Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 61.

Yu-Gi-Oh! The Newest Generation 61. rész: A Szépség Harcosa:

- Mi van már, már megint te vagy az? - kérdezte Dávid unottan, miközben a fiú mutogatott rá. - Különben sem tudod még a nevem - persze már tudta, - szóval előbb inkább mutatkozz be!
- Rendben van hát akkor! - odament, majd a kezét nyújtotta. - Én Kile Brewer vagyok! Nos akkor máris kezdhetjük a párbajt, nemde? - mindenki padlót fogott. - Most miért? Váááh!

- Dávid, fogadd el. - suttogta oda Dávidnak Bálint. - Aztán veszíts ellene méltón és mehetünk is, nincs kedvem most ehhez az egész hercehurcához. - belefáradt a mai napba rendesen. - Go!
- Nos, álljak ki ez ellen? - kérdezte Dávid, az Obeliskesek szinte őrjöngtek, hogy álljon ki, hiszen meg kell fizetni neki a tiszteletlenségéért. De Dávidnak valahogy nem volt kedve.
Ám ekkor Ratchel nyitotta ki az ajtót és jött ki szomorúan Dávid rögtön odafutott hozzá, és kérdezte hogy mi a baja, de Ratchel először nem akarta elmondani, ám ekkor meglátta Kilet.
- Mit keres itt ez a kölyök? - kérdezte Ratchel reszketve. - Ez a kis törpe nagyon keményen harcol. Ő maga a sátán, ááh! - ekkor valami sötétség jelent meg Ratchel körül s összeesett.
- Ki vagy te? - kérdezte Kiletól Dávid mérgesen, majd feltette a párbaj korongját, ma már másodszor. - Az új paklim nem olyan dinamikus mint a régi, vigyáznom kell vele, vagy…
- Ezt nem is én tettem! Ugyan már csak legyőztem azt a lányt, különben is kit érdekel, ő egy vizsgáztató volt, az volt a cél hogy legyőzzem nem? - kérdezte Kile unottan. - Szóval mi lesz?
- Megfizetek Ratchelért! - aktiválták ekkor a párbajkorongjukat. - Párbaj! - kiáltották ketten.
- Én kezdek! - mondta Kile. - Hiszen én vagyok az első számú, szóval én kezdek! Húzok! - a kezében így hat lap volt. - Lefordítok egy lapot, és megidézem a Szépség Harcosa Lv1-et támadó állásba!(ATK: 1100). Na mit szólsz, igazán erős szörny nemde? Most pedig aktiválom a Csoda Dobást, így eldobom a temetőbe az összes lapom és húzhatok 5 lapot! Aktiválom a Tunerré Válás Varázslapomat ami ad egy szintet és tuner címet a Szépség Harcosa Lv1-nek. Most pedig megidézem a Fény Harcos, Charlet, és a temetőből a segítségével a Szépség Harcosa Lv4-et. Egyenlőre nem aktiválom az effektjét neki.
- Micsoda? Mire készülhet ez a fiú? - kérdezte magában mindenki, de főleg Dávid. - Ne!
- És most jöjjön, synchro idézéssel, az én csodálatosan szépséges (Lv: 2+4+5) Szépséges Istennő, Aphrodité. Az egyik legerősebb szörnyem, hát nem csodálatos? (ATK: 0; DEF: 0)
- Mi a franc ez a lap? - kérdezte magában Dávid mérgesen. - Akkor hát én jövök! Húzok! Óh igen! Itt van a Jövő Fúzió! Tehát akkor máris jön a Végső Kiber Sárkányom természetesen támadó állásba(ATK: 4000)! - ekkor megemelkedett Aphrodité ereje (ATK: 0->3000) - Mi?
- Már értem! - mondta hangosan Bálint. - Az Aphroditéjának a képessége hogy minden temetőben lévő szörnyed után kap 1000 ATKot, Milyen briliáns szörny, mégis gyengébb!
- Igen, itt az a lényeg hogy gyengébb. - gondolta Dávid, azonban Kile vigyora idegesítette. - Gyerünk, támadj Végső Kiber! - ekkor megindította a támadást, ám még mindig nevetett Kile.
- Csapda aktiválódj a Lenyűgöző Kör az! Most szépen a sárkányod visszafáradhat a helyére, és amilyen szerencséje van még túléli egy ideig, de minden körben csökken az ereje. Hehehe.
- Francba! - gondolta Dávid mérgesen. - Az egyik legerősebb lapomnak annyi. (Végső Kiber Sárkány ATK: 4000->3900) Hogyha így haladok akkor szétolvad szegényke. - ekkor odafordult Ratchel felé és Bálint felé, mindenki neki drukkolt. - Hát rendben, vége a körnek.
- Akkor hát én húzok! - mondta a törpe, majd húzott is. - Hmm, megidézem a Szépség Harcosa Lv3-at! Az a képessége hogy az ellenfél szörnyének erejét 500-al lecsökkenti!
- Óh ne! Még jobban csökkenti, hát persze el akarja pusztítani minden áron! 4 köröm van csak, az pedig nem lehet hogy elég legyen ennek a kis… megállítására. (ATK: 3900->3400)
- És most pedig a körömnek vége, bár szerintem te sem fogsz tudni többet tenni annál amit most teszel, háháhá! - idegesítő volt nagyon. - Nos, akkor te jössz, gyerünk már mi lesz?
- Fogd már be! - mondta mogorván Dávid, meglepődött rajta Kile. - Húzok! - kihúzta ekkor a Végső Fúziót. Elkezdett mosolyogni, szinte ördögien. - Akkor hát itt jön a Végső Fúzió! Úgysem ismerheted ezt a lapot, szóval mindjárt megtudod hogy mi tud! - megjelent előtte a Végső Kiber Lárva. - Óh igen, és dupla erővel elsöpröm a szörnyed! Csak egyszer lehet aktiválni a szörnyed képességét, szóval 3000 erővel még mindig gyengébb lesz, gyerünk!
- Micsoda? Ez lehetetlen, 5600 erővel? - kérdezte döbbenten Kile, s elpusztult az Aphrodité. - Áááh, nem lehet, Aphrodité, szépsééég! (Kile: 4000->1400) Ez… lehetetlen, nem lehet!
- Látod? Feletted állok a szintben. Lefordítok egy lapot, s ezennel vége a körömnek. - Igazából aggaszt hogy mit is tervez, még látom a csillogást a szemében, ameddig látom, addig tudom hogy nem adja fel azt az ostoba gondolatot, hogy engem az „akadémia ászát” legyőzzön. - ekkor elkezdett olvadni a Végső Kiber. (ATK: 3400->3300) - Szegény Kiberem.
- Én jövök! - mondta vigyorogva, majd húzott. - Aktiválom a Kapzsi Üstöt! Húzok tehát kettőt. Aktiválom a Szörny Élesztőt, és visszahívom a Szépség Harcosa Lv4-emet, most pedig jöjjön az effektje, megidézem a temetőmből az Lv1-et és a paklimból az Lv2-t, tehát felsorakoztak mind! És most jöhet akkor, a végső, legerősebb szörnyem, amivel elsöpörlek!
- Jajj ne, jön az a szörny, az a szörnyű. - gondolta Ratchel ijedten, aggódott Dávidért, nem akarta hogy baja essen, majd odament hozzá, de Dávid elküldte onnan. - Biztos vagy benne…
- Igen, menni fog, ameddig itt van a Végső Kiber Sárkányom addig úgysem tud úgy sebezni.
- Rendben van akkor, de nagyon aggódok akkor is. - Bálint elkísérte onnan, és közben bólintott Dávidnak, hogy győzze le a srácot. - Bálint… szerinted meg tudja csinálni? Már…
- Semmi mármint! Megcsinálja és kész! - mondta mosolyogva Bálint. - Rendben van Ratchel?
- Igen, igazad van, igazad van. - majd elszánt lett a tekintete. - Gyerünk Dávid, győzd már le!
- Cöh, ez az én köröm kis ostoba! - mondta lenézően Kile, majd ekkor előremutatott. - Véged Dávid Syler, jön a legerősebb szörnyem, synchro idézés! Jöjj Adonisz a Férfiszépség Istene!
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten, majd leesett az álla. - 3000 ATK? Már megint ez a 3000… de a képességei aggasztanak inkább. Ha jól láttam többféle is van neki. Fenébe! Ne!
- Most pedig aktiválom a képességeit, az első az hogy az egyik szörnyed erejét 500-al leviszi, a kiválasztottam a férged lett (Végső Kiber Lárva ATK: 2800->2300) - mindenki meglepődött hogy nem a Végső Kiber Sárkit választotta. - És most pedig aktiválom a második képességét, támadd meg az életpontjába Dávid Sylert drága szörnyem! - ekkor megindult Dávid felé.
- Áááh! - kiáltotta Dávid, amikor bekapta a 10*100 sebzést (Dávid: 4000->3000) - Franc!
- És most pedig söpörd el a férgét, gyorsan! - mondta agresszívan Kile. - Adonisz hajrá!
- Grr, ostoba kölyök. - gondolta Dávid mérgesen. - Nee a lárvám! Ááh! (Dávid: 3000->2300) Na jó ez így nem mehet tovább. - ekkor megjelentek a lárvák és Anubisz is mögötte. - ekkor Anubisz valamit suttogott a fülébe. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Már értem, szóval…
- Hé te! - mutogatott Dávid felé, közben Dávid unottan ránézett. - Kivel beszélgetsz? Várjunk csak! Össze akarsz zavarni nemde? De neem, nem engedem hogy összezavarj, háháhá! Soha!
- Ostoba. - gondolta Dávid, miközben Kile lepasszolta körét. - Az én köröm jön! Húzok! - kihúzta az egyik csapdáját. - Remek, akkor lefordítok két lapot ezennel a körömnek vége. - Akor most lecsökken még 100 ponttal szegény Kiberem ereje. (ATK: 3300->3200) - Te jössz!
- Tudom én azt! Akkor hát húzok! - kihúzott ekkor egy térvarázst. - A legjobb húzás ami csak történhetett velem, azonban te nem fogsz ennek annyira örülni! Itt van egy térvarázs a Olümpuszi Mennyegző! - mindenki megijedt amikor felugrott egy nagy hegy Kile mögött. - Én Kile Drewer, most legyőzlek téged, ugyanis ez a lap dupla erőt kölcsönöz Adonisznak!
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Az lehetetlen! - gondolta. - A Kiber Sárkimnak akkor annyi… - gondolta ijedten, de eszébe jutott a lefordított lapja. - 6000 ATK mi? Cöh!
- Tervezel valamit? Dávid Syler? - sötétség áramlott a térvarázsából. - Támadd meg a Végső Kiber Sárkányt kedves szörnyem, gyerünk! - megindult Adonisz ellenfele felé, ám ekkor:
- Aktiválom a csapda lapomat, Kiber Visszajelzés! Megidézem a Kiber Lárvámat a pakliból, így őt éri a csapás. Mivel védelemben volt, ezért nem vesztek egyetlen életpontot sem, ennyi!
- Hm, akkor majd a következő körben végzek, akkor te jössz Dávid Syler. - mondta gúnyosan.
- Jót kell húznom… a barátaimért, a testvéremért, a családomért, mindenkiért… az a sötétség nem természetes, meg kell állítanom, most és itt. Gyerünk, húzzalak ki téged, moost! - ekkor húzott, egy Kiber-Hős volt az. Majd visszaemlékezett a tegnapi napra, amikor ezt a lapot kapta az apjától… akit régen oly nagyon gyűlölt, bent volt nála a kórházban és ott beszéltek.
„- Fiam, én sajnálom amit ellened és édesanyád tettem mindig is. - mondta Mr. Syler megbánóan, de Dávid nem szólt semmit, csak lerakta az apja pakliját. - Tudom most utálsz.
- Ez nem igaz! Én gyűlöllek. - gondolta Dávid, de nem volt igaza ekkor sem. - Ez nem igaz apa, én szeretlek, meg akartalak menteni akkor is… amikor Anubisz sötétsége elnyelt téged.
- Köszönöm, fiam hogy megbocsátottál nekem. - mondta az apja mosolyogva. - De mi a baj?
- Mivel még nem épültél fel, azt hiszem a cég miatt ki kell majd hagynom ezt az évet az Akadémián, és most nincs kedvem ahhoz emiatt hogy jó kedvem legyen, bocsáss meg igazán.
- Ne aggódj, majd elintézik azok 5-en! - mondta az apja mosolyogva, majd ekkor benyúlt a fiókjába az ágy mellett. - Azonban már régóta van valami amit oda akartam adni neked…”
- Ezt Ratchelért idézem meg! - kiáltotta Dávid. - Feláldozom a Végső Kiber Sárkányt, s megidézem a Kiber-Hős Kristály Pulzálót támadó állásba! (ATK: ????)
- Micsoda? - kérdezte mindenki döbbenten.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!