Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF90.

90. rész: Yusei Leckéje:

- Támadj Út Harcos! Semmisítsd meg rögtön az ellenfeled! - kiáltotta Yusei hangosan. - Még jobban vezetek… lehetetlen hogy legyőzzön most már. - gondolta magában. - Lap lefordítva!
- Franc, ez nem jó! Nagyon nem! - gondolta magában Bálint mérgesen. (Bálint: 3800->3300) és még ott van a Fémhulladék Madárijesztő… - húzott egy lapot gyorsan. - Remek! - mondta mosolyogva. - Aktiválom a Csoda Fúziót! Egyesítek két elemi-hőst! Itt jön Lángszárnyú, hála Aviannak és Burstinatrixnek! (ATK: 2100) Most pedig, Fúzió Visszahívó! Ezzel a lappal visszahozhatok a kezembe egy fúzió hozzávaló szörnyet, illetve egy fúziós típusú lapot! Ezek lesznek Burstinatrix és a Fúzió! És most! Egyesítem Szikraembert és a Lángszárnyút! Itt van a Ragyogó Lángszárnyú! (ATK: 2500) Mivel a temetőben van Burstinatrix, Avian és Szikra! Ezekután 900 ATKit kap összesen! Így simán legyőzik a te Út Harcosodat! - kiáltotta. - Ragyogj drága szörnyem! Ragyogó lecsapást nekiiik! - Most már kiegyenlíthetek, hehe.
- Ne olyan gyorsan! - mondta Yusei, majd megjelent a Fémhulladék Madárijesztő. - Kivédem ezzel egyszerűen a támadásotokat! Mivel nincs már lap a kezedben, gondolom nincs mit tenned! Én jövök akkor! Húzok egy lapot éés… Lefordítok egy lapot, majd te következel!
- Rendben! Akkor én jövök! - Valahogy meg kell semmisítenem a csapdalapját. De hogyan? - Húzok! Kapzsi Üst aktiválás! Villám Hívó aktiválás! Megidézhetek három villám lapot! Jöjj Villám Agyar, elég leszel te is! És itt egy csapda lefordítva! Yusei, te köröd következik.
- Milyen izgalmas párbaj elébe nézünk! Hiszen ez még csak a kezdet! A Fudok párbaja folytatódjék hát! Most éppen Yusei Fudo köre jön, lássuk mit brillírozik a legjobb…
- Húzok! - mondta Yusei nyugodtan. - Hm… ez a lap… Aktiválom a lefordított lapomat, Harcos Lélek! 300-al megemeli a szörnyem erejét, minden szörny után, amely az ellenfél oldalán van! (ATK: 3000->3600) és most, semmisítsd meg Út Harcos azt az Elemi-Hőst!
- Csapda lap aktiválás: Villám Pajzs! Ezzel kivédhetünk egy támadást ebben a körben!
- Értem… akkor hát vége a körömnek. - mondta Yusei, majd a lapjait nézegette a kezében.
- Akkor én jövök! - Ajj… olyan lassan haladunk hogy csak na… komolyan azt hittem gyorsabbak leszünk. - Húzok egy lapot! Lefordítok egy lapot, és a körömnek máris vége.
- Hm, milyen lassan haladunk. - mondta Yusei, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Variációs Győzelem lapot, feláldozom az Út Harcosom, és a hozzávalók közül egyet visszahívhatok, miközben elpusztul az egyik szörnyed, legyen az a Ragyogó, gyerünk!
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Bálint, majd elpusztult az Elemi-Hőse. - Óh ne…
- Most pedig, itt van a csodálatos Csillagpor Sárkány! (ATK: 2500) Pusztítsd el azt a Villám Agyart most! - kiáltotta Yusei, ám ekkor egy csapdalap megjelent. - Hm, Villám Reakció mi? Nem ér semmit! Aktiválódj Csillagpor Sárkány képessége! - majd eltűnt a Csillagport. - Körömnek vége! Jöjj vissza Csillagpor Sárkány! - ekkor elmosolyodott kicsit Yusei.
- Óh nem! - mondta Bálint, majd húzott gyorsan egyet. - Lefordított védelemben egy lap, és védelembe állítom Villám Agyart. Ezennel a körömnek vége. - mondta szomorúan.
- Hm, akkor hát… - húzott közben. - …itt jön a végső csapások egyike! Aktiválom a Tündér Meteor Csapás! És felszerelem vele a Csillagport, most pedig, elpusztítjuk a lefordított szörnyedet! Jöjjön a Zuhanó Szónik! - kiáltotta Yusei, majd megindította a csapást.
- Knospe ne! - kiáltotta Bálint, majd megsemmisült a szörnye.(Bálint: 3300->1800) - Én jövök ugyebár! - mondta mérgesen, nagyon elszánt volt most már valóban. Ekkor a Felkelő Nap Kardait húzta. - Remek! Most nem tud sebezni a Tündér Meteorral sem, és én is összeszedhetem magam! - Aktiválom a Felkelő Nap Kardjait! - így bevédte magát rendesen.
- Milyen ostoba húzás volt ez a részedről. - gondolta Yusei, miközben kihúzta a Hanewatat. Megidézem Hanewatat, és most szinkron idézés! (Lv: 8+1) Gyerünk, jöjj Sörényes Sárkány! (ATK: 3000) Effektjét aktiválom, választhatok neki elemet, kivétel a szelet, és a fényt, mert a hozzá felhasznált szörnyek olyan eleműek voltak. Legyen a tűz, és így elpusztíthat automatikusan egy ellenfél varázslapot, és visszavehetek a kezembe egyet a temetőmből!
- Micsoda? - döbbent meg Bálint. Hiszen most védtelen volt, főleg hogy visszavette Yusei a Tündér Meteort. - Vagy lehet nem is azt vette vissza? - kérdezte magában Bálint kíváncsian.
- Támadj Sörényes Sárkány! Pusztító szónikus vihar! - elpusztult ekkor Villám Agyar, majd megjelent Bálint körül a Szikra Sárkány. - A Szikra Sárkány? - kérdezte Yusei döbbenten.
- Egy kártyaszellem. - mondta döbbenten Luna, amikor meglátta a Szikra Sárkányt. - De…
- Szikra Sárkány mi? - kérdezte Dávid mosolyogva. - Remélem ez valami jónak jöttét jelzi.
- Én jövök! - mondta Bálint, miközben becsukta a szemét. - Ááááh! Perfekt! Aktiválom a Varázs Villámot! Itt jön a Kapzsi üst! Húzok két lapot! - majd elkezdett csillogni a szeme. - Itt a Szörny Élesztő! Jöjj Elemi-Hős Ragyogó Lángszárnyú! Most pedig, kap 1200 ATK-ot! (ATK: 3700) Gyerünk Ragyogó, támadáás! Semmisítsd meg a Sörényest, a fényeddel!
- Másodlagos effekt aktiválás! Varázs Vakító a képesség neve. Bármikor aktiválhatok varázs lapot. És ez a lap, nem az amit visszavettem, hanem a Színesfém Nullázó 0∞! Minden a szerencsénken fog múlni! Hiszen vagy a 0-n, vagy a ∞-en. Lássuk! Hogyha 0, akkor 0 lesz az erőd, ha ∞, akkor sose használhatok már varázslapot a párbaj során! Gyerünk, állj meg!
- Csak ne 0! Csak ne 0! Csak ne 0! - mondogatta magában Bálint, ekkor megállt, a 0-n, de hírtelen továbbment a következő ∞-re. - Remek! Akkor hát becsapódik a támadás, gyerünk!
- Micsoda?! - kérdezte Yusei mérgesen, majd elpusztult a szörnye. - Grr. (Yusei: 4000->3300)
- Remek! - mondta Bálint boldogan. - Most pedig a körömnek vége! - mosolygott, elkezdett sütni a nap, sokan örültek annak, hogy Yuseit megsebezte, de voltak akik nem vették igazán figyelembe, hisz tudták, hogy Yusei a legkilátástalanabb helyzetből is kitud mászni. - Nos?!
- Jajj ne! Már megint el fog szállni magától. - gondolta magában Dávid unottan. - Bálint…
- Igen, tudom! - mondta Bálint, miközben megértette mire gondolt Dávid. - De… nem adom fel soha! - mondta Bálint, elszánt volt, de nem szállt el magától. - Gyerünk Yusei, muta…
- Nem kell siettetned, úgyis én fogok nyerni! - mondta Yusei, majd húzott egy lapot. - Lefordítok egy lapot, majd egy szörnyet lefordított védelembe, s a körömnek vége van!
- Hát ezzel nem igen fogsz te nyerni! - mondta Bálint, ám ekkor elmosolyodott Yusei. - Hm?
- Most aktiválódik a Sörényes képessége, hogyha eltávolítok három szinkron szörnyet a temetőből, akkor megidézhetem újra! Jöjj hát Sörényes Sárkány, fény elemű leszel most! És aktiválom az effektjét! Visszahozhatok egy eltávolított szörnyet, legyen az a Csillagpor! És most, csapda lap aktiválás: Felemelkedés a Halálból! Visszahívhatok egy szinkron szörnyet, amely el van távolítva a pakliból! A Szemét Harcost választom! Most pedig aktiválom a másodlagos effektjét: Hogyha két szinkron szörny van az oldalán, akkor azok feláldozásával, elpusztítja magát, és levonja a szintjük összegének százszorosát az életedből! Az azt jelenti, hogy 2200 LP-t vesztesz, amely rég több mint ami neked van! Divina Extreema! Moooost!
- Micsoda? - kérdezte Bálint döbbenten. - De… ez nem fair! Nekem kellett volna nyernem. - mondta szomorúan. (Bálint: 1800->0) - Vesztettem… - gondolta, miközben letérdelt. - De…
- Ne add fel soha! - mondta Dávid, miközben felsegítette. - Azonban… ne bízd el magad, mert az ellenfeled akkor mindig előtted fog járni egy lépéssel. - bólintottak ekkor mindketten.
- A győztes, Yusei Fudo - természetesen! - kiáltotta az MC, majd végül elment a hangja.
- Yusei, mindvégig tudtuk hogy te fogsz nyerni! - mondták Jackék, miközben odamentek.
- Hmm… Bálint, még van mit fejlődnöd nem tagadom! De azt hittem sokkal gyengébb leszel. - mondta Yusei, bár bíztatásnak szánta mindezt, de Bálintot lesújtotta kicsit amit mondott.
Dávidék visszamentek a hotelbe, majd beszélgettek tovább, miközben Ratchel aludt mélyen.
- Akiza Izinski, és Ratchel fognak holnap harcolni. - mondta Dávid, ám ekkor meglátott egy sötét alakot amint kint járkált. - Ki a fene az… - kérdezte volna, ám ekkor meglátták hogy Kile az. - Veled meg mi az isten történt? - kérdezte Dávid, miközben tiszta hínáros volt Kile.
- Kiszabadultam! - mondta Kile őrült tekintettel. - Kezdjuk ott hogy valaki bezárt egy wc helyiségbe! Valahogy sikerült a csatornába lejutnom, aztán meg eljutottam a patkányok, krokodilok közepette a tengerig. Ott meg… elsodort egy óriási hullám, és hogyha nincs Adonisz, sose menekülök meg… de ki zárt be a wc-be, nem láttad Bálint? - mérges volt.
- Ööö… nem is tudom. - mondta Bálint, miközben forgatta a szemét. Kile meg az arcába mászott. - Báár… - kezdett „eszébe jutni minden”. - Iiigen tudom! A szomszéd szobából!
- Óhh szóval onnan valaki! - mondta Kile mérgesen majd elindult hogy elintézze a fickót.
- Ehh… - gondolta magában Dávid unottan. - Kiiile… nem felejtettél el valamit? - kérdezte Dávid összehúzott szemöldökkel. - Takarítsd le magad, mert ha szemetet hagysz, kirugdoslak.
- R-rendben! - mondta Kile vigyázban állva, majd elment lefürdeni, Dádvid meg mérges lett.
- Miért nem ismerted be, hogy te voltál? - kérdezte Dávid Bálinttól, miközben az nevetett.
- Szerintem sokkal jobban szórakozhatunk, hogyha átküldjük cirkuszolni a szumósokhoz mellettünk. - mondta Bálint, miközben kuncogott. Majd Dávid elkezdett pislogni. - Mi az?
- Ezt meg kell néznünk! - mondta Dávid, miközben Kile elindult a másik szobába mellettük.
- Hé, ti! Hogy mertetek engem a wc-be bezárni és… - meglepődött Kile, amikor meglátta a szumósokat. - Ááááh! - belepasszírozták a falba. - Akkor azt hiszem nem ti voltatok azok ugye srácok? - kérdezte, de ekkor becsapták előtte az ajtót, majdnem ottmaradt az orra.
- Hoppá. - mondta Bálint nevetve. - Rájött hogy nem ők voltak. - majd bejött gyorsan Kile.
- Nem ők voltak… - mondta Kile fáradtan, majd ekkor meglátta hogy Bálint nevet azon ami történt. - Hé várjunk csak… Bálint, ugye te mondtad azt, hogy azok voltak ott, és most nevetsz. - majd Dávidra nézett, aki fapofát vágott. - A mester pedig nem nevet, szóval te voltál! - mondta Kile, közben mutogatott, majd Dávid megakart szólalni. - Mi az mester?
- Valamit mondanom kell. - Kile mosolyogni kezdett. - Mutogatni nem illik! - felelte komolyan.
- MI?! - kérdezte Kile és Bálint, mindketten padlót fogtak. Majd Bálint bevallotta hogy ő volt.
- Micsoda? - kérdezte Kile mérgesen. - Miért tetted ezt? Nem láthattam miatt Dávid mester párbaját ellened, bár biztosan levert volna, ha Yusei Fudom nem ment meg előle cöhh. - felhúzta az orrát.
- Tessék?! - kérdezte mérgesen Bálint, majd elkezdtek veszekedni, Dávid leakarta nyugtatni őket.
- MI EZ A ZAJ?! - kérdezte Ratchel, miközben felkelt. Majd ekkor az ágyukba dobta a srácokat egymás után, és visszafeküdt. - Ááhhh, jó éjszakát. - mondta álmában tök kedvesen.
- Ilyenkor komolyan ijesztőbb mint a sötétség. - mondta Dávid, miközben kiszállt belőle a lélek.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?