Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 60.

70. rész: Szamuráj Leszámolás:

- Itt van, Végső Kiberlovag Neos! - kiáltotta Dávid, Zane nagyon meglepődött hogy nála volt Neos. Nem értette hogyan kerülhetett hozzá. - Remek, gyerünk végezz az Erőd Sárkánnyal!
- Micsoda? De hogyha legyőzi az Erőd Sárkányt, akkor… nekem annyi! - kiáltotta Zane. Majd ekkor összetört minden. Syrust mostmár nem mentheti meg, elvesztette az értelmét hogy tovább harcoljon. - Sajnálom… Dávid. - mondta Zane miközben nagy nehezen felállt. (Zane: 0 LP) - A testvéremért tettem mindent, azonban elszúrtam, soha többé nem menthetem meg. - mondta szomorú tekintettel, ekkor eltűnt a sötétség a fejük felől majd elájult Zane.
- Zane! - kiáltotta Dávid, ám ekkor megjelent a lapból amit a zsebébe tett Kile is. Közben az Akadémiából kifutottak akik bent még pár perce aludtak, majd megfogták Zanet és Kilet és bevitték együtt a gyengélkedőre. Crowler ott maradt Dáviddal. - Mit akar Crowler? - kérdezte.
- Ugye tudod hogy mi folyik itt? Úgy értem… érted hogy mi történik most? A sötétség el akar kapni téged, Bálintot, és Ratchelt. Ez így nem mehet tovább, valóban itt kell hagynotok az…
- Ne is folytassa Crowler. - mondta Dávid, aztán ott hagyta, majd elment a Sliferek házához. - Bálint… vajon hogy halad? Vagy egyáltalán rátámadott a sötétség Ratchelre? Majd megtudom úgyis… - közben a Végső Fúziót fogta, majd nézegette. - Miért kellett ezt… Kile?

Eközben Bálint farkasszemet nézett Samuraial, aki elég mérges volt már ettől. Aztán Samurai próbálkozott meghallani hogy merre vannak Ratchelék de már messze járhattak, Bálint felé fordult, majd mérgesen elkezdte méregetni. Végül ő szakította meg a csend hatalmas ködjét:
- Te tervezted el ezt így, ugye? - kérdezte mérgesen Bálintot, miközben az mosolygott. - Nos?
- Hát persze. Tudtam hogy erre felé van Carly, az unokatestvéremnek az egyik legjobb barátjának a barátnője. Így már sima ügy volt lerendezni. Az unokatestvérem szólt Jacknek és Crownak, aztán ők megmentették Ratchelt és Carlyt, így mindegy volt hogy vesztettek-e…
- Ch! De te még itt vagy, miért jöttél ide egyáltalán? - kérdezte a szamuráj kíváncsian. - Na?
- Mi van, te nem tudsz várni vagy mi? - kérdezte gúnyosan Bálint, majd aztán átgondolta. - Hogy legyőzzelek nem érted? - kérdezte nevetve. Ekkor Samurai dühös lett. - Na mi van?
- Megsemmisítelek téged, hallod? - kérdezte mérgesen Samurai, majd aktiválta a korongját.
- Akkor hát… - Párbaj! - kiáltották mindketten. - Én vagyok az első! - mondta Bálint, aztán húzott egy lapot. - Megidézem Elemi-Hős Aviant támadó állásba, lefordítok egy lapot, és aztán aktiválom a Kapzsi Üstöt, húzok kettőt, és a körömnek vége! - elszánt volt nagyon.
- Milyen elszánt vagy fiacskám, vagy csak el vagy szállva magadtól esetleg? - kérdezte ördögi vigyorral Samurai, de Bálintra nem hatott. - Én jövök, húzok! - mondta, majd ekkor elmosolyodott. - Aktiválom a Szamuráj Párbajt! Minden körben a szörnyeink összecsapnak, akár akarjuk akár nem, de csak egyetlen szörny, vagy ha nincs az ellenfélnek szörnye…
- Vagyis akkor csak egyszer lehet támadni egy körben? - kérdezte döbbenten Bálint. - Az… nem jó. - gondolta magában. - Hogyha egyszer támadhatok, akkor egy nagy erejű szörny kell!
- Megidézem most a Legendáx Hat Szamuráj - Kizan-t! Jöjj Kizan! (ATK: 1800) Amikor ezt a szörnyet megidézem, akkor megidézhetek egy másikat a „Hat Szamuráj - Kizan”jaim közül! Jöjjön hát újra az én Kizanom! Hehehehe! Aktiválom a Szamuráj Kard varázslapot, nyerni fogok! Hiszen így Kizan ereje máris 2000-nél is több! (ATK: 2600) Gyerünk söpörd el!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - Azt már nem! Csapda lap aktiválás: Tükör Pajzs!
- Nee! - kiáltotta mérgesen Samurai, ekkor eltörölte a színről a saját támadása minden szörnyét. - Lehetetlen… - mondta mérgesen. - Lefordítok egy lapot, aztán befejezve a kör.
- Akkor hát húzok egy lapot! - mondta Bálint, ekkor el kezdett mosolyogni újra. Semmi gond nem látszott az arcán, oda sem figyelt most hogy ez egy árnyjáték. - Ilyen jó húzást! Aktiválom a Villám Rítust! Ezzel megidézhetem a Villám-Szárny Sárkány Lovagját! Most feláldozom őt, és jöjj Villám-Szárny Sárkány! (ATK: 2800) Hát nem csodálatos? Ez a lap elkergeti a sötétséged, és nem tehetsz ellenem semmit, hiszen megvéd! Most pedig feláldozom Aviant, és megidézem, Elemi-Hős Aranypengést! Na mit szólsz ehhez mi?
- Lehetetlen! Egy kör alatt egy 2800-as és egy 2600-as szörny? - kérdezte döbbenten Samurai. - Ez nem lehet… - mondta, közben elcsodálkozott. - Azonban… ez korántsem elég ellenem!
- Óh valóban? Gyerünk Villám-Szárny Sárkány és Aranypengés, támadjátok meg, győzzetek!
- Háh, máris belesétáltál egyik csapdámba! A szamurájok előszeretettel állítanak csapdát! Jöjj csapda kard aktiválás! Itt van a Rugó-vágó! Ezzel egy ellenfél szörnyet használhatok pajzsnak, nem is tudom hogy melyik legyen, mondjuk a Villám-Szárny Sárkány, háháháhá!
- Micsoda? De akkor Aranypengés el fog pusztulni… - mondta döbbenten Bálint. - Nee, Aranypengés! - kiáltotta döbbenten. (Bálint: 4000->3800) - A fenébe! - gondolta mérgesen.
- Hehehe! Háháhá! Most hogy a körödnek vége, a Villám-Szárny Sárkány természetesen visszaáll hozzád, ha ezért aggódnál esetleg! De most én jövök, ha jól értelmeztem. - húzott. - Micsoda szörnyűséges lapok. - mondta szörnyűlködve. - Lefordítok két darabka lapot, s körömnek vége! - Amilyen ostoba, a mostani csapdámba is belemászik, de az… végzetes lesz számára, hiszen hogyha jön „az” a szörnyem, akkor megállíthatatlanul fölénybe kerülök hehe.
- Akkor húzok egy lapot! - mondta Bálint, majd a lapjait nézegette. - Megidézem Elemi-Hős Szikra Embert! (ATK: 1600) - mondta Bálint, aztán előre mutatta a kezét. - Gyerünk Szikra és Villám-Szárny Sárkány támadás most! - kiáltotta, ám ekkor meglepődött, hiszen ellenfele…
- Milyen ostoba… - ordította, majd felfordult az első csapda lapja. - Itt van a Szinkron Védelem! Ezzel megidézhetek az extra pakliból egy szinkron szörnyet, mégpedig a Hat Szamuráj - Shi En! Na mi van elakadt a szavad? (ATK: 2500) Hát nem csodálatos a kicsi?
- Gyenge! - mondta Bálint, majd a Villám-Szárny Sárkány és Szikra folytatták támadásukat.
- Csapda aktiválás! - mondta mosolyogva Samurai, majd egy csapda nyílt fel amin egy ninja tőr volt. - Ninja Fegyver Szamurájnak! Ez egy ritka lap, 300 ATK-ot ad minden Szamurájnak!
- Micsoda? Akkor kivédi Villám-Szárny Sárkány támadását, mi több… elpusztítja Szikrát.
- Bizony, bizony! Ezzel a lappal átveszem most a vezetést, a csata felett és fogok uralkodni!
- Ostoba forrófejűség! - gondolta Bálint. - Áááh! - mintha karddal szíven döfték volna amikor életpontokat kezdett veszteni. (Bálint: 3800->2600) - Ez fáj! - gondolta, miközben alig állt!
- Elég volt fiú? - kérdezte Samurai, ám ekkor Bálint sötéten a szemébe nézett. - Ahh, még ott a szemedben az elszántság, hehehe. - mondta Samurai, közben húzott. - Remek! Megidézem a Tania Titania Szamurájt! Ő egy aranyos kis tuner szörnyem! Most pedig szinkron idézek, jöjj hát Szamuráj Sárkány, háháhá! A temetőmben van három szamuráj, szóval 3500 a támadó ereje! Nos Bálint, elsöpörlek így, könnyedén, nemde? - kérdezte mosolyogva Samurai. - Gyerünk Szamuráj Sárkány, söpörd el a szamuráj tüzeddel ezt az ostoba kölyköt, pusztíts!
- Áááh! - kiáltott fel Bálint fájdalmasan, amikor újabb kárt szenvedett el. - Ez nem jó. - gondolta Bálint, közben ellenfele átadta a kört. De minden sebzés fájdalmat okozott neki. - Húzok! - mondta, próbált erős maradni, ekkor megpillantotta a lapot, amelyet Dávid adott neki. - Ez az a lap. - gondolta. - Lefordítok egy lapot, és ezennel a körömnek vége!
- Akkor hát, ez az utolsó kör, a játékunkban nemde? - kérdezte Samurai, közben elkezdett őrülten nevetni. - Húzok! - ekkor meglátta a lapot. - Feláldozom a Szamuráj Sárkányom hogy megidézhessem a Szamuráj Harcosnő Alenima-t! Alenima különleges képessége, hogyha egy Szamuráj szörnyért áldozták fel, akkor megduplázódik az ereje! Mivel eredetileg 1050 az ereje, így most 2100, szóval pont 0 életpontod marad, háháhá, így a legélvezetesebb a harc!
- Csapda lap aktiválás! Kiber Visszajelzés. Így megidézhetek egy akármilyen „kiber” szörnyet a paklimból! A választásom a Kiber-Hős Kristály Pulzálóra esett! Aminek van egy utolsó képessége is, hogy ha feláldozom az életpontom felét, akkor megkapja az ellenfél szörnyének az erejét! - mondta Bálint, ekkor meg is történt. - Most aktiválom a második effektjét, elpusztít egy szörnyet a megidézése körében az ellenféltől, legyen az az Alenima! Így kap újabb 1000 erőt, az már 3100 ATK! És most aktiválom a Neo-Spacian Gyülekezetet! Egy Neo-Spacian elég is lesz nekem, a Neo-Spacian Lég Kolibri! Támadó állásba, na Samurai?
- Micsoda? Ez lehetetlen - mondta Samurai döbbenten. - Neked nem lehet „Kiber” szörnyed! - gondolta. - Hiszen Zane mester azt mondta hogy Elemi-Hős és Villám paklid van!! - kiáltotta.
- Hm, tudtam én hogy Zane embere vagy! - mondta Bálint elszántan, majd aktiválta a Szörny Élesztőt. - Jöjj vissza Villám-Szárny Sárkány! És most, megsemmisíteni ezt az alakot! Gyerünk! Támadj Kristály Pulzáló, Lég Kolibri és te is Villám-Szárny Sárkány, villám romboló fénysugár! - mindhárom szörny támadt, s egyszerre ért oda a csapás Samuraihoz.
- Áááh! Lehetetlen hogy így legyőzz! - kiáltotta mérgesen, ám ekkor felszívódott. Bálint meglepődött. - Mi ez? Hol vagyok? - ekkor megjelent előtte a Sötét Kiber lapos fickó. - Ki vagy te? Ki a fene vagy te? - kérdezte mérgesen, ekkor aktiválta a párbaj korongát. - Gyerünk!
- Hehehe, te párbajozni akarsz velem? Jól értelmeztem? - kérdezte a fiú mosolyogva. - Hát legyen! - egy kis idő múlva… - Gyerünk Sötét Kiber Sárkány, semmisítsd meg ezt a férget!
- Áááh, micsoda erő, micsoda hatalom! - kiáltotta elámulva, majd elnyelte a sötétség örökre.
- Milyen ostobákkal traktáltam le. - mondta unott tekintettel a fiú. - A következő te leszel… Zane Truesdale, nem fogok hagyni magam után nyomokat, háháháhá! A következő te… leszel! - őrült volt a tekintete.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók