Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 76.

76. rész: Újjászületett Érzés:

- Szóval… hogyha vesztesz, tehát én nyerek, akkor elmegyek az Akadémiáról, és befejezem a párbajozást, viszont ha nyersz… akkor meg nyersz. - mondta Dávid komolyan. - Nos? Mi…
- Oké! - mondta Bálint, meg sem várta, hogy Dávid megkérdezze hogy „Mi lesz?” - Éés… mikor kezdjük, hol? - kérdezte Bálint, de Dávid egy mozdulattal válaszolt. - Áhh értem már.
- De várjunk…- kezdett el gondolkodni Kile. - Na szóval, vagy te Dávid… - kezdte. - Meg van Bálint ugyebár, és hogyha te vesztesz, akkor maradsz, hogyha nyersz akkor mész?
- Igen! - mondták Dávidék, ekkor Dávidnak majd leesett az álla. - Várjunk! T-t-t-te… gondolkodtál. - mondta döbbenten Dávid. - te… tudsz gondolkodni? - döbbent arcot vágott.
- Igen, látod milyen ü… hé várjunk csak… szerinted nekem nincs agyam? - kérdezte Kile mérgesen. - Én nem is vagyok féleszű! - mondta mérgesen. - De én… nem akarom hogy elmenj, és itt hagyj minket. - mondta Kile szomorúan. - Szóval Bálint, ajánlom hogy nyerj!

- Igen, kösz! - mondta Bálint mosolyogva. - Akkor hát kezdjük el Dávid, vagy még szükséged van egy kis időre? - Dávid csak nézett maga elé, aztán bólintott hírtelen. - Akkor… - Párbaj! - Én kezdek! - jelentette ki Bálint. Húzott öt lapot, aztán még egyet. - Hmm, aktiválom a Neos Segítséget, ezzel előhívhatom a paklimból Elemi-Hős Neost! (ATK: 2500) De ez még semmiség! Hiszen most itt van, Neo-Spacian Légi Kolibri! Most aktiválom a Neo-Űrt, és egyesítem Légi Kolibrit meg Neost, és jöjj hát Elemi-Hős Légi Neos! (ATK: 2500) Egyenlőre ennyi, a körömnek vége! - mondta Bálint elszántan, közben mosolygott. - Nyerni fogok…
- Nem nyerhetsz! - mondta Dávid, aztán húzott. - Megidézem az Utánzót, ezzel lemásolom a lapocskádat! Lefordítok egy lapot, majd aktiválom a Kapzsi Üstöt! Tehát húzok két lapot, amelyeket most rögtön felhasználok! Hiszen lefordítom mindkettőt, a körömnek vége!
- Mit tervezhet? - kérdezte magában Bálint, majd húzott egy lapot, ekkor fennakadt a tekintete. - Ez a lap… - gondolta. - Aktiválom a Neo-Spacian Gyülekezetet, megidézem vele Neo-Spacian Lángoló Szkarabeuszt! Most pedig aktiválom a Szörny Élesztőt, jöjj vissza Neos! És most egyesítem őket, jöjj hát Elemi-Hős Lángoló Neos! (ATK: 2500) Minden mezőn lévő csapda illetve varázs lap után kap 400 ATK-ot, ami azt jelenti hogy kap 1200-at! Köszönöm Dávid, hogy megdobtál pár támadó erővel, és most támadás előbb te, Lángoló Neos! Pusztítsd el a lángaiddal ellenfeledet! - kiáltotta Bálint nagy erőkkel. - Égesd el!
- Csapda lap aktiválás! - mondta Dávid higgadtan. - Elszívó Pajzs! Igazán köszönöm a plusz életpontokat. - mondta Dávid, semmilyen érzelmet nem mutatott. (Dávid: 4000->7700)
- Cöh, ostoba Elszívó Pajzs. - gondolta Bálint mérgesen. - Aktiválom a Villám Hívó lapot! Megidézem Elemi-Hős Szikraembert, a Villám Szinkront és a Szikra Sárkányt! Most pedig, szinkronidézés! A Villám Szinkront, Szikra Sárkányt és Szikraembert felhasználja, jöjj hát Elemi-Hős Szinkron Harcos! (ATK: 3500) Hát nem szuper? Máris sokkal erősebbek a szörnyeim! - mondta mosolyogva Bálint. - Hmm még lefordítok egyetlen lapot, te jössz!
- Húzok! - mondta Dávid, majd meglátta a lapot. - Hm, remek. - mondta Dávid. - Aktiválom a Varázs Zárlatot, ezzel most deaktiválom a Lángoló Neosod képességének annyi! Most aktiválom a Kiber Pajzsozatot, így nem támadhatsz meg egy körig. És megidézem a Kiber Lárvámat támadó állásba. (ATK: 400) Azt hiszem, ennyi elég is lesz, körömnek vége!
- Szóval nem támadhatok mi? - kérdezte Bálint, aztán húzott. - Hmm… aktiválom a Kapzsi Üstöt! Húzok akkor kettő lapot ugyebár… Hm… remek! Megidézem a Szárnyas Kuriboht! - mondta Bálint. - Aztán aktiválom a Felsőbbrendű Szárnyakat! Így megidézem a Kuriboh Lv10-et, aktiválom az effektjét, amellyel elpusztítom az összes szörnyed és azok ereje…
- Csapda lap aktiválás! - mondta Dávid, majd felemelkedett a lap. - D-effekt! Ezzel deaktiválhatom egy szörnyed effektjét, és az a szörny elpusztul, és ezzel nincs vége, itt van a Kényszer Kiber Idézés! Most megidézhetem a Végső Kiber Sárkányt! - mondta Dávid.
- Óh ne! - mondta Bálint döbbenten. - A körömnek vége. - mondta aggodalmasan. - Ez így nem jó… hogyha a Végső Kiber a pályán van, ő uralja a harcot… nem jó ez így… nem!
- Húzok egy lapot! - mondta Dávid, miközben húzott. - Aktiválom a Szerencsés Húzást! Így kiad egy véletlenszerű lapot, és azt húzom ki! Lássuk! Feláldozom a Végső Kiber Sárkányt, hogy megidézzem, Kiber Sárkány #3-at! Most varázs lap aktiválás! Limit Eltávolítás! Így 4000 az ATKja, simán elpusztíthatja az ostoba kis Szárnyas Kuribohdat! Gyerünk, tedd meg!
- Áááh, neeee! - ordította Bálint, amikor szegény Kuribohja kilehelte a lelkét. (Bálint: 4000->300) Majdnem vesztettem. - gondolta Bálint, miközben azon gondolkodott hogy mit tegyen.
- Aktiválom a Szörny Áldozat nevű lapomat! Hogyha feláldozom egy Kiber Szörnyemet, akkor megidézhetek egy másikat a temetőből! Legyen az a… - ekkor átgondolta, hogy mit is tegyen. - Miért is harcolok? Hiszen nem akarok, akkor… meg… minek? - Kiber Lárva!
- MI? - kérdezték Bálinték. - Mit csinálsz mester? - kérdezte Kile döbbenten. - Nem akarsz…
- Nem akarsz nyerni? - kérdezte döbbenten Bálint. - Nem… itt nem erről van szó. - gondolta magában. - Húzok egy lapot! Hm… aktiválom a Szinkron Pusztítót! Ezzel szétválasztom egy már meglevő szinkron szörnyemet! Most pedig, megidézem a Pajzsos Sárkány Lv5-öt, és most a Szinkron Erősítő! Ezt használom a Pajzsosomon, most 6-os szintű lett, és kapott 500 ATK-ot, bár nem marad itt már sokáig, hiszen szinkron idézem, a Villám-Szárny Sárkányt! - ordította Bálint, amikor megjelent a szörnye. Dávid csak bámulta, majd összeráncolta a homlokát. - Hát nem csodálatos? Most már egyszerűen győzni fogok, hogy itt a kedvencem!
- Hm, micsoda eltökéltség, micsoda bátorság. Ám ez kevés lesz. - mondta Dávid, majd a kezében felmutatott egy lapot. - Kiber Sárkány-Naria Lovangia! Akkor idézhető meg hogyha az ellenfélnek van minimum három szörnye, a térfelemen egy Kiber Lárva, s temetőmben pedig egy Végső Kiber Sárkány! Ez egy olyan lap amit még soha senki nem látott! A játékból kivonom a Végső Kiber Sárkányt, a Kiber Lárvát, plusz még egy lapot, legyen az utánzó, és most lásd a végső szörnyemet, jöjj Naria Lovangia! (ATK: ????) A támadó ereje mindig egyenlő azoknak a szörnyeknek az erejével, amikkel megidéztem, tehát az 4900! De csak azért, hiszen az eredeti támadó erőket kapja meg, ami 4500+400+0! Nos, mit szólsz hozzá?
- Hogy… ronda? - kérdezte Bálint. - Na de várjunk, még nem támadhat a megidézése utáni körben, szóval még nem vesztettem! - mondta Bálint, majd boldog lett. - Körömnek vége!
- Húzok! Ez a lap figyelmenkívül hagyható, szóval egyenlőre… a körömnek vége. - mondta.
- Akkor hát… vagy ez az utolsó kör, vagy ez az utolsó köröm! - gondolta Bálint, majd becsukta a szemét. - Akkor hát… legyen! Húzok! - a hite benne volt a kártyáiban, majd egy jót húzott. - Háh? Ez… remek! Aktiválom a Villám Meteor Sugarat! Remélem tudod hogy mit jelent ez… azt hogy vesztettél! - mondta Bálint nevetve. - Ezzel hogyha felszerelem az egyik fény szörnyemet, akkor elpusztítja az egyik szörnyedet! Akkor hát mondjuk felszerelem a Villám-Szárny Sárkányra! Gyerünk drága barátom, semmisítsd meg az ellenfél szörnyét!
- Micsoda? - kérdezte Dávid mérgesen. (Dávid: 7700->2800) - Ez még nem elég, érted?
- De most, hogy támadnak Lángoló Neosék, nagyon is elég lesz! Gyerünk Villám-Szárny Sárkány! Elemi-Hős Lángoló Neos és Légi Neos, ti is segítsetek be neki, gyerüüünk! Együtt használjátok, a Szuper Vihar Rombolót! - ekkor a három támadás egyesült, majd Dávidot eltalálta, Dávid ettől hátrarepült, Bálint pedig mosolygott, hogy végre sikerült győzni!
- Vége a párbajnak. - mondta Dávid, miközben lesütötte a szemeit. (Dávid: 0 LP) - Fenébe! - gondolta mérgesen, Bálint ekkor a kezét nyújtotta, hogy segítsen barátjának felállni. - Ch!
- Naa, ne légy ilyen! - mondta Bálint mosolyogva, majd tovább ott tartotta a kezét, végül Dávid megfogta, majd Bálint felsegítette. - Na látod, nem is volt olyan nehéz, nemde?
- Igen… igazad van. - mondta Dávid, ekkor olyat érzett amit már rég nem. - A párbaj… az életed nem? - kérdezte Bálintot, miközben még a földet nézte. - Akkor hát nem dobom el!
- Örülök. - mondta Bálint, majd mindketten elkezdtek nevetni. Valaki figyelte őket a fa mögül. - Mi volt ez? - kérdezte Bálint, amikor meglátta a két vörösen izzó szemeket, ám ekkor Ratchel felbukkant, így hát azt hitte hogy csak ő figyelte őket. - Hát te meg hol…
- Ne is kérdezd… azok az ostoba focisták ott marasztaltak magukkal, majd behívtak az Obelisk Kékekhez, a fiúkhoz persze, nagyon jó volt… - mondta mérgesen Ratchel.
- Hmm… szóval hát visszakapta az elveszett érzéseit a Syler kölyök. - mondta a sötét kölyök akinek a Sötét Kiber paklija volt. - Nem baj…eggyel több vagy kevesebb, lényegtelen. Hehe.
- Ratchel… van már kapásod? - kérdezte Dávid, miközben horgásztak, még azzal a bottal amit anno Jaden hagyott ott nekik. Ratchel vett egyet, így már hárman tudtak horgászni.
- Amúgy miért figyeltél minket a fák közül? - kérdezte Bálint Ratchelt. - Csak mert nem értem hogy miért nem jöttél inkább valamelyikünknek szurkolni? - Ratchel nem értette.
- Nem értem miről beszélsz. - mondta Ratchel döbbenten. - Talán párbajoztatok? Én becs szó hogy nem láttam semmit. - ekkor mindannyiuk agyában az futott át, hogy a sötétség megint küldött valakit? Ám Bálint megtörte a csendet:
- Hogy koppintottad le amúgy Kilet? - kérdezte Bálint kíváncsian. - Hiszen ő mindig velünk szokott jönni nem? - nagyon érdekelte hogy Dávid mit tett vele. - Ugye… nem… tettél…
- Jajj dehogyis! - mondta Dávid zavartan. - Nem tettem én vele semmit. - közben forgatta szemeit. - Igazán semmit nem tettem vele, vagyis semmi olyat ami rossz lenne. - gondolta.
- Hé, ki zárt be ide? Nem vicces igazán, hogy bezártatok ide! Engedjetek ki, nem ülhetek egésznap a WC-n! Neee, utálok a sötétben lenni, engedjeteeeeeek kiiiiiii! - visszhangzott a sziget.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?