Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 62.

Yu-Gi-Oh! Newest Generation! 62. rész: Féregverem:

- Szóval, itt van a legerősebb szörnyem, Kiber-Hős Kristály Pulzáló! - egy kiber harcos volt, amelyet kristály borított. (ATK: ????) - Nos, lássuk mit érsz ez ellen Kile. - mosolygott.
- Cöhh, semmi ereje nincs lényegében, passzold hát a kört ha nincs mit tenned, vagy siess, mert már nagyon unom ezt a harcot. - mondta unott tekintettel Kile. - Adonisz erős… még mindig. Esélye sincs arra hogy győzzön, hehehe. - gondolta Kile gonosz vigyorral, ám ekkor:
- Ostoba vagy! - mondta gonosz vigyorral Dávid, mindenki reménykedett hogy ő nyer. - Szóval aktiválom a Kiber-Hősöm effektjeit! Első effekt, deaktiválhatom az ellenfél térvarázsát, kap így 1000 ATK-ot a szörnyem. - nagyon meglepődött Kile, amikor ez történt. - És most, jön a következő effektje, elpusztíthatok egy nála erősebb szörnyet ha a temetőben van legalább három darab kiberszörny. Készülj fel te Adonisz, hiszen jön a pusztulásod!

- Micsoda? - kérdezte ijedten Kile, ekkor megjelent a Kiber-Hős előtt a térvarázs, és kettévágta az. A sötétség „kibújt” a kártyából, ráakart támadni a Kiber-Hősre, ám ekkor az elkezdett ragyogni, és eltűnt a sötétség, nagy szél kavargott, mindenki megijedt ettől. - Mi?
- Mi volt ez? - kérdezte mindenki. Ekkor egy nagy villám csapott a fák közé, aztán normális lett minden. - Itt valami készül. - gondolta Anubisz. - A testvéreim, igen! Ők voltak azok!
- Lényegtelen hogy mi volt ez, nekem legalábbis! - mondta Dávid, persze érdekelte de most inkább a csatára figyelt. - Mivel a szörnyedet is elpusztítottam, még egy 1000 ATKot kap a szörnyem, hát nem csodálatos? Plusszban még a harmadik képessége: 500 ATK minden kiber sárkány után a temetőmben. Mivel ott van három Kiber sárkány és a Végső Kiber, az 2000!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Kile. - Ez lehetetlen, lehetetlen hogy így érjen véget… nem!
- De! Most védtelen vagy, simán az életpontjaidba támadhatok, amelyek így is csak 1400, szóval nem lesz nagy nehézség megdolgoznia a Kiber-Hősömnek! Gyerünk támadááás Kiber-Hős Kristály Pulzáló! Söpörd el Kilet, a Kristály Dárda Rohammal! - elkezdett ragyogni.
- Ez… csodálatos. - mondta mindenki, Kile is nagyon elcsodálkozott azon amit történt. - Ez gyönyörű. - mondta csillogó szemekkel. - Ááááh így már nem is annyira! (Kile: 1400->0)
- Szánalmas volt ez a párbaj. - mondta Dávid, miközben otthagyott mindenkit, s elhaladt Kile mellett. - Azt hittem erős vagy, meg hogy érdekes, de kiderült hogy még csak kicsit sem konyítasz az igazi párbajhoz, anélkül a térvarázs nélkül a taktikád megbukott vége van neki!
- De… - ekkor elég szomorú lett Kile, majd felugrott. - … akkor is én leszek egyszer a legjobb, és ellened akarok majd harcolni, hogyha elérem azt a szintet, tudd meg legyőzlek!
- Milyen ostoba. - gondolta Dávid lenézően, aztán otthagyta őket, majd elindult a vörösök háza felé, ám ekkor megszólította Anubisz. - Mi az Anubisz, talán tudsz valamit arról a…
- …sötétségről? Igen, tudok nagyon sok mindent. Olyan szállt meg engem is, tisztán emlékszem, és így azt csakis a testvéreim küldhették, hiszen ők is érintkeztek vele egykoron.
- Szóval akkor várhatunk egy újabb „isteni áldásra” mily csodálatos. - mondta Dávid unottan, ám még úgy tűnt hogy Anubisz akar valamit tőle. - Mi van, mit akarsz még kérdezni hmm?
- Miért nem használod az én lapomat és Obelisk lapját hmm? Nem értelek, hiszen akkor…
- Hiszen akkor megidéznélek titeket és hamarjában győzhetnék, abban meg hol az élvezet? Azt élvezem ha van benne kis nehézség - mivel nagy nehézség sajnos nincs, - érted már?
Mikor odaértek az épülethez befejezték a beszélgetést, ám mikor Dávid benyitott ideges lett. Meglátta hogy éppen Kile cuccol a szobájukba. Bement hozzá gyorsan és kérdőre vonta.
- Mit keresel itt Kile? - kérdezte mérgesen.
- Mától fogva itt lakok. És te leszel a mesterem hogy én legyek a legjobb aztán legyőzzelek!
- Miért tennék ilyen ostobaságot? - kérdezte Dávid, közben rávetette magát az ágyára. Látszott Kileon hogy ő is azt az ágyat akarta megkaparintani. - Na mi van Kile, mit akarsz?
- Én akartam azt az ágyat, kelj felfelé és add át nekem mooost.- kiáltozott mérgesen. - Mi lesz? Légy szíves. - mondta könyörgő szemekkel. Mintha több személyisége lett volna.
- Nem, tűnj innen hogyha nem jó neked az az ágy ott a sarokban! - mondta komoran neki.
Ekkor azonban megjelent Atticus. És elkezdett nekik ott zenélni. Rögtön befogták a fülüket, mert ez nagyon borzalmas volt. Atticus utána egy ideig bömbölt majd aztán befejezte.
- Atticus prof. Mostmár ugyebár fog tanítani az Akadémián is? - kérdezte Bálint mikor megérkezett Atticus szemei könnybe lábadtak, aztán bólogatott kicsit. - De mi történt?
- Csak borz… - kezdte volna Kile a mondandóját, ám ekkor Dávid befogta a száját. Próbálta elhúzni Dávid kezét a szájától végül sikerült. - Hé most meg miért csináltad ezt? - mérges lett.
- Fogd már be a szádat te ostoba, már így is megbántottuk, nem érted? - lenyugodott Kile.
- Hé várjunk! Mit keresel itt Kile? - kérdezte döbbenten Bálint, majd aztán elmondták neki. - Remek, szóval akkor mától itt lesz egy hiperaktív kölyök, utálom az ilyet. - gondolta.
- Én most átmegyek az Obeliskes lányokhoz, játszok Lexi-hugomnak. - mondta Atticus csillogó szemekkel, de Dávidék ezt nem tartották jó ötletnek. Különben már sötétre járt.
- Aggódom hogy történik valami Atticusszal. - mondta Kile, ekkor mogorván ránéztek Dávidék. - Jól van, jól van akkor hát aludjatok cöhh. - mondta gúnyosan és mérgesen Kile. Ám ekkor hallott valamit. - Hé srácok. Ébredjetek már fel! Ébredjetek fel! - megint halott.
- Mi az már? - kérdezték mérgesen, ám ekkor meghallották ők is. Sikoltást hallottak. Alexis Rhodes lehetett az minden bizonnyal. A fiúk gyorsan felöltöztek majd kifutottak az erdőbe.
- Ott! - kiáltotta Dávid, majd mikor odaértek megláttak egy sötét fickót, és megláttak egy szobor-féleséget, amelybe bele volt kövülve Alexis, miközben sikoltott. A sötét alak megfordult. Ám ekkor a föld elkezdett mozogni, és ekkor elkapta Bálintot egy féreg.
- Mi ez? - kérdezte Kile, ekkor meglátták hogy olyan féreg kapta el Alexist is. - Engedd el!
- Miért tenném? - kérdezte a sötét fickó a nyelvét nyújtogatva, igazán idegesítő volt. - Háhá! Nem kellett volna idejönnötök! De most megfizettek! - Bálint próbált szabadulni, de ekkor:
- Mi a fene ez a féreg? - kérdezte Bálint, miközben próbált szabadulni, ám ekkor intett egyet a sötét figura, és megjelent egy karmos rész és beledöfte a féreg. - Áááh! - ekkor elájult hamar.
- Bálint! - kiáltotta Dávid aggodalmasan, majd ekkor előrébb lépett. - Hát jól van legyen! Ki állok ellened, és ha győzök, akkor elengedsz mindenkit, azaz Alexis házvezető helyettest és…
- Várj, én is segítek! - mondta Kile elszánt tekintettel, majd bólintott Dávid. - Te, készülj! Mi vagyunk a legjobbak ezen az Akadémián, szóval remek társak is leszünk! - nevetett közben.
- Mit gondoltok ti hogy én ki vagyok? - kérdezte mély undorral az arcán a fickó, majd aztán előre mutatott egy lapot. - Egy itt a Stonich Féreg, a legerősebb lapom, neki adom a lelkeitek!
- Nem fogod! - mondta Dávid és Kile egyszerre, majd ekkor felvették a párbaj korongjaikat.
- Párbaj gyerünk! - kiáltották mindannyian. Megjelent egy sötét masszakorong az ellenfélen.
- Mi a te neved egyáltalán? - kérdezte Dávid, valami mániája volt hogy mindenkitől kérdezte.
- Leachmaster a nevem, ennyit érdemes tudnotok! Ha legyőztök, akkor majd kiderülhet több!
- Én kezdek Kile! - mondta Dávid, majd Kile bólintott, közben öt lapot húztak. - Az én köröm most! Húzok! - nem pihent semmit, szóval elég fáradt volt már. - Fenébe, ezek túl jó lapok, mi lesz hogyha majd csapdával vagy varázzsal elintézi ezeket? - gondolta. - Mindegy, akkor hát jöjjön a Jövő Fúzió! Kidobom a pakliból a 3 Kiber Sárkány #3-amat és jön a Végső Kiber Sárkány támadó állásba! (ATK: 4000). - úgy döntött nem fokozza a helyzetet. - Kör vége!
- Akkor most azt hiszem én jövök, hehehehe! - mondta Leachmaster, majd húzott egyet. - Remek, remek remek. - mondta őrülten. - Itt van a Pióca Lovagom! (ATK: 0) Amikor megidézem idézhetek a kezemből egy másik Pióca Lovagot! És most jön a Talaj Fúzió! A pályán lévő szörnyeket egyesíthetem csak, itt van az Óriás Pióca-Féreg támadó állásban! (ATK: 0) Igaz kicsit még gyenge szegény, azonban nem is az a lényege hogy erős legyen.
- Hanem akkor mi? Mindenki tudja hogy az erős lapokon múlik a yugioh és természetesen a szerencsén és logikán, de 0 erejű szörnnyel nem érsz semmit. - ellenfele ügyet sem vetett rá.
- Lefordítok egy lapot, aztán a körömnek vége! - mondta Leachmaster ördögien mosolyogva.
- Most akkor hát én jövök! - mondta önfeledten mosolyogva Kile, nagyon örült hogy Dáviddal egy oldalon párbajozhat. De Dávid aggódott hogy belesétál egy csapdába. - Húzok! Megidézem a Szépség Harcosa Lv4-et, így a pakliból megidézem a többi Szépség Harcosát!
- Ez nem is rossz. - mondta Dávid lepetten, de még mindig aggasztotta a lefordított lap. - Mi lehet az? - kérdezgette magában.
- És most pedig jöjj Sötét Harcos Brachion, feláldozom érted a Szépség Harcosa Lv4-et, és most pedig támadok először Brachionnal, pusztítsd el most az óriás Pióca-Férget! Gyerünk!
- Kile, állj le, ne tedd! - mondta aggodalmasan Dávid, ám már késő volt felfordult a csapda.
- Háháhá! Ezt megszívtátok! Csapda aktiválva: Pióca Temető! Ennek a kártyának az a képessége, hogyha van lenn egy „pióca” vagy „féreg” szörnyem, akkor a mostani szörnyetek 3 kör múlva el fognak pusztulni, magyarul majd szétolvadnak szegények! - nyújtogatta nyelvét.
- Óhh, a fenébe. - mondta mérgesen Dávid, de Kile még mindig mosolygott. - Mit mosolyog még Kile? - kérdezte magában Dávid, ám ekkor rájött. - Már értem!
- Mindegy, áldozni tudok még attól, szóval synchro idézek! Szépség Harcosa Lv1, Lv2 és Lv3 pluszban Brachion, és itt van a Szépség Istennője. Most aktiválom a Mennyek Kincsét, tehát eldobjuk az összes lapunkat és húzunk ugyanannyit amennyit a temetőbe dobtunk! Látom 3 szörnyed volt. - mondta elszántan. (Aphrodite ATK: 0->3000) És most támadás!
- Sajnálom de ez nem lehetséges! Aktiválom a kezemből a Kuriféreg képességét háháhá! - ekkor rákapcsolódott egy Kuriféreg Aphroditéra, majd átállt Leachmasterhez. - Hááháhá! - Dávidék nagyon megdöbbentek ezen, „lehetetlen hogy így legyen”, ezt gondolták.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!