Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

DFF 24.

24. rész: Lust

- Micsoda? - kérdezték mindannyian. Csak Lilithmon ismerte fel a digimont, ki rátámadott. Nagyon jól tudta hogy ki is ő. És mérges lett ekkor. Hiszen mindenki ellen dolgozik már. Csak Midnight Lovelessben hihet, még a Démon Lordok sem értik meg.
- Mit akarsz itt, ExoGrimmon? - kérdezte mérgesen Lilithmon. - Talán el akarsz árulni? Mert akkor máris írhatod a végrendeleted. Háháhá! - nevetett őrülten. - Nos? Mi az? Ha?
- Lilithmon, te gonosz és romlott vagy, én is mega akartam lenni, és úgy hogy gonosz, kegyetlen és romlott vagyok, ám egy álmot láttam, egy jobb világról. Amikor még én is jóságos voltam, Chronomon Holy Modeként. Te nagyon jól tudtad hogy ki voltam! Ugye?
- Jajj már, ne kérdezz ilyen ostobaságokat! - mondta Lilithmon nevetve, majd olyan arcokat vágott, hogy azt nem lehet leírni. - De mi a célod? Elakarsz árulni vagy sem? Hm?
- Ki ez az alak Lilithmon? - kérdezte Mindnight Loveless, hiszen ő csak Grimmonként látta. - Csak nem? - kérdezte döbbenten, majd elővette a digi-viceát. Egy lila digi-vice volt, lényegében ugyanolyan mint a Davidé vagy Bratté. - Lássuk… ExoGrimmon? Wow.
- Most meg mi fog itt történni? - kérdezte Bratt döbbenten. - Most akkor lesz harc, lesz árulás, vagy valami? - kicsit ideges is volt hogy így belerondítanak a csatájukba. Ez van…
- ExoGrimmon azért jött ide, mert rájött hogy ki is ő. - mondta HeatDramon okosan. - És most bosszút akar állni Lilithmonon, amiért nem mondta el neki hogy ő, Chronomon Holy Mode, azaz a legfényesebb digimon leszármazottja. Érted már, hogy miért van itt… vagy?
- Hát nem igazán. Nem hinném hogy Lilithmont legyőzhetné. - mondta Bratt lenézően ExoGrimmon irányába. - De hát ki tudja? - kérdezte nevetve. - Talán összejön neki és akkor nekünk nem marad hátra csak a megsemmisítésre váró teteme. Háháháhá!
- Te néha komolyan megijesztessz. - mondta döbbenten HeatDramon, ezután a „gonosz” nevetés után. - De végülis… akkor mozizzunk. - majd leült egy kicsit pihenni. Bratt körülbelül most úgy nézett rá, mintha azt akarná sugallni, hogy „lusta sárkány”. - Jójó!
- Nos ExoGrimmon, teszel is valamit, vagy csak nézel a levegőből? Hmmm? - kezdte provokálni Lilithmon, akarta tudni a pontos szándékát ezért is tette. - Nos? Te nagy baba!
- Gráááh! Fogd be a szádat te ronda boszorka! - majd megjelent a kezei közt a Chrono DSR. - Elpusztítalak Chronomon Destroyer Mode erejével! Most véged van! - elindult felé. Azonban Lilithmon csak mosolygott, tudott valamit, amit ExoGrimmon nem!
- Ostobább vagy mint valaha is gondoltam. - mondta Lilithmon nevetve, majd őrülten nézett ExoGrimmonra. - Pusztulj! A nazar körömnek hála elrothadt a tested, csak hát észre sem vetted! Hiszen nem fájdalmas addig, amíg fel nem fedem előtted! - elkapta a kezével.
- Mi ez? - kérdezte ExoGrimmon, mintha rozsdásodott volna, úgy megváltozott ExoGrimmon bőre, majd elkezdett felbomlani. - Áááh! Lehetetlen! Nem lehet, ááááh!
- Háháháhá! Enyém mostmár a chrono kód, és így, sokkal erőteljesebb lehetek mint bármely digimon! - ekkor széttrancsírozta a chrono kódot, és megette. Ekkor elkezdett átalakulni. Hosszabb karmai lettek, az arca is runyább lett, hosszú agyarai lettek. A szárnyai is nagyobbak lettek, a szemei vörösen izzottak. - Itt van, Lilithmon Core!
- Mi a fene? - kérdezte Bratt döbbenten. - Fújj, ez még rondább lett, ez gusztustalan. - szinte rájött a hányinger ha rá kellett néznie. - Gyerünk HeatDramon, győzd le a banyát!
- Fejezd már be a banyázást, én szép vagyok! - mondta idegesen Lilithmon. - Hogyha nem érted a szépséget, akkor fogd be hamarjába! - majdnem olyan ideges lett hogy felrobbant.
- Nyugi Lilithmon, mág nyertünk, nehogy most robbanj fel. - mondta gúnyosan Midnight Loveless. - Hogyha így haladunk, nem lesz szükség a sötét mag erejére. Ugye? - kérdezte.
- Igen, semmi szükség sincs rá. - mondta mosolyogva Lilithmon, majd gyilkos pózba állt. - Gyere csak HeatDramon, hallod? Sokkal erősebb lettem és pusztítóbb. Intézzük el a harcunkat gyorsan! - Minden szolgámnak annyi, úgyhogy nekem kell most ellene harcolnom mindenképp, de hogyha megteszem, akkor meg lehet egy új seregem. Háhá!
- Gyerünk HeatDramon intézd el gyorsan! - mondta Bratt elszántan. - Pusztítsd el hogy béke legyen itt! - mondta komoly tekintettel Bratt. HeatDramon pedig csak bólintott.
- Nekem mersz támadni? Ez vicces. - nevetett Lilithmon, majd megfogta HeatDramon lábát és nekivágta egy sziklának. - Nem hiszem hogy sok időt kéne rád pazarolnom. - majd elindult Bratt felé. - Mostmár az enyém vagy te kis cukifiú. - mondta nevetve.
- Takarodj a közelemből te undormány! - mondta Bratt, közben próbált egyre hátrébb húzódni, hogy Lilithmon el ne kapja. - Hallottad? Tűnj a közelemből! - parázott picit.
- Mi van, félsz tőlem? Talán megriaszt a külsőm? Hidd el, én szépen viselkednék veled. Kedvesen, meg minden. - a kezével próbált hozzáérni Bratthez, de az elhúzódott tőle.
- Takarodj a barátom közeléből! - kiáltotta mérgesen HeatDramon, majd ellökte onnan Lilithmont, mintha egy amerikai foci meccsen lettek volna. - Lilithmon, még nem győztél!
- Óh valóban? - kérdezte idegesen, miközben felkelt a földről. - Gyűlölöm ha a földre kerülök, annál jobban viszont semmit nem utálok, ha tönkre teszik a ruhámat, értetted? És most megfizetsz ezért! - gyilkos volt a tekintete. - Ezt kapd ki, chrono sugár! Pusztulj!
- Láng lecsapás! - kiáltotta HeatDramon, és összecsapott a két támadás. Kiütötte egymást a két támadás. De Lilithmon még nem tudta rendesen irányítani az új erejét. - Következő!
- Micsoda? - kérdezte Lilithmon, majd eltalálta a vörös karmok, kiszakította kicsit a ruháját. - Már mondtam hogy utálom ha a rucijaimat tönkreteszik, de neem, neked tönkre kell tenned! Akkor hát pusztulj! - sötétség jelent meg körülötte, és egy gömbbe tömörült.
- Gyere Bratt! - mondta heatDramon, majd elkapta, és felvitte a levegőbe. Ekkor Lilithmon rögtön támadott. HeatDramon viszont könnyedén kikerülte a levegőben a támadásokat. - Ez a sötét halál támadás igen erőteljes sötét támadás lehet. - gondolta.
- Hé, azért nem kell kirázni belőlem azt a förtelmes gombalevest! - mondta Bratt, szinte már hányingere volt. - Letennél? - kezdett el hisztizni. Ekkor majdnem eltalálta egy sötét támadás amely Lilithmontól jött. - Tudod mit? Inkább vigyázz rám és az elég lesz oké?
- Na, én is így gondoltam! - mondta HeatDramon, közben egy újabb támadás jött, de sikeresen kivédte hőőrvénnyel. - Wow, ez egy jó taktika lehetne. - gondolta döbbenten.
- Akkor most jöjjenek a sötét chrono villámaim! - mondta Lilithmon, közben őrülten vihogott. Senkire sem volt tekintettel. Majdnem eltalálta Midnight Lovelesst is. - Hm!
- Hé Lilithmon, vigyázz! Mert ha így folytatod, akkor megölsz és vége a sötét magodnak!
- Te ne szólj ebbe bele Midnight! Különben is, én már eleve többet érek mint az az ostoba sötét mag! A chrono adatokkal én sokkal erősebb vagyok mint a sötét maggal! Szóval nem érdekel! Háhá! - ám ekkor átdöfte a vörös karmokkal HeatDramon. - M-mi volt ez?
- Háh! Nem kéne az ellenfélnek hátat fordítanod! - mondta lekezelően HeatDramon, majd egy láng lecsapással leütötte a földre Lilithmont. - Azt hiszem eljött az utolsó támadás i…
- Grr! - vörösen izzó szemeivel felkelt, majd megfogta HeatDramon karjait, és a földbe döngölte. - Sötét chrono villámok! - beleütött a villámokkal HeatDramonba. Azt hiszem ennyi volt. - mondta kárörvendően Lilithmon. Majd elkezdett nevetni. - Kis szánalmas!
HeatDramon nem bírt felkelni, de azért Lilithmon még belerúgott 1-2-t, majd Bratt felé fordult. Elkezdett közeledni felé. Bratt le volt sújtva, hiszen legjobb barátja vesztett…
- Lehetetlen! - mondogatta egymásután sokszor. - Lehetetlen! - teljesen összetört. Nem tudta elhinni hogy barátja vesztett. Majd Lilithmon felemelte a fejét. - Mit akarsz?
- Az új digimonod lenni. A régi elbukott, hadd legyek az új digimonod. - szinte könyörgött neki Lilithmon. - Mit mondassz kis cukifiú? - kérdezte mosolyogva.
- Hé, mit csinálsz? - kérdezte mérgesen Midnight Loveless. - Mégis mit tervezel? Ostoba!
- Te ebbe ne szólj bele! - mondta nevetve Lilithmon. - Te ezt nem értheted! Én maga vagyok a hiúság, nekem szerelemre van szükségem és arra a társra akit szeretek. Te…
- Takarodj innen! - kiáltotta Bratt, majd hasbavágta a digi-lelkével. - Pusztulj innen Lilithmon! Mindörökre. - Lilithmon nagyon meglepődött hogy ez történt. És most…
- Mit akarsz tenni? Hiszen a barátod a földön! - mondta kárörvendve Lilithmon. - Há!
- Te, nagyot tévedtél most! - mondta HeatDramon, majd elrepült mellette gyorsan. - Mivel én még nem vesztettem ellened! És nem is fogok! - elszánt volt nagyon, majd megállt Bratt mellett. - Érzem az erőt, hogy képes leszek továbbfejlődni, gyerünk Bratt, tedd meg!
- Igen, igazad van! Képes vagy továbbfejlődni! - mondta mosolyogva. - Digi-lélek, teljes feltöltés! - mondta Bratt, majd megtette. Ekkor elkezdődött HeatDramon átalakulása.
- Hogyan lehetséges hogy ilyen hírtelen erőre kaptak? - kérdezte Lilithmon döbbenten, majd meglátta Davidet a szikla szirten. - Te még élsz? - kérdezte döbbenten. - Nem…
- Igen, még élek, de ahogy látom Grimmon már nem. - mondta David szomorúan. Közben össze-visszanézett. Nem volt meg a szemüvege, szóval semmit nem látott. - Merre van? - kérdezte, miközben vakoskodott, majd odavitték Cutemont a testvéréhez. - Itt maradsz!
- HeatDramon digiváltozik, BlazeDramonná! - Szinei ugyanolyan voltak mint HeatDramonnak,  a vállainál már vörös digizoid páncél a mellkasának, a közepén vörös digizoid páncél, a karjain alkart védő páncélok, szintén digi-zoidból meg a térdeinél is vörös digizoid páncél, és a szemeinél végighúzódik a csuklóin szürke fémből készült karpánt, amin cikcakkban sárga csík húzódik, a szárnyai kicsivel nagyobbak lettek.
- Ez csodálatos! - mondta Bratt és David. David ott maradt inkább Cutemonnal. - Kösz David, hogy segítettél nekünk! - mondta Bratt nevetve. De David csak rázta a fejét.
- Nem, ez a ti igazi erőtök, ez a tiétek, ti segítettetek nekem, de aztán most győzzétek le!
- Iigen! - mondta BlazeDramon, majd megindult Lilithmon felé. - Lánghullááám!
- Milyen ostoba vagy. - mondta nevetve Lilithmon, majd felrepülve simán kikerülte. - És most pedig sötét chrono villámok! Pusztulj te nagyobb gyík! - nevetett, közben támadott.
- Chrono? - kérdezte döbbenten David. - Szóval elnyelte a Chrono adatokat mi? Francba!
- Kivédem én ezt egyszerűen! - mondta BlazeDramon, majd maga elé tartotta a szárnyait. - Jöjjenek azok a villámok, hiszen könnyedén kivédem! Fénylő szárnyak! - mikor a szárnyához értek a villámok, eltűntek, majd szétnyitotta a szárnyát s lecsapott vele.
- Micsoda? - kérdezte Lilithmon döbbenten, amikor elsodorta a két támadás. - Áárgh! Ez nem lehetséges! Lehetetlen! Nem győzhetnek le! - rádöbbent hogy gyengébb mint ellenfele. - Gyerünk Midnight Loveless, ébreszd fel a sötét mag hatalmát, most rögtön!
- Hát rendben van. - mondta Midnight Loveless, majd elkezdett lebegni a nyakában lévő kis medál. Benne egy sötét kő volt, ez most a medálból kijött, s a földön szétrepedt. - Gyerünk! Sötét-lélek, egyesülj a sötét-maggal! - kiáltotta Midnight, majd Lilithmon mellkasán megjelent egy jel. Ez volt az ő jele, a Démon Lordok közül. - Gyerünk!
- Háháhá. Az igazi hatalmam most láthatjátok! - mondta nevetve. - A bujaság hatalmát!
- Micsoda? A bujaság hatalma? - kérdezte furcsállva Bratt. - Mindegy, intézd el gyorsan!
- Rendben van Bratt! - mondta BlazeDramon, de kicsit aggódott Lilithmon hatalmát illetően. Megindult Lilithmon felé, ám az egyszerűen kikerülte. Eltűnt, felszívódott.
- Segítek! - mondta David a szirten, majd elővette a digiviceát. - Digi-fegyver idézés! - ám ekkor mellényúlt. - Ááárgh! - még vagy tízszer mellényúlt. Ám ekkor megjelent Lilithmon én támadni készült. - Összpontosíts. - gondolta. - Digi-fegyver idézés! Zöld-energia kard!
- Wow, ez egy új kard? - kérdezte Bratt, amikor Davidék odadobták BlazeDramonnak.
- Használd egészséggel! - mondta Wingmon bíztatóan BlazeDramonnak. Közben ellátta a Cutemonokat ahogy csak tudta. - Túl fogják élni, nyugi David, nem fognak meghalni.
- Igen tudom… de aggódom akkor is. - mondta David aggodalmasan. Semmi sem látott.
- Ezzel a fegyverrel elintézed őket! - mondta Bratt bíztatóan, majd BlazeDramon megindult. BlazeDramon nem tudta eltalálni Lilithmont. - Lehetetlen hogy ilyen…
- Gyors legyek? - kérdezte Lilithmon nevetve, ekkor eltalálta BlazeDramon a karddal. Ám Lilithmon megfogta, és ekkor a jelénél megjelent egy kis gömb. - Bujaság sugara! - kiáltotta. - Ez a te halálod! - nevetett mint egy őrült. - Pusztulj el, és legyen enyém Bratt!
- Áááh! - ekkor visszaalakult EmberDramonná, s Brattre esett. - Sajnálom Bratt, vége van a harcnak, és ő nyert. - mondta szomorúan EmberDramon, nem bírt még felkelni sem.
- Én nem tudok harcolni így. - gondolta David, nagyon aggódott hogy mi fog végül történni. - Ez így nem jó, ő nem győzhet! Ő gonosz. Gyerünk Bratt, keljetek már fel!
- Igen, igaza van Davidnek, fel kell kelnünk! Suttogta Bratt, majd elkezdett felállni ő és EmberDramon. - Nem győzhetsz Lilithmon! - kiáltotta, majd megindult a digi-lelkével felé. - És most, meghalsz te nagy buja személyiség! - mondta Bratt, majd EmberDramon is megindult Lilithmon felé. Ő a tűzpofonjával ment neki Lilithmonnak. Meglepő volt.
- Azt hiszitek győzhettek ellenem? A vágy digimonja ellen? - kérdezte nevetve.
Ám ekkor eltalálták, s eldeformálták az arcát. Mindenki meglepődött, azon ami ezután történt. Lilithmon pár másodperces transzba esett, amikor rájött hogy az arcát eldeformálták.
- A csodálatos arcom! - üvöltötte, majd elkezdett felfújódni, s végül szétrobbant. Ekkor egy tojás jelent meg és a chrono adatok. Davidék nagy nehezen lementek gratulálni.
- Lilithmon, ég veled. - mondta Midnight Loveless, majd összeesett. Közben ráesett Lilithmon tojása. - Végre megszabadulhatok a sötétségtől? Nem! Mi szabadulunk meg!
- Hát vágül vesztett Lilithmon. - mondta Lucemon, összehúzta a szemöldökét aztán elkezdett nevetni. - Szánalmas félnótás volt, ki nem illett közénk igazán, nem is baj ha vége! - ekkor megjelent egy sötét gömb. - Elég sok sötétség gyűlt fel abban a nőszemélyben. - majd jelzett Beelzemonnak, hogy van egy kis dolga.
Ám ekkor megjelent egy sötét digimon, Beelzemon, hogy elragadja a chrono adatokat.
- Háháhá! Ez mostmár az enyém! - mondta Beelzemon, közben vihogott. - Ha még akarjátok látni, akkor győzzetek le engem, vérlak titeket.
- Micsoda? Még egy mega digimon? - kérdezték mind, félve.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!