Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 78.

78. rész: Az Út A Pokolba:

- A házas eset óra Crowler, kórházban van. - azaz körülbelül három órája. - Kile, ha még egyszer ilyet csinálsz, komolyan kirúgatlak az akadémiáról. - mondta Dávid mérgesen neki.
- Jójó… tudom tudom… nem kellett volna titeket felébresztenem, aztán nem kellett volna a házat kihívnom, elnézést. - mondta miközben össze-vissza szégyellte magát… na persze.
- Ez meg mi? - kérdezte Bálint, miközben egy repülő hangját hallották. A Kaiba Corp emberei voltak, három helikopterrel elhozták az új Slifer Házat. - Mi van? - kérdezte Bálint. - Ez tömeggyártással készül? - nem is gondolta volna, ekkor a Kaiba Corposok leengedték azt.
- Remek… megérkezett az új Slifer Vörös Ház. - mondta Bonaparte, miközben az igazgatói székben ült. - Milyen remek itt ülni. - mosolygott közben ördögien, majd elővett egy alkoholos filcet. - Lássuk csak… - ekkor áthúzta Crowler nevét, majd elkezdett nevetni.
- MI? - kérdezte Crowler, majd felébredt ijedten. - Bonaparte… teee… szemét. - mondta mérgesen, közben egy nővér mozgatta a karját. Crowler mindig beszélt hozzá, de az sosem szólt vissza, úgyhogy azt hitte nem érti mit mond. - Fejezd már be te banya! - ekkor egy nagyot rántott rajta, majd annyit mondott: „Mindent értek amit mond!”. - Jaajj neee! Segítség!

Dávidék bementek a házba, meglepődtek, hogy ugyanúgy volt berendezve a ház, mint az előző. Ám ekkor Ratchel, Alexis, Atticus és Chazz bekopogtak. Épen most pakoltak be a fiúk.
- Előbb indulunk. - mondta Alexis, miközben aggodalmas tekintettel nézett rájuk. Sajnálom, de attól félek… azaz félünk hogy a sötétség értesülést kapott arról, hogy elutazni készültök!
- Rendben! - mondták Dávidék, majd gyorsan bepakoltak, aztán megérkezett a szigetre a repülőgép. Meglepődtek, hogy több utas is volt rajta. Azonban a fiú, akinek a Sötét Kiber paklija volt, figyelte őket mindvégig. Így hát tudta is hogy mire készülnek Dávidék.
- Gyerünk szolgám, támadd meg őket, és akár be is kerülhetsz közénk, hogyha nyersz!
- Igenis nagyuram. - mondta egy lány, miközben letérdelt a fiú elé. - Megsemmisítem őket!
- Hehehe… az a repülőgép sajnálom, de már nem szállhat le! - nevetett őrülten a fiú, majd eltűnt, a sötétségben pedig egy lapot szorongatott. - A Sötét Kiber Sárkány, a legerősebb lap!
- Tulajdonképpen miért is örülsz ennek az útnak? - kérdezte Bálint és Kile, miközben Dávid és Ratchel előttük haladtak. Ratchel rögtön felkapta a fejét, ő tudott valamit. - Dávid, hallod?
- Én… azért mert… valakinek… - mondta, miközben megállt. - …megakarok fizetni! - mondta komolyan, kis komorság is vegyült a hangjában, de aztán elkezdett mosolyogni. - Ne is kérdezzétek hogy kinek, úgysem ismerhetitek. - mondta miközben újra elindultak. - Menjünk! - eközben mellettük felszállt egy csuklyás, maszkos ember is. - Ki a fene volt ez?
- Nem tudom, de nekem furcsának tűnt nagyon is. - mondta Atticus, miközben komoly volt. Most az egyszer tényleg. - Alexis, figyeljük azt a fickót, sajnos nekem nagyon sötétnek tűnik!
- Micsoda? - kérdezte Alexis döbbenten. - Értettem Atticus. - mondta, miközben összehúzta a szemöldökét. A sötét figura eközben hátranézett, Ratchel meglátta a szemeit, vörösek voltak.
- Mi a fene ez? - kérdezte Ratchel, miközben megijedt a tekintetétől, mintha csak egy kígyó szemébe nézett volna. - Egy kígyó az? - kérdezte Ratchel, úgy érezte mintha egy kígyó lenne.
- Mi? - kérdezte Dávid, majd odanézett, ahová Ratchel, ám ekkor Kile meglökte. - Mi a fene… - kérdezte volna mérgesen, de ekkor elkezdett nevetni Kile. - Gondolhattam volna…
- Most miért? - kérdezte Kile. Ekkor megkérdezte tőle Bálint hogy ő miért örül hogy jöhet. - Hát először is, elég élvezetes az ingyen utazás, nemde? Másik dolog meg hát… imádok enni, főleg hamburgert, és Ausztráliában azt használtam hogy nagyon jókat csinálnak! - mondta.
- Ahha… értem. - mondta Bálint kissé zavartan, miközben Kile eléggé el volt szállva. - Szóval a hamburgerek miatt mi? - kérdezte magában. - És te Ratchel? Miért örülsz hogy…
- Mert így sokat vagyok legalább a öcsémmel. - mondta Ratchel, miközben meglökte Dávidot. - Ugye öcsi? - kérdezte, majd elkezdett nevetni mikor Dávid elkezdett idegeskedni. - Nyuugi!
- Én pedig… azért megyek csak hogy megtudjam mi az a három lap… - gondolta magában Bálint, ekkor felértek végre a repülőgépre, majd bezárult az ajtó mögöttük. - Indulunk hát!
- Mit tegyünk, ameddig a repülőn vagyunk? - kérdezte kíváncsian Ratchel, ekkor Kile elhívta. - Szóval menjünk enni mi? - kérdezte nevetve. - Hát jól van, rendben van, akkor menjünk, de… öcsi, vigyázz magadra, soha sem kerülj párbajba, ameddig vissza nem érek! - mondta.
- Jójó, menjél már! - mondta Dávid sürgetve, miközben gondolkodott, eközben kinézett az ablakon. - Várj csak te mocsok! Visszaszerzek mindent, amit elvettél tőlem… - gondolta.
- Mire gondolsz? - kérdezte Bálint, miközben aggasztotta, hogy Dávid máshol jár. - Hahó!
- M-mi az? - kérdezte Dávid, miközben „felébredt”. - Nos lássuk csak… mindegy hagyjuk! Ez rád nem vonatkozik! - mondta mosolyogva. Ám ekkor sikoltást hallottak. - Mi volt ez? - kérdezte, majd Bálint felpattant, ám ekkor megfogta annak kezét. - Biztos vagy benne hogy oda kell mennünk? - szomorú volt, majd lehajtotta a fejét. - Biztos hogy… oda kell menni…
- Ne légy már ostoba! - mondta mérgesen Bálint, miközben elrántotta a kezét. Ekkor Dávid is felpattant, majd együtt elindultak a repülő orra felé, majd meglátták a sötét fickót, amint éppen legyőzte Atticust és Alexist. Alexis volt az aki sikoltott, odafutottak gyorsan hozzájuk.
- Ez a fickó… nagyon erős. - mondta mérgesen Alexis, miközben nagy nehezen felkelt.
- Gyerünk, állj ki velem Dávid Syler! - mondta a sötét alak, miközben vörösen izzott a szeme. - Mi van? Nem akarsz talán ki állni ellenem? - kérdezte cinikusan a fickó. - pedig jót szórakozhatnánk! Igazán! - ekkor ránézett Dávidra, annak szemébe, és Dávid remegett.
- Francba, már megint ez a remegés! - gondolta Dávid, miközben próbálta lefogni a kezét. - Bálint… kérlek állj ki helyettem. - mondta, miközben lefogta a kezét. - Én… képtelen…
- Rendben! - mondta Bűlint, majd Dávid elé állt, aztán a sötét fickó elkezdett nevetni. - Mi...
- Hogy mi van? - kérdezte a fickó nevetve. - Semmiség ugyan, csak az, hogy ez a párbaj, mindenkinek a lelkével járhat, ha vesztesz! - Bálint megijedt egy pillanatra. - Na mi van, így is ki állsz ellenem? - kérdezte gúnyosan, miközben megkeverte a pakliját gyorsan. - Naaaa?
- Gyerünk, kezdjük! - kiáltotta Bálint hangosan. - PÁRBAJ! - ordították, majd megjelent egy kör a repülőgép körül, majd megállt. Mindenki megijedt, amikor ez az egész történt. - Mi a…
- Hehehe… mint mondtam mindenkinek a lelke a tét, és most kezdjük! - mondta, miközben kihúzták az öt lapot. - Húzok egy lapot! Aktiválom rögtön a Természetellenes Létezés nevű lapot! Ezzel meghatározhatok egy lapot a paklimban! Most ötven lap van a paklimban, és meghatározhatok egy számot, legyen a… - ekkor becsukta a szemét, majd kinyitotta hírtelen. - Legyen a harmincnegyedig! Hogyha szörny és eltalálom a szintjét, akkor automatikusan megidézhetem rögtön! Én azt tippelem, hogy ez egy tizenkettes szintű szörny! - majd felmutatta a lapot. - Remek! Ez egy valóban tizenkettes szintű szörny! Meg is idézem rögtön! Jöjj hát, Sátán Királya-Óriás Vörös Király Piton! (ATK: 500) Hát nem csodálatos? Kör vége!
- Tizenkettes szörny, és 500-as támadó erejű? - kérdezte döbbenten Bálint. - Milyen szánalmas! Húzok egy lapot! Lássuk csak… - meglátta, hogy mit is tudna tenni. - Remek.
- Bálint figyelj oda, a Pitonnak, biztosan hogy vannak képességei! - mondta Dávid aggódva.
- Igen, igazad lehet! - mondta Bálint, miközben megidézte ekkor Elemi-Hős Jég Szilánkot. Most pedig, eldobok egy lapot, és aktiválom a Szörny Élesztőt! A lap amit eldobtam, az a Lég Kolibri volt, most akkor aktiválom a képességét így kapok 2500 életpontot! (Bálint: 4000->6500) - azonban az ellenfele kicsit sem rezzent meg, sőt még tetszett neki. - Gyerünk, most támadhatok előbb közvetlenül Jég Szilánkkal! - kiáltotta, de az ellenfele elkezdett nevetni.
- Ugyan már, te ennyire ostoba vagy? - kérdezte a fickó, majd elvesztette az életpontokat. (Sötét Alak: 4000->3200) Igazán ostoba vagy! Hogyha vesztek életpontot, akkor megkapja a Pitonom az ellenfél életpontját a támadó erejébe, ami azt jelenti, hogy… hehe… 7000 ATK!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - Óh ne, az nem lehet… Várjunk csak… lefordítok egy lapot. - mondta Bálint, majd továbbadta a kört. - Nem győzhet… a repülőn mindenki…
- Veszélyben van igen! - mondta a sötét fickó, ezzel összezavarva Bálintot. - Mi van? Azt hiszed hogy a fejedben olvasok vagy mi? - gúnyolódott, közben húzott egy lapot gyorsan. - megidézem a Piton Szolgálót! (ATK: 500) Feláldozom a Piton Szolgálót, így támadhat a Király Pitonom, gyerünk, semmisítsd meg azt a ronda csirkét, pusztítsd el a mérgeiddel!
- Csapda lap aktiválás! Tükör Paaaajzs! - ordította, mám nem pusztult el az ellenfél szörnye. - Mi történik? - kérdezte döbbenten Bálint. - Hogyhogy nem pusztult el a szörnyed, mi? - kérdezte.
- Cöh, még ennyit sem tudsz? Hogyha elpusztulna a lapom, akkor egyszerűen csak a te életpontod csökken le a támadó pontjából a Pitonnak! És a te életpontodat is lefelezi, hehe!
- Micsoda? - megdöbbent Dávid is, és Bálint is. - Áááh! - ordította Bálint, amikor beleharapott a Király Piton, és beleeresztette a mérgét. - Ez fáj… - mondta döbbenten. (Bálint: 6500->3250) - Aktiválom a Kapzsi Üstöt, húzok két lapot! - majd lefordított egy lapot. - Aktivizálódik a Lég Kolibri képessége! És most kapok újra 2500 LP-t! (3250->5750) És most, a körömnek… - kezdte volna, ám ekkor Dávid csóválta a fejét, és elé állt. - Mi?
- Gyerünk, aktiváld azt a varázslapot, de gyorsan! - mondta, miközben mutatott egyre.
- Miért? - kérdezte Bálint, de Dávid összehúzta a szemöldökét. - Hát jó, de hogyha nem jön be, a te lelkeden fog száradni mindenki! Varázslap aktiválás! Villám Rítus! Megidézhetem így a Villám-Szárny Sárkány Lovagját! - ekkor rájött, hiszen a kezében volt egy csapda is. - Remek! - gondolta magában. - Feláldozom a Villám-Szárny Sárkány Lovagját, hogy megidézhessem így, a csodálatos, és erőteljes Villám-Szárny Sárkányt! - eltökélt volt most már.
- Milyen eltökélt lettél hírtelen. - mondta miközben Bálint lefordított egy lapot. - Azonban… az eltökéltséged semmit sem fog érni, az ellen amit most húzok! - mondta őrült kacajok közepette a sötét alak.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!