Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF89.

89. rész: Baráti Összezörrenés:

- Ki a fene lehetett az az alak? - kérdezte magában, miközben kiment a gyengélkedő erkélyére. - Ez így nem jó… az az alak is a sötétség szolgája, de ki volt ő? És honnan ismer?
- Dávid, mi a gond? - kérdezte Anubis, amikor hírtelen megjelent. Dávid meglepődött hogy Anubis itt van. - Az a fickó a gond igaz? - kérdezte, miközben összehúzta a szemöldökét, úgy tűnt, hogy tudja ki az az alak. De mielőtt Dávid megkérdezhette volna, eltűnt gyorsan a semmibe, de a hangja még hallatszott: - Egy ideig most nem fogunk találkozni. - suttogott.
- Micsoda? Mi történik itt? - kérdezte Dávid mérgesen, majd ekkor eszébe jutott Ratchel párbaja. Majd odament egy monitorhoz, és bekapcsolta. - Nahát, máris nyert? - kérdezte mosolyogva. - Remek, gratulálok Ratchel. - gondolta magában. - Gyenge vagyok… megmondta „ő” is… De csak mert még nem találtam meg magamat, de le fogom győzni! - ám ekkor megjelent Bálint. - Bálint?! - kérdezte döbbenten. - Várjunk, hol van Kile hm?
- Áhh… valahova elkolbászolt. - mondta Bálint unottan. - Gondoltam, meglátogatlak hogy jól vagy-e… de… hova tűnt az a Chleopatra lány hm? - kíváncsiskodott, ekkor meglátta Dávid arcát. - Mi történt itt? Talán valami rossz? - kérdezte aggodalmasan, de a leginkább a csend idegesítette. - Megszökött vagy mi? - még mindig csendben volt Dávid. - Ajj válaszolj már!
- Hagyjuk jó? - kérdezte Dávid, majd még pár percig csöndben maradtak, Dávid fancsali képet vágott, ekkor elmosolyodott. - De most komolyan… hol a fenében van már Kile?
- Hát őőő… - elfordult Bálint. - Nem is tudom. - mondta, majd Dávid a szemébe nézett. - Jóóó… a kis tanítványod éppen megint egy wc-ben kuksol a hotelben. Már idegbajt kaptam az ostobaságától… mindig Dávid mesterezett, és kaptam az alkalmon. - elkezdett Dávid nevetni. - Most mi az? Nem is baj hogy bezártam? - lepődött meg Bálint. - Végülis… majd kiszabadul.
- Na igen. - mondta Dávid, majd komolyra fogta a szót. - Mikor fog kezdődni Ratchel és Akiza párbaja? - kérdezte, majd Bálint mosolyogni kezdett. - Holnap el fog kezdődni. - A lánnyal tuti történt valami… - gondolta, miközben Dávidot bámulta. - Csak nem? - elvörösödött a feje. - Áááhh, az lehetetlen! - mondta kissé hangosan. - Hopp… én bolond.
- Elragadta a sötétség… pedig nem is volt gonosz. - mondta Dávid, majd a naplementét kezdte nézni, közben elmesélte Chleopatra történetét. - Nem értem mi történik itt, és ez idegesít…
- Szóval igazából csak kihasználta az a szemét? - kérdezte Bálint. - Csak találkozzak vele, akkor el fogom intézni! - fel volt tüzelve. - Téged is legyőztelek már, szóval nem lesz akadály! - majd tovább kezdte volna mondani, ám ekkor Dávid mérgesen nézett rá. - Mi…
- Te ostoba! - kiáltotta Dávid mérgesen. - Hogyan győzhetnéd le? Hiszen még én sem győzhetem le, sehogyan… esélyem sincs, akkor neked hogyan lehetne? - majd elviharzott.
- Héé, várj! - mondta Bálint mérgesen, majd megállt Dávid előtt. - Ezzel most azt akartad mondani hogy nem tudnálak legyőzni? - fel volt háborodva, eközben Dávid felvette a párbaj korongját. - Óh vagy úgy! Szóval párbajozni akarsz mi? Figyelmeztetlek, esélyed sem lesz!
- Menjünk ki az épületből, nem szeretnék épp a gyengélkedőn harcolni. - felelte Dávid, majd kint megálltak egymással szemben. Ratchel aggódott Dávidért, hiszen elég furcsán viselkedett. - Ratchel ne aggódj. - mondta hátra testvérének. MC nem tudta kihagyni, hogy ne kommentálja az eseményt. Mindenki odaözönlött végül köréjük. - Kezdjük hát akkor te forrófejű! - majd húztak mindketten öt lapot. - Én kezdek! Megidézem a Kiber Lárvát támadó állásba! (ATK: 400) És lefordítok öt lapot! A körömnek vége! - Lássuk tanultál-e a hibádból!
- Cöhh, öt lefordított lap mi? - kérdezte Bálint, majd húzott gyorsan egy lapot. - Remek! Aktiválom a Neos Segítséget, és itt is van a barátom! Elemi-Hős Neos! (ATK: 2500) Most pedig aktiválom az E - Vészhelyzet Hívást! A kezembe veszem Prismát! Most megidézem, és kinevezem Szivárvány Sárkánnyá! És most, itt jön a Fúzió, gyerünk hát, Szivárvány Neos!
- Varázs lap aktiválás: Varázs Zavaró! Nem használ a Fúziód! - mondta halálos nyugodtsággal, majd támadott Bálint. - Csapda lap aktiválás! Tükörerő! Pusztuljon az összes szörnyeddel együtt a forrófejűséged is! - mondta Dávid, de Bálint nem figyelt rá picit sem.
- Hát rendben, akkor egy lapot lefordítok, és a körömnek vége! - mondta Bálint, közben Yusei is nézte a párbajukat. - Yusei… egyszer téged is lefoglak győzni még. - gondolta magában.
- Én jövök! Húzok egy lapot. - mondta Dávid, majd aktiválta a varázslapot. - Óriás Húzás! Húzok lapokat! Aktiválom a Fúziót, és itt jön a Végső Kiber Lárva! (ATK: 2800) De most még nem támadunk, hanem aktiválom a Kiber Evolúciót! Ezzel most átalakulnak Végső Kiber Bábbá! És következő körben kikel a legjobb szörnyem… gondolom tudod mi. - mondta mosolyogva. - Addig is, lefordítok két lapot. (DEF: 3500) - Le kell győznöm a forrófejűségét.
- Ez nem lehet! - gondolta magában Bálint. - 3500-as védelmű szörny? - kérdezte. - Lehet mégsem fogom tudni legyőzni? Túlságosan forrófejű voltam? Nem! Győzni fogok! - Húzok egy lapot! Aktiválom a Kapzsi Üstöt! Itt a Szörny Élesztő! Neos jöjj vissza! (Lv: 7) Villám Szinkron jöjj hát! Leszintező aktiválás! Szinkron idézés! Jöjj Villám-Szárny Sárkány! (ATK: 2800; Lv: 9) Most pedig csapda lap aktiválás! Villám Újratöltés! (ATK: 2800->3500->3501) Gyerünk Villám-Szárny, támadááás! Villámrohamot nekik! - kiáltotta Bálint hangosan neki.
- Csapda lap aktiválás: Elszívó Pajzs! (Dávid: 4000->7501) Megint a csapdámba sétáltál! És most én jövök! Húzok egy lapot, és máris kikel az én drágaságom! Itt, a Végső Kiber Sárkány! (ATK: 4000) Hát nem édes? - kérdezte Dávid. - Bár gondolom számodra nem az!
- Óh nem… most hogyha ezzel elpusztítja a Villám-Szárnyt, akkor nehezen fogom tudni visszahívni. - Áááh! (Bálint: 4000->3501) - Vissza kell hívnom… majd pedig megerősítenem.
- Csak nem azon gondolkozol hogy visszahívd a szörnyed? - kérdezte Dávid. - Aktiválom a Végzet Lovagot, amely megakadályozza, hogy olyan effekt aktiválódjon, amelynek köze van a temetőhöz illetve a játékból kivitt lapokhoz. - mosolygott Dávid. - Három körig tart igaz de… az éppen elég lesz. - Most pedig, vége a körömnek. - Bálint elég nehéz helyzetbe került.
- Ez nem jó, most megszorongat rendesen, de nem érdekel! - mondta magában Bálint. - Húzok egy lapot! Egy lap lefordítva, és megidézem a Pajzsos Lv3-at! Vége a körömnek!
- Akkor én jövök! Húzok egy lapot. Hmm… lefordítok egy lapot, és most, támadás! - kiáltotta Dávid, ám ekkor megjelent előtte Yusei Fudo, majd megállította Dávid a támadást. - Yusei Fudo? - kérdezte döbbenten. - Mit akarsz a párbajunk közepette? Hm? - nem tetszett neki.
- Állj félre! - mondta Dávidnak. - Majd én elintézem helyetted… amúgy is már régen megígértem neki, hogy egyet párbajozunk! - Dávid deaktiválta a párbaj korongját. - Újrakezdjük az egészet, nem ott folytatjuk ahol abbahagytátok, rendben Bálint? - kérdezte.
- Rendben Yusei! - mondta mosolyogva Bálint. - Remek! Végre legyőzhetem Yuseit! Bár… lehet hogy nem fog menni. - gondolta magában. - Te kezdesz Yusei! Már rég vártam ezt!
- Yusei fog nyerni, hiszen Bálint még nem emelkedett fel a szintjére. Yusei engem is simán elintézne. - gondolta Dávid, majd felfigyelt, mert a párbaj elkezdődött, az MC meg ordibált.
- Akkor hát húzok! - mondta Yusei, majd összehúzta a szemöldökét. - Megidézem a Szemét Szinkront támadó állásba! (ATK: 1300) Most aktiválom a Szemét Csillagpor nevű lapomat, amellyel idézhetek egy négyes vagy annál kisebb szintű szörnyet a paklimból. Legyen az a Sebesség Harcos! Most pedig szinkron idézés! Itt van a Szemét Harcos! (ATK: 2300)
- Máris?! - kérdezte döbbenten Bálint. - Ez nem jó így! Yusei ha így halad még a végén…
- Lefordítok egy lapot, és vége a körömnek! - zavarta meg Bálint gondolatát Yusei hangja.
- Akkor az én köröm jön! - mondta elszánt tekintettel Bálint. - Húzok egy lapot! Megidézem a Pajzsos Sárkány Lv3-at! (DEF: 900) Most pedig lefordítok két lapot, és a körömnek vége!
- Nahát. - gondolta Yusei. - Most nem mész fejjel a falnak. - mondta hangosan. - Húzok! - Viszont, a Pajzsos nem lesz elég a győzelemhez! Megidézem a Fúró Szinkront, és most szinkron idézés! Jöjj hát jelölt sárkányom! Itt van a Csillagpor Sárkány! (ATK: 2500)
- Óh nem! Ez így nem jó. Hiszen hogyha a Tükör Pajzsot aktiválom is, az az átkozott sárkány ki fog térni. A hulló szonik máris megindult felé. - Csapda lap aktiválás! Tükör Pajzs!
- Nem tanulsz Bálint semmiből? - kérdezte Yusei. - Aktiválom az effektjét, és így kivédem vele az effektet! A kör végén visszajön a Csillagpor, addig is lefordítok egy lapot. Körömnek vége! És most jöjj vissza Csillagpor Sárkány! (ATK: 2500) - Csillagpor… itt az esélyünk!
- Én következem! - mondta Bálint, majd Dávidra nézett, és húzott egy lapot. - Aktiválom az Lv3 képességét és rögtön itt van az Lv5! Most pedig itt a Pajzsos Roham! Feláldozom az Lv5-öt, és megidézhetek 2-vel magasabb szintűt, tehát itt van, a csodálatos Pajzsos Sárkány Lv7! Most feláldozom az Lv7-et, és megidézem a kezemből, a Pajzsos Sárkány Lv10-et!
- Remek… végre nem fejjel megy a falnak. - gondolta Dávid. - De aggaszt Yusei lapja…
- Támadás gyorsan Pajzsos Sárkány Lv10! - kiáltotta Bálint, de Yusei ekkor meg se rebbent.
- Csapda lap, Fémhulladék Madárijesztő! Kivédi a támadásodat! - mondta Yusei, majd ő következett. - Lássuk csak… húzok egy lapot, és most aktiválom a Szintnullázót! Ebben a körben minden szörnynek a szintje 0 amit megidézek! Megidézem így az Út Szinkront illetve aktiválom a Szörny Élesztőt, így jön a Pajzsos Sárkány Lv3! Most pedig, szinkron idézés! És itt az Út Harcos! (ATK: 3000) Így már eléri a szörnyed erejét! Most pedig, Gyógyító Szemét! Megemeli a szinkron szörnyeim erejét 200-al! Azaz az Út Harcos ereje most 3200!
- Jajj ne! - mondta Bálint, amikor elpusztult a Pajzsosa. (Bálint: 4000->3800) - Ez nem lehet… az egyik legerősebb szörnyemet egyszerűen elintézte. - De… még csak 200-al vezet!
- Vége a körömnek. - mondta Yusei, még lefordított egy lapot gyorsan. - Bálint mutasd mit tudsz! - kiáltotta hangosan. - Eddig még nem valami sokat láttam, vagyis a lényeget igen…
- Hogy vesztek… - gondolta magában Bálint, de ekkor húzott, majd a remény újra felcsillant előtte. - Jöjjék a Kapzsi üst! Most Neo Űr! És megidézem Neos Aliust! Kinevezem Neosszá! Most pedig itt van a Neo-Spacian Gyülekezet! Jöjj Láng Szkarabeusz! És most érintkező fúzió! Itt van Lángoló Neos!(ATK: 2500->2900->3300) Így már leverheti az Út Harcosodat!
- Csapda aktiválás! Fémhulladék Madárijesztő! - mondta Yusei, majd kivédte a támadást.
- Micsoda? Már megint? - kérdezte mérgesen Bálint, majd lefordított egy lapot. 3700 ATKal szinte legyőzhetetlen Yuseinek a Lángoló Neosom, de még így is ő áll sokkal jobban…
- Azt hiszed, hogy a Lángoló Neosodat nem fogom tudni legyőzni? Ez koránt sincs így! Ugyanis… most húzok egy lapot! Aktiválom a csapdalapom: Pályatakarító. Minden varázs és csapdalapot vissza kell vennünk a kezünkbe! Így most… A Neosod ereje újra 2500, így nem akadály!
- Micsoda? - kérdezte Bálint. - Ez így nem jó!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?