Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 82.

82. rész: Izinski vs. Syler! A Nagy Csata Kezdete! 1. rész:

- Micsoda?! - kérdezte Akiza mérgesen, majd odament mérges tekintettel az apjához. - Miről beszélsz apa? Ez valami ostoba vicc vagy mi? - kérdezte, azonban az apja elmosolyodott. - Szóval akkor… hát ez nem vicc. - mondta fáradt tekintettel, majd ránézett Mr. Sylerre. - Most már értem! - mondta döbbenten Akiza. - Szóval azért volt ilyen ismerős az a fiú… ő Dávid…
- Szóval akkor elnézésüket kérem, de most félbeszakítjuk a bajnokságot, a világ egyik legnagyobb csatájára az Izinski család és Syler család között! A párbaj holnap pontban ilyenkor fog kezdődni, addig a két párbajozó is felkészülhet, mindenki menjen ki most már! - mondta az MC, bár elég ideges volt, hiszen nem tudott semmiről. - Beszélnünk kell most!
Dávid eközben kiment a barátaival, Akiza ottmaradt az apjával és Mr. Sylerrel együtt.
- Dávid, veszteni fogsz! - mondta Kile, miközben mentek egy hamburgeres felé. - Mármint… - kezdte volna kimagyarázni amikor Dávid és Bálint gyilkos tekintettel néztek rá egyszerre.

- Kile, te ostoba, nem inkább bíztatnod kéne engem? - kérdezte Dávid mérgesen, közben elővette a pakliját, majd előhúzott egy lapot.

- Akiza Izinski… már nem emlékezhet de találkoztunk még körülbelül hat éve, és párbajoztunk. Akiza… erőteljes párbajozó, és mint régen, azt hiszem most is le fog győzni, minden bizonnyal le fog… - gondolta magában, miközben egy lapot bámult. - Ez a lap… volt az amit legyőzött utoljára Akiza a paklimban.
- Mi az Dávid, min gondolkodsz? - kérdezte Bálint, miközben Kile bement hamburgert venni. - Ez az ostoba Kile már megint megy enni. Már idegesítő… - mondta mosolyogva, de ekkor meglátta hogy Dávid a lapot bámulja. - Akiza… túl erős. - gondolta. - A taktikája legyőzhe…
- Bálint, te ugyebár nagyon jól ismered a Team 5D’s-t? - kérdezte kíváncsian Dávid, majd Bálint bólintott. - Akkor segíts összehozni egy Akiza-ellenes paklit! - csillogott a szeme.
- Akiza ellenes? - kérdezte Bálint, majd odanézett Kilera, miközben az hamburgert vett. - Rendben van, akkor hát legyen! - ám ekkor nekiment egy fickónak hamburger ruhában.
- Hé te kölyök, vigyázz már magadra, hallod te! - mondta mérgesen a Hamburger-man. - Gyerünk állj ki ellenem! Ha nyersz kapsz egy évnyi hamburger adagoz, de ha én nyer…
- Micsoda? - kérdezte a fülét hegyezve Kile, amikor meghallotta a Hamburger-man mondandóját. - Kiállok ellened! - mondta Kile, amikor kifutott gyorsan. Majd elkezdett a Hamburger-man nevetni. - Nos, akkor te nagyra nőtt hamburger, ki állnál ellenem, mi?
- Rendben van! - nevetett a Hamburger-man, majd ekkor lehúzta magáról a ruhát. Mindenki azt kérdezte, hogy „Mi?”. - Mindez csak egy csapda része volt, háháhá! - megjelent egy ketrec körülöttük. - Én egy kártya rabló vagyok, hogyha legyőzlek, enyém lesz a legjobb lapod! Értessz engem? - mosolygott őrülten, Dávidék aggódtak Kileért. - Nos mi van már?
- Ez állati ötlet! - mondta Kile, majd elgondolkozott. - Bár így utólag el ment az étvágyam tőled! - mondta undorral az arcán, majd aktiválták a párbaj korongjukat. - Én kezdek, oké? Aktiválom a Kapzsi üstöt! Majd húzok két lapot, aztán megidézek egy lapot, Szépség Harcosa LV4! Lefordítok egy lapot, majd a körömnek máris vége! - Dávidék komolyan aggódtak érte.
- Kile, vigyázz, ez a fickó nem viccel. - mondta Dávid aggodalmasan. - Ostoba, te mindig belesétálsz a legostobább csapdákba, aztán a végén vesztessz. - gondolta mérgesen Dávid.
- Nem, nem fogok veszteni! - mondta Kile, majd kacsintott egyet. - De előbb lássuk mit tud…
- Hm, te egy ostoba félnótás vagy! - mondta gonosz vigyorral a Hamburger-man. - Húzok egy lapot! Aktiválom a Venus Bolygó lapomat, ezzel idézhetek egy Esthajnal Harcost a paklimból! Itt jön tehát az Esthajnal Harcos! (ATK. 1900) Most aktiválom az Instant Hamburgert, amellyel megemelhetem az Esthajnal Harcos támadóerejét a duplájára, gyerünk Esthajnal Harcos, semmisítsd meg az ellenfelünk, háhá! (ATK: 1900->3800) - Remek…
- Nem lehet! - kiáltotta Kile. (Szépség Harcosa LV4 ATK: 2000) Ám ekkor felnézett gyorsan, és ravaszon. - Ezt most megszívtad! - mondta mosolyogva Kile. - Csapda lap, aktiválás! Itt van a Végzetes Vértezet! - megbénította rögtön az ellenfél szörnyet. - Na ezt kapd ki, jó nem?
- Nem! - vágta rá rögtön ellenfele. - Lefordítok egy lapot s a körömnek vége! - Nyerni fogok!
- Húzok egy lapot! És most aktiválom a LV4 képességét, így itt van az LV1, 2 és 3! Most pedig, szinkron idézés és itt van Adonisz, a Férfiszépség Istene! Gyerünk, semmisítsd meg az ellenfelünket, de előbb aktiválom a képességeidet, -500 ATK az ellenféltől, és az LP-be támadhatsz! - Most így átvettem a vezetést, semmi esélye az ellenfelünknek, nemde Ado’?
- Áhh! - kiáltotta ellenfelük. - Mi a fene volt ez? - kérdezte gúnyosan. (Hamburger-man: 4000->3600) - Csapda lap aktiválás, Végzet Idézés! Bármilyen lapot megidézhetek az Extra Paklimból! Ez pedig akkor legyen a fúziós szörny, Hélio Nap Harcos! (ATK: 5000) - Hehe!
- Micsoda? Ez lehetetlen! - kiáltotta Bálint mérgesen. - Hélio Nap Harcos… egy betiltott lap! Nem is lehetne használnod, eleve szabályt sértesz ezzel, tehát már nem is számít ez a párbaj!
- Ne beszélj vele! - mondta Dávid. - Ez egy csaló, ha nem vetted volna észre, mit érdeklik őt a szabályok szerinted? Gyerünk már Kile, győzd le ezt a szemét csalót, gyerünk! - bíztatta.
- Rendben! - mondta Kile, majd aktivált egy varázs lapot. - Itt a Szint Bénító, így nem támadhat egyetlen LV4 feletti szörnyed sem, nos tetszik? - kérdezte mosolyogva Kile. - És most söpörd el az 1900 ATK-jú szörnyed, semmisítsd meg Adonisz! - kiáltotta elszántan.
- Francba! - kiáltotta mérgesen a Hamburger-man, miközben csökkent az élete. (LP: 2500) - Akkor hát, most én jövök! Húzok egy lapot, máris! Hm, aktiválom a Láncrobbanást! Hmm, mondjuk eldobok 5 lapot a paklim tetejéről, és így 500 életed marad! Háháháhá! Ez is egy tiltott lap igaz, de olyan élvezetes használni, nemde? - ordította a Hamburger-man. - Amúgy a nevem Quantum! És most aktiválom a Végzet Bomba - Szórófej lapot! Minden körben kapunk mindketten 200-200 sebzést, hát nem remek? Hiszen akkor nem sokára vesztesz!
- Neee! - kiáltotta Kile ijedten. (Kile: 4000->500->300) - Ez lehetetlen… - mondta, miközben letérdelt fájdalmasan. Dávid nagyon aggódott. - Nem… nyerhetsz, te csaló! - ordította dühösen. - Húzok egy lapot… de nem sok esélyem van, nemde? - kérdezte mérgesen magában. - Megidézem a Hurrikán Szépséget, támadó állásba, deaktivál egy lapot az oldalodon! Legyen az a Végzet Bomba - Szórófej! Így még van egy csöppnyi esélyem, nem?
- Nem! - mondta ördögi mosollyal a Hamburger-man, hiszen ekkor megjelent egy újabb ugyanolyan lap. - Most megszívtad, felgyorsította da végzeted, nahát milyen meglepő, hiszen a Végzet Bomba - Szórófej elpusztulása után megjelenik egy újabb ilyen lap, és aktiválódik!
- Neee! - Kile ekkor elájult. Dávidék megpróbáltak bejutni a rácsok közé, de nem sikerült…
- Ez nem lehet, Kilenak már csak 100 életpontja maradt! - mondta Dávid mérgesen, miközben nevetett őrülten Quantum. - Valahonnan segítség kell nekünk, de hamarjában, valaki… segí…
- Mi történik itt? - kérdezte Akiza, amikor hírtelen megjelent, majd meglátta Quantumot. - Óh szóval egy tiltott lapos „zseni” mi? - kérdezte mérgesen, majd odafutott Dávidhoz, és elkapott egy lapot, és ekkor aktiválta a párbaj korongját. - Pszihikai idézés! - kiáltotta, majd ekkor megjelent mögötte a Végső Kiber Sárkány. - Intézd el azt a fickót, gyerünk Végső Kiber Sárkány! - kiáltotta Akiza, majd ekkor az elpusztította a ketrecet, Quantum meg elrepült.
- A pszihikai idézés… - mondta döbbenten Dávid. - Milyen erőteljes volt így valóságosan a Végső Kiberem. - elcsodálkozott a csodálatos erőn, amely elpusztította majdnem Quantumot. - K-Kile! - ordította, miközben odafutott a fiúhoz. - Kile, hogy vagy? Hallod? Ébredj már fel!
- J-jól vagyok nyugi! - mondta, miközben nagy nehezen felébredt, aztán felült. - Mi a fene történt? - kérdezte döbbenten, majd ekkor meglátta Akizát, és rögtön rájött hogy ő segített.
- Hogy van Quantum? - kérdezte Akiza, miközben Bálint megnézte hogy hogyan van a fickó.
- Honnan ismered ezt a fickót, mi? - kérdezte Dávid, miközben felállt nagy nehezen Kile. - Aki… elmondanád hogy honnan ismered azt a sötét figurát, ugye te nem vagy vele esetleg?
- Dehogy is! Hogy képzelhetsz rólam ilyet? Rémálmomban sem! - mondta Akiza, miközben visszaemlékezett. - Még régen történt, amikor az Árkádia Mozgalomhoz tartoztam… Quantum is egy Árkádiás volt, és elvertem, ez nagyon súlyosan érte őt, tehát ezért elárulta az Árkádiát, majd ilyen csaló szemétláda lett belőle, bár magamat találom ebben bűnösnek…
- Nem, ez nem a te hibád volt, ő volt túl gyenge. - mondta Dávid mosolyogva, ám ekkor Quantum hírtelen felkelt, majd elfutott. - Hagyjad Bálint, nem fog visszajönni! - kiáltotta.
Másnap, szinte huszonnégy órával később, már a csatatérre felálltak Dávidék, egymással szemben, Yuseiék Akizának, Bálinték pedig Dávidnak szurkoltak. És ekkor, elkezdték!
- Kezdődjék az évszázad egyik legnagyobb meccse, Izinski vs. Syler, az egyik legnagyobb harc, ezt azért ismerje el mindenki! Gyerünk, párbajra fel! - kiáltotta az MC, majd mindenki.
- Gyerünk Dávid, kezdjük el! - mondta Akiza. - PÁRBAJ! - kiáltották egyszerre. - Lányoké az elsőbbség, nemde? - kérdezte Akiza mosolyogva, majd húzott egy lapot. - remek! Itt van a Fekete Kert, aktiválom tehát! - ekkor megjelent a már ismerős rózsakert. - Most pedig, megidézem A Fekete Rózsa Boszorkányát, támadó állásba! (ATK: 1700) Aktiválom melléje a Tüske Harcost, amellyel hívhatok egy nem-tuner szörnyet, legyen az a Borostyán Tüskés! Ez egy 3-as szintű tuner, remélem tudod hogy mit jelent! Szinkron idézés! Itt jön a csodálatos Fekete Rózsa Sárkány! (ATK: 2400) Igaz, így most van két Rózsa Zsetonod, de ez lényegtelen! - közben lefordított egy lapot, majd elmosolyodott, de Dávid csak némán nézte.
- Így gondolod? - kérdezte Dávid, majd hírtelen húzott. - Feláldozom a két Rózsa Zsetont, majd megidézem, a Zöldszemű Kibersárkányt! (ATK: 3000) És most, támadás a Fekete Rózsa Sárkányra, pusztítsd el a zöld csóváddal! - azonban tudta hogy ott van Akiza csapdája.
- Hm, aktiválom a Gyökér Felszerelés lapot! Most kiválaszthatok a paklimból egy felszerelés varázst, ez a Rosszindulat Tüskéire esett! Így kap 600 ATK-ot a Fekete Rózsa Sárkány! Az ellenfél szörnye pedig veszít 600 ATK-ot minden támadás után! Na mit szólsz ehhez? - kérdezte Akiza, Dávid máris úgy érezte, hogy Akiza felé kerekedett. Azt gondolta, hogy máris vesztett.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!