Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

Bakuganok(The Evo Tournament

Chamelia: Chameliának nincsen attribútuma, ő volt Katie Lowery első védőbakuganja. Masquerade jutatta el őt a Végzet Dimenzióba, aztán az arénában az új partnere Katienek Mecha Chamelia lett, ami mégfontosabb, hogy az új védője is lett. Drago azt mondta, hogy azt hitte hogy a Chameliak már kihaltak. Ő kizárólag a Bakugan: The Evo Tournamentben szerepelt. Az ő képessége az, hogy lemásolja az ellenfél attribútumát, és annak a méretét is. A rajongók szerint, az ő lelke lett átültetve Mecha Chameliába.

Chamelia:

Elem: Attribútumtalan
G erő: Ismeretlen G
Képességlapjai: -


Mecha Chamelia: Mecha Chamelia egy mechanikus bakugan a Bakugan: The Evo Tournamentben. Őt akkor hozták létre, amikor Katie elvesztette Chameliat, miután azt a Végzet Dimenzióba küldte Masquerade. Csakúgy, mint Chamelia, ő képes lemásolni az ellenfél képességeit és attribútumát. Ő törölte az emberek emlékeit arról - köztük Danét, Shunét, Julieét - hogy képesek voltak a bakuganjaik beszélni. Teljesen kimerült, miután kitörölte az ellenfeleinek minden emlékét, és azok elvesztették beszédképességüket. A manga végén azzal fenyegetőzik hogy minden ember emlékét kitörli. A Dan és Runo elleni csatában Mecha Chamelia lemásolta Tigrerra és Runo képességeit, arra számítva hogy Runo használ pyrus kártyákat felerősítve ezzel Dragot. Azonban ekkor használta a harmadik kártyáját, majd átalakult Dragová. Viszont a kártyák mégis Haosok maradtak. Így hát, képtelen volt képességeket használni, tehát a bunyósok nyertek végül. Katie azonban nem akarta elpusztítani, annak ellenére hogy tönkretette a versenyt.

Mecha Chamelia:

Elem: Attribútumtalan
G erő: 450G
Képességlapjai:
- Alakváltás: Megengedi Mecha Chamelianak, hogy felvegye másik bakugan alakját.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg