Bakugan: Chronicles


Főoldal
Bejelentkezés
Vendégkönyv
Hírek
Chat
Társoldik
Képek
Animációk
A szerkesztőkről
Szavazás
Extrák


Bakugan Chronicles
Bakugan: A Kristályok Legendája
Bakugan Story: Rise of the Championship
Yu-Gi-Oh! The Newest Generation!
Shinigami Krónikák
Pokémon: A New Legend's Born
Death Note: The Last Criminal
Digimon Warriors
Pokémon BW: TaI

5. Paladin


----------------------
Nincs új bejelentett rész.
----------------------


Bakugan Battle Brawlers
Bakugan Battle Trainer
Bakugan Dimensions
Bakugan Arcade Battlers
Defenders of the Core
Bakugan: Rise of the Resistance

YGOFF92.

92. rész: Vég és Kezdet:

- Fekete Rózsa… bízok benned. - gondolta Akiza, miközben húzott egy lapot. - Remek. - gondolta magában mosolyogva. - Itt van a Legyökerezés nevű varázslap! - ekkor felszerelte vele a Fekete Rózsát, majd a „legyökerezett” a padlóba. - Ez a varázslap megengedi, hogyha a Fekete Rózsát el is pusztítanák, akkor a pályán maradhasson. Lefordítok egy lapot, vége a körnek! - A Generációs Pályatiltással megakadályozhatom hogy legyőzze Tytannialt…
- Tuti nem ennyi. - gondolta Ratchel. - Tuti hogy készül valamire. - mondta Ratchel, miközben húzott. - Aktiválom a Pályavégzet Halált! Ezzel a lappal, eltávolíthatok egy lapot a pályáról! Az pedig a csapdám lesz, ami lefordítva van. - mondta Ratchel, majd mikor elpusztult a lap, megjelent előtte. - Ez a csapdalap csak akkor aktiválódik, ha a temetőbe kerül egy effekt által. És most, aktiválódik, így 400 LP kárt okoz neked, már csak 2000 LP-d maradt! Most aktiválódik a Királynő Kiber képessége, hogyha az ellenfélnek fele annyi élete van mint nekem, akkor hogyha eldobok öt lapot a paklim tetejéről, megemelkedik öttel a szintje a szörnyemnek! Így tizenkettes a Királynő Kiber, és megemelkedik 500-al az ereje! (ATK: 4300) Így már rég erősebb mint a Fekete Rózsa Sárkány azzal a dudvával, hehehe. Most pedig, semmisítsd meg az ellenfelünk! Támadás Királynő Kiber! - kiáltotta hangosan.
- Csapda lap aktiválás: Generációs Pályatiltás! Ezzel a lappal, kivédek minden támadást két körig! Addig pedig lejár a te kis védelmed, így hát legyőzlek könnyedén, egyhamar! - Akiza köre következett. - Húzok egy lapot! - majd lefordított egy lapot. - Ratchel, én már régebb óta játszok hidd el. - mondta Akiza. - A célom, hogy ezt megnyerjem, és aztán orvos lehessek valamikor… nekem fontos ez a bajnokság, éppen ezért fogom megnyerni! Hallod Ratchel?
- Akiza… - kezdte Yusei aggodalmasan. - Igen, tudtam hogy ezért harcolj oly hevesen. - gondolta, miközben Crow meglepődött. - Neked és Jacknek meg nekem is megvannak a magunk céljai nem? Egy nap, majd mindannyian a megfelelő utat fogjuk választani, még ha fáj is nekünk. - erre kb. egy olyan válasz érkezett hogy: „Mi van?”. - Mindegy Crow, semmi.
- Még hosszú az élet Akiza. - mondta Ratchel, majd húzott egy lapot. - Aktiválom a Dupla Idézést! A felső két Kiber szörnyemet megidézhetem a pakliból! - mondta Ratchel, majd megidézte a Kiber Sáskák illetve a Kiber Sárkány Lv1-et! - Most pedig, szinkron idézés! (Lv2+1=Lv3) Itt jön akkor… Kiber Sárkány Sáska Mód! (ATK: 0) Ezzel a lappal megsemmisíthetem az egyik ellenfél varázs vagy csapda lapját! Legyen az a Generációs Pályatiltás! Tehát most már támadhatunk! Semmisítsd meg drágaságom, Tytannialt!
- Micsoda? - kérdezte Akiza, majd lement az életpontja. - Ez nem lehet! - mondta Akiza mérgesen. (Akiza: 2000->500) - Az én köröm jön! - Jót kell húznom, egy növény szörnyet! - gondolta magában, majd húzott. - Igen! Itt van a Gyilkos Fű védelemben! (DEF: 0) Most pedig aktiválom a Fekete Rózsa képességét, és így feláldozva a szörnyemet, most lemegy a Királynő Kibered ereje 0-ra! - mosolygott Akiza, majd Yuseiék felé fordult. - Yusei…
- Micsoda? A Királynő Kiberem ereje ha 0, akkor, majdnem le fog győzni! - mondta döbbenten Ratchel. - Lehetetlen! - gondolta, majd Dávidra nézett. - A szörnyemnek vége…
- Gyerünk Fekete Rózsa Sárkány, támadás! - kiáltotta Akiza, majd megindult a csapás. - 100 LP-vel már semmire sem fog menni. - (Ratchel: 4000->100) Hihetetlen nemde? - kérdezte.
- Igen, éppen erre gondoltam. - mondta Ratchel mérges tekintettel, miközben húzott. - Húzási fázisban, amikor a temetőben van a Királynő Kiberem, elpusztíthatok minden lapot a mezőn, hogyha kivonom a játékból! Tehát pápá a Fekete Rózsának is vége egyben! Most lefordítok egy lapot, és itt jön, a Kiber Bálna! (ATK: 500) Pont letud győzni téged, gyerünk harcra fel!
- Aktiválódik a temetőből a generációs Pályatiltás, és ezt a támadásodat megakadályozza! Most pedig készülj fel a vereségedre! - mondta Akiza, majd megidézett egy szörnyet. - Csillagvirág támadó állásba! (ATK: 900) És most, söpörd el őket Csillagvirág, csillagzuhatag!
- Azt már nem! Csapda lap, Újreformáció! Ez a lap, 1000 ATK-ot ad a szörnyemnek! Így legyőzünk téged könnyedén! Pusztítsd el magadat! - mondta nevetve Ratchel. - Gyerünk hát!
- Sajnálom Ratchel, de még mielőtt aktiváltad a lapodat, azelőtt aktiváltam a Tiltó Mágia varázslapot, amely minden csapda és varázslap effektjét letiltja, kivétel persze a sajátját!
- Micsoda? - kérdezte Ratchel. - De hát akkor az azt jelenti hogy…? - kérdezte döbbenten. - Nem… az nem lehet. - mondta szomorúan Ratchel, miközben elpusztult a szörnye. (Ratchel: 100->0) - Elszúrtam. - gondolta Ratchel, ám ekkor megjelent mellette Dávid, majd átölelte. - Dávid? - kérdezte döbbenten Ratchel. - De hát elszúrtam a párbajomat. - mondta szomorúan.
- Ne butáskodj. - mondta Dávid, miközben átölelte nővérét. - Te voltál a legjobb, hidd el!
- Igen, Dáviddal értek egyet. - mondta Akiza, amikor odament gratulálni Ratchelnek. - Gratulálok, még hogyha vesztettél is, akkor is ez egy jó lecke volt azt hiszem, a következő ilyen bajnoksághoz, nemde? - kérdezte mosolyogva, majd megölelte ő is Ratchelt. - De…
- Igen Ms. Izinski! - mondta MC, miközben Akiza felment a kupáért. - Tehát a Női Párbajozók Bajnokságának a győztese: Akiza Izinski! - mindenki örömujjongásba kezdett.
- Köszönöm mindenkinek! - mondta Akiza, miközben integetett, a másik kezében meg a kupát fogta. - Azonban… azt szeretném, hogy minden résztvevőt megtapsoljanak, ne csak engem, hiszen mindenki kitett magáért! - ekkor köré álltak a többi résztvevők. - Tessék!
Mindenki elkezdett tapsolni, miközben ott álltak a lányok. Majd végül kiürült a stadion.
- Nos Syler, mindkét gyereked vesztett a lányom ellen. - mondta Mr. Izinski gúnyosan.
- Jól van Izinski, hagyjál ezzel az ostoba fogadással inkább. - mondta Mr. Syler, majd otthagyta. - Dávid és Ratchel mindent megtettek, de Akiza, a lányod túl erős volt, és…
- Nem kell magyarázkodnod Syler, majd öt év múlva hogyha legyőzi a fiad, akkor elismerésem. Bár… Akiza akkoriban már nem hiszem hogy párbajozni fog. És te?
- Hogy hogyan képzelem el a gyerekeim jövőjét? Remélem hogy Dávid majd a cégem élére áll, hogyha betölti a 18-at, de Ratchelből nagy párbajozót akarok faragni, világhírűt.
- Mostmár nem értelek. - mondta Mr. Izinski. - Miért nem a fiadat akarod hogy világhírű párbajozó legyen? Még mindig abban az ostobaságban hiszel, hogy nő nem vezetheti a…
- Tévedsz… Corneliának volt a legjobb érzéke a vezetéshez, éppen ezért is akarom hogy Dávid kövessen, mert ő olyan mint Cornelia. - mondta Mr. Syler. - Mikor jönnek már ezek?
- Hm… milyen ostobaságokat beszélsz barátom. - mondta Mr. Izinski. - A fiad olyan mint te.
- Valóban így gondolod? - kérdezte Mr. Syler. - Szerintem egyáltalán nem hasonlít rám.
- Még nem látszik, de olyan lesz mint te, van érzékem ehhez! - ekkor megjelent Akiza is.
- Apa, mehetünk! - mondta Akiza, majd elindultak, közben meghajolt. - Viszontlátásra.
- Szia! - mondta Mr. Syler, majd elköszönt Mr. Izinskitől is, közben megjöttek Dávidék.
- Apa? - kérdezte furcsállva Dávid, hogy itt van az apja. - Mit akarsz apa? - kérdezte döbbenten. - Wow! Remek! - mondta, amikor megmutatta az apja a rendbe hozott repülőt.
- Akkor, most már mehetünk Ausztráliába. - mondta Ratchel komolyan, apjuk bólintott.
- Bálintnak és Kilenak szólnunk kell, meg Alexis tanárnőéknek. - mondta Dávid, Ratchel bólintott, majd elköszöntek az apjuktól. - Szólj Alexiséknek. - mondta Ratchelnek. - Én meg… megkeresem azt a két bolondot. - mondta mosolyogva, Ratchel bólintott. - Áh itt vagy Bálint? - kérdezte Dávid, amikor megtalálta barátját. - Nos merre van Kile? - kérdezte tőle.
- Hát… nem tudom! - mondta Bálint, miközben pakolt. - Már tudod hogy kész a repülő?
- Készen van a repülő’? - kérdezte Bálint csillogó szemekkel. - Végre már mehetünk Ausztráliába! - mondta boldogan, közben megjelent Kile, pár hambival a kezében. - Amúgy azért készülődtem mert gondoltam már hamarosan megyünk, és ne legyen minden szét.
- Segítsek pakolni? - kérdezte Dávid, Bálint azt akarta mondani, hogy rakja inkább el a saját cuccát, de akkor Dávid egy bőröndre mutatott. - Hm, én mindig rendben tartottam a holmim.
- Akkor rendben van! - majd bepakoltak együtt, Kile pedig odament hozzájuk, mint máshol, itt is elég rendetlen volt, így hát egy évébe tellett volna egyedül bepakolnia a cuccát. - Mit…
- Segítetek nekem is bepakolni miután végzetetek? - kérdezte Kile csillogó kiscica szemekkel.
- Nem! - felelték egyszerre Dávidék, majd Kile szomorúan elkullogott pakolni, végül két óra alatt végzett ő is, majd odaértek a repülőgéphez. - Huhh, látod? Megdolgoztál hogy velünk…
- Most hagyjatok jó? Hulla vagyok. - mondta Kile, miközben bepakolt. Dávid ekkor elővette a laptopját, majd bedugta, miközben elindultak USA-ból Ausztrália felé. - Mi az Bálint? Kiváncsi vagy? - kérdezte Dávid, miközben Bálint kérdezgette hogy mit néz a neten. - A három lap után akarok utánanézni, amit majd meg kell keresnünk. - mondta Dávid, miközben megtalálta a cikket amit keresett. - Ez azt írja, hogy „A múzeum igazgató nagyon meglepődött, hogy pont ezt a három értéktelen lapot lopták el a múzeumból, hiszen párbajban felhasználhatatlanok, pár napja találták, de minden bizonnyal csak hamisítványok voltak.” Hmm, érdekes, ahhoz képes nagy erőkkel akarják kerestetni a lapokat, nem furcsa ez kicsit?
- Igen, nagyon furcsa. - mondta Atticus, miközben próbálta megnézni, hogy nincs-e valami kép, ám ekkor: - Hmmm, ilyen kék valami jött ki a laptopon, ez jót vagy rosszat jelent? Hm?
- Micsoda? - kérdezte Dávid mérgesen. - Kékhalál? Vááá, el a gépemtől! - mondta mérgesen.
- Ausztrália… már régen voltam ott. - gondolta Kile magában. - De ez most jó alkalom rá.
- Mi az Kile? - kérdezte Dávid, miközben az, a Végső Fúziót nézte. - Mi a baj Kile? Talán rossz kedved van? - de nem is figyelt rá Kile. - Jól van akkor ne is válaszolj a kérdésemre!
Eközben Mr. Syler éppen hazafelé tartott, miközben valamilyen anomáliát érzékeltek a Párbaj Szigeten az emberei. Majd odafutott gyorsan a műszerekhez. Nem értette senki se mi lehet az.
- Mi a fene ez az anomália? - kérdezte mérgesen Mr. Syler, de már nem akart visszafordulni. - Majd valakit oda kell küldenem, hogy megvizsgálja a Párbaj Szigetet, míg a fiam nincs ott.
- Igenis! - mondták az emberei, közben visszaértek a városukba, és leszálltak a Syler Corpon.
Eközben Magna a sötét kastélyában merengett, miközben előrefelé haladt. Ám ekkor megjelent előtte valaki, azaz valakik, két személy volt az. Egyiptomiaknak látszottak:
- Óh, Ra és Osiris, hát megérkeztetek végre! - mondta Magna ördögi vigyorral, majd térdet és fejet hajtottak neki azok. - Remek, lenne egy feladatom a számotokra, a tervek jól haladnak…
- Igenis Magna mester! - mondta Osiris és Ra, majd felálltak, és ekkor megnyílt egy átjáró.
- Heehehe! Heehehehe! Remek, a tervek úgy haladnak ahogy mi azt akarjuk! - nevetett őrülten Magna, miközben eltűntek Osirisék.

 


Openingek és Endingek
Prológusok
Csapdába Esve az Interspaceben
Nézhető Részek
Intermission Screenek
Változtatott Jelenetek
Csaták
DVD
Leírások
Speciális Epizódok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Bakugan Trapek
Battle Gearek


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Battle Gearek
Mobile Assaultok


Szereplők
Főszereplő Bakuganok
Epizód Leírások
Egyéb Bakuganok
Mobile Assaultok
Mechtoganok
BakuNanok
Battle Suitok


Szereplők
Bakuganok
Epizód Leírások
Epizód Leírások(Gachi Baku)


BakuTech!
The Evo Tournament


Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?