Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 77.

77. rész: Veszélyes Szoba:

- Hé, melyikőtök zárt be a WC-be? - kérdezte Kile mérgesen, amikor felébredt, és kijött a WC-ből, de Dávidék csak aludtak. - Mi van? - kérdezte Kile, majd ideges lett. - Felébredni!
- Kuss! - mondta Dávid mérgesen, majd hozzávágta az ébresztőóráját, ekkor Kile elájult.
Ekkor pedig felébredtek mindketten, majd Kilet meglátták a földön Dávid kicsit zavart volt.
- Hoppá… ez… véletlen volt. - mondta Dávid. - Mostanában annyira nagyon nem tudok aludni, főleg az események miatt, és akkor most pedig felébresztett, én meg hát… hozzávágtam a vejkkert. - mondta szerényen, miközben próbálta felébreszteni Kilet. - Ébredj! - ekkor megrántotta, de ez nem segített. - Hopp… most meg lehet még a nyakát is kitörtem?
- Ez igazán nem vicces! - mondta Kile miközben felébredt, majd felugrott. - Cöhh… készüljünk szerintem mostmár! Hamaron indulunk, nemde? - kérdezte, közben csak úgy állt, majd a többiek ránéztem az órára: Hajnal 4:00. Ekkor gyilkos szemekkel néztek rá Bálinték.

- Te képes voltál felébreszteni hajnal négy órakor? - kérdezték mérgesen, hadonászva. - Te ostoba! - mondták, majd kilökték a szobából Kilet, aztán becsapták előtte az ajtót. - Ég veled! - mondták mérgesen, Kile meg csak nézett, miközben kizárták a szobából, utána elkezdtek aludni újra. Kile pedig kint bosszankodott hogy mikor akarnak már felkelni. Ekkor meglátott valamit… egy panel volt, amellyel kilehet talán nyitni az ajtót. Majd rácsatlakoztatta a korongját. Aztán aktiválódott valamilyen rendszer, eközben Crowler pedig beszélgetett telón.
- Igen, köszönöm Mr. Kaiba, az új védelmi rendszer nagyon jó… - mondta mosolyogva. - Igen, azóta egy szobába sem próbáltak betörni. De ezek után nem is fognak tudni. Hehehe…
Bonaparte közben becsukott szemmel állt, nyílván bosszankodott magában, hiszen nem ő az ő ötlete volt az új védelmi rendszer beépítése. Ám ekkor valami zajt hallottak. Hamar kimentek.
- Mi a fene ez? - kérdezte Kile ijedten, amikor felemelkedett a ház, majd átalakult, egy Housedroiddá. Megjelent ekkor a karján egy párbaj korong szerű valami. - Mi a fene ez? - kérdezte újra, majd megjelent Crowler. - Mr. Crowler, mi ez a nagy benga valami? - kérdezte.
- Kile, mi a francot tettél? - kérdezte Crowler mérgesen, hiszen ez volt az a híres „védelmi rendszer”. - Most beindítottad a védelmi re… - majd átgondolta Kile mondatát. - És doktor!
- Nem, nem kell ide doktor! Hogyha párbajozni akar ez a nyomorult ház, akkor hát megadom neki a párbajt! - mondta Kile mosolyogva, majd aktiválták a párbaj korongjukat. - Ki kezd…
- Én kezdek! - kiáltotta a ház, Kile meglepődött, hogy tud beszélni. - Egyébként, te vagy a nyamvadt kis tetű méretű féreg! - mondta a ház, majd húzott egy lapot. Crowler és Bonaparte inkább elfutottak onnan, féltek a védelmi rendszertől. - Lássuk csak, megidézem a Fa Gerendát támadó állásba! (ATK: 1700) Most aktiválom a különleges effektjét, amellyel megidézhetek egy Vas-betont! Együttes szintjük 5 szint, szinkron idézés, jöjj Vas-beton Fa!
- Micsoda? - kérdezte Kile, miközben zavarta az ellenfél szörnyeinek kinézete. - Mik ezek?
- Mi van, talán nem tetszik a szörnyem? - kérdezte a ház mérgesen, miközben elkezdett pattogni. Ugrált, aztán lefordított két lapot. - Ez a két lap, el fog téged söpörni! Te jössz!
- Hehe, ostoba fadarab! - mondta Kile, ekkor a ház nagyon mérges lett, majdnem lecsapta Kilet a párbaj korongjával. - Hé, nem kell csalni! - mondta Kile, miközben húzott. - Hehe, itt van a Szépség Harcosa Lv4! Most pedig lefordítok három lapot, és a körömnek máris vége!
- A szörnyem ereje 2300, semmi esélye ellene az ostoba 2000-es erejű szörnyednek, a számításaim szerint, te kis majom. - ekkor nagyon mérges lett Kile. - Nos aktiválom a Házépítő nevű lapot. A Házépítő nevű lappal megidézhetek egy Alapzat nevű szörnyet. Most megidézem a Tető nevű lapomat! És aktiválom a Mérnöki Fúziót! A Mérnöki Fúzióval egyesítem a lapjaimat, jöjj hát Óriás Ház, a Végtelen Sárkány! - ekkor a ház átalakult egy nagy sárkánnyá. - Háháhá! Na ez ellen mit teszel? (ATK: 2000) Támadás előbb te, Vas-beton Fa! - kiáltotta a ház elszántan, eközben Kaiba figyelte a harcot kíváncsian. - Támadás most!
- Milyen remek szörnyeteget készítettem. - mondta Kaiba csillogó szemekkel. - Mokuba tervei voltak igaz, de akkor is én csináltam meg, áááh, olyan remek lett ez a kis házikó.
- Csapda aktiválás! - mondta Kile mosolyogva. - Briliáns Harcos! Ezzel megnövekszik 500-al a harcosom ereje, szóval visszafelé fog elsülni a támadásod! - mondta Kile mosolyogva. - Na?
- Hehehe. - nevetett ördögien a ház. - Mivel most elpusztult szegénykém, ezért egy körre átadódik Óriás Ház, a Végtelen Sárkány! Így 4500-as erővel, söpörd el ellenfelünk, háhá!
- Csapda lap aktiválás! A Lenyűgöző Kör! - mondta mosolyogva Kile, meglepődött a ház. - Na mi van te óriási ostoba ház mi? - kérdezte gúnyolódva. - Már csak 1900 az ereje a béna szörnyednek! Nem hiába vagyok én az első számú párbajozó. - mosolygott gúnyosan. - Nos?
- Milyen szánalmas. - mondta a ház, majd lefordított egy lapot. - A te köröd jön te törpe!
- Remek, a legjobb lapot húzta. Ezt még Yugitól másoltam, csak a Housedroidnak. - gondolta Kaiba ördögien, miközben mosolygott. - Lássuk csak, mennyi az esélye annak hogy győzz? -- ekkor elkezdett a gépén guberálni, majd meglátta. - Remek, akkor hát… mi van? Csak 30%?
- Húzok! - mondta Kile, majd meglátta a lapot. - Aktiválom a Harcos-hívást! Majd a kezembe veszem Brachiont és Charlet! - közben a ház csak hümmögött. - Megidézem előbb Brachiont, most pedig Charlet, így most már le tudlak téged győzni! -  mondta Kile mosolyogva. - Gyerünk Brachion, Charle, és most te is Szépség Harcosa Lv4! Együttes támadással moost!
- Aktiválom a varázslapot, amely a Felkelő Nap Kardjai! - mondta a ház, ekkor megjelentek Kile szörnyei előtt a napfénykardok, és meggátolták azok támadásait. - Hehe, belesétáltál!
- Ch, aktiválom a Kényszer Harcos varázslapot, így idézhetek akár egy 10-es szintű harcost a paklimból, ez pedig a 11-es szintű Apokalipszis Harcosa-Satanno Mutiantis. (ATK: 4000)
- Milyen erős… - mondta a ház, aztán az húzott. - Remek, eldobom ezt a szörnyet a lapomból a temetőbe, így aztán húzhatok öt lapot! Remek! Aktiválom a Fürdőszoba Csatatért! Hogyha feláldozom egy szörnyemet, akkor a kezemből megidézhetem az összes „Fürdőszoba Kellék” lapot. Jöjj WC-Kardos, WC-pucoló-Pengés, WC-illatosító-Harcos, WC-lehúzó-Turbina és végül a Bries-WC-illatosító! Mivel a pályán van a Fürdőszoba Csatatér, kombinálhatom őket, és most egyesüljetek, jöjj hát az egyik legerősebb szörnyem mwhaha! Toalett Harcos, moost! (ATK: 4500) Na mit szólsz ehhez a szépséges szörnyhöz? - kérdezte nevetve a ház. - Gyerünk támadás, most harcolj én kis Toalett Harcosom, sodord el a sötét WC-pumpáddal ellenfelünk!
- Mi a fene? - kérdezte döbbenten Kile, majd elkezdett nevetni, amikor meglátta a szörnyet. - Ez… ez… nagyon vicces. - mondta nevetve Kile. - Aktiválom a kezemből a Halottak Hálóját! Megakadályozza az ellenfél támadását, három körig! Tehát nem ér ellenem a te WC-harcosod semmit egy ideig! - mondta Kile, közben elnevette magát újra. A ház befejezte a körét. - Te befejezted a köröd, ergo én jövök mi? - Hmm, aktiválhatom a Végzetes Szépséget, azonban nincs arra biztosíték hogy a szörnye nem bírja ki… - Lefordítok egy lapot, aztán aktiválom a Mennyek Kincsét! - eldobták a lapjaikat, majd húztak ugyanannyit. - Lássuk csak… aktiválom a Szörny Élesztőt! Ezzel pedig így visszahívhatom a temetőben lévő Szépség Harcosa Lv4-et, aktiválom a képességét,m így itt van mindegyik Szépség Harcosa! Most szinkron idézés! Jöööjj hát, Adonisz a Férfiszépség Istene!  Aktiválom a képességeit, amely az, hogy először is lecsökkenti az ellenfél szörnyének erejét 500-al, aztán ahanyas szintű a legerősebb szörnyed, annyiszor 100-at támad az ellenfelem életpontjába, azaz házikó, búcsúzz el pár feles pontodtól! - mondta Kile, miközben végig mosolygott, nagyon elbízta magát.
- Ostoba vagy, a szörnyem mellett nem lehet aktiválni olyan képességeket, amelyekkel az életpontomat csökkentenéd, te kis kölyök. - mondta unottan a ház. - És hogyha megpróbálsz az életpontomba támadni… akkor befejeződik a köröd! Én húzok! - mondta a ház, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Házisárkány varázslapot, ezzel megidézhetek egy sárkány típusú szörnyet a paklimból. Itt van hát… a Tűzsárkány-Giselle Házisárkánya! (ATK: 1000) Ezzel felszerelhetek egy szörnyet, és így megerősíthetem az, gyerünk, Toalett Harcosra fel! - mondta a ház nevetve. - Há…há…há! - nevetett idegesítően a ház, továbbadta a kört Kilenak.
- Húzok egy lapot! - mondta Kile, majd elkezdett idegeskedni. - Lefordítok egy lapot, majd te jössz! - mondta Kile, miközben a pályán lévő lefordított lapját csodálta. - Nos, akkor hát… hogyha idézni fog egy lapot, akkor összehozhatom a győzelmet, és bejuthatok végre… hehe.
- Hm… húzok egy lapot! Remek! Aktiválom a Végzet Librát! Most megidézhetek egy Konyhai Mérleg nevű tuner szörnyet! - mondta a ház, miközben elkezdett nevetni őrülten. - És akkor… megidézem a legvégső szörnyem… szinkron idézés, Végső WC-Pucoló Harcos!
- Csapda lap aktiválás! Pusztító Csatorna! Ezzel elpusztul minden szörnyed jelen esetben a WC-Pucoló Harcos! És levonódik az ellenfél életpontjából annak támadópontja, véged ház!
- Micsoda? Erre 0,1% esély volt csak! - mondta mérgesen a ház, majd ekkor bevörösödött a párbaj korongja, és elkezdtek kirepkedni belőle a gigantikus kártyák. Ekkor majdnem eltalálta az egyik Kilet. Majd meszebbre is kezdtek repülni a kártyák, egyik az Akadémiáig repült.
- Mi ez? - kérdezte Crowler döbbenten, amikor leesett elé az egyik kártya. - Áááh, mindjárt ránk fog esni, gyere már Bonaparte, tartsuk meg együtt! - mondta Crowler, miközben erőlködöt.
- Bocsi, de, inkább csak egyedül nyomjon össze téged, mint mindkettőnket. - mondta Bonaparte mosolyogva.
- Mi? - kérdezte Crowler mérgesen. - Neeee, ne hagyd hogy összenyomjon, áhh, ááááh, ez nehéééz!
Eközben a ház, felrobbant, majd Dávidék végül felébredtek, amikor kirepültek a házból.
- Kiiiile, mit tettél már megint? - kérdezték mérgesen, miközben elrepültek a sziget másik felére

Másnap:
- Maguk ostobák, hogyha mégegyszer ilyen történik, akkor leváltom magukat, és valaki más lesz az igazgató, és helyettese. - hordta le Kaiba Crowlert, miközben az a kórházban volt.
- Ibghnis… - mondta nehézkesen, miközben be volt bugyolálva mint egy múmia.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!