Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 79.

79. rész: Érkezés Az Ismeretlenbe:

- Az eltökéltséged, semmit sem fog érni, hidd el! - mondta őrült kacajok közepette Bálint ellenfele, miközben húzott. - Hmm… Megidézem Pythantus-t, (ATK: 1000) aztán aktiválom a Szörny Élesztőt, visszajön a cuki kis szörnyem, és… aktiválhatom most már a kezemből, az Erőteljes Rítust! Az Erőteljes Rítussal, fel kell áldoznom három „kígyó” lapot, és ez mivel meg is van, itt jön, a pakliból egy erőteljes szörny, de meg kell újra határoznom, hogy hányadik, és hogy milyen szintű! - mondta ördögi mosollyal. - Huszonkettedik és tizenkettes szintű! - ordította hírtelen, majd felmutatta a lapot, Bálint nagyon meglepődött. - Óh igen! Ez egy tizenkettes lap, pontosan! - majd megidézte. (ATK: 100) - Nos, milyen az én drágaszágom? Az én aprócska, az Apró Királynő Piton! Háháháhá! - nevetett újra őrülten.

- Ennyi? Ennyi egy tizenkettes szintű szörny? - kérdezte Bálint döbbenten. - Nem… itt van valami a háttérben. - gondolta, majd ekkor a vöröslő szemekbe nézett. - Már értem, francba!
- Látom rájöttél, a Király Piton miatt, a kis Királynőm, most minden temetőmben lévő szörny erejét megkapja! (ATK: 100->600->1100->2100) Azonban ez nem minden, hogyha feláldozom a fele életpontomat, akkor megkapja azt! Azaz 5300 ATK-ja lett most a szörnyemnek! Na mi van? Nem félsz, hogy vesztesz? Támadd meg kígyóm, a szörnyeit!
- Csapda lap aktiválás! - kiáltotta Bálint hírtelen. Dávid elkezdett mosolyogni. - A csapda lapom, a Villám Újratöltés! Ezzel a Villám-Szárny Sárkány ereje 5301 ATK lett, na mit…
- Ugyan már, ilyen piti módszerekkel ellenem nem érsz semmit! Csak tudd meg! A Királynőm nem pusztítható el csatában, és semmilyen kárt nem okozhatsz nekem ameddig itt van! Így hát, most a körömnek vége, de a következőben megsemmisítelek, háháhá, te ostoba!
- Akkor hát, én jövök! - mondta Bálint, kicsit reményt vesztve. - Húzok egy lapot! - ekkor felcsillant előtte valami. - Aktiválom a Lég Kolibri képességét! (Bálint: 5750->6750) Most pedig feláldozom két szörny lapomat, hogy megidézhessem, Elemi-Hős Neost! - kiáltotta, majd megjelent Neos előtte. Az ragyogott. - Most pedig, aktiválom a Szörny Élesztőt, ez a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy aktiváljam a Kapzsi Üstöt! Remek! Itt van a Neo Űr! Aktiválom is, aztán pedig aktiválom a Szörny Élesztőt, jöjj vissza Neo-Spacian Lég Kolibri! Kapcsolatos fúzióval egyesüljetek, Légi Neosszá, moost! Ennyi, a körömnek vége most már!
- Ez egy ostoba lépés volt. - gondolta Dávid. - Valamelyik szörnye úgyis el fog pusztulni!
- Akkor hát, én jövök! - mondta a rejtélyes alak. - Húzok egy lapot éés, aktiválok egy térvarázst, a Piton Halálos Méregtemplomját! - ekkor megjelent mögötte egy épület, amely átlyukasztotta a repülőgépet, majd oldalra kinyúltak tüskeszerűségek, és így azok is ét tudták lyukasztani a repülőgépet. Szinte már szét volt lyuggatva. - Hehehe, így le fogtok zuhanni!
- Micsoda? - kérdezte Dávid mérgesen. - Mi a fenét tettél? - nagyon mérges volt, hiszen így lezuhanhat a repülőgép, hogyha befejeződik a párbaj. - Nem… nem engedheti meg magának.
- Ez a Méregtemplom, ad a szörnyemnek 2000 ATK-ot, így simán elsöpörheti bármelyik szörnyedet, de a választásom az ostoba sárkányodra esett, semmisítsd meg, gyerüüüünk!
- Neee! - kiáltotta Bálint. (Bálint: 6750->2250) - Francba! - mondta, ám ekkor lecsökkent a Királynő ATKja a felére. - Remek, hogyha kihúzom a Felhőkarcolót akkor… nyerhetek még simán! - ekkor ő következett. - Húzok egy lapot! - Remek! - mondta magában mosolyogva. - Aktiválom a térvarázs: Felhőkarcolót! Ezennel elpusztul a tied, és jön a nagyvárosi csata!
- Micsoda? - kérdezte az ellenfele. - De hát akkor… legyengül a szörnyem! - ordította.
- Bizony, de ez nem minden! Hiszen lecsökken 2000-el a megfelezett ereje! Azaz az azt jelenti, hogy 1650 ATKja maradt! Most már megsemmisíthető! Gyerünk hát Légi Neos, semmisítsd meg azt a ronda kígyót! - Neos rögtön meg is indult ellenfele felé, s elpusztította.
- Ne! Az egyik legerősebb szörnyem! - kiáltotta mérgesen a sötét alak, majd Bálint befejezte a körét. - Hehe, a következő lapom az Érvelés lesz. - majd kihúzta a lapot. - Igen… mint mindig most is jól éreztem. Az azutáni lapom pedig… egy tizenkettes szintű! - gondolta döbbenten. - Aktiválom az Érvelést, és most válassz ki egy szintet, ha eltalálod, akkor nem idézhetem…
- Ismerem ezt a lapot hogyha az ellenfél eltalálja a következő szörnynek a szintjét amely a paklidban van, akkor nem idézheted meg azt automatikusan de hogyha nem találja el… akkor, megidézheted! - mondta Bálint miközben gondolkodott hogy hanyas szintet mondjon.
- Hehe… a tizenkettes szint úgy sem fog az eszébe jutni. - mosolygott őrülten a sötét alak.
- Tudom már, hogy milyen szintű a lapod! - kiáltotta Bálint. - Értem már, a taktikád az hogy tizenkettes szörnyeket idézz, de ez nem fog összenni, a szörnyed, amely következik 12-es!
- Micsoda?! - kérdezte mérgesen a fickó. - Mi a fene… honnan találhatta ki? Ez lehetetlen! - majd kihúzta a lapot, s a temetőjébe dobta. - Lehetetlen, hogy kitalálta. - Nincs mit idéznem!
- Akkor hát én jövök, hiszen semmit nem tehetsz! - húzott ekkor egy lapot, majd elkezdett újra mosolyogni. Varázs Villám aktiválás! Ezzel egy varázst visszavehetek a temetőből! De nem csak a sajátomból, hanem a tiedből is, és ez legyen az Érvelés! Aktiválom, és lássuk!
- Hogy mit mondok? - kérdezte a sötét fickó döbbenten. - Legyen a… 4-es szint! - kiáltotta.
- Hát ez most nagy tévedés volt! - mondta Bálint. - Ugyanis ez itt a Pajzsos Sárkányom, 12. szinten! - mondta elszántan tekintettel, majd megidézte. - és most, támadás együttesen!
- Micsoda? De hogyha ez a támadás beér… akkor… veszítek! - mondta a sötét fickó, ijedten. (LP: 0) - Ez lehetetlen, hogyan győzhettél le? - kérdezte mérgesen, majd kezdett eltűnni körülöttük a sötétség, ekkor elkerültek valahova, majd meglátott egy botot. Aztán eldobta nagy erővel. - Ez most a pilótát elintézi, így le fogtok zuhanni, hehehe! - közben repült a bot.
- Nem! - ordította Dávid, majd megfogott egy lapot Bálint paklijából, és eldobta. Ezzel sikerült eltérítenie a botot, majd az kirepült az ablakon. - Mutasd magad, hogy ki vagy! - kiáltotta, majd megütötte a sötét alakot, ekkor leesett a kapucnija, majd szétnyílt a haja.
- Mi a francot képzelsz? - kérdezte a lány mérgesen. - Mindegy is, én most megyek! - kezdett letöredezni a maszkja, majd kiugrott az ajtón, és kinyílt az ernyője. - Ez az ostoba Syler…
- Mi történik? - kérdezte mindenki ijedten. Mindenki megkapaszkodott valamiben, a pilóta pedig próbálta letenni a gépet. - Ez így nem jó! - kiáltotta Dávid, de végül sikerült leszállni.
- Hol a francban vagyunk? - kérdezte Chazz, amikor leszálltak. - Csak nem? - kérdezték mindannyian döbbenten. - Ez itt Washington? - megdöbbentek ezen. - Hogy kerültünk…
- Az a lány hozott ide minket. - suttogta Bálintnak Dávid, miközben a Villám-Szárny Sárkány Lovagját szorongatta a kezében. - Sajnálom de… a lapod elszakadt. - mondta szomorúan.
- Micsoda? - kérdezte Bálint, add ide! - mondta mérgesen. - Kösz, tönkrevágtad a lapom. Ch!
Ekkor Ratchel kiszállt a gépből, Kileal, mintha álmodtak volna, olyan érzésük volt. Aztán Atticus és Alexis is. De Ratchel odafutott egy plakáthoz rögtön. Majd elkezdett sikoltozni.
- Ez a plakát… ez a plakát, azt írja, hogy… váááh van egy verseny, csak lányoknak! - kiáltotta. Ekkor Alexis meghallotta, majd odafutott gyorsan. - Nézze Alexis, itt van!
- Remek! Akkor jelentkezzünk, gyorsan! - mondta Alexis, miközben befutottak. Utánuk ment gyorsan Atticus is, jelentkezni akart. - Te meg minek jössz Atticus, ez a verseny csak lányoknak lesz megtartva, te nem jelentkezhetsz! - mondta Atticusnak lenézően. - Na, hess!
- Hehehe! Megoldom én majd az hugicám! - mondta ördögi hangon Atticus. - Remek! Remek! Ezt a versenyt ha megnyerem, büszke lehet rám a húgom, most mennyi esély van arra, hogy vele kerülök szembe? - kérdezte Atticus nevetve magában. - Itt jön, Sucitta! Mwhaha! - nevetett őrülten, miközben tervezgetett. - Akkor hát, jelentkezik Sucitta Sedohr!
Eközben a fiúk, kint várakoztak, vagyis Chazz bement, hogy bepróbálkozzon Alexisnél.
- Ajj mit csinálnak már a lányok eddig odabent? - kérdezte mérgesen Kile, miközben meglátott egy hamburgerest. - Áááh, gyertek, együnk addig egy hamburgert! - mondta.
- Mi van? - kérdezték Dávidék, azonban elhúzta őket oda Kile. - Muszáj enni extra nagyot?
- Igen! Vagy ha nem kell, adjátok nekem! - mondta Kile, miközben odanyúlt volna érte, ám ekkor elment mellettük egy lány, hosszú haja lobogott, majd feléjük nézett, a szeme mint egy kígyóé, olyan volt. - Ki a fene volt ez a lány? - kérdezte Kile döbbenten, megijedt tőle elsőre.
- Ez a lány… - gondolta Dávid, amikor megpillantotta. - Lehetetlen… ez ugyanaz lenne? - kérdezte magában, közben Kile el akarta szedni a hambiját. - Hé, el a kezekkel az ételemtől!
- Nahát, micsoda szép verseny lesz. - mondta az MC, amikor megérkezett. - Egy ilyen szép alkalmat ki sem hagynék! - mondta boldogan, ám ekkor elsodorta az a kígyószemű lány. - Hé!
Ekkor a szemébe nézett, és nem volt kedve cirkuszolni már. A lány pedig jelentkezett a versenyre. Ekkor elmentek mellette Ratchelék, és Alexis belement a lányba. Ekkor az megfogta a karját, majd megrántotta. Alexis meglepődött ezen, azonban a szemébe nézett.
- Te vagy az! A repülőről, igaz? - kérdezte Alexis mérgesen, amikor felismerte a lányt.
- Hehehe, semmi esélyetek sincs ezen a versenyen, hallod? - kérdezte őrülten. - Én fogok nyerni! Amúgy is már egyszer legyőztelek, nemde? - kérdezte Alexistől gúnyosan. - Nos…
Ám ekkor megjelent egy másik lány, bár elég furán nézett ki. Olyan haja volt körülbelül mint Alexisé, ki volt festve a szája, és habos-babos ruhája volt. Ki volt fesve a szeme, és az arca.
- Hehe, te vipera, csak hagyjad a lányokat, majd velem kell megmérkőznöd a döntőben!
- Veled? Te kis cafka, neked esélyed sincs! - mondta a „vipera” gúnyosan. - Amúgy meg, nagyon ízléstelen a sminked. Valamire emlékeztet, de úrihölgy vagyok, így nem fogom kimondani!
- Te meg ki vagy? - kérdezte Alexis, nagyon ismerős volt neki a lány. - Mintha… ismernélek!
- Micsoda? Ismernél? - kérdezte döbbenten a lány. - Nem hiszem hogy ismersz engem, Sucitta Sedohr-t, hehe! - mondta mosolyogva.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg