Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF95

95. fejezet: Bandavezér:

- Hiunganbara, eh? - kérdezte Dávid gúnyos tekintettel. - bebizonyítom nektek, hogy semmit sem értek! Háháhá! - nevetett Dávid, kissé őrülten, majd aktiválták a korongjaikat. - Kezdjük!
- Kezdd te! - mondta Hiushi, miközben mindannyian kihúzták a kezdő öt lapot. - Mi lesz már? Nem akarjuk hogy azt mondd, hogy a Hiunganbara Banda nem adott neked csöppnyi esélyt…
- Te lennél a bandavezér? - kérdezte Dávid, majd feltűnt neki valami. - Nem… nem ti vagytok… közöttetek nincs a vezér. - mondta, majd elmosolyodott. - Akkor hát húzok egy lapot!  - majd megpillantotta a lapjait. - Megidézem, Anubist, a Sakálfejű Kiberharcost támadó állásba! (ATK: 1250) Most pedig, aktiválom a képességét, amellyel húzhatok a paklimból egy tetszőleges varázst! Legyen az a… Kiber Kard! Aktiválom, ezzel 1750 Anubis támadóereje! Lefordítok egy lapot, és a körömnek vége is! - mondta, miközben befejezte a kört. - A már megszokott húzásom… az Elszívó Pajzs… - gondolta magában elégedetten.
- Akkor én jövök! - mondta Barrel, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Bandita Kézikönyvet! Ezzel a lappal megsemmisíthetek egy lefordított csapdát az ellenfél oldalán! Pusztuljon el az a csapda! - kiáltotta Barrel, majd megtörtént. Dávid nagyon meglepődött, amikor ez történt. - Sajnos ebben a körben nem idézhetek már, lefordítok egy lapot, és…
- Én jövök! - mondta a nagydarab Ganna. - Húzok egy lapot és! Itt van a Bandita Kézikönyv Erősítés! - ekkor felfordult újra az el nem pusztult Bandita Kézikönyv, majd egyesült a két lap. - Így most már kibővül a képessége, a felfordított lapokra is! Elpusztul a Kiber Kardod!
- Micsoda? - kérdezte mérgesen Dávid. - Így már csak 1250 az ATKja Anubisnak. - gondolta mérgesen. - Lehet mégsem olyan rosszak? - kérdezte magában döbbenten. - Lássuk mit tud a nagyképű… gondolom a hármójuk közül ő a „menőcsávó”. Tehát ő fog támadni, lássuk!
- Látom… a taktikánkon gondolkodsz. - mondta Hiushi idegesítő gúnnyal a hangjában. - Jól gondolod, én fogok támadni! - mondta Hiushi, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Végleges Attrakciót! Idézhetek a paklimból egy olyan szintű szörnyet, amilyen az ellenfelem szörnye! Tehát jöjj Bandita Zombi támadó állásba! (ATK: 1000) Most pedig, aktiválom a Fúziót! Ezzel egyesíthetem a Bandita Zombit, és a Bandita Kézikönyvet! Jöjj, Bölcs Bandita, támadó á…
- Micsoda?! - vágott közbe Dávid. - Egy varázslap és egy szörny egyesítése? - megdöbbent ezen. - Vagy várjunk csak… - ekkor rádöbbent, a Bandita Zombi képességére. - Már értem, átalakítottad a Zombival a varázslapot egy zseton szörnnyé, és a Fúziót így használtad ki!
- Hm, nem is vagy te olyan ostoba mint először hittem! - mondta Hiushi nevetve. - Azonban, a Bölcs Bandita ereje zéró! (ATK: 0) - nem értette Dávid ez miért olyan… JÓ… - Viszont, hogyha eldobok egy lapot a kezemből, akkor aktiválódik a képessége! Amely abban merül ki, hogy ellopja az egyik szörnyed, majd felveszi annak erejét! - ekkor kinyílt a Bölcs Bandita könyve, majd elnyelte Anubist. - Gyerünk Bölcs Bandita, támadáás! Söpörd el ellenfelünk!
- Micsoda? Ellopta Anubist? - kérdezte döbbenten, majd betalált a támadás. - Ááhh! - A fenébe! - gondolta. (Dávid: 4000->2750) - Én jövök! Húzok egy lapot! - Ez így nemjó, máris vezetnek! - gondolta mérgesen. - Gyerünk, megidézlek Ré a Sólyomfejű Kiberharcos, és most akkor, támadás most! Pusztítsd el az ellenfél szörnyét! - ám ekkor meglepődött, mert Hiuishi elmosolyodott. - Mi a fene? - kérdezte Dávid döbbenten. - Áááh! Mi a franc ez? - döbbent meg Dávid. (Dávid: 2750->2600) - Még én szenvedtem el a sérülést? Hogyan lehet ez mi?
- A te szörnyedet pusztítottad el, akkor szerinted kinek kell elszenvednie a sérülést mi? Hehe.
- Hm… most megszívod, mert itt a Tripla Kiber Csapás! Így még kétszer támadhat Ré! Gyerünk Ré, semmisítsd meg az ellenfeleinket! - Ré ekkor két csapást indított meg.
- Áááh! - ordították Hiushiék. (4000->2600->1200) - Ezt elhibáztam, de most mi jövünk. - mondta Hiushi. - És most, te jössz Barrel, kezdjük el, a megsemmisítő tervet! - bólintott.
- Rendben van Hiushi! - mondta Barrel, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Bareliti Licirias varázslapot! Ezzel a lappal húzhatok egy lapot, a társam paklijából! Hiushi, adj egy lapot! - majd a kezébe repült a lap. - Remek! Aktiválom a Kezdeti Véget! Itt egy szörny, a Bandita C.
Most pedig, te jössz Ganna! Használd a lapjaidat! - majd bólintott ő is, de valahogy máshogy.
- Húzok! - mondta Ganna, majd ekkor sötéten nézett Dávidra. Dávid egy pillanatra megijedt. - Hmm, itt a Bandita X! Ez a lap megengedi, hogy aktiváljak egy csapda lapot a paklimból, ez pedig legyen a Bandita Inverzió! Most minden szörny nevének előtagja „Halálos Bandita”.
- Remek Ganna, akkor a terv utolsó része! - mondta a barátainak, majd húzott. - Itt a Bandita Y, és most aktiválom a képességét, amellyel a társaim paklijából megidézhetem Bandita Z-t! És most! Speciális Fúzió! Hogyha van a PÁLYÁN, nem csak a mi térfelünkön, hanem a tiéddel együtt, öt darab Halálos Bandita szörny, akkor ezt a szörnyet meglehet idézni! Jöjj hát Bandita Pakli végső szörnye! Itt van, Halálos Bandita - Csóró Bandita! (ATK: 500) Heh vége! - Most pedig, aktiválom a képességét! Feláldozom 1000 LP-nket, így megötszöröződik az ATKja! Áááh! - ekkor letérdeltek. (1200->200) És most, támadás Csóró Bandita, Xingke-Ro!
- Xingke-Ro? - kérdezte döbbenten, majd belerúgott a Bandira. - Áááh! - kiáltotta Dávid, majdnem letérdelt ő is. - Nem győztetek még! - mondta mérgesen, miközben éppen hogy megmaradt a lábán. - Akkor én jövök ugye? - kérdezte, majd húzott. (Dávid: 2600->100) - majd elkezdett kicsit remegni a keze. - Lássuk az igazságot! - mondta, majd elmosolyodott. - Itt van a Jövő Fúzió! Aktiválom, és a paklimból kidobom a temetőbe a Kiber Sakált és Kiber Főnix #2-t, és lőn csoda, itt van a Szárnyas Kiber Sakál! (ATK: 2000) - Hehehe… nyerek!
- Micsoda? - kérdezte Hiushi nevetve. - Ugyan már, mit ér ez neked? Ezzel nem nyerhetsz!
- Hm… ostoba. - mondta Dávid komoly tekintettel. - Én sosem veszítek ilyenek ellen mint… ti… kis ostoba egyszerű rablóbanda! - mondta nevetve. Hiushiékat felhúzta nagyon. - Aktiválom a Kiber Lézert! - ekkor megjelent egy nagy ágyú a Kiber Sakál hátán. - Gyerünk, Szárnyas Kiber Sakál! Romboló, végzetes ágyú! (ATK: 2000->3000) Itt a vége, a végetek!
- Mii? - kérdezték Hiushiék mérgesen, majd ekkor leestek a lépcsőn, a nagy csapástól, és lement az életpontjuk nullára. - Hogyan lehetséges ez? - kérdezték mindhárman mérgesen.
- Már mondtam! Nem ismétlem magam! - mondta Dávid, kissé beképzelten. - Nos, hol a fő…
- Engem keresel talán?! - kérdezte egy magas izmos fickó, a haja fekete volt, és volt benne egy villám alakú szőke rész. - Mit csináltatok ti idióták? - kérdezte mérgesen Hiushiékat, miközben azok felkeltek. - Takarodjatok arrébb, én Raijin megvédem a Hiunganbara nevet!
- Hm, érdekesen alakulnak a dolgok. - mondta Dávid, miközben becsukta a szemét. - Valószínűleg villám paklija van. Rai… villámra utal mindenképp! És a haja is, eléggé…
- Mi van kölyök? Elvitte a cica a nyelved? - kérdezte Raijin, a fejére egy szalag volt kötve, minden bizonnyal ez jelezte hogy ő a vezér. A szalagra rá volt írva, hogy Hiunganbara. - Hm?
- Főnök, ne! Veszíteni fogsz ellene! - mondta Ganna, ekkor Barrel és Hiushi megijedtek. Gannara mérgesen nézett Raijin, majd Ganna befogta inkább gyorsan. - Sajnálom főnök…
- Na azért! - mondta Raijin, majd Dávid felé fordult. - A paklid Kiber Pakli nemde? Már régóta vártam rá, hogy egy ilyen ellenfél jöjjön velem szembe, nem gondoltam hogy pont ma… - majd visszaemlékezett: „- Te nagy csillagjós, Adria, mit gondolsz holnap lehet…
- Raijin, mit keresel te itt már megint? - kérdezte mérgesen a lány, aki a gömb mögött ült. - A múltkori jóslást sem fizetted ki! - mondta mérgesen, de azért megnézte Raijinnak a jövőjét. - Nahát… nagy szerencse fog érni azonban… a kártyák azt is mutatják, hogy „Minden jóban van valami rossz”! - válaszolta Adria, majd ekkor felugrott, és lefogta Raijint. - A pénzem?
- D-de… Adria, naa engedj már el, kérlek! - mondta Raijin, Adria kicsit engedett a szorításon, majd elfutott Raijin.” - Hehe, szóval ez az a szerencse? De akkor meg mi lesz a rossz a jóban?
- Min tűnődsz vezérkém? - kérdezte Dávid gúnyosan, majd leugrott a lépcsők végére, Raijin pedig hátrébb ugrott. - Nos, akkor kívánsz párbajozni ellenem? Vagy… nem vagyok elég méltó? - kérdezte Dávid, miközben vigyorgott, elég ördögi vigyor volt, Ganna megijedt tőle.
- Heh! Milyen nagyképű vagy, te kiber-harcos! - mondta Raijin gúnyosan. - A nagyképűséged engem egyre inkább felvillanyoz! - mondta Raijin, miközben őrülten vigyorgott, majd ekkor elkezdett körülötte szó szerint szikrázni a levegő, majdnem Dávidra csapott le vele. - Hmm…
- Ki a fene vagy te?! - kérdezte Dávid, miközben fellépett a lépcső első fokára. - Vagy inkább… mi? - Ez is a sötétséget szolgálná? Nem… az képtelenség! Túl ostoba ahhoz.
- Kezdjük már a párbajt te kis gyökér! - mondta Raijin, miközben szikrák táncoltak a szemében. - Párbaj! - kiáltották mindketten. - Én kezdek, jól van? - kérdezte Raijin mosolyogva. - Hiszen, olyan jó vagy hogy három emberemet leverted, megérdemlem hogy kezdjek neeem? - majd húztak öt lapot, de Dávid nem válaszolt. - Hallgatás egyenlő beleegyezés! - mondta Raijin, majd húzott egy lapot. - Hmm… megidézenm a Villám Vadászt támadó állásba! (ATK: 600) Most pedig, aktiválom a Szélturbina varázslapot! - ekkor megjelent egy propeller a Villám Vadász hátán, majd felrepült. (ATK: 600->1600) Hát nem remek a Villám Vadászom? - kérdezte Raijin, majd lefordított egy lapot. - Körnek vége!
- Hm, túl gyenge! - mondta Dávid, miközben húzott egy lapot. - Remek! Itt a kezemben egy olyan féreg mint te... nem is! Jobb mint te! Kiber Féreg Lv4 (ATK: 2100) És most, aktiválom a…
- Lassan a testtel! - mondta Raijin, majd felemelkedett a csapdalapja. - Csapda lap: Átvizsgáló Villámcsapás! Hogyha az ellenfél, a körében egy 1500-nál magasabb szörnyet idéz, akkor az automatikusan elpusztul! - mondta Raijin nevetve. - Igaz az én egyik szörnyem a következő körben nem támadhat, de az nem gond! Hiszen már amúgy is előnyben leszek! - nevetett.
- Hmm… remek! - gondolta Dávid mérgesen. - Lefordítok két lapot, és a körömnek vége!
- Háháhá! Milyen gyenge vagy! Pár lefordított lap mit sem ér! - mondta Raijin, majd mikor kihúzta a következő lapját, elkezdett őrülten nevetni, és ekkor viharfelhők gyülekeztek feléjük, majd elkezdett villámlani. - Heh, most pedig, itt jön az egyik legerősebbem…
- Mi lehetett ez? - kérdezte Bálint. - Az előbb még semmi sem volt, erre most már vihar van? - Majest ekkor elkezdett futni. - Héé Majest, várj! - kiáltotta.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!