Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF88.

88. rész: Testvériség:

- Chleopatrat kizárom a bajnokságból! - kiáltotta az MC, Chleopatra nagyon ideges lett ettől, közben Akiza megkönnyebbült, hiszen nem az a nőszemély lesz az ellenfele. A harc folytatódik, hiszen Chleopatra sötétsége eluralkodott a teremben, de a Kiber Sárkány fénye…
- Elpusztítja a sötétséged a Kiber Sárkány #3! - kiáltotta Dávid, majd ekkor elült a sötétség, majd felkapcsolódtak a lámpák. - Aktiválom a varázs lap: Szent Idézés. Hogyha van a mezőn egy 3000 ATK feletti szörny, s feláldozom azt, akkor a kezemből kiválaszthatok egy szörnyet, amelyet megidézhetek, majd a pakliban lévő összes olyan lapot is. - Leo bólintott. - A Morftronik a választottam! Itt van akkor hát, három Kiber Sárkány #3! Aktiválom a következő varázs lapomat, amely a Fúzió! Itt jön, a végső szörny, Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Lefordítok két lapot, és a körömnek vége! - A Végső Kiberben minden remény.
- Remények, álmok, fény, és egyebek! Cöhh milyen szánalmasok is vagytok ti álmodozók! - mondta Chleopatra mérgesen. - Én is régen ilyen voltam, de minden álmomat összetörték, aztán már csak a nagyúr tudott kirángatni a depresszióból, és most a sötétség a menedékem.
- Valóban? - kérdezte Leo hevesen. - És Lunát miért kellett bántanod? És Ratchelt mi? Nem igazán értem a kettőnek mi köze van egymáshoz! - Leo mérges volt még mindig Luna miatt.
- Leo… - szólt rá Dávid, majd rázta a fejét. - Chleopatra, igazán sajnálom ami veled történt, de… Leonak annyiban igaza volt, hogy emiatt nem bánthatsz másokat, ezt nem érted meg?
- Én csak a nagyúrért élek! - mondta Chleopatra mérgesen, majd húzott egy lapot. - Még egy körötök van ezen a világon! - meglátta a lapot, majd lefordította. - Ezzel a lappal, elintéztem a végső győzelmem, háháhá! - nevetett magában őrülten. - Te jössz kisfiú! - ordította hangosan.
- Rendben! - mondta Leo, majd húzott. - Remek! Pont jókor jött ki ez a csodálatos kis lap! Itt van a Kombináció Importáció! Ezzel most a szörnyeinket egyesíthetem, úgy hogy igazából nem kell hozzájuk fúziós szörny! Itt van a Kiber Sárkány-Gépi Szerszám Mód! - ez a szörny volt a legvégső szörnyük. A Kiber Végső hátában nyílt egy kis rész, oda ült be a Gépi Szerszám Sárkány, és így kombinálódott az alaperejük. (ATK: 4000+2300) Így már nyerünk!
- Vagy nem! Csapda lap aktiválódj! - kárörvendésében nem is számított arra ami most következik. - Miért nem pusztul el? Miért nem? - kérdezgette, közben meglátta miért is.
- Csapda lap: Végzet Sikolya. Ez a lap, minden ellenfél csapda lapot deaktivál. - ekkor Chleopatra csapdája megsemmisült. - Az én köröm következik. - mondta hűvösen, majd Chleopatra szemébe nézett, és az megrettent egy időre. - Húzok! - kiáltotta, majd felcsillant a szeme. - Itt van a Tripla Kiber Csapás! Ezzel a lappal háromszor támadhatunk! Gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte Chleopatra döbbenten. Majd elpusztult a szörnye. - Nee! (LP: 700->400) Ez volt a legnagyobb hibátok! A lapjaim mindig egymásból ágaznak ki! Sosincs olyan hogy ne legyen szörnyem! Itt jön, Chleopatra, a Gusztustalanság Kígyója! (ATK: 0) Aktiválom az effektjét, amely abban merül ki, hogy mindkettőtök életét 1-re csökkenti!
- Micsoda? - kérdezte Dávid, és Leo, ekkor mindkettőjüket tűzápor találta el. - Ááááh!
- Egy életponttal semmit sem értek már! - vihogott Chleopatra. - Támadás gyönyörű szörnyetegem! - előtte még Dávid lefordított egy csapda lapot. - Pusztítsd el mindkettőt!
- Ne olyan gyorsan! - mondta Dávid majd felegyenesedett gyorsan. - Csapda lap, Mágnes Végzet! Ez a lap, minden kárt a használójára hárít. - mondta, miközben becsukta a szemét. Elpusztult a Végső Kiber, de a Gépi Szerszám épp hogy megúszta. - Gyerünk Leo állj fel! - ordította őrült tekintettel. (Dávid: 1->0) - Gyerünk Leo, megfogod nyerni! - majd összeesett.
- Hmm, feláldozta magát az ostoba. - mondta Chleopatra unottan. - Lényegtelen! Már csak a kiskölyök maradt, őt meg könnyedén félreállítom, és elpusztítom mindkettőt, mwháháhá!
- Én jövök! - mondta Leo, majd erőt vett magán, és felállt. - Húzok! - mondta elszánt arccal. - Morftronik Lighton jön itt! - mondta. - És most, itt jön ő… - felizzott a Karmazsin Sárkány jele. - A jelölt sárkányom jön! Szinkron idézés! Gépi-Szerszám Sárkány, Morftronik Lighton… itt jön az Élet-Folyam Sárkány támadó állásba! (ATK: 2900) Aktiválom az…
- Micsoda? Ezzel akarsz ellenem jönni? - kérdezte nevetve Chleopatra, amikor meglátta. - Ez csak egy nagyra nőtt gyík, ugyan már, háháhá! - de Leot nem tudta megtörni. - Mi a fene ez?
- Az effektje aktiválva! Most az életem visszanő az eredeti 4000-re! - mondta Leo, ügyet sem vetve Chleopatrara. - Most pedig lefordítok két lapot, és a körömnek vége! - Nyernem kell!
- Milyen buta vagy! Aktiválom az effektjét, és az életed máris lecsökken az életpontod 1… micsoda? - kérdezte döbbenten. Őrült arcot vágott. - Miért nem megy le az életed egyre?
- Az Élet-Folyam Sárkány hatása! Minden effekt sebzést lenulláz! - mondta Leo mosolyogva.
- Lehetetlen! - mondta mérgesen Chleopatra. - Aktiválom a kihúzott lapomat, a Kígyó Egységet. Ezzel a lappal annyira nő a szörnyem ereje, mint ahány életet elvesztettem! Az 3600, amely felülmúlja a sárkánykád erejét, pusztuljatok mindannyian! Kígyóharapás!
- Csapda lap aktiválás! - mondta Leo, összeszorított fogakkal. - Élet Pajzs! Ezzel megvédem a szörnyemet, és a támadás az életpontjaimba fog érkezni! Áááh! (Leo: 4000->400) Fenébe!
- A következő körben megsemmisítelek! - mondta Chleopatra dühösen. - Te jössz kiskölyök!
- Csapda lap aktiválás: Élet Áldozat! Feláldozom az Élet-Folyam Sárkányt, hogy kezembe vehessem a társam egyik kézben lévő lapját! Ez a Szörny Élesztő. - mondta Leo, majd aktiválta. - Jöjj, Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Ugye tudod hogy ez mit jelent? Éppen hogy fogsz veszteni! - mondta Leo elszántan. - Támadás Végső Kiber Sárkány! Semmisítsd meeeeeg! - ekkor Chleopatra rémült arcot vágott, majd a támadás becsapódott. - Nyertünk!
- Lehetetlen! - mondta Chleopatra. (Chleopatra: 400->0) - Legyőzött egy kiskölyök… sajnálom mesterem. - mondta, miközben a sötétség elhagyta a testét. Majd végül összeesett. Ekkor Luna, Ratchel és Dávid felébredtek rögtön. Leo odafutott Dávidhoz, majd kinyíltak az ajtók, és mindenki bement. Őket ünnepelték, bár inkább Leot, Dávid pedig rohant Ratchelhöz.
- Ratchel, Ratchel! - ordibálta, mert nem volt ott a gyengélkedőn, ám ekkor megjelent mögötte Lunával. - Hát jól vagy? - kérdezte csillogó szemekkel Ratchelt, majd megölelte. - Sajnálom, hogy bajod esett… eleve nem kellett volna engednem, hogy párbajozz azellen a nőszemély ellen. - Viszont most… hogy kizárták Chleopatrat, nektek kell párbajoznotok!
- Tényleg? - kérdezték a lányok döbbenten, majd összenéztek. Ekkor megjelent Leo, majd megölelte Lunát. - Dávid, ugye neked nem esett semmi bajod? - kérdezte Ratchel aggódva.
- Persze hogy nem. - mosolygott Dávid, ekkor MC bejelentette, hogy a párbaj holnap fog kezdődni. Közben a gyengélkedőre behozták Chleopatrat. Megjelentek Kileék. - Kile? Bálint?
- Miért nem szóltál? - kérdeztek aggodalmasan. - Azt hittük hogy valami bajod esik… igazán szólhattál volna. - mondta mérgesen Bálint. - Igen mester, segíthettünk volna! - felelte Kile.
- Mindegy… - mondta Dávid, közben kicsit kezdett szédülni. Elfáradt a párbajban, majd végül elájult. Ordibálták a nevét, mindenki körülötte tolongott. Nem ébredt fel, aggódtak érte, de Akiza rögtön látta, hogy csak túlhajszolta magát. Másnap ébredt fel reggel, amikor valamilyen sziszegést hallott. - Mi ez? Megint te? - kérdezte mérgesen, az ébren lévő Chleo’t.
- Te vagy az! - mondta Chleopatra. Dávid meglepődött hogy emlékszik rá. Közben Chleopatra karján egy kígyó tekergett, majd a kígyó elkezdett megindulni Dávid felé. - Ne félj tőle…
- Várjunk csak, te ismersz engem? - kérdezte Chleopatrat. - Azaz… már találkoztunk ezelőtt?
- Nem tudok róla… - mondta mosolyogva Chleopatra. - De hát téged mindenki ismer, te vagy… Várjunk csak! - furcsa érzése volt. - Te vagy az! - kiáltott fel mérgesen, majd a kígyó lecsapott Dávid felé. - Te vagy a testvérem? - kérdezte őrülten, de végül lenyugodott, és a kígyó is megállt. - Bocsáss meg… csak nagyon hasonlítasz a testvéremre. - mondta lepetten.
- Miért… - kérdezte magában Dávid. - Miért ilyen szomorú ez a lány? - kíváncsisága leküzdötte ép eszét. - Miért ilyen szomorú a tekinteted? - kérdezte kíváncsian a lányt. - Hm?
- Miből gondolod hogy szomorú vagyok? - kérdezte a lány döbbenten. - Hiszen én nem sírok, még az arcom sem szomorú… talán… a szemem igaz? Elárulja… - mondta Chleopatra, most komorrá vált a tekintete. - Régen, amikor megszülettem, egy öreg férfi azt mondta a szüleimnek, hogy különleges leszek… de attól függ mire használom fel ezt a képességem. Képes voltam a kígyókkal beszélni, már kiskorom óta, de ez sokaknak nem tetszett és…
- És? Mi történt? - kérdezte Dávid, tudta hogy a történetnek nem lesz rózsaszín nyuszis vége.
- Többek közt az édesanyám és édesapámnak sem tetszett ez. A bátyám pedig egyszerűen undorodott tőlem. És egy nap, veszekedtek az apámék, és olyan szavakat használtak amiket nem kellett volna… én pedig azt mondtam hogy… bár elhallgatnának. E pillanatban… a kígyók mind nekiugrottak a szüleimnek és… széttépték őket. - elkezdett sírni Chleopatra.
- Hogy micsoda? - kérdezte döbbenten Dávid, a szeme kikerekedett. - Ez szörnyű. - gondolta.
Eközben elkezdődött Ratchel és Luna párbaja, Luna jobban állt egyenlőre, hiszen ott volt neki már az Ősi Tündér Sárkány. Ratchelnek meg semmi szörnye nem volt. (Ratchel: 3200, Luna: 4000) Ratchel azt nézte hogy hol van Dávid, de nem látta. Túlságosan aggódott érte közben.
- Húzok egy lapot! - mondta Ratchel. - Remek! Kapzsi Üst aktiválás! Húzok két lapot! Megidézem Jane, a Kiber Vadászt! (ATK: 1700) Amikor ő meg van idézve, akkor a pakliból megidézhetek egy másik kiber szörnyet! Ő lesz a Kiber Lándzsa! És most, aktiválom a Kiber Fényt! Ezzel megidézhetek egy Kiber Sárkány Zweit! Most itt speciális fúzióval a Kiber Lovag Ion-Dárda Mód! Aktiválom a Túlkörözést! Ezzel most egy körrel későbbnek tekintjük az egyik szörnyemet, az a Zwei lesz, így már kinevezhetem Kiber Sárkánynak! És most már speciális fúziózhatok is, hiszen ahhoz hogy megidézzem Wolfeguardot, minimum egy körig a pályán kell lennie az egyik hozzávalónak! És most, jöjj hát Wolfeguard, és varázslap akt…
- Chleopatra, jól vagy? - kérdezte, miközben az még mindig sírt, ám ekkor körbevette őket a sötétség. - Mi a fene történik? - megdöbbent, amikor megjelent Chleopatra előtt egy fiú.
- Mesterem? - kérdezte ijedt arccal Chleopatra. - Már emlékszem! A bátyám elzavart, mert túlságosan rettegett tőlem, egyedül voltam… majd találkoztam a mesterrel. - ám ekkor sötétség kezdte körbevenni. - Miért? Miért teszed ezt velem mester? - kiáltozott, majd eltűnt.
- Mit tettél te szörnyeteg? - kérdezte Dávid mérgesen, akart volna párbajozni a fickóval, de az hátat fordított neki.
- Ne légy ostoba, esélyed sincs leverni még most. - majd megfordult. - Tudom mire gondolsz, hogy elrontottam Chleopatra jövőjét, jelenét és múltját… de nem… én voltam az a férfi, aki azt mondta a szüleinek, hogy nagyra viheti, mwhahaha! - majd felszívódott, de a hangja még hallatszott: - Még találkozunk Dávid Syler!
- Micsoda? - kérdezte Dávid döbbenten. - Gyere visszaaa!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?