Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 74.

74. rész: A Feladat:

- Gyerünk hát, Végtelen Harcos, Eluorisa, semmisítsd meg az ellenfelünket! - kiáltotta Kile.
- Remek! - mondta Zane, miközben bólintott, de az ellenfelük csak mosolygott. - Még nincs vége. - gondolta Zane, ekkor elkezdett fájni minden porcikája. - Ez nem lehet… minden fáj.
- Én jövök! Húzok! - mondta mosolyogva Matthew, és húzott. - Aktiválom a Jövő Fúzió nevű örökös varázslapot! Ezzel megidézem most a Démoni Szárny-Harcost támadó állásba! Azonban nem marad ő sokáig, hiszen feláldozom a varázslapjaim, de előtte még kapok a Lélek Abszorpciók miatt 1000 LP-t! (Matthew: 4500->5500) És most, jöjj hát én gyönyörűséges erőteljes, egyik legjobb szörnyem, Hamon, a Villámcsapások Lordja, hehehe!
- Jajj ne! - mondta Zane, ám ekkor Kile elmosolyodott. - Kile… talán van valami terved?
- Csapda lap aktiválás! Lenyűgöző Kör! Ezzel megbénítom Hamont, és még annak ereje is csökken 100-al. Hát nem szuper ez a csapda lap? - kérdezte Matthewt, az nagyon mérges lett.
- Nincs mit tennem. - gondolta ijedten. - Lefordítok egy lapot, és vége a körömnek. - aggódott mostmár, hiszen az egyik szent bestiája használhatatlan, így Armitylenak búcsút mondhat.
- Húzok! - mondta Zane, majd elmosolyodott hirtelen, eddig aggódott, azonban most cinikus mosoly ült az arcára. - Aktiválom a lefordított lapomat, amely a Halottak Hívása! Így visszahívom a Kiber Sárkányomat a temetőből! És most aktiválom a Kapzsi üstöt, ezennel húzhatok 2 lapot! Hmm, megidézek lefordított védelembe egy szörnyet, körömnek vége!

- Akkor én jövök! - mondta izgatottan Kile, majd húzott. - Aktiválom a Tunerré Válást! Mivel A jelenlegi szörnyem 8-as szintű, hiszen Achilleus 4-es volt, tehát akkor 9-es lesz Eluorisa! Megidézem a Szépség Harcosa Lv1-et támadó állásba, de lényegtelen hogy milyen erős, hiszen most szinkron idézem, az egyik legerősebb szörnyem, Adonisz a Férfiszépség Istene!
- Hogy mi? - kérdezte Matthew, mikör meglátta, rögtön elkezdett csillogni a szeme. - Cuuuki!
- Mi van? - kérdezte mérgesen Kile. - Ő nem cuki, maximum erős, és szép, de nem cuki érted? - felhúzta Matthew ezzel a „cukival”. - Gyerünk Adonisz leckéztesd meg! Aktiválom a képességedet, amely 500-al csökkenti az ellenfél erejét, és most a másodikat, amellyel annyiszor 100 LP-t vonsz el tőle amennyi szintű a legerősebb szörnye, azaz 1200 LP-t!
- Áááh, így már nem is olyan cuki. - mondta szomorúan Matthew, ekkor egy csókot dobott Adonisz felé. Adonisz pedig elpirult. - Jajj de kis cukkancs-mukkancs vagy. (5500->4300)
- Hé Adonisz mit csinálsz? - kérdezte felháborodva Kile. - Na jó mindegy, a te köröd jön!
- Okszika te cukifiú! - hangnemet váltott Matthew. - Hmm, lássuk csak. Megidézem támadó állásba az Arkdémon Katonát! Most pedig aktiválom a Szinkronizáló Óriás varázslapot. Ezt egy tuner szörnynek lehet venni! Ezt a három lapot én helyeztem bele a pakliba, jöjj hát én szinkron gyönyörűségem, Rózsaszín Harcos, Pukimuki a Kardos! (ATK: 2700) Nem gyönyörű? Ami a legszebb az egészben, hogyha van nála erősebb szörny az oldalamon, akkor megkapja annak az erejét. Mivel a jelenlegi ereje Hamonnak 3300, ezért azt kapja meg a drága! Gyerünk hát Pukimuki támadás! - kiáltotta hangosan Matthew. - Semmisítsd meg…
- Jajj ne… Adonisz… - gondolta Kile, ám ekkor elpirult Matthew. - Mi van? Lehet hogy…
- Nem tudom bántani azt a cukika kis Adoniszt. - mondta Matthew. - Éppen ezért gyerünk, támadás a lefordított védelemben lévő lap ellen! Hiszen a védelemben lévő szörnyökön is sebez! Hát nem remek? Zane-ike. - mondta Matthew. Zane ekkor mérges lett nagyon.
- Hát rendben van, pusztítsd csak el a szörnyem! - mondta idegesen Zane. - Áááh! (Zane: 4000->0) Még harcban vagyok, hiszen a kezemből eldobok egy lapot, amely a Halálos Élet! Így még hogyha 0 életpontom van is, kapok egyetlen életpontot, így még folytatva a párbajt.
- Hm, milyen ostoba vagy! - mondta Matthew. - Lefordítok egy lapot, aztán ti jöttök, gyerünk!
- Húzok egy lapot! Lefordítok egy lapot, aztán aktiválom az Erőfolyamot! Hogyha ezt a lapot aktiválom, akkor megidézhetek egy fúziós szörnyet rögtön! És az mondjuk az Iker-Kiber Sárkány lesz! Így most dupla erővel jön a pályára, az Erőfolyam miatt! Most pedig…
- Csapda lap aktiválás! Tollvihar! Ezzel deaktiválom egy csapda vagy varázs lapodat!
- Csapda lap aktiválás! Tollvihar! Szintúgy ugyanazt teszem! Deaktiválom vele a te Tollviharod! - mosolygott Zane, de közben bajban volt. - Ez így rossz… - gondolta. - Az a Tollvihar arra kellett volna, hogy deaktiváljam az Erőfolyamot amikor kell, de most… - Mindegy, aktiválom a Felszerelés Felszerelő Gép varázslapot, amellyel felerősítem az iker-Sárkimat! Gyerünk, pusztítsd el mindkét szörnyet rögtön! Iker-plazma villámokat nekik!
- Ááááh! Mi a franc? Kétszer támadhat? Ez csalááás! - mondta mérgesen Matthew, de félt, hiszen Hamon és a szinkron szörnye is odavan. (Matthew: 4300->4200->1900) Nem…
- Vége a körömnek! - mondta Zane, ekkor térdre rogyott, majd lement az 1-etlen életpontja is. - Gyerünk Kile, el tudod intézni, csak higgy önmagadban. - ekkor elájult, Kile megijedt.
- M-mi történt? - kérdezte döbbenten Matthew. Ám ekkor rájött, az Erőfolyam képessége miatt. - Megbosszullak Zane. - mondta Kile elszántan, aztán húzott egy lapot. - Ez az!
- Mi van te kis törpe? Hogyha Zane Truesdalet legyőztem, akkor szerinted te neked van…
- Fogd be a szádat! - szakította félbe ellenfelének a mondandóját, majd aktiválta a Szörny Élesztő. - Itt a Szörny Élesztőm! Tudod hogy mit fogok visszahívni? - ekkor megrázta a fejét Matthew. - Pedig elég egyértelmű… - mondta összeráncolt homlokkal Kile. - Jöjjön a te temetődből, a legerősebb szörny, amely ebben a párbajban részt vett… jöjj Hamon, a…
- MI? NE! - kiáltott fel Matthew őrülten. Vérben volt a szeme, nagyon megijedt. - Neee!
- …Villámcsapások Lordja! Nézz szembe a saját szörnyeddel! Isteni villámcsapást neki!
- Neeeeeem, ez nem lehetséges! Lehetetlen! Nem hiszem el, áááh! (LP: 1900->0) Vége?
- Bizony vége! - mondta lesújtó tekintettel Kile, ekkor Zane felébredt, majd Matthewból kiáramlott a sötétség, kiesett a három lapja a temetőből, és ekkor a szent bestia pakli felemelkedett a földről, és odarepült Kilehoz. - Megvagy te pakli! - mondta Kile, ekkor Dávidék elkezdtek visszaalakulni, végül rendben voltak mindannyian, csak Matthew nem.
- Köszönjük Zane! - mondta Kile, mikor megfordult, azonban nem volt sehol sem Zane. - Mi a…? - kérdezte döbbenten. - Mi történhetett Zane-nel? - kérdezte döbbenten. - Hova tűnt?
Zane egy sötét helyen volt, a „megbízójával” beszélt, majd aktiválták a párbaj korongjukat.
- Mi van Zane? Talán félsz a vereségtől, vagy tőlem? - kérdezte a fiú ördögi mosollyal.
- Nem félek! - de ez nem volt igaz, hiszen remegett minden porcikája, és ezt a kölyök is nagyon jól tudta. - Minden bizonnyal a Sötét Kiber pakliját fogja ellenem alkalmazni…
Kicsivel később… Zanenek már csak 100 életpontja maradt, a kölyöknek is, és Zane oldalán ott volt a Végső Kiber Sárkány, azonban a kölyök még nem adta fel, még volt egy terve.
- Zane, azt hiszed hogy nyertél nemde? - kérdezte gúnyosan. - De ez nem így van! Aktiválom a csapdalapomat, amely az Újjászületés Ítélet! Minden szörnyemet átalakítom Sárkánnyá! És most aktiválom a Sötét Kiber Csapást! Itt jön, a Sötét Kiber Sárkány! Mivel a temetőmben van egy szuper-ritka lap, amely 2600-as erejű, azaz a Sötét Csapás Harcos! Így 3600 lett az erejük, de ez semmiség! Hiszen itt van a Limit Eltávolítás! Amivel megduplázódik a Sötét Kiber Sárkány ereje, tehát több mint elég ahhoz hogy leverjelek vele, könnyedén, háháhá!
- Áááh, ne, ez… túl erőőős! - ordította Zane, majd ekkor köddé, azaz sötétséggé vált maga.
- Hehehe. Te ostoba, most már azok között vagy, akik a sötétséget erősítik, mostmár a sötétség része vagy, a tested a sötétség maga, háháhá! Azonban ez a Dávid kölyök még mindig idegesít, viszont… Kile is kezd nagyon idegesíteni, mi a sötétség, nem veszíthetünk többet! El kell pusztítanom őket, és már tudom hogy kivel fogom elvégezni ezt a munkát…
- Dávid, ez a mai nap… szörnyű volt. - mondta Ratchel. - Igazad volt, amikor azt mondtad hogy rossz előérzeted van… - …sajnos. - Viszont… a szent bestia paklit visszaszereztük!
Dávid azonban csak loholt elől, miközben fogta a szent bestia paklit. Mérges volt magára.
- Az én hibám volt az egész, veszélybe sodortam Bálintot, Ratchelt, aki a testvérem, és még Kilet is, és kitudja, hogy mi lett Zane-el. - gondolta magában, közben ökölbe szorította a kezét. Ekkor odament hozzá Ratchel, majd megállította. - Mi az Ratchel? Mit akarsz, hm?
- Dávid, ne mard magad! - majd felpofozta. - Érted? Viselkedj rendesen, nem a te hibád volt hogy elkapott minket az a szörnyeteg! - mondta, közben átölelte. - Érted? Nem a te hibád volt.
- Talán… igazad lehet. - mondta szomorúan Dávid, közben Bálint és Kile bevitték a gyengélkedőre Matthew-t. - Ez nem jó így. - gondolta. - De… az… én hibám volt mégis. Hiszen én akartam annyira odamenni, ti mondtátok hogy nem lenne biztonságos én meg…
- Na ezt most fejezd be! - mondta szigorú tekintettel Ratchel, és készítette a kezét, Dávid becsukta a szemét, várta a pofont. - Te butus. - mondta mosolyogva. - Tudod hogy nem bántanálak soha. - ekkor megérkeztek Kileék, majd elindultak Crowler irodája felé.
- Áhh, jól vagytok? - kérdezte Bonaparte és Crowler egyszerre amikor beléptek az irodába.
- Igen, tessék itt a szent bestia pakli. - mondta Dávid, miközben az asztalra helyezte.
Ezután indultak volna kifelé, ám ekkor megfordultak egyszerre mind a négyen. Crowler közben egy hívást kapott. Crowler szeme ekkor kikerekedett. És azt kérdezte „Hogyan?”.
- Nos, mivel itt veszélyben vagytok. - mondta Crowler a hívás után. - És nem csak ti vagytok veszélyben, hanem mindenki más is az akadémián… ezért egy időre el kell mennetek innen. Remélem megértitek. - bólintottak. - Lesz egy feladatom számotokra. - mondta gondterhelten. - A Sidney Városi Múzeumból elloptak három nagyon értékes lapot, és nektek lesz a feladatotok, hogy megtaláljátok! - fejtette ki a feladatot.
- Hogy mi? - kérdezték döbbenten, majd egymásra néztek. - Hogy menjünk el Sidneybe?
- Persze nem csak ti hárman mentek! - mondta Atticus és Alexis Rhodes, amikor beléptek.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?