Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF94.

94. fejezet: Ausztráliai Szellem:

- Egy szellem mi? - kérdezte Dávid, amikor Lawleyról leszakadt az álruha. - Még hogy szellem! Hogyha elpusztul a Pangurud, akkor elpusztul az összes többi lapod is, nem? - kérdezte Dávid gúnyos vigyorral, miközben elpusztult ellenfele minden szörnye. - Bingó!
- Francba veled! - mondta Lawley mérgesen, ám ekkor elkezdett mosolyogni. - Azt hiszed máris nyertél? Pedig nem… - gondolta, hiszen még volt egy aduásza. - Magna mester lapja… Francba… - mondta magában mérgesen. - Aktiválom a Zóna Birtoklást! Ezzel a lappal húzhatok 5 egész lapot! - mosolygott gúnyosan, majd húzott öt lapot. - Nahát, mi van itt! Itt a Végzet Rituálé! Jöjjön hát a Végzet Nekromanta! De előbb el kell dobnom tíz szinttel egyenlő szörnyet, itt a kezemben egy tízes szintű, szóval eldobom ezt és jöhet is! (ATK: 4500) - Hát nem csodálatos szörny? 4500 a támadóereje, hiszen 1000 ATKot kap hogyha van Nekromanta a temetőben! Most pedig, semmisítsd meg azt a gépet! Halálos hasító nekromanta rohamot!
- Micsoda? A Kiber! - kiáltotta Dávid, majd elpusztult a szörnye, Lawley pedig csak nevetett. - A francba! - gondolta Dávid mérgesen. - Húzok! Itt az Óriás Húzás! Húzhatok 5 lapot, hehe! Itt a Szörny Élesztő! Köszönöm drága lapom, itt neked hála újra a Végső Kiberem! - mondta Dávid mosolyogva. Lawley unottan nézett csak maga elé.  - Most pedig, aktiválom a felszerelés varázs: Kiber Glória Sugár! Ezzel megnövelhetem a Végső Kiber Sárkány erejét!
- Há! Nem számít! Hiszen a Végzet Nekromanta minden felszerelés varázs után kap 300 ATKot! Na mit szólsz te ehhez, te beképzelt majom?! - nevetett Lawley őrülten. - Mi az?
- Hm… lefordítok két lapot, és a körömnek vége! - mondta Dávid, miközben nézte Lawleyt.
- Miért nézel így? - kérdezte az mérgesen, majd húzott. - Az én köröm következik! Hmm, aktiválom az Antik Lobogást! Ezzel a lappal, a fele támadópontjával az életpontodba támadhat a Végzet Nekromanta! - majd őrülten mosolygott. - Meteor nekrózissal vágj oda!
- Meteor nekrózis? - kérdezte mérgesen Dávid, majd betalált a támadás. - Áááh! - ekkor hátraesett. (Dávid: 3500->1250) - Francba! - ekkor a barátaira nézett, aggódott értük nagyon.
- A barátaidnak lassan már vége! - mondta Lawley, miközben lefordított egy lapot. - A körömnek vége! - A Végzet Nekromanta, az egyik legerősebb lap a világon. - gondolta.
- A világ egyik legerősebb lapja… - mondta Dávid gúnyosan. - Na persze, ez a lap a világ egyik legszánalmasabb lapja közé tartozik! - mondta Dávid, majd húzott egy lapot. - A köröm most kezdődik, és a csatám is, de a tied most ér véged! - majd megnézte mit húzott, és felcsillant a szeme. - Itt jön a legerősebb szörnyem, feláldozom érte a Végső Kiber Sárkányt, jöjj Kiber-Hős Kristály Pulzáló! (ATK: ?) Minden temetőben lévő Kiber Sárkányért kap 500 ATKot! Négy van ott, hiszen a Végső is az! Az már most 2000 ATK, és elpusztíthatunk egy szörnyet, az pedig a Végzet Nekromantád! Ezért is kap 1000 ATKot! Az már 3000, bőven elég! Gyerünk kristály robbantó hullám! - ordította Dávid, majd megindult a támadás. - Vé…
- Nem! - mondta Lawley majd megjelent a Csapda Lap: Késdobáló Csapda! Csak a harmada érkezik be a sebzésnek, hehehe! (Lawley: 1900->900) - És most a körödnek vége! Vagy hogyha folytatni akarod, akkor rád is 1000-es értékű kárt mér! - nevetett őrülten. - Én jövök! Húzok egy lapot! - megpillantotta. - Hm, lefordítok egy lapot, és a körömnek máris vége!
- Na jó! Vége a játéknak! - mondta Dávid komolyan, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Pusztító Önkontrollt! Ezzel a lappal, 3000-es kárt okoz neked! Szóval vége a játszmának!
- Micsoda? Nem támadsz? - kérdezte mérgesen és lepettem Lawley, ám ekkor kikapcsolta a korongját, majd fölugrott, és a korongjából kések jöttek ki, melyeket eldobott Ratchelék felé.
- Mit csinálsz? - kérdezte Dávid mérgesen, miközben elsuhantak a kések mellette. - Neeee!
Bálinték becsukták a szemüket, megijedtek, ám végül nem történt semmi, mert megjelent egy furcsa férfi, amely elkapta a késeket, majd oldalra eldobta, és ekkor szétnyílt a ketrec. Meglepődött mindenki, a férfi megjelenése miatt. Lawley nagyon ideges lett amint meglátta.
- Ki a franc vagy te?! - kérdezte őrülten, miközben a sötétség a szemében játszott. - Mi a francot keresel itt?! Mit képzelsz magadról, hogy belerondítasz a tervembe mi? - majd eltűnt.
- Hm, milyen ostoba. - mondta a férfi, majd odament Dávidékhoz. - Elnézést, Majest vagyok, sajnálom hogyha megijesztettelek titeket. - egy ausztrál ember volt, az akcentusán lehetett érzékelni. És rózsaszín ruha volt rajta, közben kivezette Dávidékat a teremből, majd kimentek a Múzeum elé. - Az a fickó nagyon sötétnek tűnt. - mondta mosolyogva, majd velük ment.
- Ki a fene vagy te? - kérdezte Dávid, miközben Majestre mutatott. - Senki sem bukkan fel csak úgy és segít valakinek! Főleg hogy látja a sötétséggel van dolga! És még mosolyog is!
- Dávid ugyan már, ne légy ilyen bizalmatlan! - mondta Majest, mielőtt még Bálint megszólalt volna. Bálint nagyon meglepődött, amikor ezt mondta. - Óh, elnézést, szólni akarsz? - fordult Bálint felé, de az csak rázta a fejét döbbenten. - Akkor rendben van, menjünk a sivatagba, a barátaitok a szabadban felhúztak egy nagy sátrat. Gyerünk, induljunk hát.
- Én nem megyek sehova! - mondta Dávid, majd visszafordult a Múzeum felé. Mindenki meglepődött. - Én nem megyek ezzel a szemésszel sehova! Amúgy is… hogyha visszajön a tolvaj akkor meg mi lesz? - kérdezte, ez ellen nem tudtak mit mondani, szóval otthagyták.
- A barátotok elég hitetlen, és gyanakvó. - mondta Majest Bálintnak, miközben mosolygott.
- Majest mi? - kérdezte Dávid. - Érdekes ez a fickó, de valamiért nem hiszem hogy a sötétség szolgája. - miközben leült a Múzeum bejárata előtti lépcsőre. - Remélem hogy találok majd valamit. - eközben lehajtotta a fejét a térdére. - Meg kell találnom őt… Claudeot, hogy bosszút álljak rajta. - gondolta dühösen, majd ekkor hallott valakit, zajongtak fiúk. 1-2 évvel lehettek nála idősebbek maximum. Elbújt egy oszlop mögött, majd kihallgatta a fiúkat.
- Háh, hátha van itt valami értékes lap! - mondta az egyik, majd közelítettek a bejárat felé.
- Megállni! - mondta Dávid, miközben kilépett az oszlop mögül. Meglepődött a három fiú, majd elkezdtek hátrálni. - Ti voltatok, akik ellopták egy hónapja azt a három lapot innen?
- Micsoda? - kérdezte az egyik. - Te nem ismersz minket mi? Mi vagyunk a Hiuganbara Banda! Az én nevem Hiushi, ő itt Ganna a harmadik pedig Barrel! Csak nem kiakarsz állni ellenem? - kérdezte nevetve. - Mi vagyunk a legerősebb Banda! - nevettek mindhárman.
- Látom nagy a szátok, de úgy gondolom semmit sem tudtok! - mondta Dávid gúnyosan. - Egyikőtök ellen sem párbajozok, hanem mindhármatok ellen! - mondta, miközben rájuk mutatott. - Nos, mit mondotok, ti nagy legerősebb banda? Kimertek állni ellenem mi?
- Simán! - mondták mindhárman majd aktiválták a párbaj korongjaikat mindannyian. - Kezdj!
- Majest, amúgy honnan tudtad hogy hol vagyunk? - kérdezte Bálint kíváncsian, miközben mentek a sátor felé. - Mármint… honnan tudtad hogy pont ott vagyunk? Nem igazán értem.
- Az ne legyen fontos! - mosolygott Majest, majd odaértek a sátorhoz, ahol már ott voltak Alexisék. - Áhh meg is érkeztünk. - mondta Majest, miközben Atticusék meglepődtek a látványán. Ekkor Ratchel szigorúan kezdett nézni, Majest is észrevette. - Helló, megjöttünk!
- Maga meg kicsoda?! - kérdezte Atticus, miközben kijött a sátorból Chazzel. - Gyerünk, vá…
- Óh, hát nem emlékszik? - kérdezte Majest, majd kinyitotta a szemét, és az felvillant, és ekkor Atticusék csak meredtek maguk elé. Ratchel észrevette, hogy mit tesz Majest. - Na?
- Dee, már emlékszünk! - mondta Alexis Chazzékkel hírtelen. - Köszönjük hogy megmentette őket a sötétség elől, biztosak voltunk hogy rájuk támadott a sötétség. - mondták monoton.
- Milyen érdekes, hogy ilyen előrelátóak voltak. - mondta Ratchel gúnyosan, miközben csúnyán nézett Majestre. Majest meg csak mosolygott tovább. - Te olyan furcsa vagy. Én…
- Igen kislány? - kérdezte Majest, majd megvillant a szeme, és Ratchel rögtön mosolyogni kezdett. Majd elpirult. - Mi a baj kislány? - kérdezte pislogva, Majest, Bálintnak is furcsa kezdett lenni, majd ekkor Ratchel odaugrott Majest mellé, majd rávetette magát. - M-mi…
- …belédszerettem!!! - mondta hangosan Ratchel, de Majest kicsúszott a szorításából.
- Micsoda? - kérdezte Majest lepetten. - Hoppá, ezt elrontottam. - gondolta magában mérgesen. - Na de kislány, már bocsi, de kicsit fiatal vagy hozzám. Újra felragyogott a szeme.
- Jöjj be Majest, egyél velünk! - mondta Kile, miközben szedtek már mindenkinek Alexis fősztjéből. - És, hol laksz Majest? Ausztrália melyik részén? - kérdezte kíváncsiskodva.
- Óh, az téged ne érdekeljen! - majd felragyogott a szeme újra, és Kile elhallgatott gyorsan.
- Mesterem, én… sajnálom de vesztettem. - Áááh ez nem jó! - mondta mérgesen Lawley, miközben a kastélyban mászkált fel-alá. - Mit mondjak Magna mesternek? Hogyha elmondom hogy elbuktam, akkor félek hogy legyőz egy párbajban és elnyel a sötétség… de hogyha hazudok, és rájön, az még rosszabb lesz. - gondolta, ám ekkor megjelent mögötte Magna. - Magna… mester? - kérdezte ijedten, miközben szép lassan megfordult. - Én…
- Mi a baj Lawley? Azaz Ghost. - mondta Magna, sötétség vette körbe. - Talán van valami problémád? Nem úgy volt hogy elmész elintézni a kölyköket? Vagy talán… vereséget sz…
- Sajnálom uram! - mondta Lawley szomorúan, miközben lehajolt elé. - Én… majdnem elbuktam, de még időben… kiléptem a harcból. - ekkor ideges lett Magna nagyon. - Én…
- …utálom hogyha a szavamba vágnak! - mondta mérgesen Magna, majd mosolygott. - Majd ha eljött a te időd menj, és intézd el őket, de még egy ilyen, hogy a szavamba vágsz, véged!
- Nem maradhatok többet ezekkel a kölyökkel! - mondta Majest, miközben készült elmenni, Bálinték aludtak mélyen. - Meg kell találnom a testvéreimet, ezek nem lehetnek segítségemre, azt hiszem. - gondolta magában Majest, majd elindult ki a sátorból, ám ekkor megjelent mögötte Bálint. - Micsoda? - kérdezte döbbenten. - Te még nem alszol? - meglepődött.
- Nem, még nem! - mondta Bálint szigorú tekintettel, majd Majest elé állt gyorsan. - Hová, hová, hová? - kérdezte Bálint. - A legkisebb gyanút sem mutattam, így nem gondolhattad volna, hogy gyanakszom! Pedig de, gyanakodtam! - mondta ördögi vigyorral Bálint. - Áhh, csak vicceltem, csak érdekelt hogy mit keresel idekint. - mondta mosolyogva Bálint. - Nos?
- Mi?! - kérdezte Majest, majd dobott egy hátast. - és egy ilyen ostobától vártam volna segítséget? - kérdezte magában gúnyosan.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg