Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 26.

86. rész: Nemsokára Vége:

- Nos akkor… ma meg fogják mondani, hogy ki ki ellen fog párbajozni. - mondta Dávid, miközben egy kávézóban ültek. - Azonban… az a 4. személy se lehet gyenge hogyha idáig eljutott, nemde? - kérdezte, mert a H csoport versenyzője nyert. - Mindegy, te nyersz Ratchel! - mosolygott, azonban aggódott, hogy Nem Akiza fog Chleopatraval szembekerülni. - Az…
- Mi a baj Dávid? - kérdezte Ratchel, miközben észrevette hogy testvére elgondolkodott mélyen. - Chleopatra miatt aggódsz mi? - kérdezte aggodalmasan. - Ne félj, nem győzhet!
- Azt te is tudod hogy ez nem így van… - mondta Bálint, miközben megérkezett, mert ő rendelt. - Mindjárt jön a… gyümölcslevünk! - mondta nevetve. - Mikor kezdődik a bajnokság elődöntője mi? - kérdezte Dávidékat, de Dávid gyilkos tekintettel nézett rá. - Jól van na! Ratchel nyugi, te fogsz nyerni! - mosolygott, majd Ratchel bólintott. - A kígyó pakli túl…
- Erős! - mondta Dávid, még mielőtt Bálint befejezhette volna. - Ratchel, nagyon vigyázz vele, érted? - kérdezte aggodalmasan, de Ratchel rá se hederített, úgy gondolta hogy legyőzheti még Chleopatrat is, puszta szerencsével. - Várjunk… hol van Kile egyáltalán?
- Hát tudod, ő tegnap kicsit túl sokat evett, aztán még ráivott egy finom zaftos lejárt gyümölcslevet, szóval szorulása volt, aztán bevett egy kis lejárt hashajtót és ehh… most…
- Azt ne mondd hogy benne volt a kezed. - mondta gúnyosan Dávid, de Bálint nem válaszolt, hanem csak félrenézett. - Láttam azt a pillantást! Te voltál mi? - kérdezgette végig. - Nem baj!

- Valóban? - kérdezte Bálint mosolyogva. - Kicsit elegem volt már belőle, mert sokat beszél meg… tudod és akkor… jajj ne… Kile fertőző, már én is sokat kezdek beszélni, nem lehet!
- Te eddig is sokat beszéltél. - gúnyolódott Dávid, aztán bementek az arénába mindhárman.
- Hoppá! - mondta Ratchel, amikor a többi versenyző már várta. - Csak ne Akiza Izinskivel és Chleopatraval legyen meccsem, csak ne! - szuggerálta magában, de nem jött össze, ekkor a gép azt adta ki, hogy Akiza vs. Jena, Ratchel vs. Chleopatra, úgy döntöttek hogy előbb Ratchelék meccse lesz. - Ekkora mákom is csak nekem lehet, remek. - mondta idegesen.
- Hehehe… nekem nagyobb szerencsém van. - gondolta Chleopatra, majd Akiza és ellenfele lementek a pályáról, és Ratchel meg Chleopatra felálltak egymással szemben. - Legyőzlek!
- Az a kígyó! - mondta Dávid mérgesen, majd Leora nézett, és bólintottak mindketten. Felnézett rá Akiza is, majd bólintottak ők is. - Rendben van, Ratchelnek nem eshet baja!
- Akkor hát, kezdődjék az elődöntő első szakasza, Ratchel Crone vs. Chleopatra, párbaaj!
- Rendben, akkor hát én kezdek! - mondta Ratchel, aztán húzott. - Aktiválom a Kiber Párbaj varázslapot, amely megengedi, hogyha van egy Kiber Szörnyem már a pályán, akkor összesen egy körben kettőt idézhessek! Most pedig, itt jön a Kiber Lovag támadó állásba! (ATK: 1000) Most pedig, megidézem a Kiber Lándzsát, támadó állásba! (ATK: 0) Speciális fúziós idézés, és itt van az Kiber Lovag Ion-Dárda Mód! (ATK: 1700) Aktiválom a képességét, és hogyha feláldozok 1000 életpontot, már most is támad! Ez a lap átírja a szabályokat lényegében!
- Micsoda? - kérdezte Chleopatra mérgesen, miközben csökkent az élete. - Lehetetlen! - mondta vérig sértve. (4000->2300) Közben lefordított egy lapot Ratchel. - Rendben, akkor hát én jövök! Aktiválom a Természetellenes Létezést! Már gondolom jól tudod mit tud ez a lapocska, ez kell ahhoz, hogy megidézzem az én drágaságomat! A 29. lap lesz az és tizenkettes természetesen. - majd felmutatta. - Mily meglepő nemde? Pont az lett az amire gondoltam, háháhá! Itt jön, Sátán Királya-Óriás Vörös Király Piton! (ATK: 500) És most, aktiválom az Ősi Lándzsa lapot, amellyel a „Kígyó”-féle szörnyek kapnak 1500 ATKot, gyerünk akkor én is Király Pitonom, semmisítsd meg azt a rusnya szörnyet, pusztítsd, el!
- Aktiválom a csapda lapomat, a Tükör Pajzsot, amely elpusztítja az összes szörnyedet!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Chleopatra. - Pusztulj te kis rohadék! Na várj csak! Megidézem a kezemből a Hétfejű Hidra-kígyót támadó állásba, úgy hogy a temetőből kivonom a játékból az egyik kígyó szörnyemet, hétszer annyiszor harminc támadó erőt kap, amennyi szintje volt a játékból kivont szörnynek, azaz 2520 ATK! A következő körben…
- Végem, mi? - kérdezte félve Ratchel. - Hétszer támadhatsz, hogyha jól húzol, olvastam erről a lapról, de azt is, hogy ez a lap elpusztult! Tehát ez a lap nem is lehetne nálad, honnan sze…
- Minden lapomat a sötétség élteti, érted? - kérdezte nevetve Chleopatra, majd befejezte körét.
- Akkor én jövök! Húzok egy lapot! Megidézem a Kiber Sárkány Zweiomat, kinevezem Kiber Sárkánnyá, most pedig speciális fúziós idézés, itt jön Wolfeguard, a Kiber Lovag! - egy normális Kiber Lovagnak tűnt, ám ekkor sárkányszárny jelent meg, majd a kezein karmok jelentek meg, és a lándzsán megjelent egy Kiber Sárkány-fej. - Köszönöm apa, hogy elküldted ezeket az erőteljes speciális fúziós szörnyeket. - mondta magában Ratchel mosolyogva. A születésnapom nemsokára jön, de most volt rá szükségem jól tudtad, és csak nekem gyárttattad. - Most pedig, aktiválom a képességét, amely megfelezi az ellenfél erejét. Így még ha a Lovag ereje csak 2200 is, lazán leveri a kukacodat, gyerünk Wolfeguard, harcra fel!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Chleopatra, majd elpusztult a szörnye. - Ez lehetetlen! - ideges volt nagyon, ám ekkor a porfelhő eltűnt, majd megjelent egy Hidra, csak az egyik feje le volt vágva. - Hát nem csodás a drágám? - kérdezte őrült tekintettel. (2300->1360) - Hehe…
- Mi? De így is gyengébb mint a lovagom! Hiszen csak 2160 az ereje! - mondta Ratchel, majd lefordított egy lapot. - A körömnek vége, te jössz te boszorka! - mondta Ratchel, de félt már.
- Remegsz mi? - kérdezte Chleopatra gúnyosan, közben húzott egy lapot. - Jól is teszed, hiszen véééged! Mint a botnak hallod? - Ratchel elmosolyodott. - Nem sokára már nem lesz min mosolyognod! Először is aktiválom a Hidra Harapását! - ekkor visszanőtt a Hidra feje. - Most pedig, aktiválom a felszerelés varázslapot, Háromezer Végzet! Ez a lap felemeli háromezerre a Hidrám erejét! (ATK: 2520->3000) Most pedig kedves Hidra, söpörd el az ellenfelünk! - ordította, miközben őrülten kacagott, majd felnézett Dávidra, és rámosolygott.
- Te rohadék! - mondta Dávid mérgesen, miközben szinte a képébe nevetett. - Ha bántod…
- Hétszer támadhatok, szóval neked véged! - mondta Ratchelnek, majd megindultak a támadások. - Ha jól számolom, akkor nyertem. - gondolta Chleopatra kárörvendően.
- Nem nyerhetsz te rondaság! Itt van a Kiber Egység csapda! Megemeli az egyik szörnyem erejét 900-al, ameddig az ellenfelem támadási fázisa tart! Véged van te kígyó asszony!
- Micsoda? - megdöbbent amikor visszapattantak a támadások, majd a Hidra összes feje elpusztult. - Óh ne! A Hidra! (Chleopatra: 1360->660, Szörnye: 0 ATK) Lényegtelen! Ugyanis itt van a kezemben, a Hidra Feltámasztás! - majd aktiválta, és ekkor visszanőtt az összes feje a szörnyetegnek. - Kár hogy csak a következő körben támadhat… de sebaj!
- Akkor az én köröm jön! - mondta Ratchel, aztán húzott. - Remek, aktiválom a Háborgó Világvégét! Most a kezembe vehetek egy olyan lapot, amilyen akarok. Az pedig a Csendes Világbéke! Ezzel a lappal, hogyha aktiválom, a kezembe vehetek, az Ellen-Káoszt, és most hogyha ezt aktiválom, akkor neked annyi! - mondta Ratchel elszántan, és elpusztította a Hidrát. - És most, véged van, támadááás! - a Lovag ekkor rátámadott, majd egy nagy porfelhő kerekedett. Mindenki azt kérdezte, hogy „Győzött?”. Majd elkezdtek tapsolni, ám ekkor…
- Hehehe! - ekkor megjelent öt Hidra Zseton Chleopatra oldalán. - Hogyha a Hidra elpusztul, hagy maga után „kölköket” ezt nem olvastad? Édesem… - mondta Chleopatra. - Hogyha varázs vagy csapdalap által pusztul el, akkor vége a körödnek máris! - nevetett őrülten.
- Nem lehet! - mondta Ratchel. - Most hogyha idéz valamit, ami erős nekem annyi…
- Véged van… most már biztos. - majd kihúzta a legalsó lapot. - Itt a Kapzsi Kígyó! Most húzhatok két lapot! - újra összevissza húzott, Dávid nagyon ideges lett. - Aktiválom a Sötét Dimenziók Egyiptomát! A kígyók itt nagyon jól érzik magukat! - sötétség ,kezdte körbevenni az egész arénát. Mindenki megijedt. - Hehehe, most pedig, jön a szörny, Audix, a Királyok Kígyója! (ATK: 10000) Mivel öt lapot áldoztam hozzá, ezért lett ekkora az ereje, hmmm…
- Mi ez? - kérdezte remegve Ratchel, amikor a sötétség elkezdett beléáramolni. - Mii eeeeez? - megfájdult a feje, majd a fejében Chleopatra hangját hallotta. - Tűnj a fejemből te… bosz…
- Boszorka? - kérdezte nevetve Chleopatra. - Ugyan már, te is tudod, hogy semmi esélyed sem volt, most sincs semmi esélyed, neked sosem volt esélyed! Te mindig egy lúzer voltál, nem?
- Nem, ez nem igaz! Nem voltam lúzer! Nekem van a legjobb családom, te is tudod hogy…
- Ugyan már, az apád nem szeretett soha úgy mint a kicsiny fiát, Dávidra pedig mindig is irigy voltál emiatt, neem? - kérdezgette, visszhangzott Ratchel fejében, őrjítő volt már neki. - Nem?
- Nem! - üvöltötte Ratchel, senki sem értette hogy mi történik, hiszen ők nem hallották ezt.
- Hehehe. Vesztes… Lúzer… Irigy… Senki… - visszhangzottak a szavak Ratchel fejében.
- Nem, nem neeem! - üvöltötte, majd mérgesen nézett Chleopatrara. - Pusztuuuuulj! Teee!
- Milyen vicces, háháhá! - nevetett sikoltozva Chleopatra. - Nagyon szórakoztató kislány vagy, hehehe! De itt a vége! - ekkor elpusztította a Hidra az ellenfelét, s Ratchel élete lement.
- Nem lehet… vesztettem. - mondta Ratchel, majd kezdett elülni a sötétség körülöttük. - Nem… nem lehet! - mondta szomorúan, majd elkezdett sírni. - Sajnálom Dávid… apa…
- Most pedig, megfizetsz a vereségedért, és mert megaláztál engem mindenki előtt… - mondta Chleopatra mérgesen, majd ekkor felemelte a kezeit hírtelen. Tépjétek szét drágaságaim!
Megindultak ekkor a kígyók Ratchel felé, körbevették, és akartak máris támadni, szét akarták tépni, ahogy az úrnőjük parancsolta, ám ekkor Dávid felugrott és ordított Akizának, majd…
- Rendben van! - mondta Akiza, majd ekkor Dávid ledobott neki egy lapot. - A Végső Kiber Sárkány… - mondta magában Akiza. - Párbaj korong aktiválás! Pszihikai idézés, Végső Kiber Sárkány! - megjelent ekkor a Végső Kiber, majd szétporlasztottak a kígyókat, Dávid pedig lefutott Ratchelhez, Ratchel ekkor összeesett, elájult, nagyon kimerítette ez a csata.
- Ratchel, Ratchel, jól vagy? - kérdezte Dávid ijedten miközben a karjaiban tartotta. - Ratchel!
- T-te… elpusztítottad a kígyóimat! - mondta mérgesen Chleopatra. - Pusztulj te fruska! - megindult egy utolsó kígyó Akiza felé. Akiza meglepődött, majd megpróbált hátrálni, de az csak közeledett felé, majd végül lecsapott…

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?