Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 67.

67. rész: A Támadás Kezdődik:

- Mint mondtuk a sötétség megint itt van, és ez nem jó. - mondta Bálint komoran. - Szóval arra gondoltunk hogy az lenne a legjobb, hogyha egy időre eltűnnénk a szigetről. - fejtette ki.
- Értem. - mondta Crowler komolyan, aztán felállt és az ablakhoz lépett. - Rendben van, viszont most várunk valakit, úgyhogy egyenlőre nem mehettek kirándulni, sehova! Mert…
- Mert? - kérdezte Dávid döbbenten. - Miért mi fog történni? Ki jön a szigetre mi? Hallja?
- Az egykori Hell Kaiser! - mondta ijedt tekintettel Crowler, majd folytatta. - Zane Truesdale!!!

- Micsoda? - tört ki Dávidékból. - Az a Zane Truesdale? - kérdezte Dávid döbbenten. - Lehetetlen! Ő már visszavonult nem? Hiszen beteg lett és… hmm érdekes, ez tetszik, igazán!
- Miért? Miért tetszik annyira? Nem értem! - mondta Bálint, kíváncsi volt azért. - A paklija már úgyis Syrus Truesdale-é, az egyik legnagyobb párbajozóé. Mostanában sokat nyert…
- Azonban ez nem minden. - szólt bele Bonaparte. - Hiszen Syrus Truesdale a napokban eltűnt, és Zane találta meg a pakliját. Azóta megfogadta hogy újra párbajozik hogy meg…
- Hogy megtalálja… - mondta Dávid döbbenten. - Én is ugyanezt tenném hogyha Ratchelről lenne szó, mindent megtennék annak érdekében hogy megtalálhassam. Azonban nem…
- Nem érted hogy minek jön ide mi? - kérdezte Crowler. - Ez igazán egyszerű, hiszen itt tanult sokáig, csak mint a testvére, kicsit jön kikapcsolódni a mostani szörnyűségek után, értitek?
Zane közben közeledett az akadémia felé, a fehér ruhájában volt most, nem a Hell Kaiserben, nem akarta hogy feltűnést keltsen az öltözékével. Közben valakivel beszélt telefonon.
- Samurai, élesítsd a kardod, átküldtem a célpontot, intézd el minél előbb! - mondta idegesen, aztán letette a telefont. - Hamarosan odaérünk a szigetre, ott lesz majd Dávid Syler… a célpont, akit el kell intéznem, az ellenségem lényegében. Kiber vs Kiber, érdekes lesz, háhá!
- Zane Truesdale… az a Zane Truesdale. - mondta csillogó szemekkel Kile. - Tényleg találkozhatok a legendás Zane-el. Váááh de szupeer! - kiáltozott őrülten. - Majd kihívom!
- Akkor veszteni fogsz. - mondta Dávid, aggódott kicsit a „Hell Kaiser” jelző miatt. Hiszen Zane már nem volt a „Hell Kaiser”, akkor miért nevezte így Crowler? - Ne hívd ki, értetted?
- Mi? Mi a baj Dávid? - kérdezte Kile döbbenten, nem értette mire fel aggódik ennyire Dávid.
- Csak ne hívd ki! Nem akarom hogy súlyosabb bajod essen! - mondta Dávid, majd ott hagyta őket a Sliferek Házában. - Zane Truesdale, ki az alvilági meccsek miatt Hell Kaiser lett, és most idejön a szigetre, ő ki a kiber párbajozók nagyágyúja, Sheppardöt is legyőzte… Nagyon érdekes találkozás lesz. - gondolta Dávid, ám ekkor látott valamit. Mintha egy szamuráj lett volna, utána ment az erdőbe azonban nem találta meg végül. - Biztosan csak káprázott a szemem. - majd eszébe jutott hogy Ratchel már biztosan a sziget felé tart. - Felhívom rögtön!
Eközben Zane megérkezett a szigetre, Crowler a tanári karral kiment elé. Senki nem emlékezett arra hogy előző éjjel mindannyiukat legyőzte Nightshroud, még maga Atticus se.
- Atticus? Te meg mit keresel itt? - kérdezte Zane mosolyogva, majd kezet fogtak. - Áh Alexis te is itt vagy? - kérdezte mosolyogva, majd megölelte. Chazz ekkor nagyon ideges lett. - Sok ismerős arc. - mondta Zane, aztán megpillantotta Dávid. - Az a fiú ott kicsoda, hm?
- Dávid Syler, ő is egy kiber párbajozó, meg kell ismerned! - mondta Atticus mosolyogva. - Elég kemény, főleg ha a barátairól van szó, olyan mint te! - Zanenek nem tetszet a mondat.
- Értem. - mondta komoran, szinte gyűlölködve nézett Dávidra. - Lényegtelen, mivel kicsit kikapcsolódni jöttem, majd akár párbajozhatok is vele egyet, de előbb majd veled Atticus!
- Rendben van. - mondta Atticus nevetve. - De most porig alázlak, fejlődtem azért kicsit!
- Hát persze hogy nem alázol porig! - mondta Zane, aztán bementek az akadémia épületébe.
- Ez a fickó… szóval ő volt Zane Truesdale? - kérdezte Kile lepetten. - Érdekes, én azt hittem hogy keményebben néz ki! - mondta Kile nevetve. - Még akár le is győzhetném nem fiúk?
- Nem! - mondták mindketten, egyetértően, hogy biztosan nem győzné le. - Bocsi, de soha!
- Áárgh ne mondjátok ezt nekem! - mondta Kile mérgesen, közben kicsit csüggedt, hiszen nem bíztak a győzelmében. - Hé, Dávid, jól van a nővéred? - kérdezte, aggódott érte nagyon.
- Nem tudom. - mondta Dávid, ő még jobban aggódott. - Itt maradnál kicsit? - kérte meg Kilet, Bálinttal pedig elment a kikötőhöz. - Bálint, kérlek elmennél New Dominoba?
- Minek? - kérdezte lepetten Bálint. - Minek menjek el New Domino Citybe? Hiszen semmi dolgom sincsen ott. - ekkor megértette, Dávid aggódó pillantásából rájött mindenre. - Értem…
- Ratchel nem ad magáról jelet már amióta elment a városba, aggódom hogy a sötétség elkapta, vagy valami, örülnék hogyha megkeresnéd. Hiszen téged megvédenek a szörnyeid még a legmélyebb sötétségtől, te képes vagy rá! Nekem itt kell maradnom, azt hiszem hogy valami készülődik. A Hell Kaiser nem a semmiért van itt, érzem hogy valamit tervez!
- És hogyha ki kell majd állnod ellene, úgy érzed hogy le fogod tudni győzni? - kérdezte Bálint, aggódott, nehogy Dávidot legyőzze Zane. - Hiszen ő nagyon kemény kiber-párbajozó… De ezt gondolom te is nagyon jól tudod, nemde? - kérdezte Dávidot. - Biztos?
- Igen, biztos vagyok benne, hogy ha kell akkor le fogom győzni még akár a Hell Kaisert. - mondta elszánttan, így Bálint beleegyezett hogy megkeresi Ratchelt, azonban aggódott. - Bálint! - kiáltott utána, ő visszanézett. - Aztán vigyázz magadra és Ratchelre oké? - kérdezte.
- Persze! - mondta Bálint, közben felszállt a hajóra. - Ratchel… remélem jól vagy, különben… Dávidnak megszakad a szíve, hogyha valami komoly bajod esett. - gondolta.
Eközben Zane Crowlerékkel beszélgetett, ám ekkor valami történt. Crowlerék elkezdtek elálmosodni. Valamit tett Zane. Ekkor Zane lehúzta magáról a fehér ruháját s megjelent a Hell Kaiser ruhája, aztán végighaladt az akadémia épületén, és elaludt mindenkit, amikor kilépett:
- Micsoda? - kérdezte Kile döbbenten. - megint Hell Kaiser lettél Zane? - kérdezte döbbenten.
- Sajnálom hogy láttad, hogyha nem láttad volna akkor most nem kéne téged elpusztítanom!
- Elpusztítani? Miért? Még kit akarsz elpusztítani? - kérdezte Kile döbbenten. - Várjunk csak! Akkor most ez egy kihívás volt? Kihívtál engem a legjobb párbajozót? Hmm, rendben legyen!
- Milyen ostoba vagy! A helyedben elfutnék még mielőtt valami bajom esne. - mondta Zane, de Kile csak mosolyogva a szemébe nézett. - Miért bámulsz kölyök? Nem futsz el előlem?
- Miért tenném? Most legalább megmutathatom hogy én jobb vagyok nálad Zane Truesdale!
- Párbaj! - kiáltották mindketten. - Igazán ostoba vagy. - mondta Zane, ekkor elmosolyodott. - Én kezdek és húzok! - hat lap volt a kezében, és lefordított kettőt. - Körömnek vége, egyenlőre ennyi. - Amilyen ostoba már most az első körben belesétál a csapdámba.
- Akkor húzok! - mondta Kile, majd meg is tette. - Megidézem a Szépség Harcosa Lv4-et, a segítségével megidézem a paklimból a Szépség Harcosa Lv2-t, most feláldozom a Szépség Harcosa Lv4-et és jön a Sötét Harcos Brachion! Most hogy a temetőben van a Szépség Harcosa Lv4, visszahívom, és megidézem a Fény Harcos Charlet! Most pedig szinkron idézés! Sötét Harcost, FényHarcost és Szépgés Harcosa Lv2-t szinkronizálom Adonisszá!
- Micsoda lapok. - gondolta Zane, közben mosolygott magában. - Támadj csak, rögtön!
- Gyerünk Adonisz, támadás! De előtte még aktiválom a Brilliánsz Harcos nevű folytonos csapdát. Ez ad 500 ATK-ot Adonisznak! Most pedig Adonisz támadás! - kiáltotta.
- Remek! Aktiválom a csapda lapomat! Fúziós Védelem! Egy fúziós lap a temetőmbe kerül, véletlenszerű hogy melyik, de a támadásod így nem fog rajtam fogni! Háháhá! Kis butus!
- Fenébe! - gondolta Kile. - Akkor hát most még lefordítok egy alpot és vége a körömnek. - mondta Kile, ezzel befejezte a körét. - A másik lefordított napja csak nem… óh ha az…
- Aktiválom a csapdámat! A Halottak Hívása! Ezzel visszahívom a Fúziós Szörnyet, amely nem más volt mint a Végső Kiber Sárkány! Most pedig húzok! - ekkor elmosolyodott. - Heh, ez jobb húzás mint gondoltam! Aktiválom a Csata Fúziót! Így megkapja az Adoniszod erejét a Végső Kiber Sárkányom! - mondta Zane ördögi tekintettel. - Így 7500 az ereje, tehát én győztem! - mondta Zane elszánt tekintettel. - Pusztulj kis ostoba, Végső Kiber Sárkány, semmisítsd meg ezt a törtpét, mooost! - kiáltotta mérgesen Zane, majd megindult a támadás.
- Nem! Aktiválom a Lenyűgöző Kör nevű csapdámat! Ezzel megakadályozom a támadását a Végső Kiber Sárkánynak, és egyben lecsökkentem az erejét 100-al. Na erre varjál gombot.
- Cöh, akkor hát lefordítok egy lapot és a körömnek vége! Te jössz te ostoba. - mondta Zane.
- Akkor húzok! - kiáltotta Kile. - Hehe. Aktiválom a Végső Fúziót! - Ezt Dávid-mestertől kaptam, nem hozhatok rá szégyent! - Jöjj Brachiel! - kiáltotta Kile, de Zane elmosolyodott.
- Aktiválom a De-Fúziót, szóval most ha jól értelmezem van négy szánalmas szörnyed!
- Ez nem jó! - gondolta Kile, teljesen összeomlott. - Vége a körömnek! - Úgysem tud támadni, és nem hinném hogy lenne mégegy Végső Kiber Sárkánya, szóval nem probléma! - gondolta.
- Húzok! - mondta Zane, majd ekkor elkezdett nevetni. - na nézd csak mit húztam, De-Fúzió! Ezzel szétválasztom a Végső Kiber Sárkányom, és most pedig, jöjjön az Erőfolyam! Háháhá!
- A micsoda? - kérdezte Kile, ekkor újra megjelent előtte a rémálma, Zane Végső Kibere.
- Most pedig Végső Kiber Sárkány, intézd el azt a szánalmas kölyköt, pusztíts! (ATK: 8000)
Dávid ekkor a csatazajra lett figyelmes, majd megpillantotta a gigantikus méretű Sárkányt.
- Mi a franc folyik ott? - kérdezte magában Dávid, majd odafutott, de mire odaért már csak Zane volt ott, miközben lesajnálóan nézett egy lapot a földön, odament Dávid hogy megnézze mi az a lap, mikor felvette és szemügyre vette ideges lett, és elkezdett remegni, de nem a félelemtől, hanem mert olyan ideges lett. - Mit tettél Kileal? Ha? Mit tettél vele Hell Kaiser?

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?