Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 73.

73. rész: A Szent Bestiák 2. Rész:

- Hamon és Uria? - kérdezte Dávid ijedten. - Ez nem lehet… - gondolta magában mérgesen. - Hogyan győzhetnék le egy 6000-es és egy 4000-es erejű szörnyet? - kérdezte magában mérgesen. - A Végső Fúzióval menne… de hát azt otthagytam Kilenak, francba! - gondolta.
- Na, gyerünk Uria és Hamon, támadás! - kiáltotta Matthew őrülten. - Előbb te Uria, támadj!
- Csapdalap aktiválás! - mondta Dávid. - Elszívó Pajzs! Ezzel elszívom az LP-mbe Uria támadását! - mondta mosolyogva, Matthewt azonban kicsit sem aggasztotta. - Miért ilyen…
- Ez semmiség. - mondta Matthew. - Gyerünk Hamon támadás! - kiáltotta. Ekkor a nagy villámszörny elindította a támadást. - Az effektjének hála még közelebb kerülök a győzelemhez! Háháháhá! - nevetett Matthew magában őrülten. - Támadd meg szépen Thotot!
- Áááh! - ordította Dávid. (LP: 10000->7100) - Mi ez? - kérdezte döbbenten, ekkor Hamon elkezdett szikrázni, majd a szikrák megindultak felé. - Ááááh! (LP: 7100->6100) - Lehetet…
- Ne fárassz okké? Nem baj hogyha vesztessz, hiszen akkor örökké az én babám leszel, a vitrinemben, hehe. - mondta Matthew, közben mosolygott. - Nos vége a körömnek, drága!

- Ne drágázz te szemét! - mondta Dávid mérgesen, aztán húzott. - Nagyszerű… Hamon effektjével, még hogyha védekezem, akkor is könnyedén elintézhet. - ekkor hátrafordult a barátaihoz, ők is nagyon aggódtak érte. - Védelmi állásba állítom Anubiszt és Rét, aztán lefordítok egy lapot, és megidézek lefordított védelembe egy szörnyet. - Ennyi az amit… tehetek. - gondolta magában Dávid. - Ez a pakli, amely ellenem van… erőteljes. - Te…
- Igen tudom, én jövök! - mondta Matthew, majd húzott. - Megidézem a Arkdémon Katonát! (ATK: 1900) És most gyerünk Hamon, támadd meg a lefordított védelmű szörnyet! - kiáltotta.
- Köszönöm, hogy azt támadtad meg. - mondta Dávid, majd megjelent a lap, és a Kiber Madár volt az, az elpusztíthatatlan, sebezhetetlen lap. - Hm, őt nem tudod elpusztítani, így sebezni sem! - mondta magabiztosan Dávid. - Így hát… - a te lapjaid hamarabb fognak elfogyni!
- Azt hiszed ez valamit számít is? Csak nyertél pár kört. - mondta Matthew. - Uria és Arklord Katona, pusztítsátok el a maradék szörnyeit! - mondta Matthew, és meg is tették. - Vége a körömnek. - mondta, közben magában azon gondolkodott mit tegyen. - Megvan.. Tudom már!
- Húzok egy lapot! - Hmm… egy csapda lap megint. - Lefordítok egy lapot, aztán aktiválom a varázslapot, amely az Óriás Húzás! Húzok öt lapot. Lefordítok még két lapot! Aztán megidézem támadó állásba az Utánzót! Lemásolom vele Uriát, a Perzselő Lángok Lordját! (ATK: 6000) És most, megtámadom vele Hamont, a Villámcsapások Lordját, gyerünk most!
- Aktiválok a kezemből egy ellencsapdát, amely a Villám Védő csapda lap! Ezzel minden olyan szörny ereje, amely megtámadja Hamont, 0 lesz, és megbénul erre a körre. Ez az ellencsapda csakis a kezemből aktiválható, és akkor, hogyha megtámadják a kis Hamonom!
- Milyen jól kiismerte ezt a paklit. - gondolta Dávid döbbenten. - Akkor hát vége a körömnek.
- Húzok akkor! Aktiválom a Kapzsi Üstöt! Ezennel húzhatok kettőt. Elmosolyodott. - Megidézem a második Arkdémon Katonámat támadó állásba! És lefordítok egy lapot…
- Gondolom ennyi volt a köröd, nemde? - ekkor Matthew bólintott. - Húzok akkor hát! - mikor kihúzta a lapot, meglepődött, aztán elkezdett magában örülni. - Lefordítok egy lapot! Aztán pedig támadok, az én Utánzómmal most rögtön! Gyerünk, támadáás! Hamonra most!
- Ch, milyen ostoba is vagy! - mondta Matthew. - Rögtön belesétáltál a csapdámba! Forgó Halál csapda lap, aktiválás! - ekkor megjelentek körök Utánzó körül, majd elkezdett olvadni.
- Ez lehetetlen. - gondolta Dávid mérgesen. - Szóval 5 körön belül elpusztul a szörnyem mi?
- Bizony. - mondta Matthew, majd húzott egy lapot. - Az én köröm következik, nemde? - kérdezte tenyérbe mászóan. - Megidézem a harmadik számú Arkdémon Katonát! (ATK: 1900) Most lefordítok egy lapot, és ezennel a körömnek vége van. - mosolygott eközben.
- Akkor hát én jövök! Húzok! - húzott egy lapot, azonban semmi jó nem volt. - Vége a körömnek. - ekkor hátranézett, Ratchelék próbáltak kiszabadulni de nem mehetett nekik.
- Csapda lap aktiválás! DNS Sebészet! Ezzel megváltoztathatom minden szörny típusát!
- Micsoda? Mi a célod ezzel? - kérdezte döbbenten Dávid. - Értem már… Raviel…
- Démon típusú szörnyekké alakul minden szörny! Tehát most, feláldozom a szörnyeimet, és itt jön, Raviel, a Fantazmák Lordja! - ekkor feléjük emelkedett az égből egy óriási kék szörnyeteg, azonban ez nem minden, hiszen Matthewnak még volt egyéb terve is. - Hehe.
- Mindhárom szent bestia itt van. - gondolta ijedten Dávid. - Nem nyerhetek már… sajnálom… Ratchel, Bálint… ez mind az én… - Az… Én hibááám! - ordította hangosan.
- Bizony, mindez csakis a te hibád, hehehe. - mondta Matthew, megőrült teljesen a sötétségtől. - Most, feláldozom Ravielt, Hamont, és Uriát. Hogy aztán egyesíthessem őket, egy szuper erőteljes szörnnyé, gyerünk jöjj Armityle, A Káosz Fantom, pusztíts el őket!
- Mi ez? - kérdezte mindenki az Akadémiából. Crowler nagyon megijedt amikor meglátta. - Jajj ne… Ez Armityle, A Káosz Fantom. - mondta ijedten. - Ez lehetetlen… ki idézte meg?
- Armityle… szóval ez Armityle? - kérdezte Dávid, remegő tekintettel. - Én vesztettem…
Eközben Zane felébredt, Kile pedig az ablakra volt tapadva. Zane ekkor felkelt majd odament.
- Mi történik odakint? - kérdezte Zane, ekkor megpillantotta Armitylet. - Mi a fene? Armityle? - kérdezte döbbenten, elkerekedtek a szemei. - Oda kell mennem! - kiáltotta.
- Micsoda? - kérdezte Kile, miközben Zane átöltözött. - Most ébredtél csak fel, hova mennél akkor így? Még csak párbajozni sem bírnál ilyen állapotban. - aggódott azért Zane-ért.
- Segítenem kell annak aki Armityle ellen harcol. Armityle… szinte legyőzhetetlen! - mondta Zane aggodalmasan, majd felvette a fehér ruháját. - Mostantól nem leszek többet Hell Kaiser!
- Várj! - mondta Kile, ekkor elkezdett ő is felöltözni. Majd betette a Végső Fúziót a paklijába.
- Mit akarsz kölyök? - kérdezte Zane kíváncsian, majd ekkor Kile odaállt elé. - Most meg…
- Veled megyek Zane, és nincs vita! - mondta Kile elszántan, majd Zane-el elindultak együtt.
- Gyerünk Kile kölyök, siessünk. - mondta Zane, miközben futottak az Akadémiát környező erdőben. - Nem tudom pontosan hogy merre lehet Armityle és annak használója, de biztosan hogy Dávid Syler vagy barátai ott vannak. - erősnek mutatta magát de már alig bírt futni.
- Mi a baj Zane? - kérdezte Kile, amikor az megállt. - Hé, jól vagy? - kérdezte aggódva.
- Gyerünk, menjünk tovább! - mondta Zane, miközben újra elkezdett futni. - Siessünk már!
- Rendben van. - mondta Kile, azonban közben nagyon aggódott Zaneért, és persze Dávidért is. - Ha itt a Végső Fúzió… nem veszíthetünk. - gondolta Kile, majd ekkor támadott Armi.
- Gyerünk Armityle, semmisítsd meg azt a patkány Utánzót! Sötét Fantom támadáás! Véged!
- Neeee! - ordította Dávid, amikor becsapódott a támadás. - Sajnálom… Bálint… Ratchel… Apa… mindenki. - gondolta, majd ekkor térdre rogyott és elájult. (LP: 6100->2100)
- Most pedig aktiválom a Zseton Halált! Megidézhetek az ellenfelem térfelére egy Zseton szörnyet, amelynek ereje 0! Jöjj Démon Zseton! És most Armityle, semmisítsd meg örökre!
- NEEEE! - ordították Bálinték, csak ez nem hallatszott. (Dávid: 2100->0) Ekkor elnyelte őket a sötétség, majd Dávidot is, és megjelent három darab bábú Matthew előtt, felvette őket.
- Megvagy most már Dávid Syler… - mondta Matthew boldogan, éppen ekkor érkeztek meg Zane-ék is. - Mit kerestek itt idegenek? - kérdezte mérgesen Matthew. - Zane Truesdale vagy?
- Mit tettél Dávid Sylerrel? - kérdezte Zane mérgesen, Kile ekkor meglátta a babákat, és odamutatott. - Azok a babák… úgy néznek ki, mintha Dávid Syler és… a barátai lennének!
- Mivel ők azok! - mondta nevetve Matthew, mostmár teljességgel biztos: őrült volt, a sötétség őrülete megszállta. - Mit akartok ti itt egyáltalán? Talán párbajoznátok? Vagy mi?
- Pontosan! - mondták Zaneék, majd berakták a paklijukat a korongjukba gyorsan. - Párbaj!
- Én kezdek! - mondta Matthew, aztán húzott egy lapot. - Hm, megidézem az Arkdémon Katonát! (ATK: 1900) Aktiválom a Lélek Abszorpciót! És aktiválok egy másikat is! Így megemelkedik az életpontom 500-al! (LP: 8000->8500) Amint aktiválok, vagy ti aktiváltok egy varázslapot, rögtön kapok 500-500 LP-t hála ezeknek a cuki kis varázslapoknak, nem csodás? - kérdezte mosolyogva, ám ekkor valamilyen különös érzése volt, normális lett. - Mi ez? - kérdezte döbbenten? Mit tettem? Mit… - kérdezte magában, de újra sötétek lettek a szemei. - Ez az ostoba őrült, megpróbálja átvenni az irányítást, de nem mehet neki, sohaaa!
- Ez ugyanaz a fickó aki engem utasított a Syler kölyök elpusztítására. - gondolta Zane, közben Kile ránézett, majd Zane bólintott. - Én jövök! Húzok egy lapot! Megidézem a Kiber Sárkányomat speciálisan, hiszen az ellenfelemnek van szörnye, nekem nincs! (ATK: 2100) Most pedig, aktiválom a Limit Eltávolítást, így megduplázódik az ereje, most pedig támadás!
- Tyűha… valaki bekeményített mi? - kérdezte Matthew, miközben elpusztult a szörnye. - Grr… ez fájt. - gondolta Matthew. - Azonban kapok 1000 LP-t, a Limit Eltávolítás miatt! Szóval nem sokat értél ezzel! (Matthew: 8500->9500->7200) csak 800 LP-t vesztettem lényegében, hiszen 8000 LP-m volt összesen. - mondta mosolyogva. - Na gyerünk, mi lesz?
- Lefordítok egy lap. - mondta Zane, majd elpusztult a kör végével a Kiber Sárkánya. - Gyerünk Kile, most egy jó kört kell csinálnod! - mondta Zane, Kile pedig csak bólintott.
- Az én köröm jön, húzok! - mondta Kile. - Megidézem a Görög Harcos, Achilles nevű lapomat! (ATK: 100) Amikor ezt a lapot megidézem, feláldozhatom hogy a kezemből megidézhessek egy kétszer annyi szintű szörnyet a paklimból, mint ő, akkor hát jöjj, Végtelen Harcos, Eluorisa. (ATK: 2500) Hát nem csodálatos egy harcos? Gyerünk Eluorisa támadás!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Matthew, amikor bekapta a támadást. (7200->4500) - Ch, ezekkel vigyáznom kell, még a végén legyőzhetnek, ezek… kemények így együtt. Megsebeztek máris, pedig ez csak az első körük…

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?