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ez az a szörny amelyik elkapott minket mi? Szóval ez az ő sötét szörnye. Ami megváltoztatta, ilyenné tette.
- Hallod, Dávid! - kiáltotta Bálint. - Ez a fickó, Nightshroud szerintem Atticus Rhodes. - mondta aggodalmas arccal. - Hiszen neki van csak ilyen paklija. És ő elég kemény ellenfél.
- Most pedig, lásd meg a Király Sárkányom erejét! - mondta nevetve Nightshroud. - Alap ereje igaz csak 3900, azonban kap 300-300 erőt minden Vörös-Szemű Sárkány után ami a paklimban van! Ő is beleszámít és a temetőben lévők is! Tehát az azt jelenti hogy 6000 lett az ereje, és most, söpörd el azt a szánalmas kis harcost drága sárkányom! Királyi meteor bumm!
- Micsoda? Nem lehet! - kiáltotta Kile, ekkor betalált a támadás, s majdnem elsodorta a lávába. - Áááh, ez… fááj! (Kile: 1700->100)
- Micsoda? - kérdezték Dávidék, majdnem beleértek a lávába. Nagy volt a forróság, ekkor megjelent Anubisz. - Mit keresel itt Anubisz, most nincsen halaszhatatlan dolgod?
- Tudod hogy akkor a féregszörny miatt nem mehettem oda, de most szükséged van rám, meg kell mentenem téged mesterem! - mondta Dávid, majd erőt összpontosított. - Azonban csak a te megmentésedre lesz elé erőm.
- Nem, soha! - kiáltotta Dávid. - Ne engem ments meg! Bálint rosszabbul viseli ezt a forróságot, mentsd meg őt, engem hagyj! - Anubisz eleinte nem akarta de végül beleegyezett.
- Ez mi? - kérdezte döbbenten Bálint, ekkor eltűnt a kalitka, mert széthúzta Anubisz, és ellökte Kile mellé Bálintot. - Áuu, ez fájt! - majd felállt. Ekkor Dávidra nézett, Dávid ekkor bólintott majd ő is, és ellenfele felé fordult. - Gyerünk Kile kelj fel, szükség lesz rád is!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!