Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 72.

72. rész: A Szent Bestiák 1. Rész:

- Matthew, légy hát az én szolgám, és győzd le Dávid Sylert, Ratchel Cronet, és Bálint Fudot, nos megteszed nekem? - kérdezte, majd az bólintott. - Akkor indulj, és szerezz egy paklit! Hiszen ez egy szemét. - mondta miközben a kezében fogta Matthew eredeti pakliját. - Eredj!
- Igenis nagyuram! - mondta, akárcsak egy zombi lett volna. - Most, megszerezlek magamnak! - mondta, közben gonoszan vigyorgott. - Megszerzem magamnak a legerősebbet!
Eközben Dávid éppen Kilenál ült bent, és nézegette az ajándékokat amiket a rokonai küldtek.
- Ez meg mi? - kérdezte döbbenten, majd Kile megkérte hogy bontsa ki neki. - Miért? Mi vagyok én? Valami ajándékbontogató? - kérdezte felháborodva, de megtette neki. - Egy kép?
- Óh, csak nem? - kérdezte Kile döbbenten, majd elkapta Dávid kezéből a képet gyorsan, és elmosolyodott. - Nézd csak, hát nem cuki? - kérdezte mosolyogva Kile. - Ő itt Lisa, a húgom.
- A húgod? - kérdezte Dávid döbbenten, ekkor megpillantotta kint Ratchelt és Bálintot, úgy döntött most már mennie kéne. - Bocs, de mostmár mennem kéne. - mondta, közben még visszanézett, Kile ott ölelgette a képet. - Nahh helló! - elköszönt aztán kilépett az ajtón, azonban valami furcsát érzett. - Mi ez az érzés? - kérdezte magában. - Mintha veszélyérzetem lenne, mi történhetett? Zane Truesdale még alszik… lehet mást küldtek? - kérdezte magában.

- Szia öcsi! - mondta Ratchel miközben odafutott. - Matthew-val mi van? - kérdezte kíváncsian, mert ma még nem látta. - Talán szégyenében itt hagyta az akadémiát, hiszen elvertem könnyedén két kör alatt. - mondta, kissé beképzelten viselkedett. - Nos, igen!
- Ma még én sem láttam. - mondta Bálint. - pedig általában el szokott késni az órákról így lehet látni minden nap, de ma valami történhetett vele. - ez a mondata bogarat ültetett Dávid fülébe. - Mi a baj Dávid? - kérdezte, miközben Dávid csak bámult maga elé, kissé aggódott.
- Öhm… semmi. - mondta Dávid, erőltetett mosollyal, közben Ratchelre nézett. - Amúgy igen, elintézted őt rendesen. - ez már őszinte mosoly volt. - Azonban… rossz előérzetem van!
- Ajj ne már! Elrontod a napomat öcsi! - mondta nevetve Ratchel, majd felmutatott egy dolgozatot. - Nézd csak milyen szép nap, egy 99%-os dolgozat, hát nem szuper? És te?
- Tessék, én pedig ezt írtam ma. - mondta Dávid hűvösen, miközben felmutatott egy dogát.
- MI?! - kérdezte Ratchel döbbenten. - 101%? De az meg hogy a fenében? - mérges lett.
- Háh, nekem meg 110%-os lett a gyakorlatom! Még túl jó is voltam. - mondta Bálint.
- Heh, az jó! - mondta Dávid, ám ekkor elkezdett remegni a föld, mindenki elkezdett sikoltozni. - Mi a franc ez? - kérdezte Dávid döbbenten, ám ekkor megjelent hét darab oszlop az iskola körül. - Óh ne! Mi lehet ez? - kérdezte kíváncsian, ekkor megjelent Crowler. - Mi…
- A Szent Bestia Paklit… valaki azt akarja! - kiáltozta Crowler, miközben majd megfulladt, mire odaért melléjük. - A Szent Bestia lapok… hogyha gonosz célokra használják akár…
- Akár? - kérdezték egyszerre mindhárman, ám ekkor elájult Crowler. - nagyszerű, most nem tudjuk hogy mik is pontosan ezek a Szent Bestiák. - mondta Dávid mérgesen, ám ekkor sötétség tört fel az Akadémia mellől nem messze tőlük. - Induljunk, gyerünk! - mondta elszántan. Ám Ratchel tudta hogy mik azok a Szent Bestiák, és megállt. - Mi az Ratchel?
- Én… tudom mik azok a Szent Bestiák… - ezzel meglepte Bálintékat. - Azok a lapok… hogyha gonosz célokra használják, akár a korlátlan hatalmat is rejthetik! Azonban… ezek a lapok túl erősek az egyszerű szörnyek ellen… higgyétek el, hogy ezeket a lapokat… - ekkor szinte pánikroham tört rá. - Nem lehet elpusztítani! - kiáltozta, mintha megőrült volna. - É…
- Nyugi Ratchel. - mondta mosolyogva Dávid, majd a vállára tette a kezeit. - Nyugi Ratchel… legyőzzük akárki is az, oké? - kérdezte mosolyogva, ezután Ratchel bólintott, majd elindultak.
- Merre is volt az a sötét fény? - kérdezte Dávid, ám ekkor megállította őket Bonaparte. - Mit akar Bonaparte? - kérdezte Dávid, miközben összehúzta a szemöldökét. - Nos, talán maga…
- Dehogyis! - mondta Bonaparte, miközben a kezeit maga előtt előre tartotta, hogy védekezzen a rágalom ellen. - Higgyétek el nem, de nem engedhetlek el oda titeket! - komoly volt, ám ekkor elvonták a figyelmét, azzal hogy elmagyarázza mi is volt az. - Hé, neee!
- Sajnáljuk! - mondták, miközben majd elsodorták, majd futottak tovább. - Dávid, biztos vagy abban hogy mi nekünk oda kell mennünk? - kérdezte ratchel aggódva, hiszen félt a kártyáktól.
- Igen, biztos Ratchel! - mondta Bálint, Dávid helyett, hiszen észrevette, hogy Dávid is aggódik kicsit. - Na de várjunk! - ekkor megállt. - Hogy is volt az a tegnapi ügy? Beléd sze…
- Fogd be! - mondta Dávid mérgesen, miközben mérgesen Bálint felé fordult. - Különben is honnan tudtad meg? - kérdezte mérgesen tőle, ekkor Ratchelre kezdett mutogatni. - Tényleg?
- Hát tudod… öhm az úgy volt hogy… - mondta Ratchel, kicsit zavart volt, ám ekkor vöröslő szemeket látott meg Dávid mögött. Majd elkezdett mutogatni. - N-n-nézz oda, Dávid, ááh!
- Miért sikítozol? - kérdezte Dávid, majd elkezdett durcizni. - Cöhh biztos hogy csak átakarsz verni, hogy eltereld a figyelmem a dologról amiről most van szó mi? De én nem veszem be!
- De nézz már magad mögé! - kiáltotta most már Bálinttal együtt Ratchel. Dávid nem akart nekik hinni igazán, ám ekkor észrevette hogy barátai valóban félnek. - Na mi lesz már? Most!
- Rendben! De hogyha átvertetek… - mondta mérgesen, ám ekkor megpillantotta Matthewt. - Te? - kérdezte döbbenten Dávid. - Ez… nem lehet! - mondta döbbenten, ekkor a sötétségből kilépett Matthew. - Mit keresel itt egyáltalán? Hiszen nem elmentél a szigetről? - kérdezte.
- Nem. - szólalt meg Matthew, sötét hangja volt, szinte bántotta Dávidék fülét. - Látjátok ezt a szép szigetet? Így olyan gyönyörű nemde? - ekkor az oszlopok mely a földből emelkedtek ki, elkezdtek sötétté változni. - Háháhá! Most elpusztítalak titeket, aztán a sötétség martaléka lesz a világ, hát nem gyönyörű lesz, kár hogy ti már nem fogjátok látni, hehehe. - nevetett őrülten.
- Te… szemétláda! - mondta mérgesen Bálint és Ratchel, ekkor elkezdett remegni a föld. - Ez meg mi? - kérdezték döbbenten, ekkor meglátták: valami felemelkedett a földből. - Mi… a…
- Ez itt az én kis szerencsegépem! Már ha lehet szerencsének nevezni… háháhá! Hiszen ez a kis cukker gép fogja majd kiválasztani hogy melyikőtök párbajozik ellenem, és az új… paklim ellen! - ekkor felmutatta a Szent bestia Paklit. - Látjátok a kis Szent Bestia Paklim?
- Mi van? - kérdezte Dávid döbbenten. - Hogy te loptad el a Szent Bestiákat? Na de hogyan?
- Óh, ugyan már, elmeséljem? - kérdezte gúnyolódva Matthew. - Nos akkor lássuk csak… Először is amilyen ostoba az a Crowler, mikor meglátott  egy árnyat, rögtön megijedt, és kifutott a szobájából. Azután én besurrantam gyorsan, elloptam a kulcsokat, és kinyitottam a Szent Bestiák zárát, majd elvettem a paklit onnan. Megjelentek ezek az oszlopok, és röviden ennyi! - mondta őrülten Matthew, ekkor elkezdődött a gép képernyőjén forogni egy óra.
- Mi lehet ez pontosan? - kérdezték Ratchelék, ekkor megállt, majd megjelent a képernyőn Dávid feje. - Micsoda? Akkor Dávid fog párbajozni? - kérdezték, majd megjelent egy kar, aztán egy másik, majd berakta őket egy-egy oszlopba. - Hé, engedj el innen, te szörnyeteg!
- Nos, a barátaid és a te lelked a tét, ne feledd el ezt még. - mondta Matthew rímekbe szedve.
- Hát rendben, akkor hát kezdjük! - Armityle mi? Hallottam már erről a pakliról, mármint Ratchel amit mesélt az előbb. Armityle végül is elpusztíthatatlan, és 10000 ATK az ereje.
- Párbaj! - kiáltották mindketten. - Én kezdek, csak úgy az egyértelműség kedvéért, hehe. - mondta Matthew, aztán húzott. - Aktiválom a Lélek Abszorpciót! Tehát minden varázslap aktiválása után, kapok 500 ATK-ot kapok. Lefordítok három lapot, ezennel vége a körömnek!
- Rendben van, akkor hát én jövök most! Húzok még egy lapot. Megidézem Rét, a Sólyomfejű Kiberharcost! Most aktiválom az effektjét, így megidézhetem Thotot az Íbiszfejű Kiberharcost! Aktiválom az ő effektjét is, amellyel megidézhetem a paklimból Anubiszt a Sakálfejű Kiberharcost! Most pedig lefordítok egy lapot. A támadó erejük 3750, szóval hogyha most mind betalálnak, semmi esélyed sem marad! - mondta Dávid elbízva magát.
- Gondolod? - kérdezte mosolyogva Matthew. - Csapda lap aktiválás: Gravitációs Háló! Ettől nem támadhat 4 vagy annál magasabb szintű szörny, hopszli. - mondta nevetve. - Na mi van?
- Fenébe! - gondolta Dávid, majd lefordított egy lapot. - Ezennel a körömnek vége. - mondta.
- Nagyon jó döntés! - mondta mosolyogva Matthew. - Aktiválok még két Lélek Abszorbciót! Az azt jelenti ugyebár hogy kapok 1500 LP-t, hiszen a második aktiválásáért kapok 500-at, a harmadikért pedig kétszer 500-at, azaz 1500! (Matthew: 4000->5500) Hát nem csodálatosak?
- Nem igazán! - kiáltotta Ratchel mérgesen, ekkor felé nézett Matthew, majd elment a hangja.
- Mit tettél? - kérdezte mérgesen Dávid, ekkor Matthew abbahagyta a nevetést, komoly lett.
- Hm, amint látod van most három darab folytonos varázslapom… tudod hogy ez mit jelent? - nem is engedte szóhoz jutni Dávidot, mikor Bálint megszólalt volna, elhallgattatta őt is. - Hát nem szép ez a csend? - kérdezte mosolyogva Matthew. - Azonban ez nem lesz sokáig így! Hiszen most feláldozok három varázslapot. - Ratchel próbált ordítani, de Dávid nem vehette észre. - Óh igen kicsi lány, itt jön a te végzeted Dávid Syler, jön, Hamon a Villámcsapások Lordja! Háháhá! - Dávid megijedt hírtelen, amikor feléjük emelkedett Hamon. (ATK: 4000) - De ez még semmi! Aktiválok egy csapdalapot, a Szent Hívót! Amivel három lapot a temetőbe dobhatok, tetszőlegest. Legyen ez a három folytonos csapda, és egy lapot a kezembe vehetek! - Bálint is próbált mondani valamit, de nem mehetett neki. - Aktiválok még egy csapdát, ez a Sors Kötvény, egy örökös csapda mint észrevetted és most, emelkedj fel, Uria, a Perzselő Lángok Lordja! Háháhá! - ekkor felemelkedett a földből Uria, lángolt mintha csak isten lenne. (ATK: 6000)
- Lehetetlen! - mondta elkerekedett szemekkel Dávid, és Bálinték is megijedtek.
- Háháhá! - nevetett őrülten Matthew.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?