Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 71.

71. rész: Dávid Szíve:

Pár nappal Samurai és Zane legyőzése után:
- A legutóbbi napokban történt események igazán ijesztőek voltak. - mondta Crowler, közben a körmét rágta. - A sötétség újra itt van, és én félek kicsit, bevallom. - mondta parázva. - Elég!
- Na igen, az az ostoba Crowler. - gondolta Dávid, erre csak ő emlékezett vissza, miközben az ágyában feküdt. - Hálas Jack Atlasnak, Crow Hogannek és Bálintnak, Ratchel is jól van. - gondolta, miközben visszaemlékezett arra amikor visszajött Ratchel. - Ez így nem lesz jó! Hogyha ennyire elgyengülök ha arról van szó hogy Ratchel veszélyben van. - gondolta mérgesen, közben Anubis megint összeverekedett a Kiber Lárvákkal és azok lefogták. - Grat! - mondta gúnyosan, aztán eszébe jutott hogy pillanatokon belül órája lesz. - Hopp. - mondta döbbenten. - Mennem kell órára, maradjatok itt, Anubis oké? - Anubis verekedett. - Mindegy!
Miközben futott, majdnem elsodort egy srácot, végül beért órára időben. A srác is egy Obeliskes volt, szóval ő is oda sietett ahová Dávid, azonban el volt pirulva és mosolygott.
- Milyen csodálatos fickó, olyan cuki, és olyan karizmatikus, és olyan váááh, cuuuki. - mondogatta magában a srác, miközben irult-pirult. - Elhívom egy randira. - mondta mosolyogva, ekkor leült mellé egy lány, az ismerőse lehetett mert elkezdtek beszélni.
- Micsoda? Pont Mr. Syler fiába? - kérdezte a lány döbbenten, amikor elmesélte hogy mi történt ma vele. - Végülis jól néz ki, de szerintem ő nem hozzád való, meg amúgyis, ő… tudod, nem más, hanem tudod ő a… lányokat bírja. - mondta, közben szomorú lett barátja.
- Nem baj, akkor majd elnyerem, a szívét egy párbajban! - mondta csillogó szemekkel a fiú. - Én, Matthew Liray meg fogom szerezni a szívét. - mondta elszántan, minden hallott Ratchel.
- Hogy micsoda? - kérdezte Ratchel döbbenten. - Ez ostoba, Dávid sosem menne bele. - mondta magában. - Azonban most dolgom van a barátnőimmel… de hogyha akár egy kicsit is Dávid közelébe megy, akkor legyőzöm, és soha sem valósíthatja meg a tervét. - gondolta.
- Bálintéknak jó már, ők gyakorlaton vannak. - mondta Dávid unottan, miközben hallgatta Crowler mondandóját. - Unalooom. Bárcsak mi is kint gyakorlatoznánk. - gondolta magában. Azonban ekkor hangosan ki is mondta. Crowler meg is hallotta rögtön, majd felé nézett.
- Hé, Syler mit mondtál? - kérdezte Crowler mérgesen. - Gyere ide le de gyorsan! - mondta mérgesen. - Most pedig mondd el hogy miért is akarod hogy gyakorlatok legyenek mi? Szerinted miért az Obeliskek a legokosabbak álltalában? Mert én megtanítom nekik az…
- Elnézést Crowler Igazgató. - mondta Dávid, ezzel el is intézve a dolgot. De órák után Crowler behívatta magához. - Elnézést igazgató úr, a mostanában történt dolgok foglalkoztatnak leginkább. Meg az hogy a nővéremért való aggódásom egyszer még bajba fog sodorni… - gondolta, ám ekkor Crowler a vállára tette a kezét. - Mi az Crowler Igazgató?
- Nem sokáig! - mondta Bonaparte, közben Crowler idegesen ránézett. - Mi az… Joséphine?
- Fogd be a szádat! - mondta Crowler mérgesen. - Dávid… ne aggódj azért hogy szereted a nővéred, hiszen az nem gond. Hidd el az aggódás sosem fog bajba sodorni. - mosolygott.
- Te már csak tudod, hiszen te neked sok testvéred van nemde? - oltogatta Bonaparte.
- Már mondtam hogy fogd be, tee Igazgató-helyettes. - mondta Crowler mérgesen. - Kü…
- Köszönöm, igaza van Crowler. - mondta Dávid, aztán otthagyta őket. Azután Crowler és Bonaparte összeveszett, Dávid pedig találkozott Matthew-val. - Te meg ki vagy? - kérdezte.
- Hát nem emlékszel? - kérdezte mosolyogva, közben a fejére mutogatott. - Na? Na? Beugrott már hogy ki is vagyok? - kérdezte még mindig uyganúgy, de egy nemleges választ kapott. - Mi? Ennyire felejthető vagyok? - kérdezte, miközben hátast dobott aztán felugrott. - Reggel…
- Reggel? Miért mi volt reggel? - kérdezte Dávid döbbenten, majd ekkor rájött. - Óh már emlékszem! Igen igazad van, te vagy az akit majdnem elsodortam. - mondta szerénykedve, közben mosolygott. - Bocsi hogy majdnem elsodortalak, de hát siettem… - mondta hadarva.
- Mi a baj? Talán sietsz? - kérdezte mosolyogva Matthew. - Csak mert szeretnék neked valamit mondani. - mondta, közben elpirult. Dávid megszólalt volna de belé fojtotta a szót. - Szóval… azt szeretném mondani… hogy szerelmes lettem beléd. - hát nem nagyon kertelt.
- Hogy mi? - kérdezte Dávid, közben csak bámult a srácra. - Te most viccelsz ugye? - kérdezte mérgesen. - Vagy talán azt hiszed hogy én veled… bocs, soha! - mondta mérgesen, közben elfordult és elindult Bálinték órája felé. - Hmm, megnézem hogy mit csinálnak. - Mikor odaért, pont elvert valakit Bálint. És mindenki ünnepelte. - Hm, ez kéne nekem… de hát, hogyha azt akarjuk mi Obeliskek hogy elsők legyünk, az elmélet fontosabb. - gondolta. Ekkor odament hozzá Bálint. - Tudod… kezdem úgy érezni hogy fontosabb a gyakorlat.
- Hehe… most úgy látom kicsit összezavarodtál hogy a sötétség mindhármunkat veszélyeztet, nemde? - kérdezte Bálint, az ő kedve kicsit sem volt hazavágva. - Ne aggódj, mindannyian legyőzzük a sötétséget, de előbb a magunk sötétségét kell legyőznünk, amit te még azt…
- Nem győztem le… úgy gondolod? - kérdezte döbbenten Dávid, majd Bálint bólintott. - Igen… igazad lehet. - mondta miközben a fejét lehajtotta. - De… nem tudom mi az én sötétségem. - gondolta magában, majd elkezdett nevetni. - Felvidítottál. - felelte, aztán elindult a gyengélkedőre, hogy meglátogassa Kilet, a kezében volt a Végső Fúzió. Miközben ott állt, elkezdett Kile ébredezni, meglepődött ezen. - Jól vagy Kile? - kérdezte aggódva.
- Persze, Dávid-mester… - mondta Kile mosolyogva, miközben próbált felülni. - De…
- Mit képzeltél, hogy nekimentél Zanenek? - kérdezte mérgesen Dávid. - És hogy ha nem sikerült volna megmentenem téged akkor mi lett volna? - dühös lett hírtelen nagyon. - Én…
- Az meg milyen lap? - kérdezte Kile, miközben Dávid mérgét elnézte, ekkor Dávid letette Kile szekrényére, majd kiment rögtön. - A Végső Fúzió? Vajon mi történhetett? - kérdezte.
- Itt vagyok megint! - mondta Matthew, miközben Dávid kiért az épületből. - Állj ki ellenem, hadd nyerjem el a szívedet. - mondta miközben egy csókot dobott. Ekkor Dávid megijedt tőle.
- Tűnj a testvéremtől! - kiáltotta Ratchel, amikor megjelent, egy fáról ugrott le, és elrúgta Dávidtól Matthew-t. - A testbérem, csak az enyém! - mondta komolyan Ratchel. - Nos, hogyha valaki ellen akarsz harcolni érte, az én vagyok, hiszen, enyém a szíve, még egy ideig!
- Hát jó! - mondta Matthew mosolyogva, miközben felkelt nagy nehezen. - Rendben van!
- Mi az hogy tiéd a szívem? - kérdezte Dávid gúnyosan Ratchelt. - Nem tudok róla hogy odaadtam volna. Szóval igazán nem is értem hogy miről beszélsz. - mondta, de ráhagyta.
- Párbaj! - kiáltották mindketten. - Lányoké az elsőbbség nemde? - kérdezte Ratchel, majd kacsintott egyet. - Húzok! - ekkor hat lap volt a kezében. - Remek. Megidézem a Kiber Sárkány Zweit! - mondta mosolyogva. (ATK: 1500) Aztán lefordítok két lapot. - Ennyi!
- Hm, ez könnyedén lepipálható! - mondta Matthew, aztán húzott. - Aktiválom a Mennyek Kincse lapot, amivel eldobjuk mindketten az összes lapunkat, aztán húzunk ugyanannyit! - Remek! - gondolta ördögien mosolyogva Matthew, ezt Dávid is észrevette, és elkezdett aggódni. - Újra Mennyek Kincse! - mondta nevetve, és megint megismételték a húzást. - Aktiválom a Tiltott Lord Végső Rituáléját! Ha van „Exodia” lap a temetőmben és a kezemben, amelyek mind különbözőek, és ötféle van, akkor visszatehetem a paklimba, majd megidézhetem, Exodiust a Végső Tiltott Lordot! - mondta nevetve Matthew. (ATK: ????)
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Ez lehetetlen! Ez a pakli csakis egy… - kezdte.
- Igen, igazad van! Ez a pakli egy hamisítvány, de hogyha egyszer működik! - mondta nevetve Matthew. - Még így is maradt 3 darab „Exodia” lap a temetőmben. (ATK: 3000)
- Lehetetlen! - mondta Ratchel döbbenten. - Hogy lehetsz ilyen mákos hogy pont kihúzod?
- Hm, ez egyszerű szerencse. - mondta mosolyogva Matthew. - Támadás Exodius! Most választhatok egy „Exodia” lapot és kidobhatom a temetőbe, így megemelkedik az ereje. - De itt nem erről van szó… hanem így már négyféle „Exodia” lap van a temetőmben, hogyha az ötödik is odakerül, akkor nyerek automatikusan. - gondolta ördögi mosollyal Matthew.
- Mire készülhet? - kérdezte Dávid magában. - Hát persze! - kiáltotta Dávid. - Gyerünk Ratchel használd majd a B1 lapot! - senki sem értette hogy mire mondta ezt, csak ők.
- Mi az hogy B1? - kérdezte Matthew. - Mindegy! Gyerünk Exodius söpörd el azt a korcs sárkányt! - mondta, közben lenyugodott. - Na gyerünk, most rögtön pusztítsd el az ellenfelet!
- Ááááh! - kiáltotta Ratchel, miközben elpusztult a Kiber Sárkány Zweia. (LP: 4000->1500)
- Ezt most megszívtad öcsi! - mondta Ratchel, miközben felállt. - Húzok! Aktiválom a Lélekvivőt! Ezzel eltávolíthatok öt lapot a temetődből. Eltűntetem egy kártyád onnan pluszban még a négy „Exodia” lapot! Úgyhogy vége, hiszen 0 így az ereje a szörnyednek.
- MI? - kérdezte döbbenten, és egyben ijedten Matthew. - Ez lehetetlen, akkor… nee nem!
- Aktiválom a csapda lapomat, amely a Temető Fúzió! Kiválasztom a két Kiber Sárkány Zweiomat, és egyesítem őket az Iker-Kiber Sárkánnyá! (ATK: 2800) És most támadás!
- Neee, de hát ez a szörny kétszer támadhat! - mondta ijedten. - Áááh! (LP: 4000->1200->0)
- Remek voltál! - mondta Dávid mosolyogva, miközben átölelte Ratchelt. - Gratulálok! De akkor is mi az hogy tied a szívem? Talán el fogod üldözni a lányokat is a közelemből?
- Ehh… tudod az úgy volt hogy… - kezdte volna Ratchel, elég zavart volt, közben Matthew elvonult szomorúan, ám ekkor megjelent mögötte az a kölyök aki tudja mi lett Syrusszal.
- Ki vagy te? - kérdezte Matthew, ám ekkor elnyelte a sötétség.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg