Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 60.

Yu-Gi-Oh! The Newest Generation 60. rész: Egy Új Év kezdete:

Egy új tanítási év hamarosan kezdődik, Dávid már készült a helikopter felé, Bálint is készülődött. Dávid rögtön el is indult, már várta a párbajokban gazdag tanítási évet, azonban ekkor eszébe jutott a paklijai, kitette belőlük Obelisket és Anubist, majd egy dobozba tette.
- Ti nektek nagyon jó hely lesz ez a doboz. - mondta Dávid, majd eltette a dobozt is. - Mehetünk nemde? - kérdezte, közben Anubisz és a Kiber Lárvák összeverekedte. - Megint?

- Nos akkor Szikra Sárki, mehetünk, ugye? - kérdezte Bálint, és elindultak. Éppen egy időben értek oda Dáviddal, majd odafutott hozzá. - Szevasz Dávid! - mondta mosolyogva.
- Szervusz. - mondta Dávid, közben rá sem nézett majd ment tovább, ám ekkor egy hangra lettek figyelmesek mindketten. Bálint kicsit továbbment, mert Dávid nevét ordibálta egy fiú.
- Ki ez? - kérdezte Bálint és Dávid egyszerre. Ekkor meglátták a fiút. Egy fekete hajú volt, tüsis haja volt, egy szőke tincs pedig a homlokához lógott. - Nem ismerem. - mondta Dávid.
- De én ismerlek téged! Te vagy Dávid Syler az akadémia tavalyi legjobbja! Ki akarlak hívni!
- Bocsi, de nem. - mondta Dávid unottan, majd továbbment, ekkor elé állt a fiú. - Mit akarsz?
- Már mondtam! Ki akarlak hívni és legyőzni! Hiszen én vagyok a legjobb! Szóval legyőzlek!
- Mint mondtam, „bocsi de nem”! - mondta Dávid most már mogorván végül felszálltak a helikopterre, majd a fiú is fel akart, azonban Dávid megállította. - A-a… ez nem a tiétek!
- Micsoda? Hogy érted ezt? Akkor meg hogyan jussak el a Párbaj Akadémiára szerinted?
- Sajnálom, de ez itt a magángépem, majd te mész szépen a többiekkel. - mondta Dávid ördögi mosollyal, majd odamutatott a Párbaj Akadémia repülőjére. - Szóval viszláát kölyök!
- De… ááárgh! - mondta mérgesen a fiú, ekkor meglátta hogy el akart indulni a repülőgép, ekkor megindult gyorsan felé. - Hé, ne zárják még be, neeee, még én itt jövök, a legjobb!
- Nem voltál egy kicsit kemény azzal a fiúval? - kérdezte Bálint aggódva. - Amúgy is…
- Mi van, talán találkozni akarsz Blairrel? - kérdezte mogorván Dávid, miközben szürcsölte a kávéját, és a laptopján nézett utána a fiúnak. - Érdekes, nagyon érdekes. - mosolygott közben.
- Mi olyan érdekes? - kérdezte Bálint kíváncsian, majd megnézte hogy mit néz Dávid. - Mi?
- Mi a baj? - kérdezte Dávid, majd odanézett újra a laptopra. - Óh hogy a paklija? Igen az érdekes. És a neve is elég érdekes, hmm. - mondta, egyre jobban kezdte érdekelni a fiú.
Ekkor odaértek a szigetre, majd amikor leszálltak, akkor már várta őket Crowler üdvözölni.
- Üdvözlöm Mr. Syler! - mondta mosolyogva. - És Bálint Fudo. - mondta mély undorral.
- Jó napot Mrs. Crowler. - mondták a fiúk
- Doktor vagyok! - mondta mérgesen, ekkor leszállt a helikopter is, és elsodorta Crowlert, aztán megindultak Dávidék a vörösek háza felé, és lerakták a cuccukat, amikor indultak volna be az Akadémiára előugrott Chazz is, és eléggé furcsa volt. Kicsit depis, feldúlt volt.
- Mi a baj Chazz házvezető helyettes? - kérdezte Bálint, ám ekkor ott hagyta őket Chazz. - Biztos Alexis házvezető helyettes a hibás. - mondta, majd el is indultak az Akadémiára.
- A tanári karban semmi változás nem történt! - mondta Crowler hangosan, közben Blairék is megérkeztek, majd Bálint mögött elhaladtak. Blair mérges lett mikor elment Bálint mellett, hiszen miatta bukott meg előző évben. Ő volt az első személy akinek mínusz pontja volt.
- Hát, most már nem leszel híres nála. - mondta Dávid nevetve, ekkor megérkezett Ratchel is.
- Sziasztok fiúk! - mondta mosolyogva, majd megölelte mindkettőjüket. - Jó volt az út?
- Szia! - mondták a fiúk, majd Dávid megszólalt: - Amúgy nem értem igazán, hogy miért is nem jöttél velünk! Hiszen jobb lett volna, mint a sok emberrel ott összetömörülni meg egyéb.
- Ajj ne aggódj már ennyire, tudok én magamra vigyázni, nyugi! Amúgy volt ott egy kölyök aki azt mondta hogy a legjobb… nagyon idegesítő volt, fúú képen töröltem volna szívesen. De végül Alexis házvezető helyettes lenyugtatta. - Amúgy én leszek az egyik, aki majd vizsgáztatja az újoncokat! - mondta ördögi mosollyal Ratchel. - Szóval bocs de most megyek!
- Akkor hát, kezdődjenek az újoncok harcai! - kiáltotta hangosan Crowler, majdnem lenyelte a mikrofont, ám ekkor megnémult. Majd elkezdett mutogatni, ekkor ellökte Bonaparte.
- Akkor most én veszem át a hangot! - mondta, ám ekkor összeverekedett vele Crowler.
- Gyere velem. - mondta Dávid, majd kihívta Bálintot az Akadémia elé. - Nekem nincs kedvem ezeket a meccseket nézni, inkább mással szeretnék megmérkőzni, hogy megtudjam mennyit fejlődött. - mondta elszántan, majd felhúzta a karjára a párbaj korongját.
- Mégis ki ellen akarsz párbajozni? - kérdezte Bálint döbbenten, nem értette az utalást.
- Hát nem érted? Egyértelmű hogy TE ellened! - mondta kissé őrült tekintettel Dávid. - Nos, benne lennél egy jó kis párbajban? - őrültről elszánttá vált a tekintete. - Most és itt, rögtön!
- Hmm… miért állnék ki ellened? - kérdezte Bálint, nem nagyon volt kedve hozzá. Hiszen megbeszélték hogy ő nem akar Ra lenni, sem Obelisk. - De hát akkor… legyen! - mondta, majd felhúzta a párbaj korongját, igazából nem volt hozzá sok kedve, de belement. - Kezdjük!
- Élvezd kicsit! - mondta Dávid, majd aktiválták a párbaj korongot. - Én kezdek, húzok! - a kezében volt a fúzió, 3 Zöldszemű Kibersárkány, 1 kiber Lárva és 1 Kiber Báb, de komor lett a tekintete, Bálint elkezdett ennek örülni, ám ekkor gúnyosan mosolygott Dávid.. - Aktiválom a Fúziót, s megidézem a Végső Zöldszemű ’sárkányt(ATK: 4500). És most megidézek egy Kiber Lárvát, aktiválom a Kiber Bábot, jöjj Kiber Sárkány #3(ATK: 2000)! Vége a körömnek.
- Ez a kör… teljesen feltüzelt. - mondta Bálint, az ő tekintete is elszánt lett, majd húzott egy lapot. A kezében De-Fúzió, Pajzsos Roham, Elemi-Hős Hidro Ember, Fúzió, Elemi-Hős Jégszilánk, és a Villám Reakció. - Akkor lefordítok egy lapot, és aktiválom a Fúziós lapomat! Elemi-Hős Hidro Embert és Elemi-Hős Jégszilánkot egyesítem, jöjj Elemi-Hős Abszolút Zéró! (ATK: 2500). És most a körömnek vége! - mindenképpen vége a sárkányodnak…
- Már nagyon is értem. - gondolta Dávid mérgesen. - El akarod pusztítani a sárkányomat mi? - kérdezte mérgesen, majd húzott. - Hmm, aktiválom a Kapzsi Üstöt! Szóval akkor húzok két lapot! Támadás Zöldszemű! - gondolta hogy csapda van Bálint előtt, és igaza is lett.
- Aktiválom a csapda lapomat, amely a Villám Reakció! Búcsúzz el a Zöldszeműdtől!
- Lényegtelen! Aktiválom a Jövő Fúziót, kidobom Rét, Thotot és Anubiszt a három kiberharcost, és itt jön Kiber Titán Kronosz! Támadás Kronosz, pusztítsd el a szörnyét!(ATK: 2800)
- Hogyha elpusztul Abszolút Zéró, akkor elpusztulnak a te szörnyeid is, cöh! - mondta Bálint elszántan, majd legyőzte Kronosz az Elemi-Hősét. (LP: 4000->3800) - Aktiválom az effektjét! Tehát a szörnyeidnek akár búcsút mondhatsz! - elpusztította Dávid összes szörnyét.
- Hm. - nem szólt semmit Dávid. - Lefordítok egy lapot és aztán a körömnek vége!
- Én húzok! - mondta Bálint, majd húzott. - Óh igen! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Visszahívom a te kis édes szörnyedet, a Végső Zöldszeműt, és most támadás kicsi sárkányom! (ATK: 4500) - Mióta akartam én ezt mondani. - gondolta mosolyogva. - Gyerünk, intézd el!
- Csapda aktiválás! Vészhelyzet pajzs! Megidézem a temetődből Abszolút Zérót! - elpusztította a Végső Zöldszemű. - Ááh! - kiáltotta hangosan Dávid.(LP: 4000->2000)
- Hmm, nem rossz. - mondta Bálint, aztán mivel nem tudott mást mondani. - Vége a körömnek! - Hogyha jót húz… csak akkor nyerhet, de az nem valószínű! - Na mi lesz?
- Cöh! - mogorva volt a tekintete, hiszen tudta hogy ha nem húz jót akkor vége a párbajnak. Próbált fókuszálni rá hogy jó legyen a lap s végül húzott. - Az én köröm! Húzok! - mikor meglátta elkezdett mosolyogni. - Aktiválom az Óriás Húzást és húzok ötöt! Háháhá!
- Micsoda? Óh, a fenébe! - gondolta mérgesen Bálint. - Hogyan lehetsz ekkor mákos?
- Nem tudom! - mondta Dávid, majd kihúzta az öt lapot. - Milyen remek. - nevetett. - Aktiválom a Végső Fúziót! Ezzel a lappal ugyebár megidézhetek egy fúziós szörnyet, amely a Végső Kiber Lárvám lesz! Megduplázódik az ereje, így már könnyedén elsöpörhetlek!
- Micsoda? Lehetetlen! - mondta Bálint döbbenten. - De csak egy körön át lesz annyi az ereje!
- Igen, csak hogy, a kezembe akadt még egy jó kis lap… amit úgy neveznek hogy Tripla Kiber Cspás! Háromszor támadhat így a szörnyem, hát nem csodálatos? - kérdezte Dávid.
- Hát nem nagyon! - mondta Bálint, aggódott eléggé. - Szóval akkor te fogsz nyerni… megint!
- Bizony! Gyerünk Végső Kiber Lárva, jöhet az első támadás! Gyerünk most rögtön!
- Áááh! - majdnem elsodorta a Zöldszemű elpusztulása. (LP: 3800->2700)
- És most jöjjön a második támadás! Gyerünk Végső kiber Lárva - bocsika, de…. - söpörd el!
- Ááh, neee! - a Szikra Sárkány elé repült, úgyhogy a Végső Kiber Lárva megszánta, úgyhogy csak ellőtt mellette. - Vége a párbajunknak, máris. - mondta nevetve Bálint. (LP: 2700->0)
Odament ekkor Bálintnak gratulálni, tudta hogy ez a párbaj nem az igazi Bálintot tükrözi, hanem csak gyakorlás volt, az igazi párbajuk ideje még nem jött el, de egyszer majd igen.
- Gratulálok, nagyon szép párbaj volt! - mondta Mrs. Dorothy, ekkor elkezdett tapsolni, majd milliónyi másod- illetve harmadéves.
- Micsoda? Mindenki figyelt minket? - kérdezte döbbenten Dávid, ám ekkor az ajtón kijött a titokzatos fiú, akivel a helikopterbe szálás előtt találkozott. - Már megint? - kérdezte magában.
- Végre megtaláltalak! - mondta nevetve a fiú, majd elkezdett mutogatni Dávid felé. - Most hogy sliferes lettem, kiállsz ellenem ugye? - kérdezte kedvesen. - Dávid Syler, állj ki ellenem! - mondta utána szinte parancsolóan.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?