Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

NEWYGOFF

87. rész: Leleplezés:

- Áááh neee! - sikoltott fel Akiza, miközben felé haladt a vérszomjas kígyó, Chleopatra meg csak mosolygott, ám amikor a kígyó lecsapott, valami megállította, Akiza oldalra tekintett: - Yusei? - kérdezte döbbenten. Majd Yusei karján felragyogott a Karmazsin Sárkány jele.
- Jól vagy Akiza? - kérdezte Yusei hidegvérrel, miközben a kígyó megsemmisült, a Karmazsin Sárkány energiájától. Majd Akiza megölelte Yuseit, a köszönete jeléül. - Most…
- N-nem lehet! - ordította Chleopatra mérgesen. Megijedt nagyon a Karmazsin Sárkány energiájától. - Ez az erő félelmetes. - gondolta magában, majd ekkor összeszedte magát, és elkezdett futni. Dávid pedig utánament, miközben egy hívást intézett. - Minek követsz?
- Ne légy ilyen ideges… - mondta Dávid, miközben a telefont lerakta, majd ekkor az út elzáródott előttük. Chleopatra ekkor irányt váltott, de ott is ez történt. Chleopatra kezdte kiszimatolni a csapdát. - Ez az ostoba nőszemély úgy sétál a csapdánkba, ahogy az meg van írva. - gondolta Dávid, miközben legszívesebben nevetett volna. Majd ekkor egy nagy terembe értek. Chleopatra futott volna a kijárat felé, ám ekkor megjelent előtte Leo.

- Egy újabb Karmazsin Sárkány jellel rendelkezdő személy. - gondolta magában mérgesen Chleopatra. Majd elzárta mögötte az utat Dávid. - Mégis mit terveztek? Hogy halálra untattok? Vagy netalántán legyőztök egy párbajban? Csak mert az képtelenség, háháhá!
- Valaki de sokat képzel magáról. - mondta hűvösen Dávid, majd felé fordult idegesen Chleopatra. - Valaki de forrófejű. - mondta mosolyogva, Chleopatra már legszívesebben neki ugrott volna. - De most… kezdjük is el amit el kell! - majd odament Leo mellé. Chleopatra megragadta a pillanat lehetőségét, és elkezdett futni, de Dávid elmosolyodott. - Most komolyan ennyire ostoba nőszemély vagy? - kérdezte gúnyosan, majd csettintett és az ajtók lezárultak. Chleopatra mérgesen hátrafordult. - No mi van? Azt hitted elengedünk könnyen?
- Mit akartok? Elmondanátok már végre? A kígyók nem szeretik, hogyha nem tudják mit akar az ellenfelük. - majd elkezdte nyújtogatni a nyelvét, a szeme pedig még kígyósabb lett. - Nos?
- Le fogunk téged győzni! - mondta Leo, nagyon elbízta magát. Eközben a stadionban mindenki aggódott, hogy most mi is fog történni, hiszen ők nem tudtak arról, mi folyik ott.
- Ratchel elég rossz állapotban van, még hogyha nem is harapták mega  kígyók, de a lelki nyomás… azt hiszem míg azt a nőszemélyt nem győzik le, sem Luna, sem Ratchel nem fog felébredni. - mondta Akiza aggodalmasan, miközben elvitték a gyengélkedőre Ratchelt is.
- Nos akkor, talán félsz kiállni ellenünk? Megértem… - mondta Leo, miközben becsukta az egyik szemét, gúnyolódott, ezzel rendesen felmérgesítve ellenfelüket. - Gyerünk te gyík!
- Gyík? - kérdezte őrült tekintettel Chleopatra, majd előrébb lépett, ekkor aktiválták mindhárman a párbaj korongjaikat. - Párbaj! - kiáltották. - Nőké az elsőbbség! - mondta, majd húzott egy lapot. - Nahát, nahát, nahát, mi van itt? - kérdezte nevetve, mikor meglátta a lapot, felcsillant a szeme. - Természetellenes Idézés itt van máris, választok egy lapot, mégpedig a huszonnyolcadikat, amely egy tizenkettes szintű szörny! - kihúzta a lapot, aztán felmutatta. Sátán Királya-Óriás Vörös Király Piton! (ATK: 500) Most pedig aktiválom a Végtelen Szinkron lapot, amellyel egyesíthetek két lapot! Itt a kezemben a szint nélküli szörnyem, Lovagi Sárkány-Halál Harcos itt van, 12+0 szint, az 12-es szint! És ahányas szintű ez a fúziós szörny, annyiszor 200 ATKot kap! Azaz tizenkétszer kétszáz! Az 2400 ATK! Hehehe! Végetek! Most pedig aktiválom a Kígyó Rovar varázslapot, ezzel a kezembe vehetek a kezembe, majd lefordítom ezt a csapdát, és ezennel a körömnek vége van! - Végetek!
- Leo, te jössz! - mondta Dávid, miközben látta Chleopatra gúnyos vigyorát, és ő is elkezdett úgy vigyorogni. - A taktika, amelyet kidolgoztunk… Chleopatra azellen semmit sem ér, semmit! - Nos Leo, gyerünk, intézd el ezt a nőszemélyt. - bólintott ő is, majd Leo is.
- Rendben van, akkor az én köröm! - húzott egy lapot gyorsan Leo, majd elmosolyodott. - Remek! Ezzel lefoglak győzni! Aktiválom a Szinkron Bunyót! Szóval… hogyha az ellenfél oldalán több szörny van, mint az én vagy társam oldalán, automatikusan szinkron idézhetek!
- Igen… ez így van rendjén. - gondolta Dávid, a terv egyre jobban halad, jó lapokat húzott Leo, ahogy látom. - ám ekkor Chleopatra elpusztította a Gépi-Szerszám Sárkányt a Speciális Pusztulással. - Micsoda? Fenébe! Oda sem figyeltem hogy hogyan is állunk… Leo… vajon…
- Háh, nem számít! - mondta Leo, mikor aktivált egy varázs lapot. - A Gépi-Szerszám Sárkány máris visszajön, hiszen a varázslapom a Gépre-Inkarnáció! - kiáltotta Leo. - Most pedig aktiválom a képességét, szóval válassz három felszerelés lap közül, de gyorsan! - Chleopatra ekkor elmosolyodott. - Melyiket választod banya? A középsőt? A balt vagy a…
- Ne akarj te engem semmire sem rábeszélni, cöhh! - mondta mérgesen Chleopatra. - Legyen akkor a… - ekkor becsukta a szemét. - A kígyóim nélkül nem tudom melyiket… - A balt!
- A legjobb! Ezzel aktiváltad lényegében a Szintfelező Kardot! Amely azt teszi, hogy megfelezi a szörnyem szintjét, majd annyiszor 100 ATKot ad neki, amennyivel lecsökkentette azt! Szóval az 400! Mivel 7 szintű a szörnyem és ehh… mindegy! Támadás kicsiny gépem!
- Micsoda? - üvöltött Chleopatra, amikor elpusztult a szörnye. - Ez… lehetetlen. - mondta mérgesen. (Chleopatra: 4000->3700) - Lényegtelen, hiszen itt jön a Hétfejű Hidra-Kígyó!
- Még így is gyengébb a szörnyed! - mondta Leo, majd lefordított egy lapot, Dávidra nézett.
- Hm… - majd bólintott. - Húzok egy lapot! - mondta, mikor meglátta meglepődött. - Aktiválom a Kiber Pajzsozatot! Majd a körömnek vége. - Leo meglepődött ezen a húzáson.
- Akkor én jövök nemde? - kérdezte Chleopatra mosolyogva. - Húzok egy lapot! - de megint csalt, az aljáról húzott egy lapot. - Milyen szerencse! Itt a Hidra Áldozás! Ez egy rituális varázslap, amellyel feláldozva itt van a Szenvedő Hidralovag! (ATK: 4000) - Dávidék meglepődtek. - és most, varázslap, Kapzsi Üst! Húzok két lapot! Aktiválom a Hidra Borzalmat! Eltávolítom a Hidrát a temetőből, és így megjelenik az oldalamon négy Hidra Zseton Infinitiumot! (ATK: 200) Most pedig, Infinitium Lélek! Ezzel elpusztulnak!
- Mi ezzel a célod? - kérdezték a fiúk, ám ekkor megérezték a hatását. - Áááh! Nee! (Dávid: 4000->3200; Leo: 4000->3200) Micsoda csaló ez a nőszemély. - gondolta magában Dávid.
- Ezennel a körömnek vége, hiszen sajnálatos módon nem támadhatok. - szomorkodott. - De most! Jön a körötök, de mit sem ér, az én szuper-erőteljes szörnyecském ellen, mwhahaha!
- Bolond vagy! - mondta Dávid, majd Leonak intett valamit. - Gyerünk Leo, a te köröd jön!
- Nem kell figyelmeztetni nahh! Tudom a dolgom nyugodj meg! - mosolygott Leo, majd húzott egy lapot. - Megidézem támadó állásba a Morftronik Ipaed! (ATK: 1000) Most pedig, aktiválom a Morfik Fúziót! Ezzel egyesíthetek egy pályán lévő Morftronik és egy, a saját paklimból, vagy a társam paklijából választott szörnyet! Legyen az a Kiber-Lárva! Itt van a Kiber-borítású Morftronik! (ATK: 1400) És most, aktiválom a Gépi-Szerszám Sárkány képességét, válassz! - választott Chleopatra. - Aktiválom a Szerszám Fejlesztést! Felszerelem ezzel a Morftronikomat, ezzel továbbfejlődik az, így itt van a Halálos Morftronik! (ATK: 3000) Most pedig… - megjelentek gombok rajta, azon számok voltak, majd elkezdett random kiválasztódni három gomb. - Remek! A 9-es, 3-as és 1-es! Az 13-as szám, azaz 1300 ATK még a szörnyemnek! Az 4300 ATK, és most, pusztítsátok el, Lunáért, gyerünk! - kiáltotta.
- Neeem! A Hidralovag! - kiáltott mérgesen Chleopatra. És még az a páncélos gyík is! - gondolta magában mérgesen. (Chleopatra: 3700->3400->700) - Ez a kölyök nagyon erős.
- Most én jövök! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - Hmm… ez a lap kell későbbre. - Kapzsi Üst aktiválódj! Húzok két lapot! - mondta, majd megpillantotta a lapokat. - Lefordítok egy lapot, s a körömnek vége van. - Chleopatra fel van húzva, így már semmi esélye sincsen.
- Tiiii, elpusztítottátok a legerősebb szörnyem, így már semmi esélyetek, mert most nagyon mérges lettem! - ekkor sötétség jelent meg, az arca eltorzult, a nyelve átalakult, és a fogai hegyesek lettek. A sötétség táncolt körülötte. - És most, a sötétség lapja itt a kezemben! - megjelent a sötétségből egy lap. - Háháhá! Globunix, a Sötétség Kígyója! Ez a lap, legyőzhetetlen! (ATK: 0) Nem lehet elpusztítani, sebezni, és semmit, háháhá! Végetek!
- Ez rég nincs így. - mondta Dávid, majd Leo elkezdte a körét, mert Chleopatra befejezte.
- A Gépi-Szerszám képességét aktiválom! - mondta Leo, miután húzott egy lapot. - Melyik?
- Hmm… - mosolygott, mivel a sötétséggel képes volt látni Leoék lapjait is, majd megtekintette azokat. - Micsoda? Mindhárom ugyanaz? - kérdezte döbbenten, és mérgesen.
- Gondoltunk erre is. - mondta Dávid. - Nem elég hogy a csatákban csalsz, még ezzel is…
- Én nem csalok! - mondta mérgesen Chleopatra, közben választott gyorsan egy lapot.
- Akkor itt az Effekt Nullázó! - mondta Leo, majd hozzárakta a Morftronikhoz, és lenullázta a kígyó képességét. - Most pedig, nem támadhatunk ebben a körben, de ez nem fontos, hiszen vége a szörnyed képességének, így nem tudsz vele már védekezni! - ám ekkor történt valami.
- Mily’ ostoba kölykök. - mondta Chleopatra, miközben a sötétség elkezdett a kígyóba menni, majd megnőtt annak ereje 6000-re. - Az effektje abban is kimerül, hogyha nem aktív 6000 az ATKja! Ez a végetek, kis ostobák, még két kör a győzelmeming, és a ti végzetetekhez háhá!
- Valld be! - mondta Dávid, nem tudta Chleopatra hírtelen mire céloz, ezért ostoba tekintettel nézett rá. - Tudjuk hogy csaltál, ugyan már! Ne tagadd! Most hogy nekünk végünk, bevallhatod! Nemde? - próbált fapofát vágni, de legszívesebben nevetett volna ellenfelén.
- Hát rendben, látom már nagyon reményt vesztett vagy! A kígyók szimatja az egyik legjobb a világon! Azzal kiszimatolom melyik lap a jó, aztán, össze-vissza szoktam húzni lapokat, és hadd ne soroljam, még hogyan is csalok párbajonként. De miért volt oly’ fontos neked ez?
- Luna és Ratchel ellen, is használtad a „praktikáid”? - kérdezte Leo mérgesen, majd bólintott.
- Természetesen, miért ne? Hogyha senki sem vette észre, háháhá! - vinnyogva nevetett, ám ekkor meglepődött, mert Dávid elkezdett nevetni. - Mi olyan vicces mi? - kérdezte döbbenten.
- Show time! - mondta Dávid, majd csettintett, ekkor lámpák aktiválódtak, és megjelent egy kivetítő. - Remek előadás volt Chleopatra. - mondta Dávid, miközben megjelentek MCék rajta. - Nos, szépen lebuktattad magad. - az MCék kizárták a versenyből rögtön.
- Neeeeem! - kiáltotta Chleopatra, a szeméből sötétség tört ki, majd kígyóvá alakulva megindult Dávid és Leo felé.
- A-a… ez nem így megy! - mondta Dávid, miközben mutogatott. - Itt jön… - ekkor elkezdett fényleni a húzott lapja. - Kiber Sárkány #3! - a fény megindult, s megsemmisítette a sötétséget. - Ez a lap, a végzeted Chleopatra!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg