Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF 93.

93. rész: Üdv Ausztráliában:

- Jófej volt apa, hogy ilyen gyorsan megjavíttatta a repülőgépet a kérésenk nélkül. Nem? - kérdezte Ratchel, ám ő már aludt. - Áhh mindegy… akkor jóéjt! - mondta majd elaludt. Pár lapról álmodott, vagyis kettőről. - A lapjaim! - kiáltotta az álmában. - Hagyd békén a Káosz Kiber Sárkányt és a Végső Fúziót! - ekkor hírtelen felébredt. - Bosszút állok rajtad Claude… - gondolta magában mérgesen, miközben a takarót szorongatta mérgesen. - Mi ez? - kérdezte, miközben csillogott a doboz, amiben Obelisk, a Kínzómester illetve Anubis volt benne. - Mi?
- Hogy érted hogy ragyogott, meg csillogott? - kérdezte döbbenten Bálint és Ratchel. Kile csak aludt. Majd Dávid elmondta nekik hogy hogyan volt. - Biztosan csak álmodtam nem?
- Nem! - mondta heves tiltakozással Dávid, bár ő is így gondolta. - Miért ragyogtak volna normális esetben? - kérdezte magában, majd rájött a válaszra: - Valami baj lenne? - döbbent rá. - Hiszen ott van még Anubis két társa, akik életünkre törnek majd, lehet hogy ők… hm?
- Szerintem inkább aludd ki magad, aztán reggel meg fogjuk beszélni! - mondta Bálint, majd lefeküdt, de Ratchelék még fennmaradtak beszélgetni. Ratchel tudott a titokzatos lapokról is.
- Ugye nem csak azért jöttél, hogy bosszút állj rajta, a lapokért? - kérdezte Ratchel aggodalmasan. - Mert akkor vissza is fordulhatunk. - komoly volt az arca, tényleg megtette volna. - Nos Dávid? Csak a bosszú miatt jöttél, vagy van egyéb okod is rá? - nem válaszolt Dávid. - Ó Dávid… tudtam! Claudeot akarod csak megleckéztetni. - mondta mérgesen.
- A Káosz Kiber olyan erővel rendelkezik, amely képes legyőzni a Sötét Kibereket, nekem azt a lapot vissza kell szereznem! - mondta Dávid, miközben lehajtotta a fejét. - Érted Ratchel?
- Öcsikém, szerintem lazíts kicsit, a sötétség témát is túlspiláztad! - mondta Ratchel, miközben ledőlt. - A Káosz Kiber amúgy sincs már nála. Utánanéztem, és egy Roger nevű férfi beadta egy múzeumba Sidneybe. - mondta Ratchel, Dávid nagyon meglepődött. - Természetesen jó pénzért adta oda. Szóval ha Claude meg lesz is, a lap már nem lesz meg!
- Értem… - mondta Dávid, miközben ő is lefeküdt, és aztán aludtak mindannyian egyet, végül arra ébredtek, hogy leszállt egy repülőgép. - Itt vagyunk, ébredjen mindenki! - mondta mosolyogva. - majd átöltöztek, és leszálltak a repülőgépről. Ott már a Sidney városi Múzem igazgatója várta őket, majd Dávid kezet fogott vele. - Jó napot kívánok. - mondta a férfinak.
- Végre ideértek, Dávid Syler! - mondta boldogan az Igazgató, majd köszöntek Ratchelék is. - Örvendek a találkozásnak! - felelte, majd egy kocsihoz vezette őket. - Menjünk el a Múzeumba, aztán elmondok minden információt, a kártyákról. - nem értették miért titkos.
- Mekkora ez a múzeum. - mondta Ratchel döbbenten, amikor megálltak előtte. - De csodálatos! - mondta csillogó szemekkel, amikor Kleopátra kincsei mellett haladtak el.
- Ez az egyiptomi kiállítás hamarosan bezár! - mondta az Igazgató. - Már régen érkeztek, és vissza kell szolgáltatnunk. - kicsit informálta Ratcheléket, mert úgy gondolta hogy fontos.
- Elnézést, de minket egyáltalán nem az egyiptomi kiállítás érdekel. - mondta Dávid, kissé utálatosan. - Beszéljen nekünk inkább a három lapról, rendben? - kérdezte mogorván.
- Dehogynem! Engem érdekel az egyiptomi kiállítás! - mondta Ratchel csillogó szemekkel.
- Téged… de csak téged! - mondta Dávid gúnyosan, ekkor beértek egy nagy kivetítős terembe. - Milyen csodálatos konferencia terem. - mondta Dávid, amikor leültek Alexisékkel.
- Nos akkor, bemutatom önöknek a lapokat, amelyeket Ausztrália-szerte meg kell találniuk! - majd megjelent a kivetítőn három lap. - Kérem Lawley, mutassa a lapokat! - mondta az asszisztensének. - Mindegyik lap ismeretlen, nincs nevük sem, ezért nem tudjuk mit keresünk.
- Micsoda? Nincs nevük? - kérdezte döbbenten Bálint. - De akkor miért olyan fontosak?
- Még nem volt meghatározva az értékük, egyébként ezt egy ásatáson találtuk, egy sírban, amely nem éppen a múltban keletkezett. Nézzék meg a sírt! - majd megmutatta, minden tele volt kristállyal a sírban. - Nos, mostmár értik, hogy miért olyan fontosak ezek a lapok?
- Egy felfedezetlen kihalt civilizáció? - kérdezte Atticus. - Nem hiszem hogy erről lenne szó.
- Én sem. - mondta Alexis, majd jobban megnézték a sírt. - Ezt tuti nem időszámítás előtt…
- Kit érdekel egy sír? - kérdezte Chazz, majd hátradőlt a székben. - Mert engem nem az tu… - ekkor hátra esett a székkel. - Aw… - mondta, miközben felkelt. Alexis gyilkos szemekkel nézett rá. - Bocsáss meg Alexis. - mondta csillogó kutyaszemekkel, ki állhat ellen ennek?
- Kile, miért hallgatsz ennyire? - kérdezte Ratchel, miközben a fiú másra figyelt teljesen.
- Micsoda? - kérdezte Kile, amikor feleszmélt, és meghallotta a kérdést. - Mi az Ratchel?
- Látom te teljesen nem vagy itt. - mondta Kilenak, majd újra a képernyő felé fordult. - Nos… ezek a lapok hol lehetnek? - kérdezte Ratchel kíváncsian, hogy tudhatnak-e valamit esetleg?
- Nem tudunk semmit sem, azt sem tudjuk, hogy ki lophatta el. - mondta az Igazgató, közben az asszisztense mosolygott, ami Dávidnak feltűnt. - Nos, akkor meg tudják találni napokon belül? - kérdezte mosolyogva. Majd Dávidék bólintottak. - Hogyha esetleg nem sikerül, akkor… az sem baj, hiszen igazából az értékeiket nem tudhatjuk! - mondta az Igazgató.
- Rendben! - mondta Alexis, majd elindultak kifelé a konferencia teremből. De Lawleyt figyelte Dávid, és Bálintnak is feltűnt. Majd Alexisnek is. - Mit figyeltek az asszisztensen?
- Pszt! - mondták a fiúk, miközben figyelték, hogy hogyan viselkedik. - Azt hiszem hogy köze van a lapok eltűnéséhez. - mondta Dávid, ekkor Ratchel meghúzta a fülét. - Aw, aw, miért?
- Mert mondtam már, hogy ne légy olyan elszánt! - mondta Ratchel mérgesen. - Nos befejezted? - kérdezte mérgesen Ratchel, majd Dávid beleegyezett hogy befejezik már.
- Nem, ebben most igaza lehet. - mondta Bálint. - Ritka amikor ilyesmiben egyetértek, de ebben most igaza lehet, nekem nagyon fura az a fickó. - Ratchel ekkor meghúzta a fülét. - Jóó, befejezem, de akkor is nekem nagyon fura. - mondta Bálint, kapott még egy fülhúzást. - Aw.
- Nos, Magna mester szólt róla hogy ti is itt lesztek. - gondolta Lawley magában. - De hogy ilyen hamar, arra nem számítottam, mwhaha! Viszont az a három lap, hol a francban lehet?
- Lawley minket figyel. - mondta Ratchel, majd Alexisék kimentek, de ők inkább ott maradtak. Alexisék felállították a sátrat, mert nem volt kedvük hotelbe menni. - Igazatok van.
- Micsoda? - kérdezték a fiúk döbbenten, majd odanéztek, de Lawley már sehol sem volt.
- Hova tűnhetett? - kérdezte döbbenten Ratchel, ekkor bezáródott az ajtó, majd lekapcsolódott a villany, és ekkor elsuhant mellettük egy kés. - M-mi volt ez? - kérdezte Ratchel berezelve.
- Fussatok az életetekért! - mondta valaki a sötétben, majd kések kezdtek el suhanni feléjük, ekkor elkezdtek futni. - Ez Lawley, tuti hogy ő az! - mondta Ratchel, miközben menekültek.
- Mi a… - ekkor elértek egy zsákutcába, majd felkapcsolódott a villany, és egy „szellem” volt előttük. Ratchel ekkor Bálinttal felordított: „Szellem!!” - ekkor megjelent egy csapda, és körbefogta Bálintot és Ratchelt a ketrec. - Mi a franc? - kérdezte Dávid. - A szellemek nem tudnak csapdát készíteni, szóval ez itt előttünk biztos nem szellem! - mondta idegesen.
- Győzz le kölyök, és a barátaid megmenekülnek! - mondta a „szellem”. - A nevem Ghost!
- Ez a hangszín! - gondolta Dávid. - Miért? Mit tehetnél velük? Halálra ijesztgeted őket, vagy mi? - Ghost meg sem rebbent, hanem megjelent a karján egy párbaj korong. - Hát jól van!
- Párbaj! - kiáltották mindketten, majd Ghost kezdett. - Én kezdek te kis butus. - mondta Ghost. - Húzok egy lapot. - majd elkezdett nevetgélni. Ratchelék meg feszülten várták mit fog eredményezni a párbaj. - Aktiválom az Ókori Csapda nevű térvarázst! - majd megjelent körülöttük egy olyan szerkezet mint a Ratcheléket fogva tartó, csak vagy tízszer nagyobb. - Aktiválom az effektjét, eldobom a kezemből a Jóságos Nekromantát, és így 1000 LP kárt okoz! - mondta Ghost. - Hát nem csodálatos? - nevetett őrülten, majd egy kés megindult.
- Micsoda? - kérdezte Dávid. - Ez fog történni Ratchelékel is, ha vesztek? - Áááh! Az életpontom! (Dávid: 4000->3000) - Fenébe! Egy  negyed életem oda, máris az első körben.
- Most pedig, aktiválom a Jóságos Nekromanta képességét, és eltávolítom a temetőből, megidézhetek bármilyen Nekromantát, legyen az a Nekromanta Panda! (ATK: 950) De ez nem minden! Aktiválom a Fúziót! Egyesítem egymással a Nekromanta Pandát és Kengurut, itt a Panguru Nekromanta! - egy mutáns panda-kenguru lény volt. - Eltávolítom a temetőből a hozzávalókat, így, megduplázódik az ereje! (ATK: 1700->3400) Hát nem csodálatos kis lény?
- Dehogynem… nagyon. - mondta Dávid, majd húzott. - Lefordítok védelemben egy lapot.
- Nem-nem! - mondta Ghost. - Szeretek a dolgok alá látni, éppen ezért itt is van a kezemben a Távcső Varázs! Ezzel megnézhetem az egyik lefordított lapodat, legyen az a védelmi szörny. - Ó, hát ez… magáért beszél. - mondta, amikor meglátta a Kiber Lárvát. - Kellet megnéznem!
- Lefordítok három lapot, és a körömnek vége! - mondta Dávid, majd Ghost következett.
- Hm, én következek akkor! - majd húzott egy lapot. - Eldobom a Halál Nekromantát, és így újabb 1000 LP-t elveszek tőled! - mondta Ghost nevetve. - Gyerünk varázslapom pusztítsd el!
- Nem! - mondta Dávid. - Varázs Zavaró itt van! Egy lap effektjeit letilthatom, ez a térvarázsod! - majd ekkor elpusztult a térvarázs. - Legalább ettől megszabadultunk. - fellélegzett, ám ekkor eltalálta a csapás. - Áááh! (Dávid: 3000->2000) - Hogyan lehet…
- Úgy, hogyha mégegy lapot eldobok, akkor még ha el is pusztul, akkor a csapás betalál! - mondta Ghost őrülten, majd támadásra intette Pangurut. - Semmisítsd meg a szörnyét, de előbb itt a Nekromanta Konstelláció! Amely csökkenti a szörnyem erejét mégpedig 1000-el!
- Micsoda? Ennek meg mi értelme van? - kérdezte döbbenten Dávid. Ám megértette végül.
- Védelmi szörnyön is sebez, hát nem csodálatos? Ezzel egykönnyen legyőzlek, támadj Panguru! Végső Gurúgás! - kiáltotta Ghost, majd támadott a szörnye. - Mi a franc ez?
- Hm, ez szánalmas! - mondta Dávid, majd aktiválta az Elszívó Pajzsot. (Dávid: 2000->4400) - Köszönöm az életpontokat, most pedig én következek! - mérges volt Ghost nagyon.
- Gyerünk Dávid! - kiáltozta Ratchel és Bálint, miközben aggódtak érte és magukért is.
- Én köröm jön! Itt a ∆Fúzió! A ∆Fúzióval a kezembe vehetek egy Fúziós lapot, amely most a Jövő Fúzió! Hogyha a ∆Fúziót használtam, akkor fel kell áldoznom 400 LP-t, a Jövő Fúzió aktiválásához, de ez nem gond, hiszen itt a csodálatos Végső Kiber Sárkány! (Dávid: 4000 LP) Készülj fel, a szörnyed megsemmisülésére! - mondta Dávid, majd megindította a támadást.
- Micsoda? - kérdezte döbbenten Ghost. - Mit képzelsz magadról? Elpusztítod a Pangurum? - ekkor végighaladt Pangurun és rajta is a sugár. Majd letépte róla az ostoba szellem álruhát. - Végül hát, megbizonyosodtatok arról, hogy én vagyok az, nemde? - kérdezte Lawley, amikor felállt. (Lawley: 4000->1900) - Megfizettek azért, amit most tettetek az én drága Pangurummal!

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?