Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Bakuganok(The Evo Tournament

Chamelia: Chameliának nincsen attribútuma, ő volt Katie Lowery első védőbakuganja. Masquerade jutatta el őt a Végzet Dimenzióba, aztán az arénában az új partnere Katienek Mecha Chamelia lett, ami mégfontosabb, hogy az új védője is lett. Drago azt mondta, hogy azt hitte hogy a Chameliak már kihaltak. Ő kizárólag a Bakugan: The Evo Tournamentben szerepelt. Az ő képessége az, hogy lemásolja az ellenfél attribútumát, és annak a méretét is. A rajongók szerint, az ő lelke lett átültetve Mecha Chameliába.

Chamelia:

Elem: Attribútumtalan
G erő: Ismeretlen G
Képességlapjai: -


Mecha Chamelia: Mecha Chamelia egy mechanikus bakugan a Bakugan: The Evo Tournamentben. Őt akkor hozták létre, amikor Katie elvesztette Chameliat, miután azt a Végzet Dimenzióba küldte Masquerade. Csakúgy, mint Chamelia, ő képes lemásolni az ellenfél képességeit és attribútumát. Ő törölte az emberek emlékeit arról - köztük Danét, Shunét, Julieét - hogy képesek voltak a bakuganjaik beszélni. Teljesen kimerült, miután kitörölte az ellenfeleinek minden emlékét, és azok elvesztették beszédképességüket. A manga végén azzal fenyegetőzik hogy minden ember emlékét kitörli. A Dan és Runo elleni csatában Mecha Chamelia lemásolta Tigrerra és Runo képességeit, arra számítva hogy Runo használ pyrus kártyákat felerősítve ezzel Dragot. Azonban ekkor használta a harmadik kártyáját, majd átalakult Dragová. Viszont a kártyák mégis Haosok maradtak. Így hát, képtelen volt képességeket használni, tehát a bunyósok nyertek végül. Katie azonban nem akarta elpusztítani, annak ellenére hogy tönkretette a versenyt.

Mecha Chamelia:

Elem: Attribútumtalan
G erő: 450G
Képességlapjai:
- Alakváltás: Megengedi Mecha Chamelianak, hogy felvegye másik bakugan alakját.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!