Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 85.

85. rész: Ratchel vs. Carly, Jack Szerelme:

- Luna, miattad is került ilyen állapotba! - mondta mérgesen Leo, miközben felhúzták az öt lapot. - Ezért is, én fogok kezdeni! - majd húzott még egyet. - Megidézem a Morftronik Boomboxent, támadó állásba! (ATK: 1200) Most pedig lefordítok egy lapot és vége a körnek.
- Remek! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Hmm, megidézek egy szörnyet, lefordított védelembe, aztán aktiválok egy varázslapot, a Világi Gépüzemet, ezennel a körömnek vége!
- Hmm, Világi Gépüzem… - mondta Leo. - Nem baj, úgyis én nyerek! Húzok egy lapot, aztááán… Aktiválom az Iker Idézést! Feláldozom a Boomboxent, hogy megidézhessem, Radiont és Remotent! (ATK: 1000, 300) Azonban nem maradnak itt sokáig, itt jön, a szinkron szörnyem, Gépi Szerszám Sárkány! (ATK: 2300) És most aktiválom az effektjét, válassz!
- Óh, három kártya közül válasszak? - kérdezte Dávid. - Érdekes… legyen a középső! - milyen elszánt lett a kölyök, ha a testvéréről van szó… ez tetszik. De nem fogok veszteni!
- Remek, ez a Dupla Szerszám C&D! Felszerelem vele a Gépi Szerszám Sárkányt, és így amikor támad, megnövekszik 1000-el az ereje. (ATK: 2300->3300) Gyerünk, támadás!

- Csapda lap aktiválás! - kiáltotta Dávid, közben felemelkedett a lap. - Láncreakció! Azaz, a támadó szörnyeid, ezesetben szörnyed, el fog pusztulni! - de csak a Dupla Szerszám pusztult el. - Micsoda? Hát persze, feláldozható a Gépi Szerszám Sárkányért a felszerelt varázsa.
- Pontosan! - mondta Leo, már kezdte nagyon elbízni magát. - Te jössz, vége a körömnek!
- Húzok! - ekkor elkezdett mosolyogni. - Aktiválom a Kapzsi Üstömet! - aztán húzott kettőt. - Aktiválom az Óriás Húzást, így húzhatok ötöt! - majd kihúzta. - Aktiválom a második Kapzsi üstömet, és így tizenkét lap van a kezemben! Felfordítom a szörnyem, a Kiber Főnix #2 az! (ATK: 1300) - ekkor Leo kinevette. - Most pedig, Fúzió, és itt van, Szárnyas Kiber Sakál!
- Ez még mindig kevés, hiszen csak 2000-es ereje van, és a következő körben újabb varázs!
- Igen, de csak ha jól választok! Most lefordítok öt lapot, és a körömnek vége van! - mosolygott, ám ekkor megjelent Mr. Syler. - Rendben van apa, akkor menjünk! - majd Dávid és Mr. Syler elindultak. - Bocsi kölyök, de most nem tudjuk befejezni a párbajt! Játssz mással. - gúnyolódott, aztán eldobott egy lapot Leo füle mellett. - Olvasd el, és megtudsz, mindent!
- Mit olvassak el? - majd eszébe jutott a lap. - Mit olvassak e… micsoda? Rendben van… - ekkor odafutottak hozzá Yuseiek, hírtelen valamilyen fájdalmat érzett. - Luna nincs jól, igaz?
- Sajnálom, de még mindig lázas. - mondta Yusei, ő is aggódott Luna állapotáért. - De… mit csináltál itt hátul? Neked Lunával kellene lenned, nem? - Yusei számonkérte kissé, aztán pedig elmentek Lunához, de ő még mindig nagyon lázas volt, és fájdalmai voltak, álmában.
- Mit csináltál ott azzal a kölyökkel? - kérdezte Mr. Syler. - Ugye nem akartad leverni most?
- Ő hívott ki… - mondta Dávid, majd Ratchel is megérkezett a kávézóhoz ahova mentek ketten. - Ratchel, a te párbajod fog jönni holnap, Carly Carmie ellen, nem? - kérdezte Dávid.
- Nos igen. - felelte Ratchel. - Viszont…Én aki miatt aggódom, igazából Chleopatra. Az a nőszemély, senkit sem kímél. És ugyebár azt mondjátok hogy ő volt fent a repülőgépen…
- Rátok támadt a sötétség a repülőn… tehát a sötétségnek van valami terve veletek, vagy ellenetek. Nem tudom hol tanyáznak, de valami nagykutyák lehetnek, úgy gondolom.
- Apa, te maradj ki ebből. - mondta Dávid aggódva. - Nem akarom hogy újra megfertőzzön téged a sötétség, rendben? - nem engedte hogy ellenkezzen apja. - Viszont… érdekes a feltevésed, hogy egy nagyobb cég esetleg a központja a sötétségnek. De a tervüket sem tudjuk még, így még azt sem találhatjuk ki, hogy kik azok. De egyszer majd kiderül, és legyőzzük mindet! - mondta elszántan, ekkor az apja felállt. - Mi az apa? - majd megszólalt a telefonja.
- Bocs, de most haza kell mennem, a Syler Corpban betört valaki a számítógépekbe, ezt nem engedhetem, sajnálom de mennem kell mindenképp! - majd elfutott a repülőgépek felé.
- Apa… - mondta Ratchel szomorúan, aztán megérkeztek Bálinték. - Bálint, szerinted le fogom győzni Carlyt? - kérdezte aggodalmasan. - Nem tűnt olyan keménynek Samurai ellen.
- Samurai? - kérdezte Dávid. - Jahj igen, Zane Truesdale haverja, nemde? - kérdezte tőlük.
- Ahham! - mondta Bálint, közben Kile elment kajáért. - Ez amióta ideértünk csak eszik. - mondta unottan. - Bár nem is csoda… hiszen itt tényleg nagyon finomak a hamburgerek.
- Na ne kezdd te is! - mondta Dávid mérgesen, aztán pedig elmentek aludni, Kile is utánuk ment. - Chleopatra… hogyha mered bántani Ratchelt… véged van! - gondolta éjszaka Dávid.
Másnap reggel, Carly miután felébredt, rögtön a paklijához nyúlt. Kihúzott egy lapot gyorsan.
- Óh ne, Ent húztam ki, akkor bizonytalan a mai szerencsém. - mondta aggodalmasan. A szerencse számom ma a kettő, a szerencse színem a vörös, és a szerencsés elem a hajszalag. - Hmmm, egyetlen hajszalagom sincs. - mondta mérgesen. - És egységben az erő! Hmm… meglesz! - mondta elszántan. Majd benyitott a másik szobába, de Jack már nem volt ott. - Jack… meg sem várta hogy felébredjek. - mondta szomorúan. - Ma lesz a párbajom, nem szabad izgulnom, nyugodtnak kell lennem. Lélegezz mélyeket Carly… - mondogatta sokszor.
- Ratchel, nyerd meg! - kiáltották a fiúk, ezzel felébresztve a lányt. - Nos, gyerünk kelj fel!
- Már fent vagyok! - mondta Ratchel mérgesen, aztán kizavarta őket a szobából, majd átöltözött. - Kész vagyok, indulhatunk a párbajomra! - mondta Ratchel, majd elindultak.
- Bálint… szóltatok már Ausztráliába ugye? - kérdezte Dávid, majd Bálint bólintott. - Akkor rendben, a repülőgépet hamarosan megjavítják, és mehetünk Ausztráliába. Majd hogyha vége van a bajnokságnak. - fejtette ki, végül odaértek az arénához, és bementek, már a kivetítőn ott volt a következő párbaj: Carly Carmine vs. Ratchel Crone. - Ő fog nyerni, biztosan, tuti ő!
- Kezdjétek hát a párbajt, mindenki erre vár már, ugye? - szinte kihalt volt a nézőtér. A nézőket leginkább Akiza érdekelte, ezért voltak most feleannyian mint tegnap. - Párbaj!
- Rendben van, akkor én kezdek! - mondta Carly, miután felhúzták a lapjaikat. - Húzok! - majd meglátta a lapjait. - Remek lapok! - mosolygott magában. - Megidézem Szerencse Tündér Swee-t, támadó állásba! (ATK: 0) Aktiválom az Elfogadhatatlan Kimenetelt, így megidézhetek egy újabbat, mondjuk legyen Szerencse Tündér En! (ATK: 0) Most jön a Szerencsés Loan, így megidézhetek egy alacsonyabb szintű „Szerencse Tündér”-t mint az előbb, legyen az, a Szerencse Tündér Hikari! (ATK: 0) Most pedig, aktiválom a Csoda Követ, amely mindegyik Szerencse Tündérnek ad 1000 ATK-ot minden Szerencse Tündér után! Mindegyiknek 2000 lett az ereje, és lesz még több is, de egyenlőre a körömnek vége van! - Merre vagy már Jack? Azt hittem hogy el fogsz jönni a párbajomra, de azt hiszem tévedtem.
- Akkor az én köröm jön, húzok egy lapot! - mondta Ratchel. - Megidézek egy lapot, lefordított védelembe, aztán lefordítok három lapot, és a körömnek máris vége van!
- Háh, a szörnyed védelme úgysem ér semmit! Húzok egy lapot! Hmm… megidézem Szerencse Tündér Hu-t, így mindegyik Szerencse Tündérem ereje 3000, hát nem csodálatos? Most pedig, támadás mindannyian! - kiáltotta Carly. Ám ekkor Ratchel aktiválta a csapda lapját, amely a Tükör Pajzs volt, így elpusztult mindegyik Szerencse Tndér. - Lehetetlen!
- Most az én köröm jön, hiszen a kezedben semmi sincs! - mondta Ratchel, aztán húzott. - Megidézem a Kiber Sárkány Zweit, és most, támadás! (ATK: 1500) Intézd el ellenfelünk!
- Áááh! - sikoltott fel Carly mikor telibe kapta. Aztán úgy döntött hogy feladja, ám ekkor valamit hallott, kinyílt az ajtó, majd megjelent Jack. - Jack? - kérdezte döbbenten. - Jack!
- Gyerünk Carly, nyerd meg a csatát! - ordította Jack, miközben egy Hajrá Carly táblát mutogatott felfele. Carly nagyon boldog lett, majd húzott egy lapot, a Kapzsi Üst volt az. - Remek! Aktiválom a Kapzsi Üstöt, húzok két léapot, lefordítok egy lapot, majd aktiválom a Szörny Élesztőt! Visszahívom védelembe Ent! És ezennel a körömnek vége is van! Jack…
- Most én jövök! - mondta Ratchel, aztán húzott egy lapot. - Megidézem a Kiber Sárkány Zweiomat, azaz a másodikat, most kinevezem őket Kiber Sárkánnyá, és itt jön a Kiber Fúzió, jöjj hát, Iker-Kiber Sárkány! - kiáltotta, majd megjelent. - Most pedig aktiválom a Limit Eltávolítást, és így megduplázódik az ereje, Carly, bocsi, de el kell búcsúznod a párbajunktól, ugyanis vége van! Gyerünk, támadj kétszer, én kicsi Iker-Kiber Sárkányom, pusztítsd el!
- Azt már nem, csapda lap aktiválás! Szerencsés Félnótás! Választhatok, hogy fej vagy írás, ha fej, akkor visszaverődik a támadásaid, ha írás, akkor viszont vesztek, és nekem végem!
Mindenki feszülten várt, hogy mi fog történni. Végül írás lett, majd betalált mindkét támadás.
- Nem lehet! - mondta szomorúan Carly, majd térdre rogyott. - Neem! - kiáltotta, majd befutott hátulra. Jack aggódott érte, ezért ő is utána futott, eldobta a táblát, és végül odaért. Eközben Dávidék lementek gratulálni Ratchelnek, hogy végül ilyen könnyedén nyert.
- Jó voltál nővérkém! - mondta Dávid. - Remélem apa is látta a párbajt, büszke lehet rád!
- Kérem, menjetek le innen, hiszen kezdődik a következő párbaj, a G-H csoport között!
Carlyt megtalálta Jack, majd odament hozzá, Carly sírt, miközben össze volt görnyedve.
- Carly, mi a baj? - kérdezte Jack, majd felállt Carly. - Most elvesztettél egy párbajt, tudom hogy nem jó érzés, de néha veszteni is kell. Én sem egyszer vesztettem Yusei ellen, de még itt vagyok, majd legközelebb megnyered a lányok bajnokságát, és én is segítek edzeni, rendben?
- Köszönöm, Jack. - mondta Carly, majd elkezdett mosolyogni. Ekkor levette a szeméről a szemüveget Jack, és letörölte a könnyeit, elpirult e pillanatban Carly, ekkor magához rántotta.
- Olyan szép vagy, amikor sírsz. - mondta Jack, majd rámosolygott Carlyra, ekkor még közelebb húzta magához, és megcsókolta hírtelen. Carly még jobban elpirult.
- Először azt hittem, hogy ez a nap, szerencsétlen. De tévedtem, hiszen hogyha Jack megcsókol, az csak szerencsés nap lehet. - majd ekkor kiesett a paklijából a Szerencse Tündér En.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!