Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 81.

81. rész: Aki Szereti A Virágokat, Rossz Ember Nem Lehet:

- Ééés a győztes végül Alexis Rhodes lett! - kiáltotta MC. - Bár így is úgy is ő nyert volna, hiszen Sucittáról kiderült, hogy egy férfi! - Alexis nagy hévvel felhúzta magával Chazz mellé Atticust, közben az MC bejelentette a többi csoport győzteseit is. - Akiza Izinski úrnő a B csoport győztese, Chleopatra a C csoport győztese, Luna a D csoport győztese, az E csoport győztese Ratchel Crone, az F-é Carly Carmine… - és nmég elmondta a G és H csoport győzteseit. - De most, akkor kezdődjenek a csoport meccsek! A-B, C-D, E-F és G-H gyerünk! - mindenki elkezdett őrülten tapsolni, majd felállt a pályára egymással szemben Aki és Alexis.
- Gyerünk Akiza… meg tudod csinálni. - gondolta Yusei, miközben Crow ordibált Akizának.
- Carly… bízom benned. - gondolta Jack, miközben elmosolyodott ám ekkor elővett egy táblát. - Azt mondta Carly, hogy ezt a táblát emeljem fel, de ne olvassam el hogy mi áll rajta.
- Párbaj! - kiáltotta Akiza és Alexis egyszerre. - Én kezdek! - mondta Akiza, majd húzott még egy lapot. - Megidézem a Borostyán Falát védelmi pozícióba! (DEF: 1200) Most pedig lefordítok egy lapot. És a körömnek vége. - Ez ugyanaz a taktika amit Yusei ellen használtam.
- Egy 1200-as szörny mi? - kérdezte Alexis fölényesen. - Te nagy Akiza, nem érsz el ezzel semmit! Húzok egy lapot! - mondta Alexis. - Remek! Itt van a Penge Korcsolyás! (ATK: 1400) Most pedig aktiválok egy varázslapot, amely a Rituális Tüköridézés! Bármely rituális szörnyet megidézhetem vele a paklimból! Mondjuk legyen a Kiber Angyal Benten! (ATK: 1800) - Akiza meg sem rebbent ettől. - Gyerünk Fekete Rózsa Boszorkány mutasd mit tudsz, és ne játssz, mert még le talállak győzni! Támadás Benten aztán te is Korcsolyás, győzzétek le…
- Hm, igaz az ostoba Bentened miatt most veszítek pár életpontot, de ez semmiség. - mondta Akiza. (Akiza: 4000->2800) - Aktiválom, a csapda lapom, amely az Átkozott Borostyán! Most visszahívhatom a Borostyán Falát! És te kapsz egy Borostyán Zsetont is! Hát örülsz?
- Micsoda? Ad nekem egy szörnyet? - kérdezte magában Alexis. - De miért adna nekem egy szörnyet? - Mindegy! Támadás akkor Korcsolyás, pusztítsd el azt az ostoba falat! Moost!

- Most kapsz még kettő darab Borostyán Zsetont, és én jövök! - mondta Akiza, majd húzott gyorsan. - Hm, nincs szerencséd Lexi… - mondta Akiza, majd elkezdett mosolyogni. - Aktiválom a Megtévesztés Magját, így megidézem a kezemből a Sötét Serestyént! (ATK: 0) - ekkor Alexis elkezdett nevetni. - Most feláldozom, és itt jön a Rózsa Polipom! (ATK: 2200)
- Lehetetlen! - mondta Alexis döbbenten, amikor megjelent a Rózsa Polip. - Fenébe… ez…
- Ez túl erős nemde? - kérdezte Akiza. - Viszont akkor mit fogsz szólni ehhez? - ekkor aktivált egy varázs lapot. - Sötét Trágya! Ezzel egy növény szörnyből a pályámon, csinálhatok egy klónt! Mivel csak a Rózsa Polip van az oldalamon, ő az! Így hát most elpusztítom mindkét szörnyedet! Gyerünk Rózsa Polipok, támadás a Korcsolyás és a Benten ellen moost!
- Áááh! - Alexis kapott rendesen. (Alexis: 4000->3200->2800) - Még ugyanúgy állunk így is!
- Igen jól mondtad, még! Ugyanis aktiválom az effektjét a Rózsa Polipomnak, és elpusztítom vele a három Borostyán Zsetont amit megidéztem! Gyerünk, pusztítsd el mindet drága polip!
- Ugyan már, úgysem sebezhetsz ezzel, hiszen csak védelemben van! (Alexis: 2800->2500->2200->1900) - M… mi a fene volt ez? - kérdezte Alexis döbbenten, miközben életet vesztett.
- Nem említettem, bocsi! A Rózsa Polip minden elpusztított ellenséges növény szörny után, az ellenfélen sebez 300 LP-t! Nos, most aktiválom a térvarázst, Fekete Kertet! Lefordítok egy lapot, aztán pedig, vége a körömnek. - A következő körömben meg kell idéznem őt, hmm…
- Rendben akkor aktiválom a temetőben a Rituális Tüköridézést! Ha eldobok egy lapot, akkor visszavehetem a kezembe! Aktiválom is most a lapot, aztán megidézem a Kiber Angyal Dakini! (ATK: 2700) - ekkor megjelent egy Rózsa Zseton Akiza oldalán. - Mi a fene ez…
- Csapda aktiválás! Több Mint Végzet Vonal! Ezzel minden növény szörnyet visszahívhatok a temetőmből, és kapnak 1000 ATK-ot, de ez most lényegtelen, hiszen védelemben vannak!
- Már megint egy ilyen fal? Már kezdem unni. - mondta Alexis. - Gyerünk semmisítsd meg az egyik Polipot! Gyerünk Dakini és most aktiválom a Kiber Angyal Erősítést! Így kap 500 erőt!
- Mi volt ez? Egy legyintés? - kérdezte Akiza, miközben csökkent az élete. (Aki: 2800->1800)
- Át vettem a vezetést, szóval egy szavad sem lehet édes! - mondta Alexis, rivalizált a két lány. - De most… jöjjön egy lefordított lap, és a te köröd következik Fekete Rózsa Boszi!
- Nem vagyok már az! - mondta mérgesen Akiza, majd húzott egy lapot, és elmosolyodott. - Itt jön a Másolat Növény! És akkor most jöjjön, a szinkron idézésem! Szinkronizálom a Rózsa Polipomat, a Másolat Növényemmel, és itt van, a gyönyörűséges Fekete Rózsa Sárkány! (ATK: 2400) Aktiválom az effektjét - igaz most megjelent egy Rózsa Zseton az ellenfélnél, - feláldozom a Sötét Serestyént, így nulla lett a szörnyed ereje, támadás most Fekete Rózsa!
- Csapda aktiválás! Halottak hívása! Visszajön így a temetőből Bentent, így most ki kell választanod egy szörnyet, amelyet elpusztít Benten automatikusan! Tehát csakis a Sárkányod lehet! Na mi van Akiza? Nem jutsz szóhoz mi? Nem sokára legyőzlek, szépen lassan, hehe…
- Gyerünk nővérkém, le tudod győzni a csajt! - ordította Atticus fentről, mindenki lehurrogta.
- Lefordítok egy lapot, aztán ennyi volt a köröm! - mondta Akiza, közben a lefordított lapot nézte. - Amint visszahívom a Bűnös Élesztéssel a Fekete Rózsa Sárkányomat, rögtön nyerek!
- Akkor hát húzok egy lapot! Feláldozom Dakinit és bentent, hogy megidézzem a legerősebb szörnyem, a Jégagyar Sárkányt, támadó állásba! (ATK: 3000) - Támadás, söpörd el gyorsan azt a Zseton szörnyet, a következő körben pedig legyőzzük mindörökre! - ordította hangosan.
- Igaza van, van esélye hogy legyőzzön. - gondolta magában Akiza aggodalmasan. - Nem jó… ez így. Majd ekkor felnézett a nézőtérre, és nem volt Yusei. - Hol van… Yusei? Yusei…
- Gyerünk, Akiza! - mondta a lépcsőről Yusei, komoly arccal. - Gyerünk, le tudod győzni!
- Igen, le tudom! - mondta Akiza, felcsillant a szeme, amikor Yusei szurkolt neki. - Na akkor kezdjük! Húzok egy lapot! Aktiválom a csapdalapomat, amely a Bűnös Élesztés! Ezzel most visszahívhatom a Fekete Rózsa Sárkányomat! (ATK: 2400) Igaz most lett egy Rózsa Zsetonod, azonban aktiválom a Fekete Rózsa Sárkányom képességét, és elpusztít mindent a mezőn! Érted? - kérdezte Alexistől, majd minden szörny eltűnt. - Sajnálom Fekete Rózsa…
- Micsoda? Ez nem lehet… - mondta Alexis ijedten, de ekkor rájött még van esélye. - De…
- Semmi de! Ugyanis most megidézem A Fekete Rózsa Boszorkányát! (ATK: 1700) Támadd meg őt, A Fekete Rózsa Boszorkánya, söpörd el minél gyorsabban! - Alexist el is találta.
- Áááh! (Alexis: 1900->200) - Ez így nem jó. - gondolta magában, ekkor húzott egy lapot. - A… Jövő Fúzió. - gondolta magában döbbenten. - Zane adta még nekem, amikor végzett az akadémián. Zane… én… köszönöm… ezzel most nyerhetek, drága Zane… - Aktiválom a Jövő Fúziót! És most akkor, jöjj hát, Kiber Pengés! (ATK: 2100) Pusztítsd el azt a nevetséges szörnyét, gyerünk hát, támadááás! - kiáltotta Alexis, és el volt most már nagyon szánva.
- Francba! - mondta Akiza mérgesen. (Akiza: 1800->1400) - Yusei bízik bennem, én nyerek! - Passzolom a kört, te jössz! De nem sokára vége a játéknak, hehe. - mondta elégetetten.
- Húzok egy lapot! - majd Yuseire nézett. - Itt van az Instant Szinkron! Ezzel eltávolítok a paklimból, a játékból két szörnyet, amiknek szintjének összege, annyi mint a megidézni kívánt szinkron szörny, eltávolítom tehát a két lapot a játékból, és itt jön, a Tövisek Királynője! Aktiválom most a varázslapot, amely a Szinkron Ajándék! Megidézhetek egy szinkron szörnyet a temetőmből, amely természetesen a Fekete Rózsa Sárkány, te is idézhetsz valamit, de jól gondold meg hogy mit! - mondta Akiza, miközben mosolygott. - Na mi lesz?
- Fenébe… hogyha megidézek egy szörnyet, akkor nekem annyi… hiszen nincs növény szörnyem… és hogyha nem növény szörnyet idézek meg, akkor meg végem van máris… - Hát rendben, akkor hát megidézem a Kiber Prímát támadó állásba. - ekkor becsukta a szemét.
- Sajnálom, de ez nem növény szörny! - mondta Akiza. - Nos, 1000 életpontodat leveszi ez az ostoba idézésed! Tehát, akkor te vagy a vesztes! - mondta Akiza, miközben Alexis térdre rogyott. Ekkor Akiza Yusei felé nézett, Yusei pedig bólintott. - Yusei… köszönök mindent.
- Szóval hát Akiza Izinski nyert. - gondolta Dávid, de nem lepődött meg ezen. - Akiza… nagyon erős… - mondta magában. - Lényegtelen, őt úgysem hívom ki, hiszen őt ismerem, elég jól. Még régen találkoztunk, de ő már emlékezhet rám szerintem. - gondolta magában.
- Hugica, sajnálom hogy vesztettél. - mondta Atticus, miközben felvezette a nézőtérre Lexit.
- Mi ez? - kérdezte Kile, amikor elsötétült a képernyő, MC is meglepődött hogy mi lesz most.
- Hm? - kérdezte Dávid, majd elővette a telefonját, mert elkezdett csörögni az. - Apa? - kérdezte döbbenten. - Igen, itt vagyok a Lányok Bajnokságán. - felelte az apja egy kérdésére.
- Mi történik most? - kérdezte mindenki, majd a két bejáraton ekkor benyitott 1-1 férfi. Lementek ekkor a csatatér két oldalára, majd megálltak mindenki meglepődött, mi történt.
- Apa?! - kérdezte döbbenten Dávid, amikor letette a telefont. - És… Mr. Izinski? - mindenki meglepődött, hogy New Domino City és Station City legnagyobb emberei megjelentek itt.
- Mit keresel itt apa? - kérdezte Akiza magában, ekkor megjelent egy kiírás a kivetítőn.
- Nos, bejelenteni valónk van! Khm! - mondta Mr. Syler. - gyerünk Izinski, te kezdd el!
- Igen! Most megszakítjuk a Bajnokságot egy időre, mert egy rendhagyó meccs jön, a lányom Akiza Izinski és…
- …a fiam, Dávid Syler között! Gyerünk hát fiam, jöjj le, és kezdjétek el a párbajt rögtön!
- Micsoda? - kérdezte Dávid, miközben mindenki meglepődött, csak mint ő is. - Ez… nem lehet! - gondolta.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!