Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF91.

91. rész: Utolsó Menet:

- Jó reggelt mindenkinek! - kiáltotta Ratchel kora reggel, mikor még mindannyian aludtak Dávidék. - Hahó, ébredjetek, a hasatokra süt a nap! - mosolygott, miközben a többiek alig ébredeztek, mérges lett. - Ébredjetek már felfelé! - üvöltötte le a fejüket. - Halljátok…
- Jó-jó! - mondta Dávid, miközben felébredt, majd az órára nézett. - Micsoda? Még csak 6?
- Hoppsz kicsit tulzásba vittem a koránkelést, nemde? - kérdezte Ratchel, miközben a többieknek megterített, és kiszedte a tojásokat a serpenyőből. - Jó étvágyat! - mosolygott. Ekkor elaludtak a többiek az asztalnál. - Hoppá! Tényleg túlzásba vittem! - nevetett egyet.
- Ratchel… - kezdte Dávid, miközben lehajtotta a fejét, mindenki döbbenten nézett, senki sem sejtette mit is akar mondani. - Sok szerencsét a mai párbajodhoz. - mosolygott, miközben felemelte a fejét. - Ami pedig azt illeti, hogy Kilet ma is a wc-be akarod zárni, inkább zárd be valami olyan helyre ahol nem úgy jut ki hogy tele lesz algával és összekoszol mindent okké?
- Köszi! - mondta Ratchel, miközben elpirult picit. - Milyen wc? - kérdezte döbbenten. - Hm?
- Jó-jó… ma nem WC-be fogom zárni. - mondta Bálint. - Sokkal jobb terveim vannak mára…
- Nagyon vicces. - mondta Kile gúnyos tekintettel, majd a kártyáit kezdte nézegetni. - Az a három lap… hogyha megszerzem őket, akkor az enyémek lehetnek, és a paklim erőteljes lesz!
- Az a három lap… Ausztráliában, a paklim legfőbb lapjai lehetnek, de előbb meg kell őket találnom! - gondolta Dávid aggodalmasan. - Le kell győznöm azt a fickót… és megmenteni Chleopatrat, és mindenki mást, akit elragadott a sötétség. - eközben Ratchel készlődött.
- Biztosan Ausztráliára gondoltok. - mondta Bálint, ezzel megtörve a csend fullasztó hangulatát. - Engem kicsit sem érdekel az a három lap, a paklimnak nincs rájuk szüksége egyáltalán! Hogyha megtalálom őket esetleg, akkor megtalálom… - mondta unottan.
Egy másik helyen, egy sötét helyen éppen lépdelt a sötétség ifja, a sötét kiberek új gazdája, majd megjelent mögötte egy fickó, aki mintha egy farsangi bálból szökött volna meg.
- Ó, kit látnak vöröslő szemeim. Magna, te vagy az? Mit csinálsz itt mi? - kérdezte.
- Fogd be! Most dühös vagyok érted? Szóval hagyj engem békén ostoba! - mérges volt.
- Hehe… - ekkor aktiválta a fickó a párbaj korongját. - Elpusztítalak Magna! - mondta komoly hanggal. - Készülj fel a végedre, kiszipolyozom minden véredet a szörnyeimmel!
- Mit mondtál? - kérdezte Magna őrült tekintettel, majd aktiválta a párbaj korongját. - Úgy látom, egy kis fenyítésben kell téged részesítenem drága barátom! - mondta mérgesen.
- Kezdődjék hát a Lányok Bajnokságának legvégső utolsó harca! - kiáltott az MC hangosan, majd megjelent a kupa mögötte. Egy gyönyörűséges aranykupa volt, egy rózsaszín szalaggal.
- Mi fogunk nyerni Fekete-Rózsa. - mondta Akiza magában, miközben a lapját nézte. - Igen…
- Gyerünk Kiberek… velem voltatok mindig is, így most is… - gondolta magában Ratchel.
- És akkor hát, eme csodálatos esemény döntője kezdődjék el rögtön! - mondta MC. - Most!
- Párbaj! - kiáltotta a két lány. - Én húzok! - mondta Akiza, majd húzott egy hatodik lapot. - Remek! - mosolygott Akiza. - Megidézem A Fekete Rózsa Boszorkányát támadó állásba! Most pedig aktiválódik a képessége! Húzok egy lapot és… ez a Sötét Sekrestyén, mily szerencse nemde? - kérdezte Akiza, majd gúnyosan mosolygott. - Most pedig, itt jön a Megtévesztés Magja, megidézhetek speciálisan a kezemből egy kettes vagy alacsonyabb szintű növény-szörnyet, legyen az a Sötét Sekrestyén! Aktiválom a Sötét Növény varázs lapot, ezzel megidézhetek egy kettes szintű Sötét Növény Zsetont! Most pedig, szinkron idézés! Fekete Rózsa Boszorkánya, Sötét Növény Zseton illetve Sötét Sekrestyén! És itt jön, az én jelölt sárkányom! A csodálatos Fekete Rózsa Sárkány! (ATK: 2400) Vége a körnek!
- Micsoda? Máris itt van a Fekete Rózsa? - kérdezte Dávid döbbenten. - Hajrá Ratchel!
- Remek Akiza! - mondta Yusei. - Így hamar elintézheted a lányt, és könnyedén. Gyerünk!
- Akkor az én köröm jön! - mondta Ratchel elszánt arccal, és húzott. - Lefordítok egy lapot lefordított védelembe, és lefordítok három lapot. A körömnek ezennel vége is van. - mondta.
- Akkor én jövök! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Támadás Fekete Rózsa Sárkány!
- Ostoba. - mondta Ratchel mosolyogva, majd ekkor megjelent a Kiber Szúnyog. (DEF: 2700)
- Micsoda? - kérdezte Akiza döbbenten. - Ez a szörny védelemben erősebb mint a Fekete Rózsa. - gondolta döbbenten. - Lényegtelen! - kiáltotta. - Lefordítok két lapot, a körömnek vége! - A csapda lapjaim… mindkettő olyan, amivel elintézhetem ezt a lányt, nem aggódom.
- Húzok egy lapot! - mondta Ratchel, majd felcsillant a szeme. - Csapda lap aktiválás: Fertőző Világbéke! Ebben a körben semmilyen ellenfél effekt nem aktiválódik! - Akiza meglepődött. - Mi olyan meglepő? - kérdezte Ratchel, majd ekkor aktivált egy varázs lapot. - Ez itt a Kiber Infinitium. Ez a lap megengedi számomra hogy akármilyen kiber szörnyet megidézzek a paklimból! Ez legyen a Kiber Szortírozó. (ATK: 1000) Kidobhatok négy tetszőleges lapot a pakliból. Legyen a három Kiber Sárkány Zwei, majd a Fúzió, illetve aktiválom az Önpusztítót. - Akiza nem értette hogy mit tervezhet most. - És most, megidézem a Kiber Lordot! Eltávolítom a temetőből a Zweiokat, Fúziót illetve a Kiber Szortírozót, és itt jön!
- Most pedig, mire készülhet ez a lány? - kérdezte Akiza. - Micsoda? 2500 támadó érték?
- Bizony, ez már régen elég, hogy legyőzzük a kis Rózsikádat! - mondta Ratchel mosolyogva. - Támadás édes Kiber Lordom! Pusztítsd el a Fekete Rózsa Sárkányt most rögtön! - kiáltott.
- Nee! Fekete Rózsa! - kiáltotta lepődötten Akiza. (Akiza: 4000->3900) - Ez nem lehet… máris vezet… - Akkor én jövök! Most már aktívak a csapda lapjaim! - húzott egy lapot. - Aktiválom a Bűnös Újjászületést! (Akiza: 3900->3100) És itt van újra a drága Fekete Rózsa Sárkányom! (ATK: 2400) Most pedig, megidézek egy Vörös Növény Oroszlánt! (ATK: 1000) Mivel ez egy tuner, visszahívhatom a Sötét Sekrestyénemet! Most pedig szinkron idézés! Pompás Rózsa itt van! Aktiválom a képességét, eltávolítom a temetőből a Vörös Növény Oroszlánt! És lefelezem a szörnyed erejét! Támadás Fekete Rózsa Sárkány, állj bosszút!
- Azt már nem! - kiáltott fel hírtelen Ratchel. - Csapda lap aktiválás! Itt van a Waboku! Ezzel minden kárt, ami ebben a körben történik, lenulláz! - mondta, miközben fellélegzett. - Akkor az én köröm következik! - majd húzott egy lapot gyorsan. - Fekete Rózsa Boszorkányának hívták egykoron, nyílván meg volt az oka. - gondolta Ratchel, miközben kicsit remegett. - Ez a lány, nagyon erős. - majd felnézett Dávidra, és ekkor erőt kapott. - Na akkor folytassuk! - kiáltotta. - Aktiválom a Kiber Zérót! Ezzel a lappal kidobhatok egy Kiber lapot a kezemből, majd húzhatok három lapot! Most pedig, aktiválom a Kiber Fúziós lapot! Egyesítem a Kiber Lordot és a Kiber Szúnyogot, így itt van, az erőteljes Királynő Kiber! (ATK: 3300; DEF: 3300) És most, semmisítsd meg a Pompás Rózsát rögtön! - kiáltotta Ratchel, ám ekkor…
- Nem úgy van az! Lassabban az agarakkal kislány! - mondta Akiza, majd aktivált a kezéből egy csapdát. - Kezes Csapda! Ezt a csapdát csak kézből lehet aktiválni, és leállítja a támadást.
- Micsoda? - kérdezte Ratchel. - Remek… - mondta Ratchel, majd lefordított egy lapot. - Vége a körömnek! - mondta, közben mérgelődött, hogy hogy fejezze már be a párbajt.
- Én köröm jön! - mondta Akiza, majd húzott egy lapot. - Remek! Megidézem a Rózsa Pengét! Most megidézhetem automatikusan a Rózsa Pajzsot! És most, szinkron idézés! Tövis Robbantó! (ATK: 1500) Ezzel felszerelhetem egy szörnyemet, hogyha feláldozom az egyiket! És most pedig, feláldozom a Pompás Rózsát, így felszerelem a Tövis Robbantóval a Fekete Rózsa Sárkányt! (ATK: 2400->3900) És most, semmisítsd meg az ellenfél szörnyét, sötét tomahawk! - kiáltotta hangosan. Majd megindult egy nagy csapás Ratchelék felé. - Véged!
- Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de nagyon tévedsz! - mondta Ratchel, majd felnyílt egy csapdalap. - Itt van a Végtelen Kiber Zóna! Ezzel a lappal három körön át védett vagyok minden olyan effekttel szemben amely kárt okoz, és a támadások sem találnak be! Ez három körig az abszolút védelem! - mosolygott Ratchel, majd húzott, mert Akiza körének vége lett. - Aktiválom a Kiber Háromszöget! Ezzel a lappal felszerelve a Királynő Kiber 500 ATK-ot kap! Szinte már megelőztem ezzel a fekete Rózsa Sárkányod! Most pedig aktiválom a különleges képességét, és eltávolítok a temetőből két szörnyet, és így ahány szörnyet eltávolítottam, annyiszor száz életpontot fogsz veszteni, ami azt jelenti hogy 200 életpontot!
- Micsoda? - kérdezte Akiza mérgesen. - Ááárgh! (Akiza: 3100->2900) - Ez nem lehetséges!
- Dehogynem! - mondta Ratchel, majd aktiválta a Szörny Élesztőt. - Nos akkor gyere vissza Kiber Szúnyog védelembe! (DEF: 2700) A körömnek vége, de a párbaj még most kezdődik!
- Ezt nem hagyhatom. - mondta Akiza, majd húzott egy lapot hírtelen. - Én jövök! - majd elkezdett tervezgetni. - Aktiválom a Földrázó Idézést! Így most itt jön, Tytannial, a Kaméliák Hercegnője. (ATK: 2800) - Tytanniallal elintézhetem a Kiber Szúnyogját, viszont ő meg elintézheti Tytaniallt. Ez így nem jó. - gondolta aggodalmasan Akiza. - Két lap lefordítva!
- Akkor én jövök! - mondta Ratchel, majd mosolyogni kezdett. - Akiza, eddig te vagy a legkeményebb ellenfelem! - mondta Ratchel, majd kirántotta a következő lapját. - Azonban… le kell téged győznöm! Itt van a Kiber Lord Transzformáció! Hogyha a Kiber Lord és egyéb Kiber szörnyek vannak eltávolítva a paklimból, akkor azokat visszahívhatom, és a temetőbe visszakerülnek! Most pedig eltávolítom újra azt az öt lapot, és ezzel 500 kárt okozok neked!
- Már megint ez a képesség? - kérdezte Akiza, kicsit idegesítette Ratchel ezen taktikája.
- És most pedig, támadás Királynő Kiber! Támadd meg Tytannialt! És semmisítsd meg! - kicsit elsiette a dolgokat. - Most pedig hogy annyi a Tytannialodnak, húzhatok bármilyen varázslapot a paklimból. - ám valamit nem vett észre. - Miért mosolyog ennyire Akiza?
- Nézd csak meg a meződet! Nem hiányzik valami? - kérdezte Akiza gúnyosan. - Csapda lap: Elmetolvajlás! Ezzel a lappal támadás előtt elvehetem az ellenfél szörnyét! És a támadás ót fogja eltalálni!  Meglepődtél mi? - kérdezte Akiza mosolyogva. - Azonban ez kevés még…
- Hát jól van! De így is elpusztított egy szörnyet, így húzhatok egy tetszőleges varázslapot!
- Milyen erősek mindketten. - mondta Luna, feszülten nézve a párbajt. Leo meg éppen azt fejtette ki, hogy legyőzné mindkét lányt. - Hát persze Leo, maximum  álmodban, még ott sem!
- Mire készül Ratchel? És mire Akiza? - kérdezte magában Alexis, miközben Atticus ott bolondozott Chazzel. - Befejeznétek testvérkém, éppen párbajt szeretnék… - de folytatták.
- Dávid, vajon le fogja győzni Ratchel Akizát? - kérdezte Bálint, de Dávid nem oda figyelt.
- Háháhá! Támadj Sötét Kiber Sárkány! - kiáltotta Magna, miközben párbajozott az elelnfele ellen.
- Micsoda? - kérdezte az ellenfele, majd végül térdre rogyott. - Ááááh! T-te… - mondta őrülten.
- Vigyázz mit mondasz, mert még nagyobb bajod esik ennél. Mwháháhá! - nevetett Magna.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?