Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 66.

66. rész: Az Elrabolt Testvér:

- Köszönöm Dávid hogy nekem adtál esélyt. - gondolta Bálint, majd húzott egy kártyát. - Óh igen! Aktiválom az E - Vészhelyzet Hívást! Egy Elemi-Hőst a kezembe vehetek! Legyen az Prizma! Aztán aktiválom a Neos Segítséget, így megidézem Elemi-Hős Neost! És jöjj Prizma, most pedig kinevezem Prizmát Szivárvány Sárkánynak, éppen ezért is akitválom a Fúziót, jöjj hát Szivárvány Neos! Aktiválom az effektjét, egy lapot kidobok a paklim tetejéről és minden lapot, amelyet a temetődbe jutatott Kile, most mindegyik visszamegy a paklidba szépen, hehe.
- Micsoda? De hát ez lényegtelen! Hiszen az effeketje szerint mindegy hogy hol vannak a szörnyek, érted? Mindegy hogy hol vannak a Vörös-Szeműim, megmaradnak az ATK-jai!
- Hm, de most hogy nincs csapda a paklidban, alkalmat adott arra hogy aktiváljam a csapdát amit lefordított Kile! Csapda aktiválás! Effekt Nullázó! Hogyha nincs az ellenfél temetőjében egyetlen lap sem, akkor aktiválható ez a lap. A neve szerintem elmondja mire is képes a lap!
- Lehetetlen, akkor a Király Sárkányom ereje most lesüllyed 3900-ra, ami alacsonyabb mint…
- Mint a Szivárvány Neos 4500-as ereje, ostoba voltál ha azt hitted hogy a semmiért tettem amit. Gyerünk Szivárvány Neos, pusztítsd el azt a nagy ronda sárkányt! - kiáltotta hangosan.
- Neeem! - ordította Nightshroud, majd elpusztult a Király Sárkány. - Lehetetlen hogy ilyen hamar elintézze az én drága kis szörnyemet… (Nightshroud: 1700->1100) - Nem győztél!
- De majd idővel igen! - mondta Bálint elszántan. - Muszáj nyernünk! Körömnek vége, Kile!
- Igen… tudom! - mondta Kile, közben nagy nehezen felkelt. - Jól vagyok! Most pedig húzok! - Igen, ez így jól lesz! - Lefordítok két lapot, és a körömnek vége! - majd Bálint fog nyerni!

- Akkor hát én jövök! - mondta mérgesen Nightshroud, majd gyorsan húzott. - Hehehe. Micsoda szerencse hogy EZ a kezembe akadt! - majd megmutatott egy lapot, amin egy sárkány volt. - Aktiválom a Vörös-Szemű Rituálé lapot, és most, hogy minden Vörös-Szemű a paklimban van, feláldozhatom azokat onnan, és megidézhetem, a Vörös-Szemű Éjsárkány Lovagját! Ez a legerősebb lap a paklimban, vagyis a létező legerősebb „Vörös-Szemű” lap!
- Micsoda? Mi jöhet még a Király Sárkányon túl? - kérdezte Bálint döbbenten. - Ez már csalás! Komolyan unom hogy amikor legyőzzük az egyik szörnyed, erre jön egy másik erős!
- Hát igen, ez már csak az én tökéletes paklim! - mondta nevetve Nightshroud. - Itt van az én csodálatos, Vörös-Szemű Éjsárkány Lovagja! (ATK: 5500) Háháhá! Ez fog titeket megsemmisíteni! Gyerünk hát semmisítsd meg azt a valamit a vörös-vér szablyáddal gyorsan!
- Micsoda? - kérdezte Bálint, miközben egy suhintással elintézte az ellenfél szörnye Szivárvány Neost. - Ez így nem jó. - gondolta Bálint mérgesen. - Mi ez? - megjelent előtte a Vörös-Szemű Éjsárkány Lovagja, majd egyet suhintott felé és elkezdett az LPje csökkenni.
- Imádom a kis cukorfalat képeségét! Az elpusztított szörny erejének a felét levonja tőled!
- Áááh! - kiáltott fel Bálint fájdalmasan. (Bálint: 4000->3000->750) - Sajnálom Dávid… elszúrtam rendesen. - majdnem összeesett, de ekkor erőt vett magán. - Húzok! Hiszen az én köröm következik most! Kapzsi Üst, aktiválva! Húzok kettőt, aztán aktiválom a Szörny Élesztőt! Visszahívom ezzel most a Szivárvány Neosomat támadó állásba. Következő…
- Mit érsz megin ugyanezzel az erős lappal? Elpusztítom és máris véged. A kis barátod meg már nem fog igazán akadályt jelenteni, hiszen ő szánalmasabb mint te! - nevetett közben.
- Fogd be a szádat! - mondta Bálint mérgesen, majd Kilehoz fordult. - Hiszen nélküled soha sem sikerülne nyerni, majd mindjárt meglátod! - ekkor életerős lett, majd elkezdte a körét. - Nos, most meglátod mire képes a barátság te patkány! Aktiválom Kile csapda lapját, amely a Halottak Hívása! Egy szörnyet visszahívhatok a temetőmből, amely maga Neos lesz! Jöjj!
- Na… de… hogyan? - kérdezte Nightshroud, Dávid és Kile is. - Nem, az nem lehet hogy…
- Dehogynem! Amikor aktiváltam Szivárvány Neos képességét, akkor került a tzemetőbe, hát nem szuper? Most pedig megidézem a Villám Szinkronom!  Aktiválom a Leszintező varázst és alkalmazom a Villám Szinkronon! És most, szinkron idézéssel megidézem a Villám-Szárny Sárkányt! Jöjj drága sárkányom! - kiáltotta, majd megjelent a fényes sárkány.
- Mit érsz ezzel? - kérdezte nevetve Nightshroud. - Ha? Mit mondassz? Mire valók ezek?
- Majd mindjárt megtudod, hiszen most aktiválom a Fúzió Visszahívót! Ezzel visszavehetek a temetőből 1 Fúziós lapot és 1 fúzióban résztvevő szörnyet. Legyen ez Elemi-Hős Prizma, de itt most a Fúzión van a hangsúly! Aktiválom és megidézem, Ragyogó Sárkány-Neos!
- Mi ez a fény? Mi a franc ez? - kérdezte mérgesen Nightshroud, majd a szemét próbálta takarni. - Ez… ez nem lesz elég ellenem akkor sem! Tudd meg ez nem elég ellenem! Ááh!
- Dehogynem, ez nagyon is elég! - mondta elszántan Bálint. - És most pusztulj te patkány! Támadás Ragyogó Sárkány-Neos! Söpörd el a lovagot, ragyogó hasító roham! Gyerüünk!
- Áááh, neee! A legerősebb szörnyem! - mintha próbált volna utánanyúlni, de nem sikerült. - Lehetetlen hogy ez a ronda fényes szörnyeteg legyőzzön! (Nightshroud: 1100->600) Kevés!
- Itt a kezemben a De-Fúzió! Vagyis akkor most szétválnak Villám-Szárny Sárkányra és Szivárvány Neosra! Mivel Szivárvány Neos megsebzett már, most a barátomon a sor!
- Neeee! Ááááh! - telibe kapta a Villám-Szárny Sárkány. (Nightshroud: 600->0) - Ez fájt. - ekkor Dávidot felhúzta a sárkány, majd odavágta Kileék mellé. Nightshroud maszkja pedig ekkor eltörött. A sötétség kezdett belőle kiszállni, majd a ruhája is sötétséggé változott, és megjelent alatta Atticus. Ekkor a sötétség megindult Kile, Dávid és Bálint felé, sebesen.
- Kile, jól vagy? - kérdezte Dávid, közben megjelent előttük ragyogva Neos, majd elpusztította a sötétséget. Közben Kile visszaakarta adni Dávidnak a lapot. - Nem, nem kell!
Ekkor elkezdtek körülöttük keringeni a lelkek, őrülten keringtek körülöttük, majd nagy fény keletkezett körülöttük. És ekkor elvesztették az eszméletüket, majd ekkor, felébredtek.
- Mit keresünk itt a Vörösök Házában? - kérdezte döbbenten Dávid, majd felállt az ágyról.
- Talán csak álmodtuk ezt az egészet? - kérdezte Bálint, miközben leugrott a felső ágyról.
- Nem, biztos nem álmodtuk, hiszen itt van ez a lap, a paklimban látod? - kérdezte Kile, miközben felmutatta Dávid lapját. - Biztosan nem kéred vissza ezt a lapot? Tuti biztos?
- Ha még egyszer megkérdezed, akkor komolyan mondom hogy visszakérem! - mondta Dávid mérgesen, aztán levetette magát az ágyra. - Azonban ez a mai éjszaka igazán aggasztó, nem?
- Egy valakit megkérdezhetünk arról, hogy valóságos volt-e? - mondta Bálint, Dávidra nézett.
- Anubisz, ami ma történt az valóságos volt? - kérdezte Dávid kíváncsian. - Nos Anubisz?
- Igen, a testvéreim rátok szabadították a sötétségüket, amit ti láttatok az mind a valóság volt nem más! Azonban vigyázzatok, hiszen a sötétségnek még nincs vége, nemsokára visszatér!
- Ratchelnek szólnom kell, nehogy rátámadjon a városban a sötétség! - mondta aggodalmasan Dávid, majd a telefonjáért nyúlt és máris felhívta. - Nem veszi fel… ostoba kórházi szabály!
- De ez jó hír, hiszen akkor még a kórházban van nem? - kérdezte Bálint mosolyogva.
- Ki az a Ratchel Crone amúgy hogy ennyire aggódsz érte? - kérdezte Kile kíváncsian. Majd odament Dávidhoz. - Jajj, csak nem a csajod? - kérdezte nevetve. - Szóval az mi, az mi?
- Ostoba vagy, Ratchel a testvérem! - mondta gúnyosan Dávid, közben rákönyökölt Kile, és elhúzta magát onnan szóval eldőlt majdnem Kile, ekkor Dávid kibuktatta. - Még egy ilyen…
- Jó, jó bocsánat, nem is tudom hogy mit gondoltam. - kért bocsánatot Kile hamarjában. - És mi lesz a sötétséggel? Amivel szembe kell néznetek? Miért üldöz titeket egyáltalán? Nem…
- Mert mi túl erősek voltunk Anubisznak, most pedig félnek, hogy esetleg mi túlságon erősek leszünk még ahhoz is hogy a sötétséget legyőzzük végleg. Akármilyen beképzelten is hangzik. Amit most mondunk, de ez mint igaz. - mondták a fiúk komolyan. - Azonban most…
Ekkor elindultak, majd felkeltették Crowlert és Bonaparteot, hiszen bekopogtak a szobájukba, nagy nehezen átmentek az igazgatói irodába, majd leültek mindannyian. Kile is bement oda.
- Nos mit akartok? Mi volt olyan fontos hogy fel kellet minket kelteni? - kérdezte Crowler.
- Áh igazgató úr, már visszajött a hangja. - mondta mosolyogva Dávid. - Ez remek, azonban itt most nagyobb problémáról van szó annál, hogy ezt most elvicceljük. Komolyan kell venni!
- Micsoda? Mi történt Fiúk hogy ennyire komolyak vagytok? - kérdezte Bonaparte aggódva.
- A sötétség visszatért a szigetre, és erősebb mint valaha, ez hogyha így fog menni, bekebelezi a szigetet, aztán a világot. Minket akar a sötét! Engem, Dávidot és Ratchelt, mostmár Kilet is!
- Mii? - kérdezte Kile ijedten. - Engem? De miért? Tudtam hogy nem kellett volna veletek lógnom! - közben egy nagyot villámlott, és Crowler meg Bonaparte bebújt az asztal alá.
- Ajj… tudtam hogy nem kellett volna idejönnünk. - mondta Dávid miközben a fejét fogta.
Eközben New Domino City utcáit rótta valaki… valaki ki egyedül volt és keresett valamit, ő volt Zane Truesdale, keresett valamit, amit elvesztett, és egy paklit szorongatott a kezében.
- Syrus… hová tűnhettél? - kérdezte magában, gondterhelt volt az arca, sötét ruhája volt rajta. Ám ekkor megjelent előtte egy sötét figura, megtorpant Zane amikor megpillantotta. - Ki ez?
- Érdekel hogy ki vagyok? - kérdezte ördögi mosollyal. - Hell Kaiser, csak ne akard tudni hogy ki is vagyok! Hiszen úgy sem mondom el, háháhá! - ekkor három kártyát mutatott fel.
- Micsoda? - kérdezte Zane döbbenten, aztán nagyon mérges lett. - Mit keresnek nálad a Sötét Kiber lapok? Azok a lapok tűntek el Syrus paklijából egyedül! Mikor megtaláltam, nem voltak ott a paklijában! Te voltál aki eltűntette? - nagyon mérges lett mikor meglátta a lapokat.
- Hehehe! Tudom hogy hol van a testvéred, Syrus Truesdale, de csak ajkkor árulom el hogy hol, hogyha megteszel nekem valamit, amit akarok! - mondta ördögien a kiskölyök. - Nos?
- Bármit megteszek, hogy megmentsem Syrust, gyerünk mondd el hogy mit kell tennem!
- Hehehe! Csak egyetlen valamit kell tenned! Semmisítsd meg az új kiber-párbajozót! Dávid Syler urat kell elpusztítanod, hogy ne álljon az utamban továbbiakban!
- Rendben! - mondta Zane elszánt tekintettel, majd elgondolkodott. - Még a régi paklim is használom, és elpusztítok akárkit, hogy megmenthesselek téged… Syrus… öcsém!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!