Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 80.

80. rész: Vörös Szem, Rózsaszín Szív, avagy Megjelenik! Team 5D's!:

- Ugyan már, tuti hogy én fogok nyerni! - mondta kirívóan fiús hangján Sucitta, eközben Dávidék is megjöttek, hiszen aggasztotta őket a kígyószemű lány. - Nos, egyéb ellenfél?
Ekkor elkezdett mindenki suttogni, majd megjelentek a fotósok. Dávidék nem értették.
- A Team 5D’s! - ordította mindenki, amikor leszállt egy repülőgép. Majd mindannyian őrjöngve odafutottak. Először Jack Atlas lépett ki a repülőgépből Carly Carmine-ak, aztán Akiza Izinski Yusei Fudo-val, Crow Hogan, Leo és Luna pedig utolsónak ugrott ki belőle.
- Akiza Izisnki? - kérdezte Dávid döbbenten, amikor meglátta a lányt, majd odament elé, mert végül ő jött be elsőnek. - Üdvözlöm, Ms. Izinski. - mondta Dávid mosolyogva, kezet csókolt.
- Öhm, köszönöm. - mondta Akiza, közben elpirult, de Yusei ekkor megfogta Dávid vállát.
- Mi az? - kérdezte magában Dávid, miközben felállt. - Áhh, Yusei Fudo… - mondta, közben szikrázott közöttük a levegő. - Örvendtem. - válaszolta, aztán visszament Bálinték közé. Eközben Leo és Luna is már beért, de Jack és Carly nem. Carly elveszett az előbb, Jack kereste. Carlyval éppen a főnöke veszekedett, mert valamit tett. Jack meg nem találta sehol.
- Carly, mit képzelsz magadról? Azt mondta hogy szólési szabadságra mész, hogy kicsinyke Jack Atlasokat szülj, utána én kapom az első fotókat! Akkor meg mit keresel itt? Hm, mondd!
- Hát tudja főnök… az éppen úgy volt hogy… - kezdett el nevetgélni. - Mi a fene lesz most?
- Carly, hol vagy? - kérdezte Jack, majd meglátta, hogy a főnökével beszélget Carly, pontosabban hogy lehordja az Carlyt. - Carly azt mondta, hogy hazudott a főnökének, arról hogy éppen megjött neki, és ezért nem tud idejönni. - gondolta Jack. - vagyis Carly ezt mondta. - közben azt kérdezgették az újságírók, hogy „Ki magának Carly, Jack Atlas úr?”. Ekkor odament Carlyhoz, majd elrántotta a főnökétől Carlyt, és megcsókolta. Mikor meglátták az újságírók, rögtön odaugrottak, és elkezdték fényképezgetni, még az élő kamera is azt vette fel, hogy hogyan csókolóznak. Közben Mina, aki szerelmes Jackbe, nézte a Tv-t.
- Áááh, Jack Atlas urat mutatják. - mondta Mina, miközben oda meg vissza volt, hogy nézheti, ám ekkor ránézett a TV-re. - M-mi? Hogy ő meg… Carly? - szikrázott körülötte a levegő. - Oda kell jutnom valahogyan! - majd kirohant, ám ekkor Trudgeba botlott bele.

- Hova készül? - kérdezte Trudge, miközben szó szerint nekiesett. Miután Mina vagy tízszer bocsánatot kért, Trudge elővett egy virágot. - Virágot a virágnak. - mondta mosolyogva.
- Ez igazán… - mondta Mina, miközben elvette a virágot, ám ekkor elkezdett a combtöve bizseregni. - Bizsergek. - mondta komolyan. Trudge boldog lett. - Mármint a telefonom szól.
- Akiza Izinskinek miért csókoltál kezet amúgy? - kérdezte Bálint kíváncsian. - Talán mert…
- Talán mert ő a szenátor lánya… - mondta Dávid, miközben gondolkodott. - Yusei Fudo… Bálint uncsitesója. Nyilván van kapcsolatuk, hmmm, nem lehet kicsit sem ellenséges vele, attól még hogy egyszer le fogom még győzni. Viszont… Az a kígyószemű lány… gyanús. Meg ez a Sucitta, nagyon ismerős nekem, különben is, milyen hülye név az hogy Sucitta?
- Bálint, hova mész? - kérdezte Kile, ezzel megzavarva Dávid gondolatmenetét, mert ő is odafigyelt. Kile meg utánament volna, de Ratchel megállította. - Mi az Ratchel, van valami?
- Kettesben akar beszélni Yuseiel… - mondta Ratchel komolyan, miközben Sucitta, a kígyószem és Alexis farkasszemet néztek, Chazz meg már készülődött hogy kiálhesse az egész bajnokság alatt az „Alexis-fanboyságát”. - Nyilván valami fontos dologról van szó!
- Igen… nyilván. - mondta Dávid, miközben elrángatta Kilet, hogy vegyenek jegyeket.
- Az én nevem Chleopatra. - mondta mosolyogva a kígyó-szemű lány. Egy kígyó mosolya ijesztőbb mint a tekintete. Ezt Alexis is érzékelte. - Mi van Alexis Rhodes? Beijedtél? Vagy talán… már fel is akarod adni? - kérdezte nevetve. Chleo, ám ekkor felpofozta Sucitta. - Hé mit képzelsz te kis cafka? - kérdezte Chleo mérgesen, majd megpróbálta felpofozni, de nem jött össze neki. - Micsoda? Lehet hogy ez nem is egy lány? - kérdezte magában nevetve.
- Hagyd békén a hú… - kezdte volna mondani, Alexisnek egyre gyanúsabb lett ez a bizonyos Sucitta. - Mármint… hagyd békén a húgunkat! Hiszen ő is olyan szépség mint mi, nemde?
- Igen, igazad lehet. - mondta Chleo, most már Sucittat figyelte inkább. - Te kis… csaló! - sziszegte magában mérgesen. - Nem is vagy lány, de azért jelentkezel… rendben van, nem baj! Egy ellenféllel kevesebb, nemde? - kérdezte magában, miközben mosolygott őrülten.
- Jack, hallottam az attrakciót, ügyesek voltatok! - mondta Crow, ugratta Jacket, az meg csak elment mellette. - Hehe… most felkaptad a vizet mi? Mr. Ego… - viccelődött tovább Crow.
- Fogd be inkább! - mondta „Mr. Ego” mérgesen. - Holnapra minden újságban ez lesz benne!
- Sajnálom Jack. - mondta Carly szomorúan, de Jack ekkor ránézett. - Milyen cuki. - gondolta.
- Akiza, megkérhetnélek hogy jelentkezz egyedül, meg vedd meg nekünk fiúknak a jegyeket? - Akiza beleegyezett. - Bálint, mit akarsz? - kérdezte miközben mögötte megjelent Bálint.
- Hogy áll… - kérdezte volna, ám ekkor felé fordult Yusei, majd látta a szemében, hogy inkább nem kérdezi meg. - Mindegy is… a szüleim hogy vannak? Mostanában nem írtam.
- Megvannak. - válaszolta Yusei, semmitmondóan. - A barátod az a kölyök, amelyik kezet csókolt Akizának? - kérdezte Bálinttól, ekkor Bálint elkezdett mosolyogni. - Mit mosolyogsz?
- Jajj tudod te azt nagyon jól. - mondta Bálint, miközben elkezdett nevetni. - Nem baj, senkinek sem mondom el a kis titkaitokat, hehe! - Yusei, nem reagált semmit. - Miért tán…
- Ne légy ostoba. - mondta Yusei, majd megérkezett Akiza. - Akiza, sok szerencsét. - mondta Akizának, majd elvette a jegyet tőle, és bement a lelátóra. Még szinte senki sem volt ott bent.
- Bálint, áh te is itt vagy? Nem úgy volt hogy Ausztráliába mentek? - kérdezte Bálinttól.
- Na igen Aki… így volt, azonban végül úgy alakult hogy valami lány miatt itt értünk földet. Nem is kell mondanom, hogy egy sötétség által megszállt személy volt… szóval remek volt az út. - mondta gúnyosan, ám ekkor valaki egy barackot adott a fejére. - Hé, Crow! - kiáltotta.
- Luna, jelentkezz már gyorsan, amúgy is ha valaki lever téged, majd én megfizetek neki!
- Ajj Leo, ne legyél már annyira elszállva… tudod hogy ide kemények jöttek… és én nem akarok veszteni. Hiszen a szörnyeim érző lények, nem küldhetem őket csak úgy harcba!
- Ne aggódj már annyit! - mondta Leo, miközben mindenki őket bámulta. - Megbosszullak hogyha lever valaki téged, nyugodj meg! - Luna ekkor elkezdett mosolyogni majd jelentkezett, ezután elkérte Leo Akizától a jegyét, majd bement ő is az arénába gyorsan.
- Ratchel gyerünk, megnyered! - mondta Dávid, Bálint és Kile, Ratchel meg kacsintott, aztán Dávidék bementek. Chazz is ment utánuk miután egy sor pom-pom-fiú mozdulatot csinált.
- Kezdődjék hát, a tízévente megrendezett, Amerikai Női Párbajozó Bajnokság! - kiáltotta az MC. - természetesen én nem hiányozhatok egy Bajnokságról sem, úgyhogy itt vagyok, hehe! Most pedig kezdjük is el, mivel túl sok volt a jelentkező, ezért A-H csoportokig lesznek, és most pedig, mindenki mindenki ellen lesz, hogy végül kiderüljön, ki a csoport legjobbja!
- Ez nem lehet, pont Lexivel kerültem szembe. - gondolta magában Sucitta, majd körbenézett, és mindenkit legyőzött Alexis, csak ő maradt. Minden csoportban két ember maradt végül…
- Remek, akkor kezdjük a csoport legjobbja címért való párbajt - kiáltotta az MC. - Gyerünk! Kezdjük az A-csoport legjobbra meccset, Alexis Rhodes és Sucitta Sedohr! Párbaj kezdődjék!
- Gyerünk Alexis szívem, érted élek, levered azt a bohócot! - kiáltozta Chazz a nézők közül.
- Sucitta mi? - kérdezte Alexis, miközben húzott egy lapot. - te ostoba, már rájöttem hogy te vagy az. - gondolta mérgesen. - Szóval akkor kezdjük hát! Aktiválom a Kapzsi üstöt! Így húzhatok két lapot! Nahh akkor aktiválom a Felkelő Nap Kardjait, és a körömnek vége is!
- Remek, akkor én jövök! - mondta elpirulva az ellenfele. - Ez a Sucitta stílus! Aktiválom a Rózsaszín Szív nevezetű varázslapot! És most megidézhetem a Vörös-Szemű Rózsaszín Sárkányt, támadó állásba! (ATK: 2400) - mindenki nagyot nézett, amikor megidézte.
- Sucitta Sedohr… - mondogatta magában Dávid. - Az az ostoba! - gondolta mérgesen.
- És ez nem minden! Ugyanis aktiválom a Rózsaszinizálódást! Ezzel az egyik szörnyemet továbbfejleszthetem, mivel egy szörnyem van, az a Vörös-Szemű Rózsaszín Sárkány lesz! Így most jöjj hát, Vörös-Szemű Rózsaszín Szív Sárkány! - ekkor megjelent egy nagy szív előtte, amiből kinőtt két szárny, majd egy fej, és egy farok, hát nagyon gagyi volt. (ATK: 200) - Érezd a szeretetem, aktiválom a képességét, hogy az életpontjaidba támad kicsi drágaságom!
- „Érezd a szeretetem?” - kérdezte magában Alexis. - Mostmár tuti hogy ő az! - meg haragudott most nagyon Atticusra. (Alexis: 4000->3800) - Ez meg mi a szösszenet volt? A szánalmas sárkányod ellenem semmit sem ér! - Sucitta még lefordított egy lapot. - Akkor én jövök! Húzok egy lapot! Aktiválom a Halálos Prímát! Most megidézhetek egy akárhányas szintű szörnyet, csak ahanyas az, fel kell áldoznom annyiszor 100 életpontot! A választásom a nyolcas szintű Jégagyar Sárkány! (ATK: 3000) Ezellen semmi esélyed te kotnyeles kislány.
- Á-á-á-ááá! - mondta miközben elől mutogatta az ujját. - ostoba vagy ha azt hiszed hogy ez ér is valamit! Aktiválom a lefordított csapda lapomat, amely a Rózsaszín Púderes doboz! Most a szörnyed be lett púderezve, és a rózsaszín színekben tündökölő szörnyek, mint az enyémek!
- Micsoda? Ellopod a szörnyemet? - kérdezte mérgesen Alexis. - Azt sajna nem engedhetem! Ugyanis itt van a kezemben az Eredet nevű lap! Így minden lap ahhoz kerül vissza a mezőn, akié az volt! - mosolygott ördögien Alexis. Ám ekkor a púderes doboz beállt Sucitta elé. - Mi?
- Ameddig el nem pusztítod a Púderesdobozt, mindaddig fog engem védeni, hehehe! 2900 az… - ekkor rájött hogy az kevés. - Jajj ne! Akkor a szörnyed simán leütheti! - sopánkodott.
- Gyerünk, aktiválok egy Sárkány Jég Agyar lapot, amely megduplázza a szörnyem erejét, semmisítsd meg azt a púderes dobozkát!
- Neeee! - sikoltott Sucitta, majd ekkor az álruha lejött róla, mindenki mást remélt, de végül Atticus bukkant elő a ruhából.
- Tudtam! Te ostoba! - mondta Alexis mérgesen, majd kitört belőle a pokoli énje. - Most véged!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!