Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 75.

75. rész: Az Indulás Előtt:

- Hogyan? - kérdezték döbbenten Dávidék, amikor Crowler elmondta hogy mi a feladatuk. - Szóval menjünk el Ausztráliába, és ott keressünk meg három lapot? - kérdezték. - De hármat?
- Természetesen nem csak négyen mentek! - mondta Alexis és Atticus amikor beléptek, ekkor még Chazz is beszuszakolta magát a két testvér között. - Itt vagyok én is! - kiáltotta Chazz. - Remek. - mondta Alexis unottan, tudta hogy csakis miatta akar velük jönni Chazz. - Nos akkor… holnap lesz az indulás, és mindenki legyen kész estére hogy időben induljunk. - mondta Alexis, kicsit gondterhelt volt, hiszen mindent ő intézett most. - Más is fog utazni velünk, mert ez igazából egy normális gép, valószínűleg így nem támad meg minket senki!
- Rendben. - mondták a fiúk és Ratchel hírtelen. - Akkor mi megyünk is innen. - felelték.
- Oké. - mondta Alexis, Atticus, Chazz és Crowlerék is. Ezután Crowler és Atticusék visszarakták a helyére a szent bestia paklit. - Ez a pakli veszélyes, túlságosan is. - mondta Crowler, miközben visszarakta a helyére a paklit. Ezután kihúzta a kulcsokat, így lezárva azt.
- Ennek itt a helye, a föld alatt, mindaddig, míg valaki nem tudja használni. - mondta Atticus.
- Nahát, te tudsz komoly is lenni? - kérdezte Chazz gúnyosan, ekkor elindultak visszafelé, erre kibuktatta Atticus. - Szóval nem tudsz komoly lenni! - mondta Chazz mérgesen, közben felkelt. - Azonban… hogyha együtt leszek egész nap Alexisszel még meg is hódíthatom. - csillogtak a szemei. - Milyen szép is lenne… egy ausztráliai esküvő. - gondolta, majd belegondolt, hogy a nap sütésben, a kenguruk között mondanak igent egymásnak. - Remek…

- Hé főnök, ne álmodozz annyit! - mondta a Sárga Ojama. - Inkább menj a többiek után!
- Mi? Hé, ne hagyjatok itt! - kiáltotta. - Ááááh, félek a sötétben. - ordítozott, miközben futott.
- Igazi férfi. - mondta Alexis gúnyosan, amikor Chazz kiért az alagútból. - Mi történt Chazz?
- Naaa, legyél már vele megértő, Lexike. - mondta Atticus mosolyogva, közben Alexis szeme elkezd
ett vörösen izzani, majd leütötte Atticust egy jól irányzott ütéssel. - De most miééért?

Eközben Dávid egyedül akart lenni, Bálint és Ratchel pedig beszélgettek, Kile meg… ki tudja mit csinált? Valószínűleg még ment Mrs. Dorothytól kérni egy tojásos szendvicset ahogy ő szereti. Bálint és Ratchel azonban komoly dolgokról kezdtek el beszélni, ami fontos volt.
- Dávid, amióta vesztett Matthew ellen, olyan más lett, te ugye érted hogy mi történt vele?
- Persze. - mondta Ratchel szomorúan. - Magát okolja amiért elkapott minket is Matthew. Pedig ez a mi hibánk is volt, csak tudod, ő olyan aki mindenért okolja magát, ami a szeretteivel történik… Őszintén… te vagy a legjobb barátja. Mint mondta nekem már egyszer, neki otthon soha sem volt, barátja. Szóval megértheted, hogy most miért viselkedik így.
- Értem. - mondta Bálint, de ettől függetlenül aggódott Dávidért. - Azt hiszem… hogy fél párbajozni. - ekkor lehajtotta a fejét. - Viszont… valahogy el kell érnünk hogy párbajozni akarjon. - mondta elszánt arccal, közben gonosz volt a tekintete. - Nos, benne vagy?
- Hát nem is tudom… szerinted jó ötlet becsapni a testvéremet? - kérdezte Ratchel aggodalmasan. - Hmm… jóó, de hogyha kiderül, akkor majd te fogod elvinni a balhét!
- Jójójó, ne aggódj annyit! - mondta Bálint gonosz mosollyal az arcán, majd elintézem! Belevesszük Tomot is a tervbe, tudod, a focistát, Dávid haverját. És úgy oké lesz. Rendben?
- Te tudod… - mondta Ratchel, majd megkeresték Tomot. - Nos Tom, benne lennél? - kérlelte Ratchel elpirulva, csillogó szemekkel. - Megöllek Bálint, hogyha vége lesz a tervednek… - gondolta Ratchel idegesen. - Nos Tom? - kérdezte, még mindig úgy nézett rá. - Gyerünk már!
- Persze… ilyen szép lánynak hogy is állhatnék ellen. - mondta Tom tátott szájjal, majdnem lesmárolta Ratchelt, ám ekkor az leütötte. - De most miért? - kérdezte Tom szomorúan.
- Mondtam hogy rossz ötlet ezt a fickót megkérni ÍGY! - mondta Ratchel mérgesen. - Viszont Tom, most már belementél, szóval hozzál embereket, és összehozzuk a tervet, mwhahaha!
- Nagyon beleélted magad. - mondta Bálint, miközben Ratchel tűzben égett, annyira elszánt volt. - Gyerünk akkor fiúk! Hozzuk össze! - becsomagolták őket ekkor a focikapukba, majd Kile is megjelent, ekkor elmondták neki hogy mi a terv. - Nos Kile, benne vagy? - kérdezte.
- Rendben van, de hogyha erre rájön Dávid, fúúú akkor… nekünk annyi. - mondta Kile kikerekedett szemekkel, majd elindult a Slifer Házba. - Dávid, Dávid, baj van, baj van!
- Mi van Kile? - kérdezte Dávid. - Talán elfogyott a tojásos szendvics? - kérdezte gúnyolódva, majd felkelt, ekkor meglátta az ijedt tekintetét. - Mi a fene történt? Mondjad már, gyerünk!
- Most tényleg hazudjak neki… vagy… - kérdezte magában. - Dávid, Bálintot és a testvéredet elkapták a focisták! Valami baj van velük, azt hiszem megszállta őket a sötétség. - mondta ijedten. Dávid meglepődött, nem akart hinni neki. - Hogyha nem hiszel nekem, akkor gyere!
- Rendben. - mondta Dávid, kicsit aggódott, és magával vitte a párbaj korongját is. - Nos… merre? - kérdezte, ekkor meglátott egy nagydarab fiút, amint éppen focilabdával akarta megrúgni Bálintékat. - Hé, mit csinálsz? - majd odafutott a fiú elé. - Fejezd már be hallod?
- Győzz le egy párbajban, utána elengedem a barátaidat… Dávid Syler. - mondta gonosz hangon, ekkor a Tom felhelyezte a párbajkorongot a fickó kezére. - Én vagyok Drann.
- Egy párbajban? - Ő is a sötétség szolgálatába állt volna? Igen… az meglehet. - ekkor elkezdett remegni a keze, megfogta a kezét, majd ideges lett. - Ez így nem jó, én remegek ha a párbajra gondolok… ami a barátaim életébe kerülhet. - gondolta, miközben szorongatta a jobb kezét. Ekkor Kilera nézett. - Minden bizonnyal Kile is letudja győzni ezt a fickót. - Gyerünk Kile, harcolj helyettem, én… - átgondolta mit mondjon. - …nem párbajozok ilyenek ellen!
- Gyáva! - mondta Kile mérgesen, miközben aktiválta a párbajkorongját. Ekkor Drann is aktiválta, majd Dávid mérges lett. - Mi van veled Dávid? Hogy lettél ilyen gyáva? Hmm?
- Fogd be! - mondta Kilenak, majd elment onnan. Messziről figyelte a párbajt, mert érdekelte. - Lássuk csak… mi is lehet ez… nem igazán tudom elhinni hogy a sötétség pont egy izomagyút fog elkapni… na mondjuk ez így elég gonosz volt, de szerintem fair. Ám ekkor elengedték Ratcheléket. - Mi a fene? - kérdezte magában, majd rájött: - Átvertek mi??
Ekkor odafutott majd Kilenak megveregette a hátát. Senki sem értette hogy mi történhetett.
- Ügyes voltál, észre sem vettem és máris nyertél. - mondta Dávid, miközben veregette a hátát. - Csak tudnám hogy csináltad meg ilyen gyorsan. - ekkor úgy hátba vágta hogy majdnem előrebukott. - Jajj bocsánat, ez csak véletlen volt. - mondta mosolyogva. - És ti?
- Ahh mi nagyon jól vagyunk. - mondta Ratchel kicsit zavartan. - Rájött… rájött… rájött… - parázott magában. - Ugye milyen ügyes Kile? Megmentett minket egy szemvillanás alatt.
- Igen… nagyon… - mondta mérges hangnemmel Dávid. - Ti ostobának néztek vagy mi? - kérdezte mérgesen. - Kinek volt ez az ostobaság az ötlete? - ekkor Bálinték felé fordult.
- Én voltam. - mondta Bálint, miközben kézfeltartással jelezte a bűnét. - De csak azért…
- Ch… nem érdekel a magyarázkodás oké? - kérdezte mérgesen Dávid. - Most megyek innen, viszlát. - mondta mérgesen, de magában aggódott, amiért a sötétség ellen nem mer harcba szállni. - Ez így nem jó… remegek hogyha arra kell gondolnom hogy a barátaim veszélyben vannak… - majd bement a szobájába, ott Anubis várta. - Mit akarsz Anubis? - kérdezte.
- Meg kell találnod magad. - mondta Anubis, kicsit lenézően. - Nos hát akkor… meg akarod találni magad? - kérdezte kíváncsian, ám ekkor rávetették magukat a Kiber Lárvák. - Neee!
- Lárvák, nyugi! - szólt rájuk Dávid, mikor meghallották, rögtön mögé mentek. - Mi lenne a feladatom, hogy megtaláljam önmagam és ne féljek többet a sötétségtől? - kérdezte Dávid.
- Majd megtudod, amint elérkezett az ideje. - mondta mosolyogva Anubis, majd eltűnt.
- Hé, várj! - kiáltotta Dávid, de nem jött vissza Anubis. - Anubis mostanában egyre többet van távol… mi van hogyha még mindig szolgálja a sötétséget? - kérdezte magában. - Lárvák, legközelebb kövessétek Anubist, oda ahova megy. Aztán… valahogy mondjátok el hogy hova ment, rendben van? - a Lárvák ekkor helyeseltek, közben Dávid megkereste Obelisket és Anubist. - Ez a két lap… Ez talán még segíthet a sötétség ellen, azonban… most még nem!
Ekkor bejöttek Kileék, és feléjük nézett. Becsukta gyorsan a kis dobozt, majd eltette gyorsan.
- Mit akartok? - kérdezte mérgesen. - Talán egy újabb tervet eszeltetek ki hogy párbajozzak? - kérdezte felháborodva Dávid, majd elakart menni mellettük, de ekkor megragadta a karját Bálint. - Mit akarsz? - kérdezte bunkón, majd elrántotta a karját gyorsan. - Van valami baj?
- Ratchellel mi csak jót akartunk, hogy újra párbajozz, nélküled nem biztos hogy le tudjuk győzni a sötétséget, érted? - kérdezte Bálint szigorúan. Nagyon komoly volt. - Hallod Dávid?
- Igen hallom… de nem akarom hogy újra veszélybe kerüljetek! - mondta Dávid szomorúan. - Főleg azt nem, hogy miattam kerüljetek veszélybe. - mondta, majd ki akart menni a szobából.
- Állj ki ellenem. - mondta Bálint, elszánt volt. - Na gyerünk, állj csak ki ellenem, mi bajod eshet hogyha kiállsz ellenem? - Bálint nagyon akart párbajozni Dáviddal. - Mit válaszolsz?
- Én… - kezdte Dávid… - Nem szeretnék párbajozni ellened. - mondta, majd kiment a szobából véglegesen. - Én… nem párbajozok többet… azt hiszem. - gondolta, ám ekkor megjelent mögötte Bálint. - Mi van? - kérdezte döbbenten Dávid. - Mit akarsz még?
- Egy párbajt, ellened! - mondta Bálint, nem tágított  míg ki nem áll ellene Dávid. - Mi lesz már? Nem így ismertelek meg, mint aki meghátrál egy csata elől, vagy talán, nyuszi lettél?
- Nyuszi? - kérdezte Dávid, de nem reagált rá, hiszen jogosan mondta Bálint, majd elfordította a fejét. - Talán… igaza lehet. - gondolta magában Dávid, majd lehajtotta a fejét. - Rendben, kiállok ellened. - mondta sötét hangon. - De… hogyha nyerek, akkor örökre elhagyom az Akadémiát, és többet nem fogok párbajozni, szóval benne vagy? - kérdezte Bálintot. - Na?
- Rendben, legyen! - mondta Bálint, miközben elmosolyodott. - Ez ellen a Dávid ellen nem nehéz nyerni! - gondolta magában.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg