Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 68.

68. rész: Szamuráj-támadás:

- Apa, azt a lapot Dávidnak te adtad igaz? Mármint a Kiber-Hős Kristály Pulzálót!
- Ratchel igen, de miért? - kérdezte az apja miközben a cég ügyeit olvasta. - Talán van vele valami problémád? - kérdezte, de Ratchel ekkor a fejét csóválta, majd mosolygott. - Mi az?
- Őrülök hogy végre kibékültetek egymással és szeretitek egymást. - mondta mosolyogva,
- Igen én is… mostmár belátom hogy nem így kelett volna vele viselkednem, de sajnos a múltat nem tudom megváltoztatni, hiszen mint a neve is mutatja az már elmúlt. De veled…
- Igen, velem mindig jó voltál. - mondta Ratchel boldogan, aztán ránézett az órára. - Jajj ne már! Már ennyi az idő? Basszus nem gondoltam hogy eddig leszek itt, bocsi de most megyek!
- Szia kicsim. - mondta Mr. Syler, majd Ratchel el is húzott gyorsan. - Hova mehetett?
Ratchelnek még voltak tervei, a plázában mégpedig. Ratchel el volt egy ideig ott, aztán miután a bankszámláját majdnem lenullázta úgy döntött hogy visszaindul a szigetre.

- Akkor hát menjünk vissza a szigetre! - mondta mosolyogva, ám ekkor majdnem mellette lecsapott egy villám. - Mi a fene történik itt? - kérdezte döbbenten, majd bekapcsolta a telefonját, mert aggódott. - Mi a fene? Miért nem működik? - kérdezte döbbenten a lány. - Mi történik itt? Az előbb a villámok, most meg a telefonom nem működik mi a fene van itt?
Majd elkezdett futni a kikötő felé, ám a felhők gyülekeztek szinte a feje felett. Ahogy futott, annál sötétebb lett. Majd ekkor az egész várost besötétítette a felhő. Ekkor megállt Ratchel.
- Mi történik itt? Talán a sötétség visszatért? És engem akar? - kérdezte ijedten, szinte remegett. Ám ekkor meghallott valakit, mintha egy szamurájt látott volna. - Áhh, dehogy!
- Mi az kislány, káprázik a szemed? - kérdezte egy szamuráj, majd a kardját Ratchel felé mutatta. - Gyerünk kislány állj ki ellenem, és veszíts méltón! Értetted? - kérdezte komolyan.
- Cöhh. Én nem félek tőled! - mondta a szamurájnak, majd egyet rúgott, így kirúgta a szamuráj kezéből a kardot. Aztán elkezdett futni. - Mit akar már ez az ostoba? - kérdezte.
- Hm, azt hiszi elfuthat, de el nem bújhat! - mondta a szamuráj, közben a kezébe visszaesett a kardja, aztán komótosan elindult Ratchel után. - Engem, Samurai Igurat nem verhetsz át lány!
- Fenébe, meddig fogok tudni én itt megbújni? - kérdezte magában Ratchel, miközben ott kuporgott egy oszlop mögött, ám Samurai közel járt. - Fenébe, hogy menekülhetnék meg?
- Megvagy kislány! - mondta Samurai, majd beledöfte a kardját az oszlopba, az pedig darabokra repedt széjjel. - gyerünk már ne menekülj hanem állj ki ellenem, nem érted?
- Azt nem lehet! - mondta Ratchel miközben felugrott és próbálta lerúgni Samurait, azonban az éppen hogy kikerülte, majd megfogta Ratchel karját. - Ááh, ez fáj! - maga elé rántotta.
- Most már muszáj kiállnod ellenem te kiállhatatlan lány! - mondta Samurai dühösen. Ám ekkor Ratchel kirántotta a fogásból a kezét és elkezdett futni újra. - Most már fejezd abba!
- Hát jól van! - mondta egy ház tetejéről ratchel, ekkor megpróbált a szamuráj nyakába ugrani, azonban az megállította, és maga elé rántotta egy gyengéd mozdulattal. - Már megint ez…
- Most már kénytelen leszel kiállni ellenem! - mondta nevetve Samurai. - Kezdjük hát!
- Rendben! - mondta Ratchel elszánt tekintettel, ám ekkor észrevette, hogy valaki figyeli őket hátulról. - Ki a fene lehet ez a csaj? - kérdezte magában mérgesen, ekkor az előugrott hirtelen.
- Itt van a legjobb riporter! Carly Carmine! - mondta a lány amikor elúőugrott, majd a pakliját behelyezte a párbaj korongjába. - Segítek neked Ratchel, és hogyha győztünk ebből szép riport lesz! - mondta mosolyogva, majd Ratchel is felkészült a párbajra. - Gyerünk Samurai!
- Óh te ismersz? - kérdezte Carlytól. - nem baj, akkor kezdjük el hármasban a párbajt, még össze is melegedhetünk! - majd elkezdte forgatni a kardját és a kardjára erősítette, akkor az aktivizálódott, majd szétvállt 6 pengére. Ez volt az ő párbaj korongja. - Lássátok az erőm!
- Carly, biztos vagy benne hogy segítessz nekem? - kérdezte Ratchel kíváncsian, nem értette hogy miért segít neki ez a lány. - Mondjuk megértem, hiszen egy riporter, ebből jó kis…
- Nyugi Ratchel, nem csak a riport érdekébe teszem! - mondta mosolyogva a szemüveges lány. - Hanem azért hogy bizonyítsak az én… áááh… mindegy. Most erre összpontosítok!
- Akkor hát kezdjük! - mondta Samurai, majd aktiválták Ratchelék is a párbajkorongjaikat.
- Akkor én leszek az első! - mondta Ratchel, aztán húzott. - Jövő Fúzió aktiválva, jöjj hát Végső Kiber Sárkány Zwei! (ATK: 3000) Lefordítok egy lapot és vége van a körömnek!
- Akkor most én! - mondta Carly, majd húzott. - Igen! Megidézem a Szerencse Tündér Swee-t. (ATK: 0) És most aktiválta az Elfogadhatatlan Kimenetelt! Ezzel megidézhetek mégegy Szerencse Tündért, mondjuk legyen Fortune Fairy En! (ATK: 0) Most pedig jöjjön a Szerencse Loan! Ezzel megidézhetek egy alacsonyabb szintű Szerencse Tündért mint az előző megidézett, akkor legyen az a Szerencse Tündér Hikari! (ATK: 0) Most pedig aktiválom a Csoda Követ, amely minden Szerencse Tündérnek ad erőt a többiért, azaz mindegyik ereje most már 2000 ATK! Hát nem csodálatosak a kis Szerencse Tündéreim? - kérdezte nevetve.
- Akkor most én jövök! - mondta Samurai és húzott. - Ennek most ugye le kellett volna nyűgöznie engem? - kérdezte Samurai, azonban őt nem nyűgözte le. - Mivel ez az én köröm jön a visszavágás. Aktiválom a Szamuráj Zónát! Ez egy térvarázs, és ad +500 ATK-ot minden „Szamuráj”-féle szörnynek! Lefordítok két lapot, majd megidézem a Musya Szamurájt! Támadó állásba idézem meg (ATK: 1600+500) Most pedig a körömnek vége van, te jössz!
- Akkor húzok! Áhh igen lefordított védelembe megidézek egy szörnyet, most pedig gyerünk, támadást neki Végső Kiber Sárkány Zwei, másodlagos fényszóró csapás! Gyerünk pusztíts!
- Nem hinném kicsikém! - mondta Samurai, majd aktivált egy csapdát. - Támadás Tagadás!
- Óh a fenébe! - mondta mérgesen Ratchel, aztán Carlyra nézett. - Te jössz Carly, gyerünk!
- Oookké! Húzok egy lapot! - óhh jajj ne, ez az a lap amit Jakctől kaptam… - gondolta Carly, közben csillogott a szeme. - Remek, akkor megidézem a Sötét Rezonátort! (ATK: 1300) És most, jöjjön a szinkron idézés! És itt van máris Jack, az Ász! (ATK: 3200) - Ezt a lapot Jackről mintázták vááá de cuuki! - gondolta magában Carly. - Gyerünk Jack, intézd el a szörnyét, használd a szupercukifiú-ütést! - mondta Carly, közben csillogtak a szemei.
- Fujj, ez undorító! - mondta Samurai, Ratchel is valahogy így vélekedett. - Csapda aktiválás! Szamuráj Védelem! Ez a „Szamuráj” szörnyeimet védelembe állítja és ellenállnak egy körig!
- Micsoda? Háh lényegtelen! Jack az Ász, a védelemben lévő szörnyeken is tud sebezni, tehát ugyanúgy megsebez téged mint ha támadóban lett volna, gyerünk Jack sebesítsd meg most!
- Mi??? - kérdezte döbbenten Samurai, majd lecsökkent az élete. (Samurai: 8000->6400) - Egy szamuráj sosem adja fel! Mivel védelemben volt a szörnyem nem pusztult el, és most én jövök! Húzok egy lapot! Aktiválom a Szamuráj Eskü nevű lapot, így akármilyen „Szamuráj” szörnyet megidézhetek áldozat nélkül! Megidézem a Szinkron Szamurájt! Ez egy tuner mint észrevettétek, most szinkron idézek! Musya Szamuráj és Szinkron Szamuráj (LV: 4+6), jöjj hát Szamuráj Sárkány, támadó állásba! (ATK: 2600) Mivel ő is „Szamuráj” szörny kap 500 erőt, és mivel a temetőben van 2 darab „Szamuráj” szörny, ő most kap 600 ATK-ot! Na?
- Fenébe… ez nem lehet! - mondta Ratchel döbbenten, ám ekkor Samurai a szemébe nézett. - Ki ez az alak? Megijeszt. - gondolta Ratchel, majd elkezdett remegni. - Carly te nem félsz?
- Nem, én bízok benne hogy nyerhetünk! - mondta Carly. - Mára szerencsét mutattak a tündéreim. - mondta mosolyogva, de tudott valamiről amiről Ratchel nem. - Nyugi van!
- Nos lényegtelen! - mondta Samurai. - Minden ellenállás lényegtelen, hiszen úgyis én nyerek, bebiztosítottam magam erről! Gyerünk, támadás! - kiáltotta hangosan Samurai. - Semmisítsd meg azt a ronda nagy sárkányt! Gyerünk, ion-dárda hurrikán! - Samurai biztos volt nagyon, közben lefordított egy lapot is. - Ez a lap lesz a győzelmem záloga hehehe. Győzök és kész!
- Áááh! - sikoltott fel Ratchel hangosan. - A Zwieom. - mondta szomorúan. (Ratchel: 4000->3300) - Ez így nagyon nem lesz jó. - mondta Ratchel, majd térdre rogyott. - Sajnálom Carly!
- Nem! Ratchel nem teheted ezt! - mondta Carly erősködve, ekkor Ratchel „felébredt”. - Most! Gyerünk Ratchel mutassuk meg ennek hogy milyen fából faragtak minket lányokat!
- Igen, húzok! - Dávidtól kapott lap… igen, ezzel nyerhetek! - Megidézem a Kiber Sárkány Lv1-et! Aktiválom a KörMúlást! Tehát 1 körrel későbbnek tekintjük a mostani kört, tehát 4-es szinten van most a Kiber Sárkány Lv1, így 6000 az ereje. Pusztítsd el a szamuráj szörnyét!
- Nyertem! - mondta Samurai, majd aktiválta a lefordított a lapját. - A lefordított lapom egy csapda lap, a Pusztító Gyűrű! Mindannyiunkat 6000 sebzés és, míg én túlélem addig ti…
- Fenébe, mi meg vesztünk! - kiáltották a lányok, ekkor lement minden életpontjuk. - Nem lehet! - mondták a  lányok döbbenten. - Lehetetlen hogy veszítsünk. - ekkor motorzajt hallottak. - Remek! - mondta Carly majd felállt. - Készülj Ratchel, megmenekülünk mindjárt!
Ekkor megjelent Jack Atlas és Crow Hogan, majd felkapták a lányokat, aztán gyorsan elhajtottak onnan, közben Samurai a lélek kártyákat tartotta feléjük, pont időben menekültek meg. Samurai irtó dühös lett, ám ekkor megjelent Bálint, hogy ő álljon ki ellene. Megállt ekkor előtte. Samurai még mindig dühös volt, de meglepődött hogy Bálint megjelent előtte.
- Mit akarsz kölyök? - kérdezte Samurai, ám ekkor megpillantotta, és rájött ő Bálint Fudo!
- Ratchelt akartad elintézni, de hálistennek Jackék megmentették, most én állok ki ellened, és elintézlek mindörökre te gonosz lélek! - mondta elszántan, miközben mögötte szállt a Szikra Sárkány. - Nos mit mondasz Samurai, ki mersz ellenem is állni, vagy csak a lányok ellen?
- Miket beszélsz? Mindvégig rád vártam, kezdjük hát akkor, háháhá! - nevetett őrülten.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!