Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 69.

69. rész: A Pokol Császár:

- Miért lettél újra Hell Kaiser? - kérdezte Dávid, de a legfontosabb kérdésnek nem ezt tartottak. - De itt nem is ez a lényeg, hanem hogy mit tettél Kile Brewerrel mi? - kérdezte.
- Háháhá! - nevetett Zane cinikusan, közben felmutatott egy kártyát amin Kil képe volt. - Itt van ebben a kártyában. - mondta ördögi mosollyal. - Az utamba állt, hát elsöpörtem, pont úgy, majd ahogyan téged foglak, hehehehe! - nevetett őrülten, miközben Kile kártyáját eldobta.
- Te szemétláda! - kiáltotta Dávid, majd elkapta Kile kártyáját amelyet a szél odafújt hozzá. Ekkor a Végső Fúziót betette a paklijába, majd átkeverte azt. - Akkor hát állj ki ellenem!

- Én is pont ugyanezt akartam mondani. - mondta Zane, aztán a pakliját mégegyszer megnézte és behelyezte a párbaj korongjába. - Akkor hát, kezdődjön el az utolsó párbajod, pusztulj hát!
- Párbaj! - kiáltották mindketten hangosan, majd húztak 5-5 lapot, aztán Dávid húzott még1et.
- Miért csinálod ezt Zane? - kérdezte Dávid, miközben a lapjait nézegette. - Miért teszed ezt? Nem értem… hiszen már te visszavonultál, akkor miért jössz most ide és akarsz engem elp…
- Annak meg van a maga oka! - mondta Zane, Dávid szavába vágva. - Semmi közöd nem lenne hozzá valójában, de hogyha annyira érdekel akkor elmondhatom, hiszen úgyis meghalsz… A testvérem nemrég eltűnt, és minap kerestem válaszokat hogy megtaláljam.
- Én nem tettem sem ellened, sem ellene semmit, szóval ez még mindig nem magyarázat arra amit teszel! - mondta Dávid, közben még tovább figyelte a lapjait. - Remek lapok. - gondolta.
- De másnak a bögyében lehetsz, hogyha az a kölyök megkért hogy semmisítselek meg! - mondta Zane. - Hiszen engem is valaki más kért meg arra, hogy semmisítselek meg, hehehe!
- Mégis kicsoda? - kérdezte Dávid, de rögtön beugrott neki, hogy kinek is lehet a bögyében. - Talán Anubis barátai lehettek azok? - kérdezte magában döbbenten. - Nem… nem lehet!
- A testvéremért megteszek mindent. Ezért vállaltam a párbajt ellened, amelyet meg kell nyernem, különben soha többet nem láthatom Syrust, érted? Meg kell halnod, most rögtön!
- Ostoba vagy. Még hiszel a sötétségnek! - mondta Dávid, majd újra a kártyáit kezdte nézegetni. - Megidézem a Kiber Féreg Lv1-et! Most automatikusan jön a Kiber Féreg Lv2-m, egy lapot ki kell dobnod a kezedből, és 4-et a paklidból! Gyerünk hát! Utána húzhatsz egy lapot. - mondta Dávid, közben aktiválta a Kapzsi Üstöt. - Szörny Élesztőt aktiválom! - Zane ideges lett, hiszen az eldobott lapjai közt ott volt a Kiber Sárkány. - És most aktiválom a Fúziót. A kezemben van két Kiber Sárkány #3, a mezőn egy Kiber Sárkány, jöjj akkor, Végső Kiber Sárkány támadó állásba (ATK: 4000)! - kiáltotta hangosan Dávid, Zane meglepődött.
- Hogyan tudott ilyen taktikát kialakítani? - kérdezte magában döbbenten Zane. - Ez nem…
- Ez nem lehet? - kérdezte Dávid. - Akkor nagyon tévedsz! Mert ez nagyon is lehetséges! - Most ebből a Végső Kiberből kell gazdálkodnom. - gondolta magában. - Aktiválom a Kiber Férgek képességét, feláldozom őket, és most jön az Lv4! (ATK: 1800) Lefordítok egy lapot is természetesen. - mondta mosolyogva, miközben látta Zane ideges arcát. - Vége a körömnek!
- Akkor hát én jövök! - mondta Zane, majd elmosolyodott. - Aktiválom a Szörny Élesztőt első körben, és visszahívom a Kiber Sárkányomat! Most pedig aktiválom a Gép Duplikátort! Megidézhetek a paklimból is egy Kiber Sárkányt, és most aktiválom a Fúziót! Jöjj hát Végső Kiber Sárkány! - mondta őrülten nevetve. - Gyerünk, semmisítsd meg azt a férget, mooost!
- Csapda lap aktiválás! Fúzió deaktiváló! Ezzel most szétválasztom szépen a Végső Kibered!
- Micsoda? Nem érdekes, még így is elpusztítjuk azt a férget! Gyerünk Kiber Sárkány most!
- Ez semmiség! - mondta Dávid, csak állt ott. Ekkor elkezdett nevetni. (Dávid: 4000->3700) -  Köszönöm hogy elpusztítottad a Kiber Féreg Lv4-et, most megidézhetem így az összeset! És most jöhet a varázslap Végzetes Kiber, ezzel megidézhetem a Kiber Féreg Lv8-at, véged van!
- Talán berozsdálltam vagy mi a fene? - kérdezte magában Zane, majd lefordított két lapot. - Sy… meg kell mentenem téged, még ha a módszert nem is helyeselnéd, meg kell tennem!
- Akkor hát én jövök, nemde? - kérdezte Dávid, aztán húzott, majd elkezdett mosolyogni.
- Csapda lap aktiválás! Itt van az elveszett büszkeség! Eldobok egy varázslapot, és a tem…
- Tudom hogy mit csinál a lap, a temetőmből a kezedbe vehetsz egy varázslapot… franc…
- Bizony-bizony! - mondta Zane, majd a kezébe került a Fúzió. - Ááh! (Zane: 4000->3000) Minden áldozatot megér a Végső Kiber Sárkány! Gyerünk, Fúzió aktiválódj! Háháhá!
- A Kiber Férget simán elintézheti most, de nem hagyhatom a pályán a Végső Kiberjét, hiszen még ott van az Erőfolyam, amivel megfordíthatja a meccset, a saját oldalára. Nem engedhetem hogy ő győzzön, hiszen itt van velem mindenki… Csak egy jót kell majd húznom, és enyém a győzelem. - gondolta. - Megidézem az Utánzót, majd lemásoltatom vele a Végső Kiber Sárkányt! Most pedig aktiválom a Kiber Fúziót! Most egyesítem az utánzót, aki Végső Kiber Sárkány és a Kiber Féreg Lv8-at, jöjj hát Végső Kiber Féreg! (ATK: 4000)
- Milyen gyenge kísérlet a győzelemre! - mondta cinikusan Zane. - Úgysem nyerhetsz, nem…
- Hm, ostobább vagy mint gondoltam, nekem nem a célom hogy ő vele nyerjek! Itt van a lap, amivel megsemmisítelek! Végső Fúzió! - kiáltotta Dávid. - Itt jön a Végső Kiber Lárva! Gyerünk Lárva Drága semmisítsd meg a Végső Kiber Sárkányt! Ne kíméld a mocskot!
- Csapda aktiválás! Szárító pajzs! Ezzel most enyém lesz a szörnyed támadó ereje! (Zane: 3000->8600) és természetesen semmi baja sem esik a Végső Kiber Sárkányomnak! Háháhá!
- Gyerünk Végső Kiber Féreg semmisítsd meg a Végső Kiber Sárkányt! - mondta Dávid elszántan, most nem ismert könyörületet. - Gyerünk semmisítsd meg gyorsan! - Zane meglepődött, amikor a Végső Kiber Féreg nem pusztult el. - Ez a kicsikém képessége.
- Fenébe, védtelen lettem. - gondolta Zane, majd eszébe jutott hogy még van esélye simán.
- Gyerünk hát Végső Kiber Sárkány, pusztítsd el Zanet, most rögtön! - kiáltotta Dávid.
- Ááááh! - ordította Zane, amikor bekapta a támadást. (Zane: 8600->4600) - Ez lehetetlen. - gondolta magában. - A fenébe! - mondta mérgesen, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Kapzsi Üstöt! Aktiválom a Kiber Gyülekezet nevű lapomat! Megidézhetek 5 darab olyan szörnyet, amelynek a nevében benne van hogy „Kiber”. Három Kiber Sárkány a temetőből, a Kiber Főnix és a Kiber Sárkány Prototípus. És most speciális fúziós idézéssel megidézem, a Kimérateknológiai Erőd Sárkányt! (ATK: 5000) Háháháhá! Elsöpörhetlek most már ezzel!
- Micsoda? Egy Kimérateknológiai szörny? - kérdezte magában döbbenten. - Ez lehetetlen!
- És most pedig semmisítsd meg a Végső Kiber Lárvát, gyerünk Kimérateknológiai Erőd Sárkány, semmisítsd meg most rögtön! - ekkor abból előbukkant 5 Kiber Sárkány fej, s lecsapott. - Háháháhá! Mértéktelen erejű ez a szörny, a világ legerősebb Kiber Szörnye!
- Te ebben nagyon tévedsz! - mondta Dávid, miközben alig bírt felállni. (Dávid: 3700->1500) - Húzok! - ekkor kihúzott egy csapda lapot. - Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége!
- Nem tudsz mit tenni, mi? - kérdezte nevetve Zane, aztán húzott egy lapot. - Remek, nagyon remek! Aktiválom a Kecses Jótékonyságot, húzok három lapot, eldobok kettőt. Most megidézem Kiber Alnairt, ezzel elpusztíthatok egy szörnyet az ellenfél oldalán, mondjuk legyen az a Végső Kiber Féreg! Feláldozom tehát a Kiber Alnairt, és elpusztul, a szörnyed!
- Milyen ostoba vagy. - mondta Dávid, majd ekkor felmutatott egy csapdát. - Kiber Apokalipszis! Mivel amúgyis elpusztulna a Végső Kiber Féreg, úgyhogy semmi probléma!
- Micsoda? - kérdezte Zane, amikor elérte a robbanás. - Ááááh, mi a fene volt ez a lap? (Zane: 4600->600) Ez nem lehet… - gondolta döbbenten, majd ekkor nagy nehezen felkelt. - Gyerünk Erőd Sárkány, semmisítsd meg a Végső Kiber Sárkányát, moost! - kiáltotta Zane.
- Végső Kiber! - kiáltotta Dávid, majd ekkor lecsökkent az életpontja. (Dávid: 1500->500) Ekkor azonban elájult, majd megjelentek előtte a Kiber Lárvák, és Anubis is. - Mi ez? Hol…
- Ez itt a te paklid. - mondta Anubis, majd ekkor megjelent Dávid minden szörnye. Azonban ekkor sötétség jelent meg ott. - Ez a sötétség, Zaneből árad, és megpróbálja a paklidat átalakítani, azonban még egy valaki a paklidban ellenáll neki, őt kell kihúznod… és…
- Igen, tudom! - mondta Dávid, majd ekkor felébredt. Pedig Zane már azt hitte hogy nyert.
- Mi van, felkelsz vagy feladod? - kérdezte Zane őrült tekintettel, ám ekkor Dávid ránézett. - Mi a fene ez a tekintet? - kérdezte Zane döbbenten, ekkor a sötétség kezdett eltűnni az Akadémia felől, már csak felettük volt ott. Kezdtek mind felébredni az Akadémián belül.
- Aktiválom az óriás Húzás nevű varázs lapom! - mondta Dávid, majd húzott ör lapot. - És most jöjjön a Vrázslat Gyógyítóm! Ezzel a temetőmből visszavehetek egy varázs lapot, jöjjön a Szörny Élesztőm! Itt van a Végső Kiber Sárkányom! - Ez még kevés, de itt van ő… - Aktiválom a Fúzió Visszahívót! A Fúziót és egy Kiber Sárkány #3-at visszaveszek! Most pedig aktiválom a Fúziót, és jöjj, Végső Kiberlovag Neos! (ATK: 6000) Köszönöm.
- Mi van? Neos? Egy Kiber-pakliban? - kérdezte döbbenten Zane. - Hogy került a fiúhoz…
- Köszönöm Bálint, ez most igazán jól jött. - gondolta Dávid, majd visszaemlékezett:
„- Mi az Bálint, akkor nem indulsz? - kérdezte Dávid miközben elfordult, ekkor hátranézett, majd Bálint 2 lapot mutatott felé. - Mit akarsz ezzel most Bálint? Azt hiszed enélkül győ…
- Dávid, ezzel a két lappal legyőzöd Zanet, mindenképp! Gyerünk fogd, legalább érzed hogy bízok benned, Neoson keresztül! Neoson keresztül érezheted, hogy neked drukkolok!
- Rendben van! - mondta Dávid, ám ekkor ő is átnyújtott két lapot. - Csak erre a párbajra, ezt a két kártyát átcseréljük, hogy tudjuk, hogy drukkolunk egymásnak, és így győzünk bárki és bármi ellen! - mondta elszántan”
- Ez a lap Zane, vagy Hell Kaiser, akárhogy is hívod magad, a te végzeted, ugyanis ez egy barátság jelképe, nem olyasmi dolog, amit a sötétség ereje legyőzhet, a sötétség… elbukott!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!