Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 83.

84. rész: A Kígyó Mérge:

- Tehát a következő párbajozók: Chleopatra és Luna! Kezdjétek hát! Párbajra fel! - kiáltotta mindenki. Majd Luna Leora nézett, aztán pedig húzott öt lapot, majd még egyet. - Luna kezd!
- Kezdj csak, te kis fruska. - mondta Chleopatra, miközben Luna szemébe nézett mélyen.
- Félek ettől a lánytól. - mondta Luna, ekkor Leo leordított neki, majd bátorságot szerzett. - Rendben van Leo. - mondta mosolyogva. - Aktiválom a Felkelő Nap Kardjait! Így most három körön át nem támadhatsz. - majd utána nézegette a lapjait, de Chleopatra unta már.
- Mi van, csinálsz már valamit, vagy befejezed a köröd? Unatkozom! - mondta mérgesen.
- R-rendben! - mondta Luna, majd megidézte Kuribont. (ATK: 300) A körömnek vége!

- Háháhá! Mi ez a kis patkány-farkú izé? - nevetett Chleopatra. - na mindegy, most az én köröm jön! - ekkor próbálta eltakarni a korongját, de nem a pakli tetejéről szedte a lapot.
- Micsoda? - kérdezte Dávid, amikor észrevette, de nem csak ő vette ezt a lépést észre.
- Remek! Itt is van a Természetellenes Létezés nevű lap, majd kiválasztok egy lapot. - becsukta a szemét, majd elkezdett szaglászni. - Legyen a huszonhatodik, ez egy tizenkettes szörny! - mondta elszántan, és felmutatta a lapot. - Remek! Itt is van a Sátán Királya-Óriás Vörös Király Piton! (ATK: 500) És a körömnek vége is van. - Remélem bekapja a horgot…
- Milyen gyenge szörny. - mondta döbbenten Luna. - De… tizenkettes… félnem kell tőle?
- Ez ugyanaz aki a repülőn volt, most már biztos! - kiáltotta Bálint, ekkor Chleopatra felnézett rá, majd visszaült rögtön. - Most már 100%-ig biztos vagyok benne, ugye hogy ő volt Dá…
- Hm, mi az? - kérdezte Dávid, miközben azon gondolkodott hogy miért nem veszik észre hogy a lány csal. - Hogyha Ratchellel szembe kerül akkor elintézem ezt… még ha a sötétség szolgája is, akkor is. Erőt veszek magamon én elintézem minél hamarabb. - gondolkodott.
- Akkor én jövök! Húzok! - mondta halkan Luna, majd meglátta a lapot. - Regulus? - kérdezte döbbenten. Majd megjelent mellette Regulus szelleme. - Rendben akkor hát, jöjj te Regulus! (ATK: 1700) És most felszerellek az Unikornis Szarvával! (ATK: 1700->2400) Gyerünk Regulus, támadás a kígyó ellen, intézd el, hiszek benned! - mondta, miközben felnézett.
- Milyen butuska lány vagy! - mondta Chleopatra, miközben fájdalmas arcot vágott. (Chleopatra: 4000->2100) - Háháhá! Így a Kígyóm ereje máris 4500-ra felszökött, remek!
- Micsoda? - kérdezte ijedten Luna. - Az nem lehet! - mondta szomorúan, majd térdre rogyott. Ekkor lefutott hozzá Leo. - Mi az Leo? Ez ellen semmi esélyem te is tudod! - majdnem sírt.
- Ne sírj Luna, hanem győzd le azt a ronda boszorkányt! - mondta mosolyogva Leo. - Hajrá!
- Leo… - mondta Luna, majd felállt. - Óh igen, igazad van! Most már befejeztem a köröm!
- Remek, ideje volt már te kisbaba. - mondta gúnyolódva Chleopatra, majd húzott. - Igen, itt a lap. - gondolta magában. - Aktiválom a Kígyófészek lapot, ezzel idézhetek két Kígyó Zsetont! Most akkor aktiválom az Erőteljes Rítus, feláldozom három „Kígyó” típusú szörnyem, és most megválaszthatom hanyadik lapomat idézhetem meg, és hogy persze milyen szintű. - becsukta megint a szemét, újra szaglászni kezdett, majd megérzett valamit. - Legyen a harmincadik! És ez egy tizenkettes szörny lesz! - és beletrafált. - Remek! Itt jön, Apró Királynő Piton! (ATK: 100) Most aktiválom a képességeit, először is megkapja feláldozott szörnyek erejét, amely azt jelenti, hogy (100+4500+0+0), neked véged! Feláldozom a fele életpontomat, és azt is megkapja, hehehe! (4600+1050) Egyenlőre ennyi, de véged érted?
- Nem, még van esélyem! - mondta Luna, miközben Leora nézett, aztán húzott egy lapot. - Megidézem a Napos Pixim! Aztán aktiválom a Szinkron Erősítésem! Ezzel megnövelem egyik szörnyem erejét 500-al és a szintjét 1-el! Akkor most, szinkron idézés, és itt jön, a sárkányom, az Ősi Tündér Sárkány, ki elsöpör téged! - kiáltotta. (Lv: 4+1+2) (ATK: 2100)
- Luna, ne add fel soha! Mindig van esély. - mosolygott az Ősi Tündér. - Gyerünk, győzzünk!
- Igen! - mondta Luna, bátorságot kapott tőle. - Aktiválom a Felélesztett Bűbáj nevű lapomat! Ezzel visszavehetek a temetőből egy tunert és egy varázslapot. Aktiválom az effektjét, megidézem a kezemből a Napos Pixit védelembe! És vége a körömnek. - Következő kör…
- A következő kör ha sikerül Lunának, akkor végezhet az ellenfelével. - gondolta Leo.
- Miért örül ennyire az a kölyök? - kérdezte Chleopatra aggodalmasan. - Ch, lényegtelen, úgyis én nyerek! - megint középről húzott. - Aktiválom a Kleopátra Rítust! Most a temetőmből eltávolíthatok három szörnyet, és a pályáról, akkor megidézhetek egy Végső Kígyó-Kelopátra Királynő lapot! Gyerünk hát! - ordította. - Az érte feláldozott szörnyek szintjének megfelelően, annyiszor 300-at kap ATKnak és DEFnek, hehehe! Azaz az 14400 ATK! Háháháhá! Hát nem csodálatos? - ennél gusztustalanabb szörnyet még senki sem láthatott. Lábai kígyók voltak, és egy kígyófej volt eredetileg, de akkor abból kibújt egy nő, ám ekkor annak szájából kibújt egy kígyó. - Gyerünk kislány vége az ostoba varázs lapodnak!
- Ez nem jó! Egy jó lapot kell húznom! - majd ekkor kihúzta a Szörny Élesztőt. - Remek! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Megidézem Kuribont vele! Most aktiválom a Szinkron Erősítést, és most, szinkron idézés! (Lv: 7+1+2) Azaz most jön, a tízes szintű, Lovagi Tündér Sárkány! - egy lovag volt az, de a kezei karmosak voltak, és a szárnyai ugyanolyanok voltak, mint az Ősi Tündér Sárkányé. (ATK: 2700) - Nem csodálatos? - kérdezte mosolyogva Luna.
- Köszönöm Luna, még erősebbé tettél, mint valaha voltam. - mondta mosolyogva a Sárkány.
- Leo, köszönöm… - mondta Luna mosolyogva. Ekkor visszaemlékezett arra, hogy Leo adta neki a lapot ajándékként, körülbelül egy hónapja. - Én még nem adtam neked semmit. - mondta szomorúan Luna, majd ekkor feleszmélt. - De ez a győzelem csak neked fog szólni! - Aktiválom a Lovagi Tündér Sárkány képességét, amely az, hogyha kiviszem a játékból, akkor elpusztíthat egy ellenséges szörnyet! És csak egy szörnyed van, nem? - ekkor megindult.
- Jajj ne, a szörnyem! - kiáltozott, majd ekkor támadni próbálta közvetlenül. - Cöhh, csak ugrattalak te ostoba kislány! Nem veszed észre mikor kell feladni? - megjelent előtte öt Kígyó Zseton. - Ezek nem szokványos Kígyó Zsetonok! - mondta, miközben az egyik elpusztult.
- Mi ez? - kérdezte Luna, majd megjelent a lábánál egy kígyó és beléharapott. - Áááh! (Luna: 4000->1300) Szóval leveszi az elpusztító szörny támadó erejét. Azonban, aktiválom a Lovagi Tündér Sárkány képességét, és most kapok minden ellenfél szörny után 500 LP-t! Az 1500!
- Milyen szánalmas! - mondta Chleopatra lesajnálóan, majd az utolsó lapját húzta ki. - Gyerünk, itt jön a Halálos Kígyósivatag! Ennek hála, megidézhetek egy szörnyet, de mivel feláldozok egy Robbanó Kígyó Zsetont, ezért fejjel lefelé védelembe is megidézhetem!
- Micsoda? - kérdezte Leo. - Ez a lány végig csalja az egészet, de ezt Luna nem tudja…
- Én jövök! - mondta Luna, aztán húzott egy lapot. - Hmm… semmit sem tudok tenni lényegében, csak a Lovagi Tündér Sárkányom maradt! Gyerünk Tündér, támaaaaadj!
- Rendben van Luna, de aggódom! - mondta a Lovagi Tündér Sárkány. - Pusztulj!
- Milyen ostobák vagytok! - mondta Chleopatra. Majd ekkor felfordult egy üres lap. - Alakulj át, légy Robbanó Kígyó Zseton! Így most újra vesztessz 2700 életpontot, kislányka!
- Neee! - sikoltott fel Luna fájdalmasan. (Luna: 2800->100) - Ez nem lehet! - mondta Luna. - Aktiválom a Tündér képességét, és kapok 1000 életet! Ezennel a körömnek vége! - sírt ekkor.
- Milyen szánalmas, de véget vetek a fájdalmadnak! - ekkor a ruhája alól megjelent egy lap. - Feláldozok két lapot, és itt jön, Audix, a Királyok Kigyója! - ekkor a ruhája alól kibújt ezernyi kígyó, és egyesült a szörnnyel, majd megjelent egy óriási kígyó. - Háháhá! (ATK: 4000) Véged! Most megtámadom a kis Lovagodat, és máris véged! - nevetett őrülten a csaj.
- Nem lehet! - kiáltotta Luna, majd az óriási kígyó szájából kígyók kezdtek özönleni, és áttörtek könnyedén a Lovagi Tündér Sárkin, aztán Lunába haraptak. - Ááááh! (Luna: 0)
- Hehehe! Vége van a harcunknak, ennyi voltál kislány! - majd elment Chleopatra. Közben Luna alig bírt állni a lábán, végül összeesett. Leo nagyon megijedt, Yuseiék is odamentek.
- Luna, Luna! Jól vagy? - kérdezte Leo szomorúan, majd elkezdett bőgni. De Luna nem ébredt fel. Nagyon lázas lett, szóval elvitték a gyengélkedőre. Ezért most mára befejezték a párbajokat, holnap folytatódik a Csajok Bajnoksága, közben Dávid a lány után ment.
- Mit akarsz Syler? - kérdezte Chleopatra, amikor meghallotta, hogy valaki közeledik. - Ne is próbálj átverni, tudom hogy te vagy az! - mondta, majd megfordult, ekkor Dávid is előjött.
- Te egy csaló vagy, a lapokat össze-vissza húzogatod, és valahonnan tudod melyik a legmegfelelőbb, te roszabb vagy mint egy kígyó, mint egy csótány, te egy féreg vagy, nem?
- Ne gúnyolódj, nem engedtem meg neked, mit akarsz, talán etesselek meg a kígyóimmal, vagy mi? - kérdezte, miközben Dávid szemébe nézett. - Mi az? Te nem félsz tőlem? Miért?
- Mert egy ostoba csaló vagy! De jegyezz meg egy valamit, ami nagyon fontos! Ezt jegyezd meg mindenképp! Ha a nővéremhez egy újjal is hozzányúlsz, neked annyi lesz, érted? Hmm?
- Te engem nem fenyegethetsz! Tudod jól hogy legyőznélek könnyedén! Csalás nélkül is akár, hiszen félsz a sötétségtől, a testvéredet meg… cöh! De várok a párbajunkkal addig, míg el nem intéztem őt, hiszen hogyha a bosszúálló Sylerrel nézek szembe, azt mondják hogy még talán veszíthetek is! Na engem érdekel egy bosszúálló Sylerk, hallod-e? Majd párbajozunk!
- Abban biztos lehetsz! - mondta Dávid mérgesen, majd megjelent Leo, és mindent hallott.
- Miért nem szóltál senkinek hogyha te is láttad hogy csal? Most Lunával valami baj lett! Csakis a te hibád, te… szemét! - mondta mérgesen Leo. - Miért nem szólsz egy szót sem?
- Engem… nem érdekel mi van a húgoddal, már megbocsáss, de nem az én bajom! - felelte, majd elment Leo mellett.
- Mit mondtál? - Leo nagyon ideges lett, majd bekészítette a korongját. - Gyerünk akkor, legyőzlek, te felfuvalkodott!
- Ez érdekes… - mondta Dávid, majd ekkor elmosolyodott. - Hát rendben, akkor kezdjük!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg