Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 63.

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 63. rész: Mélyen a Veremben:

- Háháháhá! Enyém az Adoniszod, esélyed sincs ellenem. - mondta Leachmaster a nyelvét nyújtogatva őrült tekintettel. - Nos, akkor most folytathatod a köröd már ha van mivel, hehe!
- De nincs mivel. - gondolta Kile szomorúan, majd Dávidra nézett. - A körömnek vége. - Már így is elrontottam mindent, én én… - Sajnálom Dávid! - kiáltotta szomorúan, a földrerogyott.
- Kelj fel Kile, most rögtön! - ordította Dávid, majd felé fordult. - Ha nem vetted volna észre ez egy árnyjáték, hogyha feladod övé a lelked, szóval most kelj fel, és harcolj tovább! - szigorúan nézett rá, majd húzott egy kártyát. - Hm. - komor lett a tekintete aztán lefordított egy lapot. - A következő 2 körben vége lesz a Végső Kibernek addig ki kell húznom azt! Amivel megidézhetek valamit amivel elsöpörhetem. - Körömnek vége. - Kilera nézett ekkor.

- Azt hiszem én jövök! - mondta nevetve Leachmaster ám ekkor Dávid aktivált egy csapdát.
- Ez a lap a „Kimaradsz Egy Körből”. Szerintem igazán eredeti, s leírja hogy mit is tud a lap.
- Cöhh, milyen gyerekes. - mondta mérgesen Leachmaster, majd átpasszolta a kört Kilenak.
- Akkor most én jövök! - mondta Kile, hatottak rá Dávid szavai, úgyhogy húzott. - Remek! - gondolta. - Megidézem Fény Harcos Charle-t! Így a temetőből visszahívhatom a Szépség Harcosa Lv4-et! És most megidézhetem az összes Szépség Harcost, de nekem csak az Lv2 kell! Megmentem a Végső Kiber Sárkányt! Szinkron idézés, gyerünk Végső Kiber és…
- Micsoda? - kérdezte Dávid mérgesen. - Mit tervezel te ostoba? - kérdezte mérgesen.
- Rögtön megtudod. - mondta Kile mosolyogva, majd a Végső Kibert és a Szépség Harcosa Lv2-t szinkronizálta, egy óriási harcosért. - Ő itt a Szinkron Isten, Hera támadó állásba! (ATK: 4500) De ez nem minden, a kezemben a Szörny Élesztő, visszahívom a Végső Kibert!
- Remek! - mondta Dávid döbbenten. - Szóval mégis csak van agya. - gondolta lepetten. De most neki nem volt semmilyen szörnye. - Remek. - gondolta, mégiscsak nem volt olyan jó.
- És most pedig, nincs semmilyen védelmet, szerintem még a kezedben sem! - mondta Kile, majd megindította a támadást a Végső Kiberrel Aphrodite ellen. - Sajnálom, Aphrodite, de muszáj ezt megtennem. - ám ekkor ő vesztett életpontot. - Ááááh, mi ez? (Kile: 4000->3000)
- Fenébe, ez nem jó így, ha nem tudjuk mit tud az ellenfelünk lapja. Milyen lapok ezek? - kérdezte magában Dávid, ám közben Leachmaster csak nevetett. - Próbál minket manipulálni.
- Lényegtelen, akkor támadok majd Heraval! Gyerünk Hera, söpörd el a férgét! - Leachmaster még mindig mosolygott, majd mikor Hera lecsapott, nem történt semmi, hanem visszament a féreg Leachmaster paklijába. - Micsoda? - kérdezte döbbenten Kile. - Ez meg hogyan lehet??
- Hehehe, a „férgeim”et nem lehet ám olyan könnyen megsebezni mint azt gondolod! Kis szánalmas. - mondta nevetve, majd húzott 3 lapot. - Ez az én kis drágám különleges képessége. Hogyha ő elpusztulna, akkor visszatér a paklimba, és húzhatok 3 darab kártyát.
- Grr! - mérges lett Kile, majd aztán továbbadta a kört. - gyerünk Dávid, most a te köröd jön!
- Akkor hát húzok! - egyetlen szörny lap sem jött, úgyhogy lefordított kté lapot és passzolt.
- Hmm, akkor én húzok! Igen! Aktiválom a Fúziót! Így megidézem három féreg-szörny egyesítésével, Ashirat, a Férgek Királyát! - nagyon undorító szörny volt. (ATK: 0) Meglepődtek Dávidék hogy 0 az ereje. - Ne tévesszen meg benneteket az ereje, hiszen ez még semmi! Ugyanis a képessége, hogyha öt darab féreg lapot kiviszek a játékból a temetőből, akkor kap 5000 ATKot! Én ezt meg is teszem, és most, pedig támadás Ashira, söpörd el őket!
- Áááh neee! - kiáltotta Kile, amikor elpusztította ellenfele Herat. (Kile: 3000->2500) - Elszámoltad magam férgeském. - mondta Kile. - Hera ugyanis visszajön védelemben! (DEF: 5000) - Így már sikerül kivédeni a támadásait, milyen remek. - gondolta, Dávid aggódott érte.
- Kile, gyerünk figyelj oda, mert ha csak össze-vissza játszol az nem használ. - gondolta Dávid. - Kile, figyelj már oda! - mondta szigorúan. - Hogyha így haladsz akkor vesztessz!
- Igen, igazad van. - gondolta Kile, majd húzott egy lapot. - Ez a lap… - gondolta. - Lefordítok egy lapot, és védelembe helyezem a Végső Kibert is és a Szépség Harcosa Lv4-et.
- Ennyi? - kérdezte Dávid, majd Kile bólintott. - Akkor én jövök, húzok! Remek! Aktiválom a Kapzsi Üstöt, most húzok két lapot! Megidézem a Kiber Lárvámat! Aktiválom utána a Kiber Bábot, és most jöjj hát Kiber Sárkány #3. Aktiválom a csapdát, Kiber Szórófej! Mivel a Kiber Sárkány ereje 2000 ezért te most vesztesz 2000 életet férges! - mondta Dávid mosolyogva.
- Micsoda? - kérdezte Leachmaster döbbenten. - Ááááh neee! (Leachmaster 8000->6000)
- Ez csodálatos volt. - mondta csillogó szemekkel Kile. - Te vagy a legjobb Dávid-mester!
- Nem vagyok a mestered. - mondta Dávid mérgesen, majd lefordított egy lapot. - Vége!
- Akkor húzok! - mondta Leachmaster, majd meg is tette. - Hehehe. Támadj én kicsi Ashiram! - kiáltotta Leachmaster, ám ekkor Dávid és Kile is csak mosolygott. - Mi az, terveztek vala…
- Csapda aktiválás! - kiáltották a fiúk. - Elszívó Pajzs! - kiáltotta Dávid. (Kile: 2500->7500) - Lenyűgöző Kör! - kiáltotta Kile, majd az ellenfél szörnye megbénult, s lecsökkent az ereje 100-al. - Ez remek volt mester, ez nagyon remek! - mondta mosolyogva Kile. - Mi va…
- Szánalmas kis törpék. - mondta nevetve Leachmaster. - Ez még mindig az én köröm nem? Szóval befogni! Aktiválom a varázslapot: Pióca Rituálé! Feláldozok 2000 életpontot és lefelezi a tiéteket! (Leachmaster: 6000->4000) Lássuk csak meddig bírjátok még a harcot!
- Micsoda? - kérdezték. - Ááh! (Dávid: 4000->2000; Kile: 7500->3750) Ez lehetetlen!
- Rendben, most már hogy összetörtetek, következhet a ti körötök, háháhá! - nevetett hangosan. - Nem akarjátok máris feladni, a cuki kis férgem már amúgyis nagyon nagyon…
- Fogd be! - kiáltotta mérgesen Kile, majd nagy nehezen felkelt. - Húzok most! - mondta Kile, majd húzott. - Hehe. Támadó állásba állítom Herat, és aktiválom a Végzetes Szépség nevű varázslapot, ami azt tudja hogy elpusztít egy szörnyet az oldalodon ha eldobok egy lapot, ez a lap „ez” lesz! - mutatott egy lapot. - Pusztulj Ashira! - kiáltotta hangosan, majd megtörtént.
- Hehehe. Milyen ostoba. - gondolta nevetve Leachmaster. - Gyerünk, csinálsz is valamit?
- Hát persze, lefordítok egy lapot, majd támadok Heraval. - tudta hogy Hera gyengébb. Dávid meg is lepődött hogy mit tesz. - Aktiválom a Temető Csapda nevű lapot. Amit az előbb lefordítottam. A temetőből kiválaszthatok egy csapdát amit aktiválhatok! Az pedig ez a csapda amit legutóbb kidobtam a kezemből! A Briliáns Harcos! Hera így kap 500 ATKot, és most elsöpörheti Ashirat, hiszen annak 100-al kevesebb ATKja van, gyerünk Hera, támadj!
- Ashira! - kiáltotta mérgesen Leachmaster. (Leachmaster: 4000->3900) - Te tényleg ostobább vagy mint hittem. - mondta gúnyosan. - Ashira hogyha elpusztul, akkor nem ér kár, hiszen…
- Hiszen…? - kérdezte Kile, ám ekkor felmutatta a Stonich Féreg lapot Leachmaster. Kile meglepődött nagyon. - Micsoda? Most megidézheted a legerősebb lapodat? - megdöbbent.- Lehetetlen! Akármit teszünk te csak előnybe jutsz. - mondta mérgesen Kile, majd passzolt.
- Én jövök? - kérdezte Dávid, ő még mindig térdre volt rogyva, fel sem bírt állni. - Húzok! - éppen hogy ki bírta húzni. - Nincs semmi, te jössz te undormány. - mondta Leachmasternek.
- Mi az Dávid? Talán feladtad? - kérdezte Kile mérgesen. - Ne add fel mester, hiszen te vagy a legjobb! Nem adhatod fel csak mert megfelezte az életpontod, hallod mester? Nem teheted!
- Mester, mester, mester. Unlak kölyök! - mondta Leachmaster nevetve. - Éppen ezért is most a Stonich Férget megidézem, és elpusztítalak vele! Jöjj Stonich féreg! - végtelen volt az ereje. - Háháhá! És most pedig, Stonich Féreg, söpörd el ebben a körben azt a kölyköt, a következőben a másikat is elsöpörheted! - ekkor egy nagyot csapott a csápjával Kile felé.
- Neeee! - kiáltotta Kile, ekkor elpusztult az összes szörnye. Majd nekiesett egy fának. (Kile: 3750->0) - Sajnálom Dávid, de nekem most végem, én annyira sajnálom hogy elbuktam és miattam most lehet veszteni fogsz, mindez az én hibám, ha Bálinttal lettél volna, már ny…
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten, majd észrevette hogy mi történt, ekkor elájult Kile. - Ne… nem lehet! Neeem! - Kiiiile! - kiáltotta hangosan, majd nagyon mérges lett. - Te… te féreg, most elpusztítalak! - húzott gyorsan egy lapot miközben felállt. - Aktiválom a Végső Fúziót és megidézem a Végső Zöldszemű ’sárkányt! Lefordítok egy lapot és vége a körnek!
- Ennyi? - kérdezte Leachmaster gúnyosan. - Hát ez egy igazán vérszegény kör volt nem gondolod? Az iskola legjobbjától valami jobbat vártam volna, de hát, te tudod! - mondta nevetve. - Akkor hát húzok, de minek? Most elsöpörlek téged is a Stonich Férgemmel, támadás Stonich Féreg! Pusztító savbomba támadás! - ekkor megindult Dávidék felé.
- Csapda aktiválás! Kiber Apokalipszis! Ezzel a lappal feláldozhatok egy kiber szörnyemet, és aztán levonódik az életpontodból az ereje, csak mint a Kiber Szórófej! Pusztulj te féreg, most!
- Micsoda? Ez lehetetlen! - kiáltotta mérgesen Leachmaster. (Leachmaster: 4000->0) A sötétség terjengett körülötte, közben kettészakadt a Stonich Féreg lap, majd kitört a sötét energia belőle, és elkezdett terjengeni. Bálint ekkor leesett, de Dávid még épp időben elkapta.
- És Alexis Rhodes? - kérdezte Dávid, közben odafektette Kile mellé Bálintot. De a sötétség csak nevetett mindvégig. - Mi olyan vicces sötétség? - kérdezte Dávid, ekkor elkezdett közeledni felé.
- Alexis Rhodesért ne aggódj, inkább magadért, hiszen még nem szabadultatok meg, háháhá! - ekkor megindult felé, ám elkezdett ragyogni Kile paklija, és megjelent Adonisz, s eltörölte a sötétséget.
- Háháhá! Ha akarjátok tudni hol van Alexis Rhodes, menjetek tovább, háhááhá! - ekkor a sötétség teljesen felszívódott, s megjelent Chazz. Nem volt eszméleténél, valószínűleg őt szállta meg a sötétség.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?