Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 83.

83. rész: Izinski vs. Syler! A Nagy Csata! 2. rész:

- A Rosszindulatú Tüske miatt, veszített a szörnyed 600 ATK-ot, így könnyedén legyőzheti a Fekete Rózsa Sárkányom! - mosolygott Akiza, miközben a Sárkánya elpusztította az ellenfélt.
- A Zöldszemű! - ordította Dávid. (Dávid: 4000->3400) - Ez így nem jó! - gondolta magában, majd aztán lefordított négy csapdát. - A körömnek vége! - Akiza elszánt… de én kicsit sem…
- Harcolj Syler, vagy vesztesz! - mondta Akiza, miközben húzott egy lapot. - Aktiválom a Dupla Idézést, most idézhetek ebben a körben kétszer, de a kövi körben nem idézhetek semmit! Megidézem a Gonosz Tövist, védelembe! Most aktiválom az effektjét, gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte Dávid. - Áááh! (Dávid: 3400->3100) - Francos effekt… - gondolta.
- De ez nem minden, hiszen most a paklimból idézhetek két Gonosz Tövist! - elővette őket.
- Nee! - gondolta magában Dávid. - Most megint az effektjeiket fogja használni? Nem! Mást!
- Látom rájöttél, hogy mi következik most! Tytannial, a Kaméliák Hercegnője itt van! Feláldozom hozzájuk a két csodálatos Gonosz Tövisem! (ATK: 2800) És most, támadás!
- Csapda lap aktiválás! Elutánzó! Így most átalakult Tytanniallá! És elpusztul mindkettő!
- Micsoda? - kérdezte Akiza mérgesen. - Aktiválom a Fekete Rózsa Sárkány effektjét! Feláldozom a Rózsa Zsetont, íhy lenullázódik az Elutánzó ereje, támadás Fekete Róózsa!

- Csapda lap aktiválás! - kiáltotta Dávid. - Elszívó Pajzs! (Dávid: 3100->6100) - Kösz Aki!
- Aki? - kérdezte Akiza. - Igen, tuti ő az a kölyök! Még a pakli is hasonló. - gondolta magában. - Lefordítok egy lapot, ezennel a körömnek vége! - majd elgondolkodott kicsit.
- Akkor hát én húzok egy lapot! - majd meglátta. - Aktiválom az Óriás Húzást! Most húzhatok öt lapot! - húzott is gyorsan! - Remek… már csak egyetlen lap kell… de addig is… - Megidézem a Kiber Féreg Lv1-et! Most automatikusan jön az Lv2! Aztán most eldobsz 4 lapot a temetődbe! - mosolygott Dávid, közben Akiza eldobta a lapokat csak nyugodtan. - És most, aktiválom a Varázs Zárlatot! Elpusztítom így, a Rosszindulat Töviseit! Így a Fekete Rózsa Sárkányod újra gyenge lett! Visszament az Elutánzóm ereje a 2800-asra, így most…
- Óh ne! - mondta Akiza mérgesen. - A Fekete Rózsa Sárkányomnak akkor vége van…
- Bizony! Gyerünk Elutánzó intézd el, gyorsan! - ordította Dávid. - Pusztítsd el a Sárkit!
- Áááh! Nee Fekete Rózsa Sárkány! - kiáltotta Akiza, majd mérges lett. - Ez így nem jó… Bár még ott van a Bűnös Élesztés… Szóval semmi probléma. - gondolta magában Akiza.
- Gyerünk Kiber Férgek támadás Akizára! De előbb csapda lap aktiválás! Védelem Bezúzó!
- Micsoda? - kérdezte Akiza, majd elpusztultak a Zsetonjai. - Nem fontos! Csapda lap aktiválás! Itt van a Bűnös Élesztés! Jöjj vissza Fekete Rózsa Sárkány! (ATK: 2400) Ő vele most elsöpröm a szörnyeid! - mondta Akiza elszánt tekintettel. Dávid lefordított egy lapot. - A körödnek vége! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Tökéletes. - gondolta magában. - Aktiválom a Kíváncsi Lóherét! Most kétszer támadhat vele egy szörnyem, az pedig a fekete Rózsa Sárkányom lesz! - mondta Akiza, majd Dávidra nézett. - Azt hiszem, eljött a harcunk vége, nemde? - kérdezte Akiza. - Támadj a Kiber Férgekre, gyerünk Fekete Rózsa Sárkány!
- Csapda lap aktiválás! Kiber kényszer idézés! Itt jön hát, az én csodálatos Zöld-szemű Kibersárkányom! (DEF: 2500) - A következő körben ha szerencsém van, véget vetek ennek.
- Fenébe! Ezzel kivédte mindkét támadást egyszerre! - gondolta Akiza mérgesen. - De legalább megmaradtál Fekete Rózsa Sárkány… és csak ez számít! - Megidézem a másolat növényem! És most, aktiválom az effektjét, felveszi így a szintjét a Kiber Féreg Lv2-nek, és most, szinkron idézés! Itt jön a csodálatos(LV: 7+2) Sötét Rózsa Sárkány! (ATK: 3000) Aktiválom az effektjét, ha eldobok a kezemből egy növény szörnyet, akkor elpusztít minden olyan szörnyet, amely a te oldalodon van, és nem növény! - Dávid nagyon meglepődött.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Dávid, majd elkezdett hátrálni. - Ez így nem jó… nagyon nem! - gondolta, majd ekkor elgondolkodott a lapjain. - Talán a paklim hibája hogy vesztek?
- De ez nem minden, annyiszor támadhat a Sötét Rózsa Sárkányom, ahány növény szörny van az ellenfél oldalán, és annyit sebez rajta, amennyi a védelem és táamdás közti különbség!
- Az akkor azt jelenti hogy… - gondolta magában Dávid. - Francba, alig marad LP-m!
- Gyerünk Sötét Rózsa Sárkány, semmisítsd meg az ellenfél szörnyeit! Sötét rózsavihar! - majd megsemmisítette a Rózsa Zsetonokat. (Dávid: 6100->1700) - Nos Dávid, hogy állsz?
- Borzalmasan! - mondta Dávid, miközben felkelt nagy nehezen. - De most, jön az én köröm! (Akiza: 3400) Húzok egy lapot! - ekkor összehúzta a szemöldökét. - Aktiválom a Fúziót! És most egyesítem egymással a három Kiber Sárkány #3-amat, jöjj hát Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Pusztítsd el a Rózsa Zsetont, így legyőzzük Akizát, máris! - kiáltotta Dávid.
- Gyerünk Dávid, tied a pálya, győznöd kell! - kiáltotta Ratchel, Bálint pedig éppen egy hamburgert próbált ledugni Kile torkán. - Fiúk nyugi legyen már, mert unom ezt már…
- Dávidnak nincs sok esélye. - mondta Alexis. - Hiszen a Sötét Rózsa Sárkány képessége miatt nem támadhatja a Rózsa Zsetont. - Atticus aggódott Dávidért, Chazz meg emózott.
- Yusei, Akiza még a végén veszít. - mondta Crow, aggodalmasan, majd Yusei nem szólt semmit, csak nézte a harcot. - Gyerünk Akiza! - ordibálta Crow, Akiza pedig kacsintott.
- Miért ilyen nyugodt? - kérdezte Dávid, miközben a Végső Kiber támadása közeledett ellenfele felé. - Már értem! - majd felnézett Ratchelékre, és az aggódás tükröződött az arcán.
- Aktiválódik most a Sötét Rózsa Sárkány képessége, így rá fog tükröződni a támadás! Igaz be kellett őt áldoznom, de nyugodj meg, nem sok kárt okoztál ezzel! (Akiza: 3400->2400) Mutasd meg, hogy mit tudsz központi Akadémia legjobbja, Dávid Syler! - kiáltotta Akiza.
- Hehe. - nevetett Dávid, miközben Akiza meglepődött ezen. - Azt hiszed hogy fel fogom adni ellened? Régen mikor egyszer legyőztél, jól helyben hagytál, de most talán egyenlő esélyekkel indulunk, nemde? - kérdezte Dávid, aztán lefordított egy lapot. - Ez a köröm vége!
- Hát rendben van, ne félj, de most húzok egy lapot! Aktiválom a temetőben lévő Sötét Rózsa Sárkányom effektjét, így kivonom a játékból, és visszajön a Fekete Rózsa Sárkány! (ATK: 2400) Nos, akkor még mindig nem elég nagy az ereje, ezért itt van a Kívülállók Újjászületése! Ezzel egy olyan lapot megidézhetek, amely ki van vonva a játékból, de hozzá fel kell áldoznom egy szinkron szörnyet, itt jön a csodálatos Sötét Rózsa Sárkááány! (ATK: 3000)
- Már megint ez a lap? - kérdezte Dávid mérgesen. - Aktiválom a csapda lap, Szinkron Deaktiváló! Így most kettéválik a szörnyed, és a játékból kivonom! Már csak Tytannial és a Másolat Növényed maradt, Akiza! - mondta mosolyogva Dávid. - Semmi esélyed már!
- Úgy hiszed? - kérdezte Akiza, majd elmosolyodott. - Hiszen ott van még egy lehetőségem! Aktiválom a Éltető Trágya lapomat! Ha feláldozom a Fekete Kertet, akkor húzhatok három lapot! Aktiválom a Szörny Élesztőt! Ezzel visszahívom a Fekete Rózsa Sárkányt! (ATK: 2400) De úgysem marad itt sokáig, mert aktiválom a pályatakarító képességét, ég veletek!
- Micsoda? - kérdezte Dávid. - Nem… nem lehet hogy már megint! - mondta mérgesen.
- Lefordítok egy lapot, ezennel a körömnek vége! - mondta Akiza, majd passzolta a kört.
- Akkor én jövök, ugye? - kérdezte Dávid. - Aktiválom a Jövő Fúziót! És itt jön, most rögtön Szárnyas Kibersakál! (ATK: 2000) - Akiza meglepődött hogy pont ez a lap jött most.
- Megint ez a lap, mi? - kérdezte Akiza mosolyogva. - Hát nem tanultál semmit? Aktiválom a csapda lapomat, Halottak Hívása! Itt jön akkor hát újra, a csodálatos Fekete Rózsa Sárkány!
- Óh ne, már megint! - mondta mérgesen Dávid, majd lefordított egy lapot. - Az utolsó…
- Nos akkor, jön az utolsó körünk! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Nagyszerű, megidézem a Felélesztő Rózsát támadó állásba! (ATK: 1300) Ezzel lenullázom az életed!
- Azt már nem! Kiber Visszajelzés! És itt van, az erőteljes Végső Kiber Sárkány! Nos? Akiza, mit kezdesz most? Hiszen nem tudod elpusztítani most már semmivel! - mosolygott őrülten.
- Te azt csak hiszed! - mondta Akiza, majd felmutatott egy lapot. - Igaz így majd elpusztul szegény fekete Rózsa Sárkány, de muszáj a győzelemért áldozatot hozni! Tehát itt van a Mérges Tövid lapom! Így megmérgezi a Végső Kibered, és levonódik az ereje az LP-dből!
- Micsoda?! Lehetetlen! - kiáltotta Dávid, majd megindult a Fekete Rózsa Sárkány támadása.
- Sajnálom… Fekete Rózsa. - mondta Akiza, amikor az legyőzetett. - Áh! (Akiza: 2400->800)
- Végső Kiber nee! - ordította Dávid, majd ekkor az szétrobbant. - Vége a harcnak… (Dávid: 0). - Lehetetlen… újra legyőzött könnyedén Akiza. - mondta, miközben térdre rogyott. - Neem! - ordította magában, majd ekkor odafutott hozzá az apja, és felállította. - Köszönöm…
- Öcsi, szuper voltál! - kiáltotta Ratchel, majd a lépcsőkről elugrott Dávid felé, és felborította.
- Tehát… a győztes, Akiza Izinski! - kiáltotta MC nagy hévvel, majd odament Aki Dávidhoz.
- Gratulálok! - mondta Akiza, majd ekkor felállt Dávid és Ratchel. - Már csak 800 LP-m maradt. Legközelebb legyőzöl. - mosolygott közben, majd odafutottak hozzá Yuseiék - azaz Crow, Yusei csak szépen lassan jött le. - Kösz fiúk, hogy hittetek bennem. - mondta nekik.
Ekkor megjelent a kivetítőn újra a Lányok Bajnokságának a logója, majd megjelent a következő harc. Dávidék lementek a harctérről, majd megjelent Chleopatra és Luna ott.
- Tehát a következő párbaj, Chleopatra a kígyók mestere, és Luna, az Ősi Tündér Sárkánnyal, ő közöttük lesz a következő párbaj, kiderül nem sokára hogy melyikük a jobb! Kezdhetitek!
- Akiza újra legyőzött… - gondolta magában Dávid mérgesen. - Mindenki legyőz mostanában, ez így nem lehet, nem mehet tovább! Meg kell találnom önmagamat, hamar!
- Gyerünk Luna, ne feledd soha, te vagy a legjobb! - kiáltozott Leo, a nézőtérről. - Luuna!
- Ajj Leo, már így is izgulok… még te is rontassz rajta. - mondta magában Luna, majd Chleopatra szemébe nézett. - Ez a személy… olyan ijesztő…
- Luna vajon képes lesz önuralomra, ilyen ijesztő alak ellen? - kérdezte Yusei, aggódott Lunáért.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!