Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Team Anubias

Horridian: Horridian Anubias védője, egy kölyköt már legyőzött vele Anubias, aztán odaadta Bennek, hogy használja Dan ellen, eleinte úgy tűnt hogy nyerhet, azonban végül vesztett. A második részben, amikor Anubias összefogott Sellonnal, akkor harcolt Zenthon ellen, kisebb nagyobb sikerrel, és kiderült hogy tud repülni. A 3. részben harcolt Drago ellen, az első körben legyőzte Drago, a második és harmadik körében viszont nyert Drago ellen, közben megmentette Dan rajongóját. Az 5. részben harcolt Anubiasék oldalán a Tri-Twister ellen, és nyert. A 6. részben harcolt Drago ellen. végül vesztett, amikor Drago megőrült. A 7. részben harcolt a Bash Brothers ellen, és nyert, használva az Aeroblazet. A 10. részben használták kölykök ellen Smasheont. A 12. részben harcolt a zászlófogó versenyen, használta Aeroblazet, de végül vesztett. A 13. részben harcolt, de végül vesztett Taylean ellen. A 14. részben harcolt újra, Bolcanon oldalán, Taylean és Tristar ellen. A 15. részben Noahra bízta Anubias, ami nem volt a legjobb döntés, aztán pedig amikor Spectra megjött, átvette Anubias az irányítást. A 16. részben harcolnak Drago ellen a többi Team Anubiasos bakugannal, majd használják a Nanoikat, és legyőzik Dragot a Team Sellon bakujaival együtt. A 20. részben használta Anubias, de végül vesztettek. A 22. részben harcolt a társai oldalán Drago ellen, ám legvégül vesztett. A 24. részben Mag Mel a csatlakozási ponthoz küldte, végül vesztett Slynix ellen.

Horridian:

Elem: Darkus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Halálos Rémálom: ???(Gyilkos Rémálom)
- Törzsi Zúzó: ???(Falkaagyar)
- Mangler Karom: ???(Tépőkarmok)
- Eltérő Kommandó: ???(Trükkös Vadász)
- Vég Gardna Alfa: ???(Rejtőzködő Vadászok)
- Erő Csavar: ???(Átdöfés)
- Farkas Pajzs: ???
- Halál Fém Sereg: ???(Holtak Serege)


Bolcanon: Bolcanon talán Ben védője, azonban ez bizonytalan, hiszen Anubias adta neki oda Horridiannel együtt. Harcolt Drago ellen, és elég erős bakugan, azonban végül vesztett. A 6. részben segíteni próbált Horridiannek, de Zenthon kiütötte. A 10. részben harcolt Taylean ellen, és pár kölyök ellen Robin oldalán. Használta a Nanoját is. A 12. részben harcolt a zászlófogó versenyen, használta Hyper Pulsort, de végül vesztett. A 14. részben újra szerepelt, Robin használta, Hyper Pulsorral együtt, de aztán vesztettek. A 15. részben Benre bízta Anubias, Ben használta a káosz bakuk ellen, majd aztán Anubias Spectráékra küldte. A 16. részben Horridianékkel és Spyronékkal harcolt Drago ellen, majd a Nanoját használva nyert. A 20. részben használta őt is Anubias, de könnyedén kikapott ő is. A 22. részben harcolt újra Drago ellen, Horridianék oldalán, ám végül vesztett. A 24. részben is szerepelt, Mag Mel a csatlakozási ponthoz küldte, végül kikapott előbb Ziperatorok ellen, aztán pedig Mutant Helios ellen.

Bolcanon:

Elem: Pyrus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Öklöző Sziklatömb: ???(Rejtett Karmok)
- Harlow Harcos: ???(Karlaf Harcosa)
- Halál Fém Sereg: ???(Holtak Serege)


Krakenoid: Krakenoidot a 2. részben használta Jack. Elég erőteljes aquos bakugan, majdnem legyőzte Tristart, azonban végül Zenthon kiütötte. A 6. részben Horridiannek segített, de végül Zenthon kiütötte. A 11. részben Jack használta Marucho ellen, a BakuNanoja pedig Jam Saber. A 12. részben harcolt a zászlófogó versenyen, használta Jam Sabert, de végül vesztett. Anubias a 15. részben rábízta Robinra, a káosz bakuk ellen használta, aztán pedig Anubias Spectráék ellen. A 16. részben Horridianékkel és Spyronékkal harcolt Drago ellen, majd a Nanoját használva nyert. A 20. részben a többi bakuganjával együtt használta Anubias, de végül vesztett. A 22. részben harcolt Dragoék ellen, végül ő bírta a legtovább Anubias bakuganjai közül, és használtza Anubias a Mutant változatát is. A 24. részben Mag Mel a csatlakozási ponthoz küldte társaival együtt, majd Krowllal mutálódott, előbb Mutant Krakenoiddá, aztán átalakultak Mutant Krowllá.

Krakenoid:

Elem: Aquos
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Hal Zár: ???(Lestámadás)
- Bölcs Hullám: ???
- Bölcs Roham: ???(Szárny Hullám)
- Késeleltetett Mozgás: ???
(Víz Fantomok)
- Pecek Méreg: ???(Pavlow Méreg)
- Halál Fém Sereg: ???(Holtak Serege)
- Metál Hasító: ???(Acél Bőr)

Mutant Krakenoid:

Elem: Aquos/Haos
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Aquos Záró: ???(Elemi Aquos)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok