Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Team Sellon

Spyron: Spyron egy ventus bakugan, amelyet Sellon használt, amikor Zenthon rájuk támadt. Végülis Zenthon elment, így nem tudni Spyron minden rejtett erejét. A 4. részben szerepelt, szintén Sellon oldalán, azonban végül vesztett, de szándékosan. A 10. részben használta a Mechtoganját, Braxiont. A 12. részben Sellon használta, és a Nanoját is, Daftorixet és a mechtoganját Braxiont. Végül elment mellette Boulderon, de legyőzte Tristart és Wolfuriot. A 13. részben harcolt, de végül vesztett Tristar ellen. A 14. részben szerepelt egy visszaemlékezésben. A 15. részben Sellon Spectráék ellen küldte. A 16. részben Horridianékkel és a többi Team Sellonos bakuval harcolt Drago ellen, majd a Nanoját használva nyert. A 20. részben használta Sellon Danék ellen, de végül kikapott Taylean ellen. A 21. rész elején, Sellont zavarta, majd későbbiekben Sellon használta, hogy elmeneküljön. A 24. részben Mag Mel odaküldte Danék ellen, ám végül kikapott Mutant Helios ellen.

Spyron:

Elem: Ventus
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Ősi Gravitáció: ???(Ősök Pörölye)
- Mosin Létfontosság: ???(Szellemnyaláb)
- Felélesztő Kanópusz: ???(Kanapusz Tégely)
- Ammut: ???(Látatlan)


Vertexx: Ő az a Subterra bakugan akit az első részben használt Sellon, és amelyet Sellon mögött mutatnak álltalában. A 4. részben Chris használta, végül legyőzték egyszerűen. A 12. részben használta Chris, és a Nanoja Orehammer. Végül kikapott Taylean ellen. A 14. részben szerepelt egy visszaemlékezésben. A 15. részben Sellon Spectráék ellen küldte. A 16. részben Horridianékkel és Spyronékkal harcolt Drago ellen, majd a Nanoját használva nyert. A 20. részben használta Sellon, de végül kikapott. A 21. részben Sellon használta, hogy segítsen megállítani Shunt, ameddig ő elmenekül. A 24. részben a társaival együtt megjelent a csatlakozási pontnál, de kikapott a Ziperatorok ellen.

Vertexx:

Elem: Subterra
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Forró Impulzus: ???(Hő Impulzus)
- Port Gardna: ???(Földbombázó)
- Lángoló Mennyiség: ???(Magmanyaláb)
- Zümmögő Napkő: ???(Magoltalmazó)


Krowll: Őt Sellon használta az 5. részben, a Tri-Twister ellen. A 10. részben harcolt Shunék ellen, Soon oldalán meg Bolcanon oldalán. A 12. részben használta Chris, és a Nanoja Orehammer. Végül kikapott Taylean ellen. A 15. részben Sellon Spectráék ellen küldte. A 16. részben Horridianékkel és Spyronékkal harcolt Drago ellen, majd a Nanoját használva nyert. A 20. részben őt is használja Sellon, de ő is kikap. A 21. részben Sellon használta a menekülés céljából, s végül kikapott Shun és Taylean ellen, Vertexxel és Spyronnal együtt. A 22. részben használta Anubias, és a Mutant változatát is, ám ő vesztett Zenthon ellen. A 24. részben megjelent, és egyesült Krakenoiddal, amikor megtámadta őket Drago, előbb Mutant Krakenoiddá, aztán Mutant Krowllá, végül kiütötte őket Mutant Helios.

Krowll:

Elem: Haos
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Csata Jel: ???(Isten Szava)
- Csavar Favágó: ???(Kőfűrész)

Mutant Krowll:

Elem: Haos/Aquos
G erő: ???G
Képességlapjai:
- Haos Hidrás: ???(Haos Burok)

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok